Uzun zamandır bu konuyu okuyorum ilk defa yazmak bana nasip oldu kendimi tebrik ediyorum
Biriyle tanıştım ve görüşmek için bugün sözleştik ..
Güzel bir plan yapıp beni güzel bir avm ye götürdü, götürmez olaydıı
Gittik güzel bi cafeye oturduk , anlatıyoruz işte birbirimize huylarımızı, isteklerimizi vs vs klasik konuşmalar
Biara gözüm kaydı yan masaya ne o kedi mii ?? :18::18: Ahh nerden çıktı o şimdii
Bianda o o sesiz sakin kızdan
eser kalmadı taibiki ! Bianda kedi var ben burda duramam hadi kalk gidelim ya çok korkuyorummm hadi hadiii
Tabi adam şaşkınlıklar içerisinde bana bakıyor ve ağzında şu cümle; biraz sakin ol bak kedi orda duruyor yemek yiyenlere bakıyor
buraya gelmezz .. Nasıl durayım ki ben ya gelirsee
Neyse biraz utanarak biraz durumu kamufle etmek için gülüyorum ve
konuşmaya devam ediyorumm sonrasında içeceğimi yudumlamak için ağzıma götürüyorum vee o müthiş cümlee canım biraz sakin ol
tam arkanda ... cümleyi tamamlamasına fırsat vermeden yerimden bir fırlıyorum sandalyeye belimi çarpıyorum vee ayakta çığlık
atmamak için zor tutuyorum kendimii kabuss bu kabuss
Benden korkan kedicik diğer masaya gitti ordada bir çift oturuyor yanlarında da biri var bianda o kızda basmasın mı çığlığı toptan bize
gülmeye başladı erkeklerr tabiki benim kii kaptırdı gidiyorrr sonra ordan kalktıkk ama bütün gün benimle dalga geçtii bak burda kedi
yok korkma bak araba kedi olmaz rahat ol falan
Gün sonunda da o kediden korkma anların çok sevimliydiii dediii şu kedicik bilmeden iyi bişeye sebeb oldu galibaa