Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

uzun zamandır bu kadar gulmemıstım cok tatlısınız

valla canım travmasını atlatamamıştım..şimdi unuttuk gibi hayır ettim derkende çok komiktim adam bidaha soracak diye korktum

ama en güzel yanı kendi ailem bozulduğumu anlayıp düğün boyunca oynattılar heralde öyle unuturum sandılar..

bir hafta sonrada eşimim kuzenin düğünü oldu kız kocaman evettttt diye bağırdı nikah cüzdanını salladı

ben yine Allahım ne olur kimse hatırlamasın diye dua ettim

ben sadece eşime değil ailesinede rezil oldum:KK1::KK1:
yeni evlendik:123:çiçeği burnunda bi gelindim:KK17::KK17:eşimin şehir dışında bi akrabasına gittik :KK55::KK55:
akşam oldu ev sahibi yemek hazırlıklarına başladı bende dedim bari boş oturmuyayım:KK6::KK6: ev sahibine yardım ediyim.....
keşke etmez olaydım o günkü yardımımı unutamıyorum hala daha :KK52::KK52:
ev sahibi akşam yemeği:KK56: için masaya tabakları koyacaktı bende kadının elinden aldım:KK53: guya yardım edicem ya:KK30::KK30: tabakları tam masaya koyarken sanki kasıtlı yaparmışım gibi:KK14: elimden yere düştüler tabiki kırıldılar 2 -3 tane tabak kırdım orda :KK17:
kadının porselen takımını bozmuştum o gün ve eşimin ailesine ve ev sahiplerinede kötü rezil oldum:KK52::KK52:
tüm beceriksizliğim bi anda çıktı ortaya:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bi anımı anlatayım bari. Kepaze oldugum gün desek daha iyi.eşimle nişanlılık dönemimdi. Eşimin abisi yurtdışında kalıyordu, neyse abisi gelince benimle ve ailemle tanışmak istemişti. Geldiler bize herşey süper yolunda gidiyor, Abi'sinin oğlu küçücük. Geldim geldim diyip cocuğa koştuğun zaman kahkahalara boğuluyordu. Neyse oynadım çocukla, bunlar kalkıp gidecekler uğurluyoruz onları kapının önüne çıkıcaz. Kaynım aldı oğlunu önümden yürüyor. Eltimle bende arkada sohbet ediyoruz, bebek yine bana baktı. Bende geldim geldim diye koşarken ayağım takıldı ve kaynıma yapıştım resmen. Eşim ve babam şokta:) kaynım elini uzatıyor ama tövbe adamın ayağını bırakamıyorum şoktan. Buda böyle iğrenç bi anıydı

Yine aynı kaynım, yurtdışından bonıbon gibi şekerler getirmiş. Eşim havaya atıyor ağzıyla yakalıyor falan. Bana kafa tuttu sen yapamazsın diye. 10da 6 yaparsam istediğim yerde balayı olacak. Kayınbabamlarda acayip kalabalık. Halının üstü cocuk kaynıyor, oturduğum yerden havaya atıp ağzıyla yakalıyorum. Yine attım havaya biraz yan gitti ve yakalayayım derken kaynımın gözlüklerine kafa atmıştım. Herkes yerlerde süründü gülmekten ama ben yine rezil.

Bu biraz ayıp kaçıcak ama cok gülmüştüm sizinkide paylaşayım. Eşimle yataktayız, iş görüyoruz diyeyim:) bi baktım eşim yok nasıl becerdiyse yataktan yere pat diye düşmüş:) kriz geçire geçire gülmüştüm

bir tane de ben anlatayım bari.. =) biz o zmanlarda yeni sevgili falan degiliz 2yıldır beraberdik gecen yıl bayramdı erkek arkadasımla dısarı cıkıcaz annesi yaprak sarması yapmıs ama komuslarının evindeki dolapta duruyormus komuslarıda evde yok ( komsularyla akraba gibiler yedek anahtar bırakrlar ) neyse benim canım çok istedi girdik komusunun evine ama alarm calmasın diye yavas hareket ediyoruz lamba falandayakmadık hava da kapalı icerde los bi ısık var. benim erkek arkadsım cok disiplinli ve dikkatlidir hata yapmamak icin kendimi kastıkca cuvallıyodum. birde naz yapıcam ya sunu da istiyorum bunuda istiyorum diyorum. askım hadi yiyi gidelim diyo .ben sarmayla yeriz diye küçük ayranlardan almıstım. ben tabak cıkarırken erkek arkadasım ayranı calkalamıs ve acmıs benimkinide acmıs ben bilmiyorum tabi bi taraftan sarmaya saldırıyorum öbür taraftanda ayranı aldım elime gözüm sarmada odanın icide los cok belli olmuyor farkedemedim actıgını ..ayranı bir calkaladım ama sebeklik olsun diye iyice havaya kaldırdım ama aman ALLAH ım kutunun icinde bir damla ayran kalmadı mutfak dolabı buz dolabı halı kapı heryer ayran oldu saclarım düzüm anlatamamm erkek arkadsım hem gülüyor salaklıgıma hemde elalemi evi mafoldu diye sinirlendi bende iyice kızmasın diye elime bez falan ararken güvenli noktadan gecmisim alarm calmaya basladı felaket bir ses erkek arkdasım susturmaya calsıyor yok susmadı ama evinliyo alarmdan sinirlerim öyle bozulduki susturdu alarmı aldı eline bezi bana askım senden birsy istemiyom yeterki hareket etme dedi ben bekledim o mutfagı temizledi ama kendimede kızmasına izin vermiyorum gözlerim doldu cok üzüldüm erkek arkdasım geldi sarıldı üzülme olabilir ben kızmadım sana askım dedi ama hala bunu yüzüme vurur ayran icecegimiz zaman gözüme sokar bak askım ben actım sakın tekrar acmaya kalkma der o zman cok üzülmüstüm ama simdi gülüyorum ne sakarmısım ogün diye :KK52::KK52::KK1:

:KK52::KK52::KK52: ayyy çok güldürdün beni ya güzel bi hikayeymiş :KK1::KK1::KK1:

yeni ev yeni mahalle,bu sabah ilk defa dolmuşla işe gidiş,mahalledeki insanların kim bu duraktaki yeni kadın vari bakışları,benim sanki başka bir gezegene taşınmışım gibi etrafı ve insanları süzüşüm,uykusuz ve bitkin bir vücut kafamda deli sorular,ve inmek için durağa yaklaşınca şöföre patlattığım bomba

"münasip bir yerinize inebilirmiyim"

taşınmam lazım o mahalleden :KK17:

:KK1::KK1::KK1: diliniz fena sürçmüş ama bosverin ya unutulur böyle seyler

Burası çok hoşuma gitti Bi tanede benden olsun :KK66:biz eşimin arkadaşlarıyla akşam Bi kafede çay içiyoruz biri daha 2haftalık evli gelin hanımı tanımaya çalışıyoruz biz damatla tanışıyoduk yani :-)kıştan bu arkadaş bize diş hekimi birisi ile konuştuğunu söylemişti babası vermiyo diyodu meğer o kız bu kız değilmiş tabi Bi arkadaşta aynı şekilde benim gibi biliyo biz başladık çalışmayı düşünüyor musun diş hekimliği nasıl filan kız demesin mi ben kamu yönetimi mezunuyum o benden önce biriyle görüşmüştü sanırım karıştırdınız biz tabi nasıl utandık özür filan diledik ama tam bir rezillikti bundan sonra bilip bilmeden bir şey konuşmuycam :)😃

okudum bir çoğunu hepsi de bir birinden komik...ben yazayım dedim... nişanlandığım 2 hafta olmuştu..nişanlımla tartışma geçmişdi aramızda...ben çok sinirlenmiştim....akşam mutfakta bulaşıkları yıkarken sinirimi bulaşıklardan çıkarıyordum..hemdee kendi kendime konuşuyorum...yaklaşık yarım saat küçük kardeşim görmüş konuştuğumu diğer kardeşlerimime çağırmış izliyorlar beni fark etiğimde çok utandım...ilaki nişanlım bize geldiğinde yeni konuşmaya bağlayan kardeşim onun yanında abla yine kendi kendine konuş demez mi...yerin dibi ne girdim :)))

Bir gün sözlümle oturup konuşuyoruz laf lafı açıyo muhabbet koyu.. benim de regl günüm karnım fena ağrıyo. ben öyle kıvranınca sordu neyin var diye. ben de "regl oldum bitanem" dedim. o da aniden "aşkım bezini sağlam bağladın mı" diye konuşunca beni bi kopma aldı gülmekten hiçbir açıklama yapmadım. ben gülünce o da sinirleniyo bana "sen regl olunca abuk subuk gülüyon" diye bana sert çıkıyo şapşal :KK19: benimkinin pedden habersiz oluşuna mı yanayım yoksa bezini sağlam bağla deyişine mi :KK9:

Uzun zamandır bu konuyu okuyorum ilk defa yazmak bana nasip oldu kendimi tebrik ediyorum :KK16::KK16::KK9:

Biriyle tanıştım ve görüşmek için bugün sözleştik ..

Güzel bir plan yapıp beni güzel bir avm ye götürdü, götürmez olaydıı :KK1::KK1::KK1:

Gittik güzel bi cafeye oturduk , anlatıyoruz işte birbirimize huylarımızı, isteklerimizi vs vs klasik konuşmalar :KK9::KK9:

Biara gözüm kaydı yan masaya ne o kedi mii ?? :18::18: Ahh nerden çıktı o şimdii :KK52::KK52::KK52::KK52: Bianda o o sesiz sakin kızdan

eser kalmadı taibiki ! Bianda kedi var ben burda duramam hadi kalk gidelim ya çok korkuyorummm hadi hadiii :KK52::KK52:

Tabi adam şaşkınlıklar içerisinde bana bakıyor ve ağzında şu cümle; biraz sakin ol bak kedi orda duruyor yemek yiyenlere bakıyor

buraya gelmezz .. Nasıl durayım ki ben ya gelirsee :KK1::KK1: Neyse biraz utanarak biraz durumu kamufle etmek için gülüyorum ve

konuşmaya devam ediyorumm sonrasında içeceğimi yudumlamak için ağzıma götürüyorum vee o müthiş cümlee canım biraz sakin ol

tam arkanda ... cümleyi tamamlamasına fırsat vermeden yerimden bir fırlıyorum sandalyeye belimi çarpıyorum vee ayakta çığlık

atmamak için zor tutuyorum kendimii kabuss bu kabuss :KK52::KK52:

Benden korkan kedicik diğer masaya gitti ordada bir çift oturuyor yanlarında da biri var bianda o kızda basmasın mı çığlığı toptan bize

gülmeye başladı erkeklerr tabiki benim kii kaptırdı gidiyorrr sonra ordan kalktıkk ama bütün gün benimle dalga geçtii bak burda kedi

yok korkma bak araba kedi olmaz rahat ol falan :KK1::KK1:

Gün sonunda da o kediden korkma anların çok sevimliydiii dediii şu kedicik bilmeden iyi bişeye sebeb oldu galibaa :KK16:

Ben bu çocuğa hep rezil olacağım sanırımm bak yine geldi aklımaa :))

Bir gün konuşuyoruz görüşme için plan program yapıyoruz. Çocukta istanbul'a yeni gelmiş bilmiyor fazla. Sen söyle nereye gitek

istiyorsan ben gelirim arabada gps var diyor ? tmm o zaman sorun yok yolu bulur geliyor diyorum ama öyle yazmıyorum nedensee !!!

Yazım sadece ne varr oluyor ? Nasıl nee varrr yolu bulup gelecek iştee o nasıl cümlee öyleee :KK47::KK47::KK47:

Gelen cevapla kahroluyorum : Yani navigasyon, harita , yolu bulabilirim. yanına gelebilirim açıklama üzerine açıklamaa .. ahh ahhh

:KK50::KK50::KK50::KK50:

Yİne gülme krizlerine soktum adamıı ama ben biliyorum diyorum yanlış anlaşıldımm hala gülüyorrrr ... inanmıyor tabikii :KK30::KK30::KK30::KK30:

bende gecen ay esim yoktu yanimda 10 gun yalniz kalmali oldum annemle sozlesmidik hergun gece netini acik koyup yatoyordu zaten:126: ben korkudan ne yapacagimi sasirmisdim kapilari kilitliyordum iki yerden evde ses filan yapiyordumki guya evde cok kisiyiz yasadigimiz yerde yabanci ulke oldugu icin kimseni tanimam etmem ama neyse sonda korkdugum basima geldi :KK30:
esimle netle konusuyoruz ben esime gidiyim namazimi kilip gelir sana yazarim dedim oda tamam dedi
ben gitdm guzel abdest filan aldim tam namazimi kiliyorum derken bir kelebek gibi buyuk gozuken bir sinek mi bocekmi ne mi bilmedim tam geldi kondu ceynamazin ustune
:KK30: evimiz 1 oda 1 de mutfak var ben nasil ciglik atarak kostum mutfaga simdi evde aglayarak dolaniyorum:KK14: bocekde ucuyor kendini duvara vura vura heralde sesimden oda korkdu zavvali :KK1:
ben aglayarak alemi ayaga kaldirdim
:KK9:
annemlere haber verince onllarda sesimin oyle olmasindan cok korkdular annemin tansyonu yukseldi
:KK5:
esime haber verdim yazdim oda nasil bocek buyukmuki sen bu kadar korkuyorsun bende korkudan boceyi fil sanmisim evet cok buyuk ve bir yannanda agliyorum
:KK30: annem hadi kizim ben burda helak oldum git isigi sondur tekrar yandir bocek durur ucmaz dedi bende gitdim isigi sondurdum bocek durdu ama korkudan elim ayagim titriyo:KK30:
esimde biryannan ariyor acamiyorum neyse
:KK31:
isigi tekrar yandirdim bocek yok
:KK53: anaaaa nerde bu dedim aradim anne bocek yok dedim:KK50: sonra bir baktim masanin altina inmis ve ters dusmus ucamiyor bende hemen zavvalinin ustune ustune al sana al sana diye diye vuruyorum:KK57: aglaya aglaya annemde netde beni bekliyor neyse geldim annem eee noldu oldumu evet dedim esimde aradi acdim esim ne oldu neyaptin oldurdum dedim:KK51: annem hadi bana goster bakalim buyukmu kucukmu bende gitdim bir baktim cok kucukmus korkudan bana okadar buyuk gelmis ki anne bos ver dedim olmus zaten..:KK1: kadin ben bu kadar korkdum burda bari buyuk olsun dedi haaa birde bak bakalim agzi nekadar buyuk sen sigarmisin onun agzina eyer seni yiyi verirse.:KK9: tabi esimde duyuyor telde. rezil oldum esim ya sen kucucuk bocekden bukadar insani ve kendinimi korkutdun dedi ve basladi gulmeye ben de tabi isin icin den cikmak icin yoooo buyuk bocek olu diye ben gostermiyorum dedim:KK9: ama tabi rezil odum simdi esim her konu geldiginde sen benim kucuk boceklerden korkub gizlenen sevgilim der:KK1:

eşime rezil olmadım ama bende bi ara kendimi deli gibi hissetmiştim bu yüzden :KK70: bundan 2,5 yıl önce falandı o gün cok yorulmuşum ölü gibi uyuorum neyse bi ara gece saat 3 yada 4 gibi uyandım (bekarım buarada yatagım tek kişilik odamda tek yatarım ) uyanınca bi baktım yatakta bi kol haydaaa bi an irkildim yerimden sıçradım kolu itiorum gitmioo tabi ben cıglık cığlıgaaa yatakda biri var diyee bagrıorum uyku sersemi en son kolu tutmusum itmek için kendimide yere yatakdan aşşağ attım tabi o bana değen kolda benle yuvarlanıo neyse o sıra annemle teyzem odaya girdii ısığı açtılar ben yerde sol kolumu tutmusum bagrıorum meğersem uyurken sol kolumun üstüne yatmısım tabi kol uyuşmuş sanki yerinden cıkmıss gibii baya kötü hiç his yok kolumda bnde karalıkta uyku sersemi biri var sanmısım :))))):KK16::KK16:

Yasadigim olay rezillik degildi ama cok komikti :)) Tas yiginlarinin arasina dusmustum elimi tutup cekmese suan ne hlde olurdm allh bilir

Bir gün sözlümle oturup konuşuyoruz laf lafı açıyo muhabbet koyu.. benim de regl günüm karnım fena ağrıyo. ben öyle kıvranınca sordu neyin var diye. ben de "regl oldum bitanem" dedim. o da aniden "aşkım bezini sağlam bağladın mı" diye konuşunca beni bi kopma aldı gülmekten hiçbir açıklama yapmadım. ben gülünce o da sinirleniyo bana "sen regl olunca abuk subuk gülüyon" diye bana sert çıkıyo şapşal :KK19: benimkinin pedden habersiz oluşuna mı yanayım yoksa bezini sağlam bağla deyişine mi :KK9:

ay güldüm baya, Allah da seni güldürsün canım

8 9 yaşlarındayım markete ekmek alamaya gıdıyorum sabahaları her sabahta gidiyorum niye hep ben gıdıyosam neyse :44::44:

tuvalaete gıtmeden gıdıyorum nedense tuvalaete gıtmek acayıp zahmetli geliyoracayip sıkışık bı vazıyette herzamanki gibi gittim market zaten yakın hemen gelirim dıye düşündüm benden önce bi kadın var al al bitiremıyor ben artık zor dayanıyorum sallanıyorum olmuyo tepişiyorum olmuyo :18: en sonunda saldım gitti tabı geceden bırıkınce yap yap bitmiyo:KK17::KK17: ayakkkabılarıma dolmaya başladı artık hatta taştı tabı pantolonda ıslandı kadın durumu farkettı aa bunee dedi bende boşboş bakıp neki dedimm:111: ben ne kızarıyorum ne bozarıyorum nası konsantre olduysam çaktırmıycam dıye sanki bişi yok aldım ekmeği çıktım ağlaya ağlaya eve geldim :KK60::KK60::KK60:

kızlar bayağı bi sayfa okudum gece gece çok güldüm ama inanın ki bu anlatacağım şey çok fena çok düğünümüzün ertesi günü yani ilk sabahımız güzel kahvaltımızı yaptık benm belim bi ağrıyorki sormayın şikayet ediyorum söyleniyorum belimi eşim dediki dur beline masaj yapım iyi olur dedim gitti bi minder getirdi yüz üstü uzandım bi de oh minder ne yumuşak rahat diyorum eşimde belimi ovmaya başladı derken adamın yüzüne ağzına resmen ya gazzzzzzzzzzz çıkardım hemde öyle bi sesliki sormayın sanki içimde yıllarca birikmiş tam o anı bulmuş çıkacak kızardım terledim bi kaç dakika sonra canım özür dilerim dedim ama gerçekten haberim olmadan oldu yani bi anda o da ne desin ne olduki aşkım özür diledin ayyyyyy utancım iki katına çıktı:KK17:

Bugün benim herifciğümlen :-)37:) tartışıyoruz yine aşkım ya öyle de inatçıdır ki kafasının dikine dikine gider ve bu tabiri de onun için çok kullanırız "dikine gitmek"

-Sen böyle dedikçe dikine dikine gidesim geliyor

-Ya o zaman kusura bakma ben sinirime hakim oluyosam sen de inadına kafanın dikine hakim olcaksın.

-Olamıyorum işte bazen

-Ben senin dikini tatmin etmek zorunda değilim, senin dikin beni tatmin etmek zorunda ! diye bağırdım

O an neden böyle saçma bir laf ettim anlamadım ama artık etrafın bakışlarını siz düşünün :KK17:

Sonra aşkım yeterince tatmin etmiyor mu dikim diye dalga geçti benle ya gün boyu :KK60:

Çok güldük ya nasıl çıktı o laf ağzımdan bilmiyorum :KK60:

Son düzenleme:
X