bir çiş anısı da benden hatta 2 tane
bir gün işyerindeyim tuvalete girdim alaturka tuvalet çömeldim ama huyluyum başka yerde giremem mecburen girdim şöyle fazla yakınlaşmadan kenardan kenardan halletmeye bakıyorum çok önde durmusum pimpirikten pozisyonu tuturamayınca benimki yan yandan gidiyo bi de baktım patolunun bacağı sırılsıklam teki kuru teki ıslak tuvalete girip üstüne işeyen biri olarak neyapcam nasıl çıkıcam insan içine havada soğuk ıslak ıslak birde mağzada çalışıyrum ozmanlar neyseki ev hemen yandaydı çıktım tuvaletten arkadasa su oldu felan diyerek tek bacağımla kmufile ederekten eve süzüldüm...
diğer bir anı idrar yollarımı üşütmüşüm ikide bir çişim geliyor gidiyorum bişey yok gene oluyor gidiyorum bir damla sürekli gidip geliyorum neyse belden aşağı yıkandım tertemiz giyindim annemle balkonda oturuyoruz anne gene geldi galiba offf diyorum annemde üşüttün sana öle geliyo sabahtandır böle zaten yoktur bişey gitme diyor tamam diyorum bir de bakıyorumki bi sıcakcılık kafamı eğiyorum suratımda anlamsız bir ifade paçamdan akıyor anneee hani yoktu bak suna altıma yaptım hani hani hani diyerek14: diyerek banyonun yolunu tuttum anneme kızarak...
süpersin burcucum yaa
bır tanede benden olsun esımle tanısmamızın 1. haftası benım esım kel bır bey. ışyerınde şefimle tanısmaya gelmıstı kotu alıskanlık olan sıgara kullan bır gurubtuk askım ılk bana sıgara uzattı onemlı bır telefon gorusmesı yapıyodum o an gecıstırmek ıcın yok ıstemıyorum anlamında el ısaretı yaptım derken esımde buro arkadasıma ve sefıme uzattı onlar alıp sıgaraları yaktıgı sırada benım tlf gorusmem bıttı ve benım agzımdan cıkan talıhsız laf aaaa benım kafam kelmı bana neden vermedın ve odada mıkroplar dahı nefesını tuttu öyle bir sesizlik.
bı gun bız sokak ta yuruoz askım bıanda benı opmek ıstedı ben nekadar olmaz desemde havada karanlık zaten neyse bnı opmesıne tam ızın verdımkı askım bana yaklasmasıyla kafamıza bır bardak su dokuldu yaslı teyze tüü size diyip bizi azarladı bız bır utandıık sormayın bıda benı uzun bır sureopemedı
süpermiş
haziranda ev o kadar sıcaktıkii evleneli 3 ay olmuş hiç adetim değil bir uyandım çıplagım hani nuri alco gazoz atıp uyuturya kadını ben bölene oldu ne yaptın bana diye kocamı suçlamıştım meger akşam kalkıp işe gitcem diye soyunmuşum eşimde yatırmış beni
Süper ya bunları yaşadığımız anlarda yüzümüz kıpkırmızı oluyor utançtan şimdi ise gülmekten =)
Bende anlatayım bi şey ..
Eşimle aldığımız bir kıyafeti avm'ye değiştirmeye gidicez, evden çıktık yoldayız .. karşı yakaya geçmişiz artık .. unuttuğumuzu fark ettim eşim bana suç atıyor ben ona .. olay büyüdü büyüdü herşeyi uzattığıma unuttuğuma kadar geldi .. Ciddi ciddi tartışıyoruz bi yandan da avm ye giriyoruz .. Ben trip atıyorum artık sürekli unutkan dediği için bana .. Sinirlendim en sonunda bir sürü laf sayıyorum bi yandan .. Unutkan değilim ben diye .. Neyse avm den içeri girdik güvenlik kontrolü falan .. Dolaşıyoruz .. Bir anons sayın merve ..... lütfen danışmaya , sayın merve .... lütfen danışmaya
eşimde bana baktı güldü, bende kızgın bi ifadeyle bişey unutmadım ben diyorum .. ben değilimdir diyorum .. telefonuna falan bak çantanda mı dedi .. kızgın bişekilde bakayım dedim .. bi baktım ki çantam yok .. sen koskoca çantayı güvenlik cihazında bırak geç gitutancımdan danışmaya bile gidemedim eşim gitti almaya ama hala dalga geçer
süpersiniz kızlar.gülmekten karnıma ağrılar girdi...bir tanede benden gelsin bakalımm..
eşimle nişanlanalı 1-2 ay olmuştu,hava buz gibi ve kar yağıyo...akşam beni işten almaya geldi ,elele yürüyoruz romantizm hat safada....evlerimiz çok yakın bu arada ,ilk önce beni eve bıraktı ve biz binanın girişinde,merdiven başında masumane öpücükler konduruyoruzneysee eşim binadan çıktı kendi evine doğru yürüyo ,bende muziplik olsun diye arkasından koşup kartopu atayım dedim,baktım bi arkadaşıyla karşılaşmış konuşuyolar...ben hiç hızımı kesmeden yanındaki park halinde arabanın arkasından önüne çıkayım dedim...elimde kartopu bekliorum,geçerken korkutucamm ,,sonrada muckkkkk:))
veee beklenen an geldii,pattt diye kartopunu attım veee aşkımmmm diyeee tam öpecekken bir baktım kii,arkadaşı sandığım kişi kayınpedermişşşşşadamın bana bakışı hala gözümün önündeee
arapsabunu,yaşadığın vaka uç kategorisinde,takipçiler bilir kupa sendesüpersiniz kızlar.gülmekten karnıma ağrılar girdi...bir tanede benden gelsin bakalımm..
eşimle nişanlanalı 1-2 ay olmuştu,hava buz gibi ve kar yağıyo...akşam beni işten almaya geldi ,elele yürüyoruz romantizm hat safada....evlerimiz çok yakın bu arada ,ilk önce beni eve bıraktı ve biz binanın girişinde,merdiven başında masumane öpücükler konduruyoruzneysee eşim binadan çıktı kendi evine doğru yürüyo ,bende muziplik olsun diye arkasından koşup kartopu atayım dedim,baktım bi arkadaşıyla karşılaşmış konuşuyolar...ben hiç hızımı kesmeden yanındaki park halinde arabanın arkasından önüne çıkayım dedim...elimde kartopu bekliorum,geçerken korkutucamm ,,sonrada muckkkkk:))
veee beklenen an geldii,pattt diye kartopunu attım veee aşkımmmm diyeee tam öpecekken bir baktım kii,arkadaşı sandığım kişi kayınpedermişşşşşadamın bana bakışı hala gözümün önündeee
çilek81,anlatış tarzını çok beğendim,harikasın...bır tanede benden olsun esımle tanısmamızın 1. haftası benım esım kel bır bey. ışyerınde şefimle tanısmaya gelmıstı kotu alıskanlık olan sıgara kullan bır gurubtuk askım ılk bana sıgara uzattı onemlı bır telefon gorusmesı yapıyodum o an gecıstırmek ıcın yok ıstemıyorum anlamında el ısaretı yaptım derken esımde buro arkadasıma ve sefıme uzattı onlar alıp sıgaraları yaktıgı sırada benım tlf gorusmem bıttı ve benım agzımdan cıkan talıhsız laf aaaa benım kafam kelmı bana neden vermedın ve odada mıkroplar dahı nefesını tuttu öyle bir sesizlik.