Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

süpersin burcucum yaa

eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde kaç kere beni aniden arayıp dışarıya çıkmamı isterdi..gezmek dolaşmak için ama bir gün vardı ki hiç haberim olmadan en yakın arkadaşlarıyla tanıştıracaktı..bende o gün evde lahmacunları sağanlarla teker teker indirmişim mideye..ama nasıl yemiştim...sevgilimde her defasında soğan ve sarmısak kokusua gelmediğini hele bir bayana hiç yakıştırmadığını hep dillendirirdi..bende çok dikkat ederdim..ne billim o gün aniden buluşacağımız hiç aklıma gelmemişti..lahmacun yerken telefon çaldı ve aynı şöyle deedi"aşağıdayım hemen in..5 dakikada.. bekliyorum çabuk gel..bende biraz telaşlı birazda panik içindeyim ve kendimi onun yanında buldum arabaya biner binmez kafama dank etti keşke bir sakız alaydım hatta o sağan kokusunu sakız değil midemi yıkasalar bile be faydaydı..neyse konuşmaya başlarken ağzımı kapatarak konuşuyorum bu da onun hoşuna gitmiyor ne olduğunu sordu bende ona yaklaşıp nasıl anlatsam dedim...o da hemen tamam anlaşılmıştır dedi ve ben kıpkırmızı oldum beni utandırmamak için fazla konşturmadan eve bıraktı..öyle utanmıştım ki yerin dibine girmiştim...o gün bugündür ağzıma soğan sürmemişim..ve eşimin evlendikten sonraki itirafında öğrendim ki beni o gün arkadaşlarıyla tanıştıracakmış..sonra vazgeçmiş:18:

bır tanede benden olsun esımle tanısmamızın 1. haftası benım esım kel bır bey. ışyerınde şefimle tanısmaya gelmıstı kotu alıskanlık olan sıgara kullan bır gurubtuk askım ılk bana sıgara uzattı onemlı bır telefon gorusmesı yapıyodum o an gecıstırmek ıcın yok ıstemıyorum anlamında el ısaretı yaptım derken esımde buro arkadasıma ve sefıme uzattı onlar alıp sıgaraları yaktıgı sırada benım tlf gorusmem bıttı ve benım agzımdan cıkan talıhsız laf aaaa benım kafam kelmı bana neden vermedın ve odada mıkroplar dahı nefesını tuttu öyle bir sesizlik.

benimde buna benzer bir gafım olmuştu;

bir arkadaş alaksız alakasız giyinmiş garip bi edalar karşımda duruyor bende dedimki bu ne be hatçeler gibi olmuşssun?
kızın surat :53

benim suarat

çünkü kızın adı haticeydi

kafaya donk edince ay sen zaten haticeydin ya lafın gelişi filan diye kıvırdımmmm

Son düzenleme:

çok kötü olmuş eşinin yerinde olmak istemezdim.

kızlar çok güldüm yazdıklarınıza :)
erkek arkadaşımla ilk buluşmamızdı teklifte gerçi o gündü yolda yürüyoruz ben dalmışım tabi o birden öpünce hıçkırıcak gbi oldum ama aynı anda geğirdim çok utanmıştım Allah tan yanağımdan öpmüştü ağzına geğirmek daha kötü olabilirdi:78::78:

Mart ayımıydı canım teyze elinde suyla bekliyodu heralde çok güldüm buna....

ay okudukça gülüyorum

eşimel flört dönemimizde adalara çok giderdik sahilde oturup çay nargile keyfine bayılırdık
bi gün işten çıktım saat 6
7 de eşimle buluştuk kadiköyde hadi dedim kaç aydır adaya gitmiyoruz adaya gidelim 10 15 dk oturuz döneriz(o kadar yolu da 15 dk için çekicem pes doğrusu )
aylardan aralık hava buzz gibi
gititğimizde saat 8 30 felan her yer kapkaranlık gemi seferleride kışıun sık değilmiş neyse saati biliyoruz beklemeye başladık limana biraz uzakta
tabi o ara aşkın doruklarında birbirimizle konuşmaktan gemiyi kaçırmışız eşimde gemiyi görmüş giderken bana söylemiyomuş kızıcam diye
bi yandna babam arıyo nerdesin kızım nerd ekaldın diye (arkadaşımın doğum günündeyim baba çıkıyorum baba trafik var baba sayıyorum her aradığında )
diğer gemi saat 10 daydı düşünün artık beni dokunsalar ağlıycam
eşim bana onu söyleyince gidene kadar konuşmamıştım hatta 2 gün tellerine cevap vermemiştim

karşı komşumla bi gün alışverişe gittik
bayram arefesi acele acele alışveriş ediyoruz eşime kazak aldım ödemeyi yaptıkdan sonra kazağın rengini değiştirdim hatta ordaki bayan söyledim değiştirebilirmiyim diye..neyse alt kata indik aceleyle çıkıyoruz arkdaşımla ki bir sürü işimiz var fatura yatırıcaz felan..
aldığım kazağıda valiz gibi çantamın içine atmışım elimde sallanmasın diye.
kapıdan geçerken ötmeye başladı allah dedim güvenlik görevliside tekrar geçin dedi neyse geçiyorum yine ötüyo
adam bana çantanıza açarmısınız dedi aaa dedim ne münasebet :95:
başladık adamla tartışmaya ama öylede kalabalıki orası herkes bize bakıyo
sonra ben söylene söylene açtım kazak aldım daha yeni dedim üst kattan fişinide o sinirle bulamıyorum
meğer o değiştirdiğim kazağın barkotu üstünde kalmış
adam bana resmen hırsız gözüyle bakıyo arkadşaımda o an da yüksek bi sesle aaa ne demek oluyo bu biz polis eşiyiz dediği an da herkes sustu
adama yüzümüze öyle bir baktıki asla unutmam o bakışı
neyse fişi buldum olay çözüldü ama adama öyle bir sinirlenmişimki dedim milletin içinde bize hırsız muamelesi yaptınız şikayet edicem sizi

tabi resmen belki 20 kişi önünde rezil kepaze olduk

birgün tabi buçok eskiden oluyor 17 yaşındayken skype yeni çıktığı zamanlar teyzemin kızı beni erkek arkadaşıyla tanıştırdı internet üzerinden skype ve msnden aramayı birleştirmiştik ben klavyeyi kucağıma almıştım sandalyede oturuyordum ama arkaya baya yaslanmıştım dizlerimi gererek oturuyordum dizlerimde masadaydı umarım anlatabilmişimdir bir yandan onlarla konuşuyorum bir yandanda hatur hutur elma yiyorum birşeyler kemiriyorum cipstir bilmem ne sonra biraz üşütmenin verdiği etkiyle birazda bacakları germenin verdiği popo rahatlığıyla osurdum ve anne şu kapıyı hızlı kapat gıcırdamasın diye seslenmiştim sanki anlamadılar yok böyle bir ses ama uzun bir sessizlik olmuştu konuşmamıştı çocuk benden utanmıştı görüştüğümüzdede pek bakmamıştı bana insanız osurucaz da .. başka şeylerde

düğün günümüz nikaha gidiyoruz konvoy eşliğinde..
gelin arabası şoförü dayımın oğlu arkadada sadece eşim ve ben varız ne hikmetse orya aoturmuşum ben tabi gelinlikle pek fazla kaykılamıyorum
tam nikah dairsenin önüne yaklaştık arabının önüne çiçek satanların çocukları kesti bisikletle ani bir fren bisikletini bırakmış haytanın biri onu ezmişiz
o frenle benim ayakkabının topuğu araya sıkış aniden çekince koptu
neyse indik arabadan ama ben ne yapacağımı şaşırmış vaziyette eşime söylüyorum diğerinide kır diyo arabadna indim herkes bizii alkışkıyo felan ama benim umrumda değil düşmüşüm topuk derdine
diğerini vuruyorum yere olmuyo ama yüz ifademe görmelisiniz tam o esnada arkaşım resmimi çekmiş
neyse artık ben topallaya topallaya yürüyorum yanımızdan geçen kadının biri aa gelinde çok güzelmiş ama baksana topal
neyse kaynanam farketmiş durumu geldi hemen ne oldu ayağına senin diye
ama yemeğe gidene kadar öle dolandım en sonunda orda nasıl sinirlendiysem bi vurdum kırıldı hatıra olarak saklıyorum topukları

:)) süperdiiiii yaaaa

süpersiniz kızlar.gülmekten karnıma ağrılar girdi...bir tanede benden gelsin bakalımm..
eşimle nişanlanalı 1-2 ay olmuştu,hava buz gibi ve kar yağıyo...akşam beni işten almaya geldi ,elele yürüyoruz romantizm hat safada....evlerimiz çok yakın bu arada ,ilk önce beni eve bıraktı ve biz binanın girişinde,merdiven başında masumane öpücükler konduruyoruz neysee eşim binadan çıktı kendi evine doğru yürüyo ,bende muziplik olsun diye arkasından koşup kartopu atayım dedim,baktım bi arkadaşıyla karşılaşmış konuşuyolar...ben hiç hızımı kesmeden yanındaki park halinde arabanın arkasından önüne çıkayım dedim...elimde kartopu bekliorum,geçerken korkutucamm ,,sonrada muckkkkk:))
veee beklenen an geldii,pattt diye kartopunu attım veee aşkımmmm diyeee tam öpecekken bir baktım kii,arkadaşı sandığım kişi kayınpedermişşşşş adamın bana bakışı hala gözümün önündeee

bi tanede benden olsun yazın köye gittim neyse akşam misafir geldi oturdular kalktılar yolcu ettik onlar gitti bizim evin orda oturak olarak okul sırası vardı annem dediki ben biraz oturayımda şurda teyzeni bekleyim yanımızda d a babam kardeşim komşu amca vardı annemim sıraya oturup bacakları havaya kalkması bir oldu meğerse sıranın ayağı krıkmış bi baktım annem yerde bacaklar havada beni gülme tuttu ama nasıl gülüyom annem diyor kızım kaldır beni ben gülmekten kuvvet kalmdı kardeşim geldi kaldır ben kaldırmadım annem gülmekten öldük komşu amcaya rezil olduk hala anlatır güleriz ayy:
9:

benim küçük Flocke'lerin hastalığı sebebiyle 1-2gün doğru dürüst giremedim,burası uçmuş yaaa.arkadaşlar hepiniz birbirinden süpersiniz,şu tatsız tuzsuz geçen zamanda bana neşe kattınız tekrar,hepiniz çok yaşayın....paylaşımlarınızın devamını bekliyorum...

arapsabunu,yaşadığın vaka uç kategorisinde,takipçiler bilir kupa sende
hep beraber ayağa kalkıp bu arkadaşımızı alkışlıyoruz:

çilek81,anlatış tarzını çok beğendim,harikasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…