Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay yazılanlara cok güldüm fare olayında koptum artık dyrun aşka geldim bende anlatayım ilk evlendigimiz hafta ben rahatsızlandım hastaneye koştuk koca komsular kaynanam orasıda ayrı bir rezillik ama dr gaz sıkışması dedi eve geldik kabızım olmusum artık kaynanam her saat arıyo cıktımı diye acayıp acayıp seyler iyiyorum bi su bardagı zeytin yagı içtim siz düşünün artık neyse aksam oldu kaynanam eşime bişe verdiş yemem için eşim onu bana yedirmeye başlarken faliyet başladı aşagıda ben evin açinde kacıyorum eşim ye sunu diye peşimde dayanamadım sonunda benden bi ses bi koku garibimde sevinçten bagırıp annesini aradı tam rezillik

Slm arkadaşlar bende anlatayım bitane eşimle nişanlıydık ve zor bela izin kopararak çıktım evden annem geç gelme dedi :KK47: Neyse biz o gün denize gittik o kadar güzeldiki tabi biz uyuyakalmışız bir acıyla uyandımki :KK69: Biz kıpkırmızı ama gerçekten eve gittiğimde o suratımı görünce evdekilerin yüzü hiç aklımdan gitmiyor:KK53::KK53:

Bitanedaha anlatayım kayınvalidemlerle bir oturuyorum o zaman neyse gece tuvalete kalktım uyku sersemi:KK53: Neyse tabi karanlık tam yorganı kaldırdım yatacaktımki bir hışımla yataktan bir kol kolumu sımsıkı tutmaya çalıştı o anda o kadar korktumki bırak kolumu diye çığlık atmaya başladım eşimde sana iyilik yaramıyor düşüyordun tuttum demezmi :KK53::KK53:.

ay bı gundee bız esımle sevgılıyken genem benı parka goturmustu arabasıylaa gezıyozz bı de baktıkkı polıs arabası bıze yaklastı ben dıyom ahanda agzıma edılldı polıs benı babama goturcekk oluyom korkudan bacagım zıngır zıngır tıtrıyoo polısarabası yakalsınca demesınmı kızı gezdırcek bı yer bulmadınmıı gotursene bı yemege esımın suratını gorcektınız varya adam kıpkırmızı olmustu karızma yyerlerde

okudukça aklıma geliyor tabi ben yine evden kaçak olarak çıkmışım :KK55: E o zamanlar öyle şimdi olsaa ooo neyse eşimle 1 saatlik yol var aramızda o zamanlar daha yeni çıkıyoruz bizim orada bir tepe var genelde aşıklar takılır ama gece öyle olmuyormuş yan tarafta bizimle beraber bir kaç araba daha var ooo biz toz pembe kimseyi görmüyoruz yan tarafta polis amcalar arabadakileri topluyor bide ne göreyim nataşalar alemm var içki falan bizim arabaya gelip sizin ne işiniz var burada deyip banada nataşamıyım diye bakmışlardı o kadar çok kokmuştumki düşünsenize onlarla birlikte götürüldüğümü :KK30: Ayyy bidaha oraya ayak basmadım.

okudukça aklıma geliyor tabi ben yine evden kaçak olarak çıkmışım :KK55: E o zamanlar öyle şimdi olsaa ooo neyse eşimle 1 saatlik yol var aramızda o zamanlar daha yeni çıkıyoruz bizim orada bir tepe var genelde aşıklar takılır ama gece öyle olmuyormuş yan tarafta bizimle beraber bir kaç araba daha var ooo biz toz pembe kimseyi görmüyoruz yan tarafta polis amcalar arabadakileri topluyor bide ne göreyim nataşalar alemm var içki falan bizim arabaya gelip sizin ne işiniz var burada deyip banada nataşamıyım diye bakmışlardı o kadar çok kokmuştumki düşünsenize onlarla birlikte götürüldüğümü :KK30: Ayyy bidaha oraya ayak basmadım.

reyhan burası sardı seni döktürüyorsun

Slm arkadaşlar bende anlatayım bitane eşimle nişanlıydık ve zor bela izin kopararak çıktım evden annem geç gelme dedi :KK47: Neyse biz o gün denize gittik o kadar güzeldiki tabi biz uyuyakalmışız bir acıyla uyandımki :KK69: Biz kıpkırmızı ama gerçekten eve gittiğimde o suratımı görünce evdekilerin yüzü hiç aklımdan gitmiyor:KK53::KK53:

Bitanedaha anlatayım kayınvalidemlerle bir oturuyorum o zaman neyse gece tuvalete kalktım uyku sersemi:KK53: Neyse tabi karanlık tam yorganı kaldırdım yatacaktımki bir hışımla yataktan bir kol kolumu sımsıkı tutmaya çalıştı o anda o kadar korktumki bırak kolumu diye çığlık atmaya başladım eşimde sana iyilik yaramıyor düşüyordun tuttum demezmi :KK53::KK53:.

ayy süper yaaa:) gülümsemeyi özlemişim:)

Benimde aklıma sadece bu geldi kızlar... hamileyken benimde çok gaz problemim olmuştu :))) bir gece eşim benden önce uyumuştu ben de yanına gittim yattım ve gazım geldi yataktan çıkmaya üşendim nasıl olsa derin uykudaydı eşim ve bir patlattımki sormayın adam yataktan bir fırladı :))) tabi ben hemen gözlerimi kapattım garibim bomba düştü sandı heralde bakındı bakındı tekrar yattı...

Birde de ben değilde eşim bana rezil olmuştu...
Daha o zamanlar sevgiliyiz özdilek te buluşacağız eşim beni aradı dedim 5 dakikaya kadar ordayım tamam dedi bende bi lavobaya gideyim madem neyse, ben indim bekle bekle yok dedim bende bi lavobaya gideyim çıkınca görüşürüz nasılsa, tuvalete girdim işimi hallettim çıktım birde ne göreyim eşim ellerini yıkıyor beni aynadan bi gördü bi hışımla döndü körmüsün burası erkek tuvaleti nasıl girersin bende ahhh ehhh bilemedim aşkım falan sonra kadının biri girdi içeri benimkini görünce burası bayanlar lavobosu! dedi tabi ben gerim gerim ve kah kah :)) bizimkide kıpkırmızı ve boynu bükük.

kızlar bir arkadaş anlatmıştı onun başına gelmiş.. uzun zamandır hoşlandığı kızdan zor bela randevu koparmış taksimde saat 2 de diye. o günde heyecandanmı akşam yediklerindenmi bilinmez cırcır olmuş:KK37: kızı beklerken tabi karnı sinyal veriyor ama garibim kızı ilk günden bekletmeyeyim nasıl olsa bir yerde girerim diye tuvalete gitmiyor. neyse kız gelmiş bunlar galatasaraya doğru yürürken tabi çocuk alttan yavaş yavaş koyveriyor don pantolon batıyor ama tshirt uzun belli olmuyor. çocuk kıza diyorki uzun zamandır almak istediğim kot vardı şu mağazadan alıyım diyor neyse denemeden alıyor bir yerde oturuyorlar çocuk pantolonuda yanına alıp cafenin tuvaletine gidiyor hemen kirlenen donu pantolonu çıkartıp tuvaletin havalandırmasından atıyor aldığı paketi açıyor giymek için içinden kazak çıkıyor mağazadaki tezgahtar ürünleri karıştırmış. tabi pantolonda pencereden gittiği için çocuk saatlerce tuvaletten çıkamamış polis filan gelmiş o derece:KK51:.. tabi kızı o günden sonra bir daha aramamış:KK66:

bı gun bız sokak ta yuruoz askım bıanda benı opmek ıstedı ben nekadar olmaz desemde havada karanlık zaten neyse bnı opmesıne tam ızın verdımkı askım bana yaklasmasıyla kafamıza bır bardak su dokuldu yaslı teyze tüü size diyip bizi azarladı bız bır utandıık sormayın bıda benı uzun bır sureopemedı :KK60::KK60:

gecen gün başıma gelen olayı anlatayım rüyamda bir tasa işiyordum ama 15 dk sabah bir uyandım pijamam dizlerime kadar inikti hemen tuvalete koştum:KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar bir arkadaş anlatmıştı onun başına gelmiş.. uzun zamandır hoşlandığı kızdan zor bela randevu koparmış taksimde saat 2 de diye. o günde heyecandanmı akşam yediklerindenmi bilinmez cırcır olmuş:KK37: kızı beklerken tabi karnı sinyal veriyor ama garibim kızı ilk günden bekletmeyeyim nasıl olsa bir yerde girerim diye tuvalete gitmiyor. neyse kız gelmiş bunlar galatasaraya doğru yürürken tabi çocuk alttan yavaş yavaş koyveriyor don pantolon batıyor ama tshirt uzun belli olmuyor. çocuk kıza diyorki uzun zamandır almak istediğim kot vardı şu mağazadan alıyım diyor neyse denemeden alıyor bir yerde oturuyorlar çocuk pantolonuda yanına alıp cafenin tuvaletine gidiyor hemen kirlenen donu pantolonu çıkartıp tuvaletin havalandırmasından atıyor aldığı paketi açıyor giymek için içinden kazak çıkıyor mağazadaki tezgahtar ürünleri karıştırmış. tabi pantolonda pencereden gittiği için çocuk saatlerce tuvaletten çıkamamış polis filan gelmiş o derece:KK51:.. tabi kızı o günden sonra bir daha aramamış:KK66:

Bunu biliyorumben ya itiraf comda okumuştum hatta :KK53: :KK53:

gecen gün başıma gelen olayı anlatayım rüyamda bir tasa işiyordum ama 15 dk sabah bir uyandım pijamam dizlerime kadar inikti hemen tuvalete koştum:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60: :KK60: :KK60: artık ne kadar sıkıştıysan pijama bile inmişş yaniii :KK53: :KK53:

Bende rezillik çokkk şimdi gece gece rüya görürüm gözümü açıp eşimin üzerinde gezinen hayali böcekleri tutup yakalamaya çalışırım :KK53: :KK53: yazık ya adamcağız ne oluyor der dur sakın kıpraşma üstünde böcekler geziyor derimm :KK60: :KK60: adam gülecek gülemiyor bizim kadın yine çıldırdı diyor :KK57: gülsetepesine çökecem adamın sabah olunca da ne aradın yine diyor yaaaaa :KK66: :KK66:

Benim yaatağın içinde komple pijama çıkarmışlığımda vardır :KK1: :KK1: nasıl becerdiysem artıkk cebelleşiyom yatağın içinde herhalde :KK53: :KK53:
:KK60::KK60::KK60::KK60:süpermiş
haziranda ev o kadar sıcaktıkii evleneli 3 ay olmuş hiç adetim değil bir uyandım çıplagım hani nuri alco gazoz atıp uyuturya kadını ben böle :KK53:ne oldu ne yaptın bana diye kocamı suçlamıştım meger akşam kalkıp işe gitcem diye soyunmuşum eşimde yatırmış beni:KK60::KK60::KK60::KK60:

İtiraf com'da vardı bu ya .:KK9:

bir çiş anısı da benden hatta 2 tane

bir gün işyerindeyim tuvalete girdim alaturka tuvalet çömeldim ama huyluyum başka yerde giremem mecburen girdim şöyle fazla yakınlaşmadan kenardan kenardan halletmeye bakıyorum çok önde durmusum pimpirikten pozisyonu tuturamayınca benimki yan yandan gidiyo bi de baktım patolunun bacağı sırılsıklam teki kuru teki ıslak tuvalete girip üstüne işeyen biri olarak neyapcam nasıl çıkıcam insan içine havada soğuk ıslak ıslak birde mağzada çalışıyrum ozmanlar neyseki ev hemen yandaydı çıktım tuvaletten arkadasa su oldu felan diyerek tek bacağımla kmufile ederekten eve süzüldüm...

diğer bir anı idrar yollarımı üşütmüşüm ikide bir çişim geliyor gidiyorum bişey yok gene oluyor gidiyorum bir damla sürekli gidip geliyorum neyse belden aşağı yıkandım tertemiz giyindim annemle balkonda oturuyoruz anne gene geldi galiba offf diyorum annemde üşüttün sana öle geliyo sabahtandır böle zaten yoktur bişey gitme diyor tamam diyorum bir de bakıyorumki bi sıcakcılık kafamı eğiyorum suratımda anlamsız bir ifade paçamdan akıyor anneee hani yoktu bak suna altıma yaptım hani hani hani diyerek:KK14:14::KK14: diyerek banyonun yolunu tuttum anneme kızarak...

X