Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Sevgilime ve çevreye olduğum rezillikler yetmedi,şimdi sırada patrona olan rezillik var.
Dün ameliyat oldum yirmilik dişimden gelemedim şirkete.
Sözlümde malum iş seyahatinde.
Bebe büsküvim ve sütümü almışım kucağıma çay ocağına gelmişim.
Ordaki ablayla konuşurken patron arkamdaymış.
Ayyy ablaa x olsaydı öpüverirdi geçerdi tüm ağrım diye kikirdiyorum.
Abla kaş göz işareti yapadursun
Patron: Güniçen hayırdır kızım geçmiş olsun noldu dişine?"
Ben: Teşekkür ederim efendim ameliyatla aldılar yirmiliğimi.
Patron: "Sözlün İstanbul'a gitti özledin de sıkıntıdan dişinle mi oynadın?"
Ben: Yok genelde iş stresi dedi dr bey.
Patron: "İş,miş değildir o gül gibi bakıyoruz sana. Geldin en yakışıklı elemanı da kaptın zaten seni gidi seni :KK23: Ama dikkat et daha evlenmeden çürüğe çıkacaksın"
Ben: Çürükte olsam alcak o beni,gaz bombalarımda bile sesi çıkmıyo bi kere !!!
Patron ve çay ocağındaki abla : :KK53:
Ben: :KK30: ayyy dişimin ağrısından ne dediğimi mi biliyorum ben yaa ! Gitcem eve :KK19:

:KK60:

Yok,yok benim herif haklı benden adam olmaz :KK53:

Elizsa damar kanseriydi. Maalesef kaybettik. Minik bebeği annesiz kaldı Rabbim O'na uzun ömürler versin. :KK50:

Ben onkoloji bölümünde konusunda gördüm. Damar kanseriymiş. Minicikte bi kuzusu kalmış geriye. Allahım sabır versin sevdiklerine..

Şu pırt vakaları hem komik ama bir yandan da beni korkutuyor valla. Biz de 5 yıldır beraberiz sözlümle şimdilik ikimizin de olmadı hiç pırt vakası ama yakındır gibi hissediyorum. :KK53:

Az önce ben yine bi rezalete imza attım.

Zaten sabahın köründe regl olmuşum,ağzıma ne gelirse saya saya şirkete gelmişim.
Cinlerim tepemde,hormonlarım hücrelerimde horon tepmekte.
Wc gireyim pedi değiştireyim dedim. (Buraya kadar herşey normal)
İşimi hallettim mutluyum. Taaa ki elimin sifona gittiği ana kadar...
Sifon boooş!!! Sular kesilmiş :KK53:
Neyse kimsecikler görmeden gideyim bişeyler bulayım damacanadan su alıp dökeyim diye koşturuyorum deli dana gibi şirkette.
Bu arada izinler yüzünden şirketin yarısı boş.
Nihayetinde çay ocağında maşrapa buldum tam wc gireceğim sözlümün departmanından bi arkadaşla aramızda geçen konuşma.
-"Güniçen hayırdır elindeki ne?
+Maşrapa diyolar bizim oralarda.
-"Onu anladım da şirkette napıyosun onunla?"
+Çiçekleri sulamaya gidiyorum.
-"Hee iyi iyi."

Aradan az bi süre geçer arkadaş tekrar:
-"İyi de bizim şirkette çiçek yok ki?"
+Off amann sana şimdi anlatamam bişeyleri dur işim var diye söylenirken sözlümün sesi yada doğrusu çığlığı wc den duyulur.
"Aaaa biri bişey kesmiş tuvalete atmışşş!"
Sen ne ara girdin tuvalete be adam. E hadi girdin ne işin var kadınlar tuvaletinde!!! :KK47:

Elimde maşrapa şirket ahalisi ardımda sevgilim en önde bayrak sallayarak magmaya doğru ilerliyoruz. :KK5:

Bende çok rezil olduğum bir olayı anlatmak istiyorum..
Eşimle şubatta otele gittik onun işi için..
Neyse oturuyoruz lobide yanımızda iş arkadaşı bir bayanda var..
Ben birden hapşırdım..Ağzımı kapadım ama yandan bişey fırladı gitti :KK1::KK1:
Çaktırmıyorum kimse görmemiş ama afedersinz masada balgam :))
Neyse ben içten içten krizdeyim bıraksam kendimi sabaha kadar gülerim :KK1::KK1:
Neyse arkadaş dediki bişey geçti gözümün önünde :)
Denilcek lafmı benim gibi bu kadar gülen insanın arasında :)
Neyse o ara garson geldi oda kız..
Ay bu masadakı ne jolemi diye eliyle bakıyor :KK1::KK1:
Sonra bez getirdi sildi :))
Sonrada eşime durumu anlattım,yerlere yattık gülmekten:KK1::KK1::KK1::KK1:

bu sevgili eşimin rezilliği
geçen gün diasadan kek aldık ben fiyatına bakmadım bişeyde demedi kasaya geldik kıza diyoki 50kuruş yok üstünü sonra versem olurmu kızda arkadaki kasiyer kıza sordu oda olur dedi sonra okuttu kız bunu daha para üstü kalıyo size 15 kuruş dedi:KK1: ödedik çıktık. eşim fiyatını yanlış gördü heralde. bende kızdım sen kendini bakkalda mı sandın sonra veririm demek nolıuyo dedim nasıl dedim ben onu bidHa oraya gitmeyelim diyo :KK1:

Zaten sabahın köründe regl olmuşum,ağzıma ne gelirse saya saya şirkete gelmişim.
Neyse kimsecikler görmeden gideyim bişeyler bulayım damacanadan su alıp dökeyim diye koşturuyorum deli dana gibi şirkette.
Nihayetinde çay ocağında maşrapa buldum tam wc gireceğim sözlümün departmanından bi arkadaşla aramızda geçen konuşma.
-"Hee iyi iyi."

+Off amann sana şimdi anlatamam bişeyleri dur işim var diye söylenirken sözlümün sesi yada doğrusu çığlığı wc den duyulur.
Sen ne ara girdin tuvalete be adam. E hadi girdin ne işin var kadınlar tuvaletinde!!! :KK47:

Elimde maşrapa şirket ahalisi ardımda sevgilim en önde bayrak sallayarak magmaya doğru ilerliyoruz. :KK5:

Hahah yarıldım ya orta yerimden:)))) Biri bir şey kesmiş tuvalete atmış ha? :)))))))

Bi görmediğim o kalmıştı iğrenç diyo bi de :KK60:
Sanki ben zorla soktum helaya onu illa gör diye allam yaa :KK19::KK53:

:)))) Ya sözlünüzün o anki yüz hali, yaşadığı şok canlandı zihnimde.
Aman bir şey olmaz, evleneceksiniz nasılsa, ortak bir hayatta insan karşısındakinin her halini görüyor. Aslında görmesi bir bakıma iyi olmuştur, neden derseniz, o derece kan kaybedildiğini anlamış oldu. Regl döneminde daha anlayışlı davranır.

-"Hee iyi iyi."

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

valla bende akşam eşime bir rezil oldum ama anlatamayacağım çok ayup:KK17::KK17::KK14:

Son düzenleme:
:)))) Ya sözlünüzün o anki yüz hali, yaşadığı şok canlandı zihnimde.
Aman bir şey olmaz, evleneceksiniz nasılsa, ortak bir hayatta insan karşısındakinin her halini görüyor. Aslında görmesi bir bakıma iyi olmuştur, neden derseniz, o derece kan kaybedildiğini anlamış oldu. Regl döneminde daha anlayışlı davranır.

Gerçi benim olduğum rezilliklerle evlileri bile geçtik gibi :KK1: :KK17:

Bak neler var gör :KK37:

Bi kız lisesi anısı da benden olsun bende kız lisesi mezunuyum :-)

Bizde sınıfta 22kızdik cuma günleri öğle aralari daha uzun bizde bunu fırsat bilip değerliyorduk kaş bıyık artık ne ararsan :-)
Bi yakın arkadas var beyaz tenli bıyıkları acayip belli bunu alcaz ama bi türlü ikna edemiyoruz canım yanar diye korkuyor ama feci belli nese bi gün tuttuk arkadaşlarla kollarından bacaklarından arkadaşın biri aldı bi tarafını git dedi almıyorum gez öyle bizimki nasıl feryat figan böyle olmaz gel al filan
Nese öğle arası bitti derse girdik tabi bilen bilen meslek liseleri blok ders 80dakika ders teknik resim çizim yapcaz hoca erkek bizimkinin eli ağzında nese ders başladı hoca farketti kızım x indir elini birşeyler yiyorsun indir elini hocam valla yemiyorum diyo bizimki hoca hala indir elini sakız çiğniyorsun bizimki yine hocam valla çiğnemiyorum hoca üsenmedi gitti yanına indir elini artık bizimki dayanamadı indirdi ama farketmemek için kör olmak gerek hoca anladı tamam kızım tamam bizimki kıpkırmızı hoca mosmor oldu duramadı sınıfta dedi kız siz çizime devam benim isim var gelicem gidiş o gidiş 80dakika bize kaldı :-D :-D ama aklımıza geldikçe güleriz ah ah :-D :-D

3gün önceki bi olay :
Sabah hava güzel diip ince giyinip çıktım açık ayakkabilarla tabi, gunun ilerleyen saat inde yağmur bastirdi, biz de bi yere oturduk sora hafifledi yağmur arabaya gidelim dedi tuttu elimden attik kendimizi dışarı üç dört adim sonra bi bastırdı yağmur aniden Allahim koşa koşa gidiyoruz bana dio ki kapali bi yerde bekle ben arabayi alip geliim (tmm desene be kızım ne işin olur yağmur fantazisiyle :KK31: ) yok dedim aşkım ne guzel yagmurda el ele kosuyoruz derken derken oraya bat buraya çık derken su gibi oldum ayaklarima su doldu , anladi hala bana bekle dio ben de yok askim iyim derken aninda göl olmuş çukura battim sağ bacağım camur oldu :KK4::KK4: aşkım tmm sen git ben bekliim dediğimde ise
Banucum geldik iki adim yukarisi araba gözüküyor dedi :KK43:
Arabaya bindiğimdeyse ayri rezillik , ayakkabilarimi çıkarmak zorundayım su gibi oldu çünkü, e tabi coraplarimi da cikardim buz gibi ayaklarim donuyorum çamur da olmuş :KK43:
Çıkardı bi islak mendil ayaklarimi sildi :KK19:
Aşkım ver ben siliim dedim aldim sildim ama üşüyorum hala , isinamayinca montunu ayaklarima sardı :KK17:
Ben kansızimdir kolay ısınamıyorum, hal böyle olunca askim ayaklarımı aldi ellerinin arasina ısıttı :KK17:
Ve bütün bunlar arabanın içinde oldu , iki büklüm düşünün halimi, nasıl utandığımı, bir de regl olmuşum ayaklarimin üşümesi benim için cok skntı oluyor :KK43:
Isindim dediken sonra montunu alip yine ayaklarima sardim hiç firsatini kaybetmeden
He aşkım al sar yorgan ya o ....
Diye takilmayida ihmal etmedi :/

Ne romantik.:KK53::KK53:

X