Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Eşim yok bekarım madem sevgilimle olanları anlatıyorum bitane daha gelsin benden ..

Bigün sevgilimle onların evindeydik oturuyorduk muhabbet falan derken bizimkine bişeyler oldu hissettim artık benmle ilgili ne düşündüyse artık:) sigara paketi yanındaydı çakmağı da cebindeydi çıkardı sigara yaktı içti sonra off bu pantolonun cebindede ne ararsan var amma da sıktı beni ceplerini boşaltayım bari dedi..
bi cebinden anahtarlık, bi çakmak daha derken sağ cebinde kabarıklık oldugunu farkettim bende o an boşluguma denk geldi aşkım cebinde bişey daha unuttun dedim elimi hemen cebine koymamla o etsi bişeyi çekmem bir olacaktı ki elimi hemen korkuyla çektim:) a salagım benm ne işin var senin onun cebiyle demi.
o sırada bi kahkaha patlattı hayırdır şeyimden ne istiyon koparmayı düşünüyodun galiba dedi ben o an şoklara girdim aşkım vallahi cebinde bişey var sandım dedim walla bak inan ben ne bileyim cebin nerde ama dedim o sırada masumlugum çok hosun gitti galiba sarıldı tamam utanma dedi şimdi hep cebinden bişey cıkardıgında aman sen çıkarma bazı organlarım bana lazım der:)) hala hatırlar güleriz çok rezil olmuştum ona ya..

Koptum yaa Allahım ya

]Eşim yok bekarım madem sevgilimle olanları anlatıyorum bitane daha gelsin benden ..

Bigün sevgilimle onların evindeydik oturuyorduk muhabbet falan derken bizimkine bişeyler oldu hissettim artık benmle ilgili ne düşündüyse artık:) sigara paketi yanındaydı çakmağı da cebindeydi çıkardı sigara yaktı içti sonra off bu pantolonun cebindede ne ararsan var amma da sıktı beni ceplerini boşaltayım bari dedi..
bi cebinden anahtarlık, bi çakmak daha derken sağ cebinde kabarıklık oldugunu farkettim bende o an boşluguma denk geldi aşkım cebinde bişey daha unuttun dedim elimi hemen cebine koymamla o etsi bişeyi çekmem bir olacaktı ki elimi hemen korkuyla çektim:) a salagım benm ne işin var senin onun cebiyle demi.
o sırada bi kahkaha patlattı hayırdır şeyimden ne istiyon koparmayı düşünüyodun galiba dedi ben o an şoklara girdim aşkım vallahi cebinde bişey var sandım dedim walla bak inan ben ne bileyim cebin nerde ama dedim o sırada masumlugum çok hosun gitti galiba sarıldı tamam utanma dedi şimdi hep cebinden bişey cıkardıgında aman sen çıkarma bazı organlarım bana lazım der:)) hala hatırlar güleriz çok rezil olmuştum ona ya.

bende koptum şahsen benim sevgilim var ama biz öyle rezillik falan yaşamadık ki

eşim değil ama inşallah olur:))
sevgilimle ilk buluşmalarımız birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.
buluşmamızdan bir gün önce annemin altın günü vardı. bir komşumuz var oda dahil güne komşumuzun 40lı yaşlarında zihinsel engelli bir kızı var. herkes çok sever bende gerçekten çok severim.. rahat bir kızdır hepimizi sıkıştır eller filan annesi dahil hepimizin espiri kaynağıdır neşelendir o hareketleri çok masumane olduğu için. yani bir bebek gibi ha bi bebek gelmiş sevmiş ha o.

sonra sevgilimle buluştuk soruyor gün nasıldı kalabalık mıydı çok yoruldun mu vs.. bende şaka olsun diye'' benim diğer sevgilimde ordaydı zaten öpüştük koklaştık'' dedim maksat kıskandırmak... hemen anladı o tarz bişey demek istediğimi şaşırdım. kim nasıl hasta biri mi vardı nasıl olmuş vs.. soruyor bir kızardım bozardım cevap veriyorum ama anladım ters giden bişeyler var.
benimki konuşmaya devam ediyor ''öyle insanlarla dalga geçmeye utanmıyor musun benim HALAM DA HASTA'':18::18::18: yıkıldım resmen.. '' yok ben dalga geçmiyorum o kızı çok seviyorum diyorum olmuyor öyle diyorum böyle diyorum olmuyor..

salaklığıma devam ediyorum mantıklı düşünemiyorum utancımdan bir diğer bombam.. ''peki halanın hastalığını nasıl oldu doğuştan mı'' dedim.. oda dedi ki '' genetik olup olmadığını mı öğrenmeye çalışıyorsun genetikse bende ayrılacak mısın korkma öyle bişey yok küçükken salıncaktan düşmüş''

onu ikna ettim şaka olduğuna kızı çok sevdiğime filan ama kolay olmadı şimdi 4 yılı aşkın bir ilişkimiz var.. patavatsız bir kızım galiba oda alıştı

çok komik şeyler yazmışsınız kızlar durun ben de anlatayım:)eşimle o zamanlar arkadaşız ama yeni daha, bizimki edebiyatçı olunca şair, müze,sanat bu tarz şeylere ilgili tabiki. bana şiir okur hhım cok güzel der gecerim anlamam ki içinde bir sürü osmanlıca kelime geçer bülent ersoyun konuşma tarzı gibi cümleler :))))))))) bir gün adana arkeoloji müzesini gezelim dedi yeniyiz ya ben de kaçırırmıyım, çok ilgileniyormuş gibi hadi gidelim iyi olur dedim.şimdi içerdeyiz geziyoruz garip garip yarım hayvanlar falan aslanlar falan bizimki kendinden geçiyor ben de gülüyorum, tabi o az sonra bana daha çok gülecek haberim yok:))))))))))))) gezmeye devam ettik.ben de böyle farklı takılara falan düşkünümdür, gezerken bir baktım değişik altın paralar, kolyeler minicik bronz heykelcikler, benım gözüm dört dönmüş durumda tabi bizimkide durmadan anlatıyor bunlar roma döneminden aşkım,bu paralar lidyalılardan:) hiç unutmuyorum,tabi ben altın figürleri görünce kendimden geçmiş durumda camıda o kadar güzel silmişler kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eğildim eğildim eğildim küüüüüttt diye cama kafayı bir vurdum :))))))))))))))))))))))))))) ama öyle böyle bir ses deyil allahtan alarm çalmadı. eşim ne yapıyor dersiniz,etraftan gören varmı diye sağa sola şaşkıın şaşkın bakarak zaten boyu benden 30cm uzun göğsüne kafamı iyice yaslayıp alnımı ovalamaya çalışıyorr, hadi gidelim hadi gidelim diye :)))))))))))) ya bu günü hiç unutmayız, hala bir kuyumcunun önünden bile geçsek hatırlar güleriz, bana tabi her seferinde dikkat et senin altın gördüğünde cama kafa atman meşhurdur der :))))))))))))))))))))

Sınav dönemi stresten yüzümü sivilce bastı.
Bende kurutsun diye arap kızı sürdüm. (sadece sivilce üzerine sürdüm. Suratım benek benek)
Gecenin bir vakti sevgilim aradı "kapıya çık sana birşey vereceğim" dedi.
Ben yüzüme gözüme bakmadan paldur küldür attım kendimi dışarı.
Geldi ya mutluyum, heyecanlıyım. ne verecek acaba diye meraklıyım.
Kim düşünür yüzündeki benek benek kremleri..
Beni görünce erkek arkadaşımın yüz ifadesi aynen şu oldusonrave daha sonra
ben ise aynen şöyle:44::26::78:

Artık geldim kapıdayım filan derse dönüp dönüp aynaya bakıyorum sonra çıkıyorum dışarı

Bi tane de benden bigün ilkokula giden kardeşim evdeki bilgisayardan ödev çıktısı almak istiyo ödevini okulda hazırlamış flaşh disk e atmış bi kağıttan çıktı alınacak bizim evdeki bilgisayar da masanın üzerinde ekran yanında kocaman yazıcı onun yanında da pc nin kasa sı war neyse nişanlım annem ve ben evde otururken kardeşim geldi enişte şundan kağıda çıktı alırmısın dedi o da ver flaşı dedi neyse taktılar kasaya uğraşıyolar uğraşıyolar bilgisayara gelmiyo flaş en sonun da nişanlım dedi bu flaşı bilgisayar görmüyo diye bende ‘’görmez tabi koymuşsunuz ortaya koca yazıcıyı nasıl görsün az öne çek ‘’dedim ve rezillik

kızlar süpersiniz kaç gündür okuyorum hamileyken hiç bu kadar gülmemiştimmm elbet benimde olmuştur rezilliğim ama aklıma gelmiyorr )

celiin çok komikmiş hikayen gerçekten aklına gelirse yine yaz özellikle "okul sütü" nü mutlaka yazmalısın:1

Pek komik değil ama bende erkek arkadaşımla konuşurken bana demişki bana hayatın fotoğrafını çekermisin tatlım bende anlamadım hayatın diyorum dedi resmini çek bende tamam dedim o sıra tatlımız geldi neyse benim kuzenim var adı hayat gittim yanına resmini çektim sonrada buluştuğumuzda gösterdim , aşkım sen salakmısın dedi hayat ın resmini çek diyorum işte bu hayat diyebileceğin haaa dedim bende o zaman minik bebek çizerdim dedim tam kalbine bıçak saplanmış bitarafı gülen bitarafı ağlayan bebek çizerdim dedim oda sen sarışında değilsin niye böylesin dedi bana ben sana hayatı anlatan tanımlayan bir fotoğraf çekmen gerekse napardın diorum dedi bende küstüm konuşmadım gönlümü aldı tabi

küçük mevcan geliyoooooooooooooooooor

Canimin iş çıkışı yanina gittim bulustuk bi yerde oturduk ama karnim felaket acıkmış sabah kahvaltisiyla duruyorum , gittigimiz yerde de hamburger tarzi seyler var ,askim sordu ne yemek istersin die ben de chicken burger isteyelim dedim o sirada da ata demirer in reklami aklima geldi hep çikın hep çikın inın azcık inın die reklami vardi ya ben de onu anlatip takiliyorum inın inın diye garson gelene kadar inın dedik güldük garson geldi ne alirsiniz die soruyo askimdan gelen cevap:
Cheese burger !!!!
ben ::26::26: ya ne alaka en az on dakika chicken burger diip güldük söyledik garson gelince ne degisti inanin hala anlayamadim
Şaşkın :)

bütün yazılanları teker teker okudum bayıldım çok fenayım gözlerimden yaşlar geldi ben bekarım benim yokki bende anlatsam kıskandım şimdi rezil olanları :)

Allah hayırlısını versin tatlım
inşallah tatlı tatlı rezilliklerini de yazarsın vakti gelince

bence çok komikmiş canım
hayatla resim çekilmen geldi gözümün önüne

bir muhabbette ben yaşadım ama okulda :) eşimle değil bu komik olduğu için paylaşmak istedim. o gün okuldaki bayan öğretmenler birbirimize bakıp bakıp gülmekten erkek öğretmenlerinde neye gülüyorsunuz ya demelerinden kırıldıkk yaaa :))))))))) durun anlatayım

benım mıde bulantısının baş dönmesinin falan yoğun olduğu günler okuldayım kafam bir dünya malum anasınıfı ve 20 tane öğrenci olunca :)sınıftan cıktım krıdorda yuruyorum öğretmenler odasına girip nane limon yapıp içmek için,hani dönem içinde bazılarınız bilirsiniz okul sütü kampanyası var okularda okul sütü dağıtılıyor, bu sütüde kolılerle öğrenci sayısına göre hizmetli ayarlayıp ilkokul öğrencilerıyle sütü bana yani sınıfa gönderiyorlar, benımde kafa gitmiş hademe beni koridorda gördü aynen şu soruuu '' HOCAM SÜTÜN GELDİ Mİ?'' adamın bahsettiği okul sütü tabi :) benim o kafayla verdiğim cevap aynen şu ''HALİT ABİ BU AYLARDA OLMAZ Kİ )))))))))))))))'' allahım karşıdan gelen bayan arkadaş anladı bastı kahkahayı tabi bende :) adam hala şaşkın suratı görseniz ''DUR GÖNDEREYİM O ZAMAN'' Alllahım o gün bu olay oldu bayanlar arasında anlatıp anlatıp gülmekten bende ne mide bulantısı kaldı ne baş dönmesi, allahtan adam hamile olduğumu bilmiyormuş ta anlamadı ama o gün müthişti hamilelik+yoğun çalışma=sonuç bu işte varın yorumu sizler yapın bakalım :))))))))))))

ben de eşimle ilgili değil ama çalıştığım yerle ilgili rezilliğimi anlatayım. çalıştığım okul doğuda bir okul okulun hizmetlisi de şiveli konuşuyor. göreve başladığım ilk zamanlar konuşmasını anlamakta öyle çok zorlanıyorum ki. neyse bizim okulun yakınlarında bir okul var 17 kasım ilkokulu ismi. hizmetli bir gün sınıfıma girdi. hocam 17kasımdan gelen öğrencinin dosyasını müdür bey istiyo dedi. demiş daha doğrusu ben anlamıyorum. abi bilmiyorum ki kasımda mı geldi aralıkta mı. geç kayıt yaptırdı öğrenci ama diyorum . adam yüzüme saf saf baktı sınıftan çıktı. benim jeton çok sonra düştü ama iş işten gemiş oldu

allahım yaaa bayıldım hele şu okul sütü olayı muhteşemiş gülmekten öldüm yaaa karnıma agrılar girdi :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…