- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
Eşim yok bekarım madem sevgilimle olanları anlatıyorum bitane daha gelsin benden ..
Bigün sevgilimle onların evindeydik oturuyorduk muhabbet falan derken bizimkine bişeyler oldu hissettim artık benmle ilgili ne düşündüyse artık:) sigara paketi yanındaydı çakmağı da cebindeydi çıkardı sigara yaktı içti sonra off bu pantolonun cebindede ne ararsan var amma da sıktı beni ceplerini boşaltayım bari dedi..
bi cebinden anahtarlık, bi çakmak daha derken sağ cebinde kabarıklık oldugunu farkettim bende o an boşluguma denk geldi aşkım cebinde bişey daha unuttun dedim elimi hemen cebine koymamla o etsi bişeyi çekmem bir olacaktı ki elimi hemen korkuyla çektim:) a salagım benm ne işin var senin onun cebiyle demi.
o sırada bi kahkaha patlattı hayırdır şeyimden ne istiyon koparmayı düşünüyodun galiba dedi ben o an şoklara girdim aşkım vallahi cebinde bişey var sandım dedim walla bak inan ben ne bileyim cebin nerde ama dedim o sırada masumlugum çok hosun gitti galiba sarıldı tamam utanma dedi şimdi hep cebinden bişey cıkardıgında aman sen çıkarma bazı organlarım bana lazım der:)) hala hatırlar güleriz çok rezil olmuştum ona ya..
çok komik şeyler yazmışsınız kızlar durun ben de anlatayım:)eşimle o zamanlar arkadaşız ama yeni daha, bizimki edebiyatçı olunca şair, müze,sanat bu tarz şeylere ilgili tabiki. bana şiir okur hhım cok güzel der gecerim anlamam ki içinde bir sürü osmanlıca kelime geçer bülent ersoyun konuşma tarzı gibi cümleler :))))))))) bir gün adana arkeoloji müzesini gezelim dedi yeniyiz ya ben de kaçırırmıyım, çok ilgileniyormuş gibi hadi gidelim iyi olur dedim.şimdi içerdeyiz geziyoruz garip garip yarım hayvanlar falan aslanlar falan bizimki kendinden geçiyor ben de gülüyorum, tabi o az sonra bana daha çok gülecek haberim yok:))))))))))))) gezmeye devam ettik.ben de böyle farklı takılara falan düşkünümdür, gezerken bir baktım değişik altın paralar, kolyeler minicik bronz heykelcikler, benım gözüm dört dönmüş durumda tabi bizimkide durmadan anlatıyor bunlar roma döneminden aşkım,bu paralar lidyalılardan:) hiç unutmuyorum,tabi ben altın figürleri görünce kendimden geçmiş durumda camıda o kadar güzel silmişler kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eğildim eğildim eğildim küüüüüttt diye cama kafayı bir vurdum :))))))))))))))))))))))))))) ama öyle böyle bir ses deyil allahtan alarm çalmadı. eşim ne yapıyor dersiniz,etraftan gören varmı diye sağa sola şaşkıın şaşkın bakarak zaten boyu benden 30cm uzun göğsüne kafamı iyice yaslayıp alnımı ovalamaya çalışıyorr, hadi gidelim hadi gidelim diye :)))))))))))) ya bu günü hiç unutmayız, hala bir kuyumcunun önünden bile geçsek hatırlar güleriz, bana tabi her seferinde dikkat et senin altın gördüğünde cama kafa atman meşhurdur der :))))))))))))))))))))
taze taze rezilliğimiz,
malum her yerde eylem var eşimde dün beni araçla yoldan aldı,yanında da istanbuldan gelen bayii arkadaşı,adamla eşimin 2.görüşmesi benim ise ilk tanışmam
eşim,kızımı annesinden alıp bizi eve bırakıp ordan servislere geri gidecekler anlıycanız,
gittik kayınvalidem hazırlamış kızımı (6 yaşında),yarında sene sonu gösterileri var okuldan kıyafetler verilmiş,
tabi biz pür telaş oturduk arka koltuğa çıkardık elbiseleri inceliyoruz (kabarık etek,saten çıtçıtlı atlet)
eşim ;bomba soruyu sordu,kızım eteğin çok güzel o diğer kıyafet ne
kızım;baba hani annem giyiyorya ,poposuda gözüküyor bizde gülüyoruz o kıyafetten ama öğretmenim giydirdi benim popom gözükmedi
eşim müziğin sesini açar,
ben derin derin nefes alır,
adamcağız eline telefon alıp kafayı yerden kaldırmayıp kurcalar,
kızım bi taraftan anne senin memelerin gözükmüyor ama ben giyince benimki neden gözüküyor diye sorar,
bitmedi o yol bitmedi..
bütün yazılanları teker teker okudum bayıldım çok fenayım gözlerimden yaşlar geldi ben bekarım benim yokki bende anlatsam kıskandım şimdi rezil olanları :)
Pek komik değil ama bende erkek arkadaşımla konuşurken bana demişki bana hayatın fotoğrafını çekermisin tatlım bende anlamadım hayatın diyorum dedi resmini çek bende tamam dedim o sıra tatlımız geldi neyse benim kuzenim var adı hayat gittim yanına resmini çektim sonrada buluştuğumuzda gösterdim , aşkım sen salakmısın dedi hayat ın resmini çek diyorum işte bu hayat diyebileceğin haaa dedim bende o zaman minik bebek çizerdim dedim tam kalbine bıçak saplanmış bitarafı gülen bitarafı ağlayan bebek çizerdim dedim oda sen sarışında değilsin niye böylesin dedi banaben sana hayatı anlatan tanımlayan bir fotoğraf çekmen gerekse napardın diorum dedi bende küstüm konuşmadım gönlümü aldı tabi
bence çok komikmiş canım
hayatla resim çekilmen geldi gözümün önüne
celiin çok komikmiş hikayen gerçekten aklına gelirse yine yaz özellikle "okul sütü" nü mutlaka yazmalısın:1