daha önce anlattım mı bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazayım dedim
bi gün annemlerle pazara gittim
pazardan çıktık otobüs bekliyoruz o arada yanımızda kardeşimin komşu annesi var. çok yakın komşumuz.
velhasıl otubüs bekliyoruz o arada kardeşimin gözüne bir şey kaçmış komşu annesi gözüne bakayım derken parmağını gözüne soktu.
tabi biz gülüyoruz falan arkamızda da genç bi çocuk. baktım o da gülüyor.
neyse aynı otobüse bindik çocukla rezilliklerimiz orada bitmedi tabi annem oturdu bende ona karpuzu verdim
annem de farketmemiş herhalde araba sarsılılınca karpuz şoförün yanında yarıldıannem hem eliyle karpuzu topluyo hemde şoföre "pardon abi diyo "
orda otobüse ilk rezil oluşumuz neyse bizim oraya yaklaştık annemler karanlıkta biri inince bizim oraya geldik sandılar baktım inmeye çalışıyolar.
kız dedim napıyonuz burası bizim ev değil allah iyiliğinizi versin. baktım tüm otobüs gülüyo aman allahım o da yetmez gibi tam otobüsten inicez bizim komşunun pazar arabası sen merdivenin orada devril. off her şey yerde çok fenaydı yaa
valla çok güldüm allah iyiliğinizi versin
kızlar liseye giderken ki mezun olalı tam 10 yıl oldu.....
kız lisesine gidiyordum o zamanlar oh erkek yok her konuda rahatız kız kıza regli olsak bile çıktı mı çıkmadı mı kaygımız yoktu
resim hocamız erkekti böyle orta yaşlarda bir beyneyse girdi içeriye tahtaya birşeyler çiziyor bir taraftan da bizlere dönüyor tabiki....bu arada hocanın fermuarı açık kalmış donu meydanda sırıtıyor sınıfta da tek erkek hocaaaaaaa biz ölüyoruz kızardık bozardık güleceğiz gülemiyoruz nasıl desek filan diye düşünüyoruz ama hoca farkında değil hala kağıta yazıpta hocaya mı versek diye ama nasıl sınıf kaynıyor neyse bir ders böyle geçti hoca öğretmenler odasına gitti bizde başka bir erkek hocaya durumu söyledik hocada uyardı doğal olarak
Çok komikbenzerlerini yaşamıştım. Lisedeyken hoca ders anlatıyo bi yandan tahtaya bişeyler yazıyo filan. Tahta da tebeşirli o zamanlar. Hoca tahtaya bileyler yazdı yazdı sonra sınıfın arka tarafına doğru yürüdü. Bi daha geldi tahtanın önünde bişeyler anlatıyo. Bizim gözümüz direk hocanın önünde adam önden kaşımış bi güzel, elleride tebeşirli olduğundan beyaz beyaz pantolonuna parmak izleri çıkmışşş
Bi başka hocanında fermuarı açık, fermuardanda gömleğin ucu çıkmış dışarı.yani farkedilmemesi imkansız. O kadar çok gönlek çıkmış ki o kadarcık yerden
daha önce anlattım mı bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazayım dedim
pazardan çıktık otobüs bekliyoruz o arada yanımızda kardeşimin komşu annesi var. çok yakın komşumuz.
velhasıl otubüs bekliyoruz o arada kardeşimin gözüne bir şey kaçmış komşu annesi gözüne bakayım derken parmağını gözüne soktu.
neyse aynı otobüse bindik çocukla rezilliklerimiz orada bitmedi tabi annem oturdu bende ona karpuzu verdim
annem de farketmemiş herhalde araba sarsılılınca karpuz şoförün yanında yarıldıannem hem eliyle karpuzu topluyo hemde şoföre "pardon abi diyo "
orda otobüse ilk rezil oluşumuz neyse bizim oraya yaklaştık annemler karanlıkta biri inince bizim oraya geldik sandılar baktım inmeye çalışıyolar.
kız dedim napıyonuz burası bizim ev değil allah iyiliğinizi versin. baktım tüm otobüs gülüyo aman allahım o da yetmez gibi tam otobüsten inicez bizim komşunun pazar arabası sen merdivenin orada devril. off her şey yerde çok fenaydı yaa
bir tane daha
eski çalıştığım yerde dükkanda oturuyoruz. patronlar ve ben meyve suyu almışlar ben içmeyeceğimi söylemiştim.
baktım 3 tane getirmişler 3 patron var normalde ama o anda biri yok. dedim ki herhalde bana getirdiler . ben de ayıp olmasın diye içtim
sonra diğer patron içeri girdi ee hani bana meyve suyu dedi herkes bana baktı meğer adamın meyve suyunu ben almışım.ama ben nerden bilim canım önüme koymasalarmış bir utandım bir utandım
.daha önce anlattım mı bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazayım dedim
.
Elfceeeee gecenin bu saatinde beni gülme krizine soktun.. İnan gözlerimden yaslar geldi (dikkat yas değil yaslar)
Allah da seni güldürsün canım..
İnan yanımda 4 yaşındaki oğlum uyanıp anne neye gülüyorsun dedi.....
Annene sevgiler.....
dün gece kabus gibi bir geceydi benim için.
bugün yeğenimizin doğum günü var eşimle oyuncak aldık hani şu teddy konuşan ayıcık var ya o(almaz olaydık )
dün deneme amaçlı evde çalıştırdık konuşuyor ediyor çok güzel.
neyse gece oldu malum sıcak havalar tüm odaların kapaları açık.
lavaboya kalktım .. bir ses inceden...
" huuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu nerdesin" ben çakıldım olduğum yerekalakaldım. başladım dua okumaya eşim mi yapıyor dedim koridorun ışığını açtım baktım adam horluyor .dedim kesin numara yapıyor sakin ol kızım dedim gittim lavaboya şarkı söyleye söyleye odaya geçtim .korkmuyorum ya
yemezler numaralarını dedim yattım..
ama tetikte bekliyorumeşine sarılıyorum o da sarılıyo korkmadım işte diyorum neden korkacaksın ben varım diyor uyku sersemi
neyse uykuya tam daldım dalacağım.. yine ses geldi..
"merhaba ben senin oyuncak ayın" ben:117: eşine vurdum yapmasana be uyucama artık diye (bu arada oyncağı denedik böyle şeyler konuşuyor ,ben de taklit ediyor diye eşime veryansın ediyorum )
eşim kalktı napıyorsun ya diyeasıl sen ne yapıyorsun sus da uyuyayım cok sevdin heralde oyuncagı dedim. vık vık taklit ediyorsun bana evet çok sevdim bizim cocugumuz olursa ona da alalım dedi bu gülerek ben iyice dellendim ama bir yandan da seviniyorum görmedi diye :100:lavaboya giderken korktuğumu
yapma artık dedim döndüm uyuyorum ..
aradan yarım saat sonra yine wc ihtiyacım geldi..(çok sık lavaboya cıkarım)
gidiyorum yine bir ses ... ben artık allaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diye cığlık cığlığaaaaaaaaaabir yandan da koşmaya başladım. kenarda duran topuklu ev terliğime bas o da yan dön ayağıma saplansın topuğu
ben artık oturdum yere ağlıyorum .. eşim sese kalkıp geldi noldu diyeyaptıgını begendin mi bak halime derken yine bir ses
"huuuuuuu huuuuuuuuuuu nerdesin"
töbe bismillah.....
meğersem o oyuncak sensörlüymüş hareket algıladıgında ara ara calısıyormuşsabah öğrendik
bence adı teddy değil freddy olmalıkabus gibiydi. ayağım da hala ağrıyor yürürken
Allah iyiliğini versin çook komik ya Ayy düşündümde akşam ben herhalde kalpden giderdimm
peki sonra eşin ne yaptı ne dedi??
kalp atışlarımın şiddetini ilk defa öyle hissettim.bi altıma yapmadığım kaldı yani. neyse ki kabus bitti. eşim ne yapsın ben ağlayınca
beni sakinleştirip kapıları kapatıp sarılarak yattık.
ben yeni yeni gülebiliyorum halime inançünkü o günden beri ayağım şiş ,sargılı ve topallıyorum arada :26:
böyle rezillik daha da yaşamam heralde bu son raddedir.
eşim de arada dalga geçiyor "huuuuuu huuu nerdesin" diye ..o söze bile sinirim zıplıyor artık
ben senin yerinde olsam o oyuncağı atardımm benim büyük tavşanım vardı çok güzeldi 2 kez rüyamda onun canlandığını gördüm hani bir film varya oyuncklr canlanıyor filmin adı sanırım chuckydi o filmi gördüm korktum tabi :18: :18: bende güzelim tavşanımı amcamlara verdim napim çook korkmuştum ona baktıkca tırsıyordum özellikle yatacağım vakit :18: tabii anneme filmden korktum diye verdim demedim
o oyuncağı zaten yeğenimize almıştık dogum günü diye ben götürmek istemediğimden baska bir hediye daha aldım. ama eşim ikisini de götürmemizi istedi.
anlattık durumu daaksi gibi cocuk da ayıcıgı cok sevdi.