Size taze taze bir reslik anlatayım daha 1 saat gecti hala kriz gecirorum gülmkten... Kaynımın oglu geldi bugn eşimle gezmeye gideceklermiş sabah basım agrıo vs diodu bende tüp bebek tedavisi görüorum doktor vajinaya konulan bi hap verdi ikişer ikişer koyulan adı progestron tabi ben bu hapı lavaboda unuttumCocuk abdest almaya gitmiş hapı görmüş amcasına dioki amca bu haplar agrı kesicmi benim saftirik eşim cevabı aynen söle verio bende o sırada havlu getirmiştim cocugn elinde hap paketi sallıo bişede diemiorum eşim de aynen su sekil yok oğlum gebrirsin içme onu niye amca oğlum içme dedim yengen onu syeine sokuyo dedi Ayh allahım nasıl bir cevaptır bu yerin dibine gectim cocuk paketi nasıl fırlattı lavaboya dogru Küçükte deil yası 21 felan benden bi yas küçük resil oldum resil
kızımın 1,5 yaş halleri deli dolu geçiyor çocuk yürümüyor her yere koşarak gidiyor
bir arefe gecesi,akşamdan hazırlıklar yapılmış,yarınki gezme planları kafada tasarlanmış
mevsimlerden kış,ev soğuk tıkanıp kalmışız bir odaya,kapıyı soğuk girmesin diye hep kapalı tutuyoruz
eşim bir koltukta ben diğer koltukta uzanmış tv izliyoruz.
nasıl oldu tam hatırlamıyorum kapıya yöneldim kapıyı açtım ,arkamı döndüm tekrar kapıya yöneldim derken kapı yanağıma şakk diye geçti, meğersem benim ufaklık sen dışarı kaç
tabi benim yanak şişti alı al,moru mor oldu bildiğin osmanlı yumruğu yemişim gibi..buz felan koyduk ama banamısın demiyor,mosmor bir yanak
feryat ediyorum,yarın bayram nasıl gezicem bu yanakla,herkes kocanmı dövdü derse ne derim ben
velhasıl kırdım dizimi ağlamaklı gözlerle gittim uzandım koltuğuma
tabii benim koca uyumuş totosunda kelebekler uçuyor..
derken allah diye kocamın çığlığı ile ilkindim,benim yaramaz kumanda ile dönerken dönerken kumandayı git babanın tam gözaltındaki kemiğe vur,benim kocanın gözü şiştimi,göz etrafı morardımı,buz koysan ne fayda anacım,
sabah bi uyandıkki,benim yanak pembe mor arası ve şiş,eşimin göz altı mosmor
tabi bizi gören dönüp bir daha bakıyor
herkes sıkıştırıyor,bu ne hal kavgamı ettiniz bak doğru söyleyin,
utanmıyormusuz kavga etmeye diye fırça bile yemiştik..
offf rezillikti ya..
ay öylemi dedi esinAy ilaci firlatisi geldi gözümün önüne
bunda gulecek ne varki acikcasi ben sasirdim oyle cevap olurmu:44:karsidaki 21 yasindaki adam ben olsam esime cok kizardim tamam insalik ani agzindan kacmis olabilir ama gulmekten kiriz geciriyormussun sasirdim:44::44:
ay o nasıl cevap
Sonra acaba kırdığı potu farkettimi
Eşimle ben evin içinde birbirimizi korkuturuz geceleri. Mesela ben banyodan çıkarken o saklandığı yerden çıkıp böö falan yapar.
Neyse bir gün mutfağa su içmeye gittim. Işığı da açmadım. Eşim de diğer odadaydı. "Kesin beni korkutacak hazırlıklı olayım bari" dedim içimden.
mutfaktan çıktım ama kendimi nasıl sıkıyorum hazırlıklıyım korkmuycam. eşimi koridorun diğer ucunda gördüğüm gibi bir çığlıkla kendimi yerlere attım. nasıl bağırıyorum yerde korkudan çırpınıyorum nefes nefese kaldım kalbim küt küt atıyor. eşim ise yazık benim mutfakta olduğumdan bile habersiz şok olmuş gözlerle benim yerde deli gibi hareketlerimi izliyor.
sonra başladık gülmeye tabii.
Kendi kendimi korkutabilme yeteneğine sahibim çok şükür yok başkasına ihtiyacım :)
yeminle anasının kızı,kuytu köşelerde saklanıp bize böhh yapıyor
10 sene sonra eşimin ruh halini düşünemiyorum
Bir gün düdüklü tencerede yemek pişiriyorum nohut yapmıştım. Evde de eltimler var, ex.eşte onlarla oda da takılıyor. Ben bir ara mutfağa gittim ne göreyim düdüklünün düdüğü fırlamış, nohutlarda o fırlayan delikten dışarı patır patır fırlıyor :) Düdüklü patlayacak diye aklım çıktı o panikle koridorda patlıyoooo diye bağırarak sokak kapısına yöneldim. Eltim panikle ne patlıyo dedi, ben de düdüklü düdüklüüü diyip sokağa kaçtım, eltide arkadan kızım söylesene bizde kaçalım diye o da fırladı arkamdan.. :) O nohutlar tüm tavana yapışmıştı, eşle kardeşi ocağı kapatıp ıslak bir havlu atmışlar düdüklünün üzerine :) baya bi dalga geçtiler bizle.. Hala aklıma geldikçe gülerim :)
yurt disinda yasiyoruz
yeni evliyiz bir yil bile degil daha
esimin teyzesi felan Türkiyede yasiyor bir kackere görüstük
birde kayinvalidem eltimden bahsederken hep ablan diye bahseder
neyse ilk iznimize gittik
yatakda uzanmisiz sakalasiyoruz felan
neyse telefon caldi actim konusma söyle :
-efendim
-aloo hosgeldiniz (esimin teyzesi)
-hosbulduk
-nasilsiniz
-iyiyiz sagolun siz nasilsiniz
-bizde iyiyiz sükür
-yolculuk nsil gecti
-iyi gecti yorulduk tabi biraz ama geldik sükür
-öyle öyle ee yerlestinizmi bari
-yerlestik sayilir
-ablanlar nasillar (eltimden bahsediyor )
-iyi onlarda yoldalar daha
-nasil yoldalar
-onlar bu sene deniz yoluyla geliyolar
-nasil yani
-ucakla gelmiyrlar o yüzden uzun sürüyor
-kizim orasi neresi
-seyy siz kimi aradiniz ki
-ben ... aradim istanbulda ...
-ay yanlis numara teyze
- hii tamam kizim kusura bakma
15 dakika kadar konustuk aklimda kalan eksi artisi bukadar
kocisin yaninda konustum zaten
gicik soruyo kimmis o yanlis numara dedim
kocis koptu tabi
ay rezil olmustum rezill
Bir gün düdüklü tencerede yemek pişiriyorum nohut yapmıştım. Evde de eltimler var, ex.eşte onlarla oda da takılıyor. Ben bir ara mutfağa gittim ne göreyim düdüklünün düdüğü fırlamış, nohutlarda o fırlayan delikten dışarı patır patır fırlıyor :) Düdüklü patlayacak diye aklım çıktı o panikle koridorda patlıyoooo diye bağırarak sokak kapısına yöneldim. Eltim panikle ne patlıyo dedi, ben de düdüklü düdüklüüü diyip sokağa kaçtım, eltide arkadan kızım söylesene bizde kaçalım diye o da fırladı arkamdan.. :) O nohutlar tüm tavana yapışmıştı, eşle kardeşi ocağı kapatıp ıslak bir havlu atmışlar düdüklünün üzerine :) baya bi dalga geçtiler bizle.. Hala aklıma geldikçe gülerim :)
Eşimle ben evin içinde birbirimizi korkuturuz geceleri. Mesela ben banyodan çıkarken o saklandığı yerden çıkıp böö falan yapar.
Neyse bir gün mutfağa su içmeye gittim. Işığı da açmadım. Eşim de diğer odadaydı. "Kesin beni korkutacak hazırlıklı olayım bari" dedim içimden.
mutfaktan çıktım ama kendimi nasıl sıkıyorum hazırlıklıyım korkmuycam. eşimi koridorun diğer ucunda gördüğüm gibi bir çığlıkla kendimi yerlere attım. nasıl bağırıyorum yerde korkudan çırpınıyorum nefes nefese kaldım kalbim küt küt atıyor. eşim ise yazık benim mutfakta olduğumdan bile habersiz şok olmuş gözlerle benim yerde deli gibi hareketlerimi izliyor.
sonra başladık gülmeye tabii.
Kendi kendimi korkutabilme yeteneğine sahibim çok şükür yok başkasına ihtiyacım :)
yeminle anasının kızı,kuytu köşelerde saklanıp bize böhh yapıyor
10 sene sonra eşimin ruh halini düşünemiyorum
mevcan esinle sen ben bilmem esim bilire katilsaniz ne komik seyler olur