Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bunda gulecek ne varki acikcasi ben sasirdim oyle cevap olurmu:44:karsidaki 21 yasindaki adam ben olsam esime cok kizardim tamam insalik ani agzindan kacmis olabilir ama gulmekten kiriz geciriyormussun sasirdim:44::44:

Evliliğimin ilk dönemlerinde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. bir gece rüyamda wc ye gittiğimi görüyorum. gözümü bi açtım. O da ne? Yatağın ortasına kaçırıyorum resmen. Kalktım koşa koşa koridordan tuvalete gidiyorum ama yolda da tutamıyorum. demem o ki, wc ye gidene kadar bütün evi batırdım. Neyse sessizce geldim üstümü değiştirdim, eşimi kaldırdım salonda yatalım diyecektim, adam bi baktı yatak olmuş göl :)
hala dalga geçiyor üstüme yaptın diye :))

Son düzenleme:

hahhaaa kız sizi elden geçirdi teker teker

bunda gulecek ne varki acikcasi ben sasirdim oyle cevap olurmu:44:karsidaki 21 yasindaki adam ben olsam esime cok kizardim tamam insalik ani agzindan kacmis olabilir ama gulmekten kiriz geciriyormussun sasirdim:44::44:

bende bilmiyorum neden güldüm ama o anki surt ifademi cocugn o ilaç paketini fırlatısı patavatsız eşimn verdiği cevap beni i bitirdi cocugn yanında gülmedim zaten içeri kaçtım resil oldum yaaa ...

Aklıma bir şey geldi, anlatayım da yüz güldüreyim bari :)

Bir keresinde rüyamda ailecek oturuyoruz mısırları falan patlatmışız film izleyeceğiz sinemada önceden 3...2...1... diye yuvarlak bir ekran dönerdi, hatırlarsınız. Rüyamda 10...9...8... gidiyor böyle (sanki roket atacaklar ha 10dan saymak neyse ) Neyse 1... film başlıyor yazdı ve ben yataktan fırlayıp "Ooleeey!" diye bir bağırdım ama hala uyuyorum farkında değilim. Babam yanıma koşup gelmişti adam tabi beni kollar iki yanda havada odanın ortasında oooley diye görünce böyle olmuştu, sonra yerime yatırmışlar falan ertesine çok dalga geçmişlerdi

Eşimle ben evin içinde birbirimizi korkuturuz geceleri. Mesela ben banyodan çıkarken o saklandığı yerden çıkıp böö falan yapar.
Neyse bir gün mutfağa su içmeye gittim. Işığı da açmadım. Eşim de diğer odadaydı. "Kesin beni korkutacak hazırlıklı olayım bari" dedim içimden.
mutfaktan çıktım ama kendimi nasıl sıkıyorum hazırlıklıyım korkmuycam. eşimi koridorun diğer ucunda gördüğüm gibi bir çığlıkla kendimi yerlere attım. nasıl bağırıyorum yerde korkudan çırpınıyorum nefes nefese kaldım kalbim küt küt atıyor. eşim ise yazık benim mutfakta olduğumdan bile habersiz şok olmuş gözlerle benim yerde deli gibi hareketlerimi izliyor.
sonra başladık gülmeye tabii.
Kendi kendimi korkutabilme yeteneğine sahibim çok şükür yok başkasına ihtiyacım :)

ayyy kendimi gördüm çok güldümmm buna benzer bi anıyı geçmişte ben de anlatmıştım

yurt disinda yasiyoruz

yeni evliyiz bir yil bile degil daha

esimin teyzesi felan Türkiyede yasiyor bir kackere görüstük

birde kayinvalidem eltimden bahsederken hep ablan diye bahseder

neyse ilk iznimize gittik

yatakda uzanmisiz sakalasiyoruz felan

neyse telefon caldi actim konusma söyle :

-efendim

-aloo hosgeldiniz (esimin teyzesi)

-hosbulduk

-nasilsiniz

-iyiyiz sagolun siz nasilsiniz

-bizde iyiyiz sükür

-yolculuk nsil gecti

-iyi gecti yorulduk tabi biraz ama geldik sükür

-öyle öyle ee yerlestinizmi bari

-yerlestik sayilir

-ablanlar nasillar (eltimden bahsediyor )

-iyi onlarda yoldalar daha

-nasil yoldalar

-onlar bu sene deniz yoluyla geliyolar

-nasil yani

-ucakla gelmiyrlar o yüzden uzun sürüyor

-kizim orasi neresi

-seyy siz kimi aradiniz ki

-ben ... aradim istanbulda ...

-ay yanlis numara teyze

- hii tamam kizim kusura bakma

15 dakika kadar konustuk aklimda kalan eksi artisi bukadar

kocisin yaninda konustum zaten

gicik soruyo kimmis o yanlis numara dedim

kocis koptu tabi

ay rezil olmustum rezill

Bir gün düdüklü tencerede yemek pişiriyorum nohut yapmıştım. Evde de eltimler var, ex.eşte onlarla oda da takılıyor. Ben bir ara mutfağa gittim ne göreyim düdüklünün düdüğü fırlamış, nohutlarda o fırlayan delikten dışarı patır patır fırlıyor :) Düdüklü patlayacak diye aklım çıktı o panikle koridorda patlıyoooo diye bağırarak sokak kapısına yöneldim. Eltim panikle ne patlıyo dedi, ben de düdüklü düdüklüüü diyip sokağa kaçtım, eltide arkadan kızım söylesene bizde kaçalım diye o da fırladı arkamdan.. :) O nohutlar tüm tavana yapışmıştı, eşle kardeşi ocağı kapatıp ıslak bir havlu atmışlar düdüklünün üzerine :) baya bi dalga geçtiler bizle.. Hala aklıma geldikçe gülerim :)

Dün akşam tam yatsı namazını kılıyorum.Eşim de o sırada lavaboda.Benim tatlışım motoru bozmuş aman Allah'ım bir tuhaf sesler geliyor lavabodan.Gülmemek için zor tutuyorum namazda kendimi.Ama gök gürültüsüne benzeyen sesler kesilmek bilmiyor Ben hıkkk hukkk derken namaz gitti,selam bile veremeden katıldım kaldım Eşimde içerden sesleniyor ne oluyorrrrrrr,niye gülüyorsun diye.Ay sinirlerim bozuldu ama ne gülmek..Çıktı kociş lavabodan dedim senin yüzünden gitti 4 rekatım,neydi o ses öyle yaaaaaa.Ay napayım diyo bozulmuşşşşşş Bozulmuş mu dedim,başladım yine gülmeye.Sonra namazı nasıl tamamladım bir ben bilirim,bir de Allah

konu eski sanırım ama okudukça güldüm güldükçe okudum yeni de üye oldum e bende yazam dedim :) evli değilim ama erkek arkadaşıma rezil oluşumu anlatayım 1 defayla sınırlı kalmadı rezil olma durumu ama ilk aklıma geleni paylaşayım:) geçen yaz ağustos bütün gün gezmişiz eğlenmişiz.. otobüse binicez biraz oturalım dedik taksim parkını bilirsiniz durakların orda merdivenlerin hemen arkası, erkek arkadaşım fotoğraf video çekimi falan sevmez bense tam tersi , yan yana oturuyoruz , nerden estiyse ben çıkardım telefonu başladım bunu videoya almaya sibel ver telefonu diyor ı ıııhh vermem diyip bir gıdım yana gidiyorum ver , vermem , ver vermem derken nolduğunu da anlamadım , bir baktım yerde totomun üstündeyim düşüvermişim gıdım gıdım giderken ,1,2 saniye büyük bi sessizlik oldu sonra bastık kahkahayı .çekmeyi de bırakmıyorum ama halaa ... ve o videoyu da silmedim arada açıp izliyoruz:)

ay bir taze rezillik daha bayanlar
2 haftalığına memlekete ailemin yanına gittim eşim gelmedi tabi.... annemle,kardeşimle sarıldık filan ben hemen valizi attım içeriye annemler kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyorlar....bense büyük bir hazla bekarlık pijamalarımı giyiyorum(buarada evimden pijama getirmem çünkü bekarlık pijamalarımı annem sakladı geldiğinde giyersin kızım diye)neyseeeeeee ben böyle çocukça hareketler yaparak içeriye geliyorum sevinçliyim ya yine baba evine geldim diyeeeeeoh diyerek iki bacaklarımı ayırıp kanepeye oturdum evin gibisi yok filan vıdı vıdıııııı konuşuyorum annem ve kardeşimin surat ifadesi aynen böyle oldu yineeeeebense hala böyle:118::118:annemin göz kaş işaretlerini hala anlamıyorum tabiki kızımmm diğer pijamandan giyseydin filan demesiyle ben kendime geldim anaaaaaa ne göreyim çatım koskocaman yırtık ve kırmızı donum ben burdayım der gibi el sallıyor aradanay nasıl kızardım bozardım annem neysede 19 yaşında delikanlı kardeşim utanmış garibim yüzünü çevirmiş bense aman aanneeeeee aşkolsun yaaaaa filan diye söylenerek odadan kaçtım ama ne kaçış ve rezillik

yeminle anasının kızı,kuytu köşelerde saklanıp bize böhh yapıyor

10 sene sonra eşimin ruh halini düşünemiyorum

Alemsinizzz koptumm

eşimle sabah evden pür telaş çıktığımız bi gün ,uyanamamışızda tabi işe geç kalma stresi ile uyku mahmuru fırladık evden.

normalde eşim benden önce çıkar evden,aracımız yan tarafa park edilidir orasıda hafif bi rampa bende o rampanın orda dururum eşimi beklerim.

tabi o gün eşim önden fırladı bende arkasından işte şeytan, o gün arabanın yanına gideceğim tuttu

arkamızada bi araç parketmiş eşim aradan çıkmaya çalışıcak.çalıştırdı bu arabayı bu arada bizim radyo otomatikte hep araba çalışınca başlar bangır bangır

eşim kafayı camdan çıkarmış yandaki aracın ordan sıyrılmaya çalışıyor ben kapıyı açtım sol ayağımı attım (tabi eşim beni görmüyor,müzikte açık)araba geri geri gitmeye başladı ben salak halen binmeye çalışıyorum.
sesimde çıkmıyor eşim geri geri gittikçe ben ayağımı çekmek yerine geriye tek ayak zıplayarak araca binmeye çalışıyorum derken tık diye bi ses..

nemi o ses tabiki benim totomun arkaya parketmiş araca vurma sesi (muhtemelen o tıklama çantamdan gelmiştir)

eşimin firene basması ile dönmesi bir oldu.

napıyorsun sen dedi şaşkın gözlerle verdiğim cevap daha bi saçmaydı radyoyu kapatmaya çalışıyordum ne alakaysa

otur şuraya diyerek bi bakış attıki sormayın yol boyu dışarıyı izlemek zorunda kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…