• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

eşimle sabah evden pür telaş çıktığımız bi gün ,uyanamamışızda tabi işe geç kalma stresi ile uyku mahmuru fırladık evden.

normalde eşim benden önce çıkar evden,aracımız yan tarafa park edilidir orasıda hafif bi rampa bende o rampanın orda dururum eşimi beklerim.

tabi o gün eşim önden fırladı bende arkasından işte şeytan, o gün arabanın yanına gideceğim tuttu:1::1:

arkamızada bi araç parketmiş eşim aradan çıkmaya çalışıcak.çalıştırdı bu arabayı bu arada bizim radyo otomatikte hep araba çalışınca başlar bangır bangır :24::24:

eşim kafayı camdan çıkarmış yandaki aracın ordan sıyrılmaya çalışıyor ben kapıyı açtım sol ayağımı attım (tabi eşim beni görmüyor,müzikte açık)araba geri geri gitmeye başladı ben salak halen binmeye çalışıyorum.
sesimde çıkmıyor eşim geri geri gittikçe ben ayağımı çekmek yerine geriye tek ayak zıplayarak araca binmeye çalışıyorum derken tık diye bi ses..

nemi o ses tabiki benim totomun arkaya parketmiş araca vurma sesi (muhtemelen o tıklama çantamdan gelmiştir):17:

eşimin firene basması ile dönmesi bir oldu.

napıyorsun sen dedi şaşkın gözlerle:53::53: verdiğim cevap daha bi saçmaydı radyoyu kapatmaya çalışıyordum ne alakaysa:1:

otur şuraya diyerek bi bakış attıki sormayın yol boyu dışarıyı izlemek zorunda kalmıştım:43:

:60: o anki şaşkınlıktan herhalde :9: bu topikte gülmekten ölüyorum yaaa :60::60::60: inşallah benimde güzel komik anılarım olurrr eşimlee :9::9::23:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün yaşadığım bir rezillik . Bizim oturduğumuz dairenin karşısı aylardır boş bir türlü kiraya veremediler balkonlarımız da yanyana arasındaki mesafe bayağı az, ben balkonu yıkıyorum açmışım musluğu su sesi de karışıyor kuş seslerine falan :36: giriştim yıkamaya bir ara bayağı bu kadar sesin içinden gelen ' aşkımmm ' sesi ben de pek bi hevesli ' efendimm aşkımmm:16:' o arada başka bişeyler söylüyor anlamıyorum 'aşkım anlamıyom balkondayım bi daha söyle dediğini' gene anlayamadığım cümleler , ben ' aşkım ne diyon anlamıyom yaaa gelsene yanıma ' ses yok :53: neden sonra başımı sola doğru çeviriyorum karşıdaki boş daireyi görmeye bir çift gelmiş meğer sabahtan beri bana seslendiğini sandığım ses eşimin değil müstakbel karşı komşularımız olacak adamın sesiymiş o da eşine sesleniyormuş balkona çağırmak için ben üstüme alındığım kendi kocam sandığım yetmezmiş gibi bi de ' gelseneee yanımaaaa ' diye adamı çağırmış olmuşum nasıl içeri kaçtım o şıpıdık şıpıdık suların içinde nasıl salona eşimin yanına kaçtım hatırlamıyorum çok utandım. İşin kötüsü evi tutmuşlar taşınacaklarmış öğrendiğime göre nasıl bakcam yüzlerine bilmiyorum.

Eşimle ben evin içinde birbirimizi korkuturuz geceleri. Mesela ben banyodan çıkarken o saklandığı yerden çıkıp böö falan yapar.
Neyse bir gün mutfağa su içmeye gittim. Işığı da açmadım. Eşim de diğer odadaydı. "Kesin beni korkutacak hazırlıklı olayım bari" dedim içimden.
mutfaktan çıktım ama kendimi nasıl sıkıyorum hazırlıklıyım korkmuycam. eşimi koridorun diğer ucunda gördüğüm gibi bir çığlıkla kendimi yerlere attım. nasıl bağırıyorum yerde korkudan çırpınıyorum nefes nefese kaldım kalbim küt küt atıyor. eşim ise yazık benim mutfakta olduğumdan bile habersiz şok olmuş gözlerle benim yerde deli gibi hareketlerimi izliyor.
sonra başladık gülmeye tabii.
Kendi kendimi korkutabilme yeteneğine sahibim çok şükür yok başkasına ihtiyacım :)

yurt disinda yasiyoruz

yeni evliyiz bir yil bile degil daha :31:

esimin teyzesi felan Türkiyede yasiyor bir kackere görüstük

birde kayinvalidem eltimden bahsederken hep ablan diye bahseder

neyse ilk iznimize gittik :31:

yatakda uzanmisiz sakalasiyoruz felan :17:

neyse telefon caldi actim konusma söyle :

-efendim

-aloo hosgeldiniz (esimin teyzesi:37:)

-hosbulduk

-nasilsiniz

-iyiyiz sagolun siz nasilsiniz

-bizde iyiyiz sükür

-yolculuk nsil gecti

-iyi gecti yorulduk tabi biraz ama geldik sükür

-öyle öyle ee yerlestinizmi bari

-yerlestik sayilir

-ablanlar nasillar (eltimden bahsediyor )

-iyi onlarda yoldalar daha

-nasil yoldalar

-onlar bu sene deniz yoluyla geliyolar

-nasil yani

-ucakla gelmiyrlar o yüzden uzun sürüyor

-kizim orasi neresi

-seyy siz kimi aradiniz ki

-ben ... aradim istanbulda ...

-ay yanlis numara teyze

- hii tamam kizim kusura bakma

15 dakika kadar konustuk aklimda kalan eksi artisi bukadar :37:

kocisin yaninda konustum zaten :37:

gicik soruyo kimmis o yanlis numara dedim :37:

kocis koptu tabi :37::37:

ay rezil olmustum rezill :37: :9::9:

:60::60::60::60:

Bir gün düdüklü tencerede yemek pişiriyorum nohut yapmıştım. Evde de eltimler var, ex.eşte onlarla oda da takılıyor. Ben bir ara mutfağa gittim ne göreyim düdüklünün düdüğü fırlamış, nohutlarda o fırlayan delikten dışarı patır patır fırlıyor :) Düdüklü patlayacak diye aklım çıktı o panikle koridorda patlıyoooo diye bağırarak sokak kapısına yöneldim. Eltim panikle ne patlıyo dedi, ben de düdüklü düdüklüüü diyip sokağa kaçtım, eltide arkadan kızım söylesene bizde kaçalım diye o da fırladı arkamdan.. :) O nohutlar tüm tavana yapışmıştı, eşle kardeşi ocağı kapatıp ıslak bir havlu atmışlar düdüklünün üzerine :) baya bi dalga geçtiler bizle.. Hala aklıma geldikçe gülerim :)

eltiniz kizim söylesene bizde kacalim demesine fena güldüm yazik :60::60::60:

ay bir taze rezillik daha bayanlar:27::27:
2 haftalığına memlekete ailemin yanına gittim eşim gelmedi tabi.... annemle,kardeşimle sarıldık filan ben hemen valizi attım içeriye annemler kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyorlar....bense büyük bir hazla bekarlık pijamalarımı giyiyorum(buarada evimden pijama getirmem çünkü bekarlık pijamalarımı annem sakladı geldiğinde giyersin kızım diye)neyseeeeeee ben böyle çocukça hareketler yaparak içeriye geliyorum sevinçliyim ya yine baba evine geldim diyeeeee:1:oh diyerek iki bacaklarımı ayırıp kanepeye oturdum evin gibisi yok filan vıdı vıdıııııı konuşuyorum annem ve kardeşimin surat ifadesi aynen böyle oldu yineeeee:53::53:bense hala böyle:118::118:annemin göz kaş işaretlerini hala anlamıyorum tabiki kızımmm diğer pijamandan giyseydin filan demesiyle ben kendime geldim anaaaaaa ne göreyim çatım koskocaman yırtık ve kırmızı donum ben burdayım der gibi el sallıyor aradan:52::52:ay nasıl kızardım bozardım annem neysede 19 yaşında delikanlı kardeşim utanmış garibim yüzünü çevirmiş bense aman aanneeeeee aşkolsun yaaaaa filan diye söylenerek odadan kaçtım ama ne kaçış ve rezillik:1::1:

:60::60::60::60:

Bugün yaşadığım bir rezillik . Bizim oturduğumuz dairenin karşısı aylardır boş bir türlü kiraya veremediler balkonlarımız da yanyana arasındaki mesafe bayağı az, ben balkonu yıkıyorum açmışım musluğu su sesi de karışıyor kuş seslerine falan :36: giriştim yıkamaya bir ara bayağı bu kadar sesin içinden gelen ' aşkımmm ' sesi ben de pek bi hevesli ' efendimm aşkımmm:16:' o arada başka bişeyler söylüyor anlamıyorum 'aşkım anlamıyom balkondayım bi daha söyle dediğini' gene anlayamadığım cümleler , ben ' aşkım ne diyon anlamıyom yaaa gelsene yanıma ' ses yok :53: neden sonra başımı sola doğru çeviriyorum karşıdaki boş daireyi görmeye bir çift gelmiş meğer sabahtan beri bana seslendiğini sandığım ses eşimin değil müstakbel karşı komşularımız olacak adamın sesiymiş o da eşine sesleniyormuş balkona çağırmak için ben üstüme alındığım kendi kocam sandığım yetmezmiş gibi bi de ' gelseneee yanımaaaa ' diye adamı çağırmış olmuşum nasıl içeri kaçtım o şıpıdık şıpıdık suların içinde nasıl salona eşimin yanına kaçtım hatırlamıyorum çok utandım. İşin kötüsü evi tutmuşlar taşınacaklarmış öğrendiğime göre nasıl bakcam yüzlerine bilmiyorum.

umarim duymamistir dediklerini :9::9::9::9::9::9::9:

bomba olmuş :60: :60: :60: :60:

Kızlar çok yaşayın emi gece gece bi başıma krize girdim. Bir rezillikte benden hemde ne rezillik Allah beni bildiği gibi yapsın:1:
Açık öğretim sınavına gidiyorum hafta sonu. Hem c.tesi saat 2 de hem pazar saat9.30 da. Neyse ben c.tesi gittim sınava ciddiyetle. Oturacağım yeri tespit ettim. Baktım yerimde biri oturuyor. Daha bide elimdeki giriş belgesini kontrol ediyorum eminim yani doğru yer olduğundan. O eminlikle oradaki görevliyi çağırıyorum yanlışlık var burası benim yerim diye. Görevli bakıyor evet doğru senin yerin diyor bana daha bi güven geliyor yerimde oturan kıza artisleniyorum sen kontrol et falan diye. Sonra başka görevli geliyor beim giriş belgeme bakıyor ve söylediği şey
- hanımefendi sizin sınavınız bugün saat 2 de siz erken gelmişsiniz:1::1:
Meğer ben c. Tesi 2de gireceğim sınava sabah 9.30da gitmişim. Nasıl bir rezillikti o kadar artislenmeye haklı çıkaydım bari. Tabi sınıftan çıkarken başarılar arkadaşlar diye bi şirinlik göstergesi yapmamda ayrı bi durum. Sonuçta totoma baka baka bulunduğum yeri terkettim hızla

Son düzenleme:
dün gece yatağa girdik uyicaz, ikimiz de sırt üstü yattık, benim eşim de sırt üstü yatınca başlar aslan gibi kükremeye, ben de bazen geceleri onu dürter "hadi aşkım kalk da yan dön, çok horluyorsun" derim hemen yan döner, ikimizde huzurlu bir uykuya dalarız..

neyse işte yine sırt üstü yatıyor ve yine en hızlı uyuma rekorunu bana gösterircesine 30 saniye sonra horlama sesleri başlıyor..
ofluyorum olmuyor pofluyorum olmuyo, böylece bi 2-3 dakika bekledim susar diye, ama yok!
dürtükledim bunu "aşkııııııımmi canıııııımm, bitaneeeemm, hadi yan dön, horultundan uyuyamıyorum"
Anında hindi gibi kabardı, kafayı kaldırdı, gözlerini gözlerime dikti, yeminle aramızda bir karış ya var ya yok, işte o soru geldi "Sırtsırta verek mi?" :53:
Birkaç saniyelik duraksamayla ne olduğunu anlamaya çalıştım, çaresiz ":53: Hee taaamm verek"
ve sırt sırta verdik, o yine uykuya daldı
sanki akşam operasyondayız da sırt sırta vererek iki tarafı da kuşatacaz, canım kocam asker olmak zor iş :37:

:1::1: ayyy çok güldüm yaa bu topikte öyle komik şeyler var kii çok iyi geliyorr :32::60::60:

her zaman eşim arabayla bi yere gideceğimde aman kaybolma diye beni hep sinir eder..ben de kaybolmam diye artistlenir senden iyidir benim yön duygum diye havamı da atarım..
benim ailem şehir dışında bize geleceklerdi eşim de işteydi.. bizim evi bulmaları zor olur diye eşimde de dedi ki sen çıkıp onları şehre girdikleri yerden karşılayabilir misin ben de onlara telefonda tarif ederim tabi bulabilirsen çık dedi..ben de tabi ki de bulurum ne sandın sen beni diye de kabardım..neyse çıktım yola yanlış bi yere saptım ordan da yine döndüm yanlış yerlere arabada resmen ecel terleri döküyorum ama nasıl..annemler bir şekilde bulurlar benim derdim eşime rezil olmamak:) ben annemleri karşılayacağım yeri bulana kadar eşim beni aradı nerdeysen dön geri ben annenleri telefon tarifiyle getirttim kapının önünde seni bekliyorlar sen nerede kaldın demez mi ay bir utandım bir utandım ki sormayın..sonra da totoma baka baka eve döndüm annemler aşağıda kapıda kalmış bi şekilde bekliyorlar neyse ki dönüş yolunda kaybolmamışım:)))

Uzun zamandır bu topıge ugramıyordum özlemişim:16:ama napim ya genelde evde tek başımayım ve gülme krizlerine gırıyorum:9:adımın delıye cıkmasından korkuyorum:23: oturdugum evdekı evler cok iç içe karsı komsu gece balkonda ossursa duyuyorum o derece yani:1:
neyse rezıllıgıme geleyim arkadaslar gecen hastaneye gıttım ultrason ıcın sıra beklıyoruz hamis bayanlarla karsılıklı sandallelerde oturuyoruz canımda sıkılıyo karsıdakı bayanı gozume kestırdım basladık tatlı talı muhabbete,bırbırımızı tanıyoruz hastaneyle ılgılı fıkırlerımızı soyluyoruz felan derken ben nerde oturuyosunuz dedım menderes dedı bende adnan mendereste mı dedım:53::53::53::53:(hava lımanı)menderes sanırım bana bıtek havalımanını cagrıstırıyo sonra hep beraber gulmeye basladık ay pardon esım adnan mendereste calısıyoda ordan bı an ole cıktı heralde agzımdan dedım:9::9::9:
ablamda yanımdaydı ben senı bosuna umutsuz ev kadınlarındakı yasemine benzetmıyorum dedı:30:

Aklıma geldikçe geliyor, 18 yaşında Ankara'da bir şirkette çalışıyorum. Ankara'yı bilenler duymuştur Hacı Arif Bey diye bir restorant varmış ben ne bileyim patron Hacı Arif Beyi ara kızım dedi. Ben de yanında arıyorum:
-Alo Merhabalar Hacı Arif Beyle görüşebilir miyim?

Karşı taraf dalga geçtiğimi sanıyor herhalde
-Hanımefendi Hacı Arif Bey sandalla sefaya çıktı diyor.Ben de teşekkür edip kapatıyorum telefonu ve patrona dönüp aynen
-hACI aRİF bEY SANDALLA SEFAYA ÇIKMIŞ DİYORUM. pATRON TABİİ GÜLSÜN MÜ AĞLASIN MI DUDAKLARINI ISIRIYOR sinirden. Çok aksi bir adamdı. :1:

O kadar yazı okudum buna güldüğüm kadar bir şeye gülmedim. ilahi yaa :52::52::52::52:

yeni evliyiz kayinpederim bizde :31:

bir arkadasi var aksama oraya gidelim dedi tamam dedik :10:

gittik orada park yeri bulmak zor esim biraz uzaga park etti :55:

neyse gittik oturduk... kalkicagiz artik

esim dediki ben cikayim önden arabayi getireyim :31:

kayinpederle yürüyoruz baktim kocis geliyo :16:

atladim arabanin önüne bir maymunluklar bir maymunluklar :91: :122: :52:

kayinpeder :53:

ben devam :122: :52:

kocisden tepki yok icimden gecen :19:

-insan bi tepki verir o kadar maymunluk yapiyom :19:

neyse dedim gicik suna bi bakis atayim :19:

egildim cama dogru bakis aticam aticamda :ssz:

kocis benim kocis degil :77:

usulca hanim hanimcik kenara cekildim :93:

kayinpedere döndüm o degilmis deyiverdim :37:

sonra baktim kocis geldi :55:

arabaya iyice bir baktim :ssz:

plakaya baktim :ssz:

birde egilip icine baktikdan sonra sessizce sivisi verdim iceri :26:

yol boyunca ne kayinpederde ne bende cit yok :ssz:

yapistim cama disarilari izledim :24::24:

ay ballım sesle güldüm halad gülüyom sen çok yaşa:9::9::9:

Bugünkü yaşadığım olayı tam rezillikti, aklıma geldikçe utanıyorum hala :78:
Bugün güzelce süslendim püslendim otobüse bindim okula gitmek için. Yanıma biri oturdu önce farketmedim dışarıyı izliyordum ama sonradan kapı açılınca önümüzde yansımasını gördüm oda bana baktı :51:
Yanyana olduğumuz için pat diye dönüp bakamıyoruz kapı açıldıkça bön bön bakıyoruz birbirimize :27:
Neyse sonra benim inceğim durağa yaklaştık bende en kibar ses tonumla "geçebilir miyim?" dedim. Oda "elbette, buyrun :)" dedi gülümseyerek. :23:
Tabi bende kalkarken bi havalar bi havalar :63:
Tam geçiyordum ki üstteki demire kafayı bi çaktım :ssz: benim surat böyle :53:
Onun ifade böyle :61: O an yok olmak istedim, anlatılmazdı hislerim :17:
İndikten sonra da kendi kendime kavga ettim söylendim :99: :99:
Benden iki durak sonra binmişti umarım karşılaşmayız bir daha :ssz:

:1::1: sende ki de iyi cesaret vallaa ben yeni evli olup kayınpederimin yanında öyle yapamazdım heraldee :17: ama boşa gitmeseymiş barii keşkee :32::86::60::60:

ay alemsin ballim :1: iyiki camdan iceri bakmissin adamin yanina oturmamissin benim kocam diye :9:

bir tane de ben anlatayım. Dükkana benim önceden de tanıdığım bir abi geliyordu ona muhasebe programını öğretiyordum. şunu şurdan seçtiriyoruz diyeceğime.
şunu şurdan s*çtırıyoruz diyorum sessli sesli . emen ellehımm ne dedim benn çok utanmıştım :52: :14: