- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
eşimle sabah evden pür telaş çıktığımız bi gün ,uyanamamışızda tabi işe geç kalma stresi ile uyku mahmuru fırladık evden.
normalde eşim benden önce çıkar evden,aracımız yan tarafa park edilidir orasıda hafif bi rampa bende o rampanın orda dururum eşimi beklerim.
tabi o gün eşim önden fırladı bende arkasından işte şeytan, o gün arabanın yanına gideceğim tuttu
arkamızada bi araç parketmiş eşim aradan çıkmaya çalışıcak.çalıştırdı bu arabayı bu arada bizim radyo otomatikte hep araba çalışınca başlar bangır bangır
eşim kafayı camdan çıkarmış yandaki aracın ordan sıyrılmaya çalışıyor ben kapıyı açtım sol ayağımı attım (tabi eşim beni görmüyor,müzikte açık)araba geri geri gitmeye başladı ben salak halen binmeye çalışıyorum.
sesimde çıkmıyor eşim geri geri gittikçe ben ayağımı çekmek yerine geriye tek ayak zıplayarak araca binmeye çalışıyorum derken tık diye bi ses..
nemi o ses tabiki benim totomun arkaya parketmiş araca vurma sesi (muhtemelen o tıklama çantamdan gelmiştir)
eşimin firene basması ile dönmesi bir oldu.
napıyorsun sen dedi şaşkın gözlerle verdiğim cevap daha bi saçmaydı radyoyu kapatmaya çalışıyordum ne alakaysa
otur şuraya diyerek bi bakış attıki sormayın yol boyu dışarıyı izlemek zorunda kalmıştım
o anki şaşkınlıktan herhalde bu topikte gülmekten ölüyorum yaaa inşallah benimde güzel komik anılarım olurrr eşimlee
Son düzenleyen: Moderatör: