Size taze taze bir reslik anlatayım daha 1 saat gecti hala kriz gecirorum gülmkten... Kaynımın oglu geldi bugn eşimle gezmeye gideceklermiş sabah basım agrıo vs diodu bende tüp bebek tedavisi görüorum doktor vajinaya konulan bi hap verdi ikişer ikişer koyulan adı progestron tabi ben bu hapı lavaboda unuttum Cocuk abdest almaya gitmiş hapı görmüş amcasına dioki amca bu haplar agrı kesicmi benim saftirik eşim cevabı aynen söle verio bende o sırada havlu getirmiştim cocugn elinde hap paketi sallıo bişede diemiorum eşim de aynen su sekil yok oğlum gebrirsin içme onu niye amca oğlum içme dedim yengen onu syeine sokuyo dedi Ayh allahım nasıl bir cevaptır bu yerin dibine gectim cocuk paketi nasıl fırlattı lavaboya dogru Küçükte deil yası 21 felan benden bi yas küçük resil oldum resil
bunda gulecek ne varki acikcasi ben sasirdim oyle cevap olurmu:44:karsidaki 21 yasindaki adam ben olsam esime cok kizardim tamam insalik ani agzindan kacmis olabilir ama gulmekten kiriz geciriyormussun sasirdim:44::44: