Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Eşime ilk rezil oluşum ilk tanıştığımız gündü..Biz görücü usulü tanıştık..Annelerimiz görüştü falan bi buluşsunlar konuşsunlar dediler.. Bende o kış karda kayıp düşmüştüm..kuyruk sokumum yamulmuştu:KK52: Fizik tedavi görüyorum..ve düz zemine oturmam yasak..Simite oturuyorum..Bildiğiniz Denizde çocukların oynadığı simitler varya ona benziyor.. Ben bi yandan bu şekilde gitmek istemiyorum bi yandan da merak ediyorum acele görmek istiyorum..Çünkü simit tedavisi uzun sürecek..
Neyse ben gittim buluşmaya simitimide poşete soktum :KK52: Gittik bi Kafe'ye ben önce simitimi koydum sandalyeye sonra oturdum :KK1: eşimde bakıyo bu kız napıyo diye.. Ben tabii geveze hemen kuyruk sokumun yamulduğunu anlattım..Fazla önemsememiş olcakki evlendik :21:
Hala " aa aşkım bugün 21 Nisan .. Ne olmuştu bugün " desem, hemen " sen simidinle ilk buluşmamıza gelmiştin" der..hiç atlamaz bu ayrıntıyı sağolsun :KK52:

Ne güldüm sabah sabah, alemsiniz:)
Ben de nişanlıma çoğu kez rezil rüsva olmuşumdur.
Yeni çıktığımız zamanlar, ben nezle olmuşum. Espriler yapıyor, gülüşmeler, kahkahalar derkeeeeeen, aniden burnumda oluşan kocaman bir baloncuk, hem de kafedeyiz. O anda yerle bir olan karizma...:))))

Yine daha ilk haftamızda başıma gelen bir olay. Bir organizasyona bilet aldım, otobüs bekliyoruz, gideceğiz. O anda bir rüzgar esince biletler elimden fırladı. Alayım dedim. Düşük bel pantolon giyimiştim, içimde de atlet yok. Eğilmemle benim çanak ay gibi çıktı ortaya. Duraktaki herkes şok. Nişanlımın yüzü mordan yeşile çalıyor, arkama geçip pantolonu yukarı çekmişti.:)))

Hahahaaa çok komikmiş yahuuu :KK70:
Benim eşim de eğildiğimde belim azıcık görünsün surat bi karış olur :)

Dün akşam başıma geleni anlatayım bari bende :KK14:

Alsancaktan konağa kadar yürümüşüz.
Güya birikim yapmaya karar verdiğimiz için 1 kuruş bile değerli gözümüzde harcamıyoruz. :KK37:
(Tutumluluk benim neyimeyse!) Ölüyorum susuzluktan.
Neyse banklardan birine oturttu sözlüm beni.Bekle gelicem dedi gitti herif :44:
Bekle Allah bekle gelmez. :18:
Neyse nasıl dalmışsam arkamdan gelip aldığı pamuk şekerini uzatmasıyla benim ani refleksle öpmek için yanaştığı zaman elma şekerinin çubuğunu gözüne sokmam bir oldu :KK53:
Peki bitti mi? Elbetteki bende rezillik biter mi? :KK19:
Yarım saat sonra tekrar bi banka oturduk ve dedim yetti canıma ben su almaya gidiyorum.
Sözlüme arkamı dönüp bakıyorum öpücük atıyorum gönlünü almak için ama bizim odun(!) kaç göz işaretleri yapıyor.
Sanıyorum ki hala sinirli trip atıyor :KK37:
Önüme dönüp direkle kucaklaşmam bir oldu tabi!
Tüm Konak halkına ve sözlüme şişen burnum ve böğüren gırtlağımla rezil rüsva olmam da cabası :KK53:

Hamileyken gaz sorunu çok oluyor. Bir gün ben koltukta eşim yerde yatıyordu tv izliyorduk. Bir anda karnıma ağrı girdi fena bombalayacağım belli. Aniden kalktım eşimin münasip bölgesine basmışım :KK60: refleksle "ahhh napıyorsun" diye kalktı bende tutamadım tam burnuna afedersiniz güçlü bir bomba patlattım:KK60:
İki saldırıyla başa çıkamayıp yere yığıldı. Hiç unutamıyorum hala hatırlatır bana:KK60:

Ayy çok güldüm yaaa. Yazık adama ama basılır mı hiç şeyine :KK70:

aklıma bir anım daha geldi kendi kendime gülmeye başladım gene..

11 yıllık evliyim,koca koca adamlar olduk ama zeka yaşımız halen 6:KK55::KK55:

eşimle evde durmadan şakalaşırız,birbirimizi kovalar gıdıklarız korkuturuz felan,:KK35:

korkutma günlerinden sonra intikam almak için uygun anı kolluyorum tabi:KK53::KK53:

velhasıl gecenin bir körü yatağa yol alırken eşim sen yat ben duş alıp gelicem dedi..

aha dedim intikam saatti mevcan:KK47:

iyi tamam sessiz ol acaip uykum var diyip jet hızıyla geceliklerimi giyip yatağa girdim

tabi eşimi kolluyorum,ışıkların hepsi kapalı su sesinin kesilmesi ile beraber soluğu kapının ardında aldım.

eşim odaya girdi ışığa uzanması ile benim böhhhh demem bir oldu:KK52::KK52:

adam nasıl tırstıysa, ananı s.... diyip güm diye kapıyı itti..

ben kapı ile duvar arasına sinek gibi yapıştım:KK37::KK37:

avrupa yakasındaki burhan altıntop gibi, hey onbeşli türküsü eşliğinde beynimde uçuşan kuşları izledim..

nemi oldu burnum kanadı,kafamın arkası şişti,:KK43:

ama halen akıllanmadık,şeytan dürtmeye görsün....

yaaaa mev*can hayatımda bu kadar komik bir olay ne yaşamış ne görmüşümdür hakikaten çılgınsınnnn :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

kızımın 1,5 yaş halleri deli dolu geçiyor çocuk yürümüyor her yere koşarak gidiyor

bir arefe gecesi,akşamdan hazırlıklar yapılmış,yarınki gezme planları kafada tasarlanmış

mevsimlerden kış,ev soğuk tıkanıp kalmışız bir odaya,kapıyı soğuk girmesin diye hep kapalı tutuyoruz

eşim bir koltukta ben diğer koltukta uzanmış tv izliyoruz.

nasıl oldu tam hatırlamıyorum kapıya yöneldim kapıyı açtım ,arkamı döndüm tekrar kapıya yöneldim derken kapı yanağıma şakk diye geçti, meğersem benim ufaklık sen dışarı kaç

tabi benim yanak şişti alı al,moru mor oldu bildiğin osmanlı yumruğu yemişim gibi..buz felan koyduk ama banamısın demiyor,mosmor bir yanak

feryat ediyorum,yarın bayram nasıl gezicem bu yanakla,herkes kocanmı dövdü derse ne derim ben

velhasıl kırdım dizimi ağlamaklı gözlerle gittim uzandım koltuğuma

tabii benim koca uyumuş totosunda kelebekler uçuyor..

derken allah diye kocamın çığlığı ile ilkindim,benim yaramaz kumanda ile dönerken dönerken kumandayı git babanın tam gözaltındaki kemiğe vur,benim kocanın gözü şiştimi,göz etrafı morardımı,buz koysan ne fayda anacım,

sabah bi uyandıkki,benim yanak pembe mor arası ve şiş,eşimin göz altı mosmor

tabi bizi gören dönüp bir daha bakıyor

herkes sıkıştırıyor,bu ne hal kavgamı ettiniz bak doğru söyleyin,

utanmıyormusuz kavga etmeye diye fırça bile yemiştik..

offf rezillikti ya..

kızımın 1,5 yaş halleri deli dolu geçiyor çocuk yürümüyor her yere koşarak gidiyor

bir arefe gecesi,akşamdan hazırlıklar yapılmış,yarınki gezme planları kafada tasarlanmış

mevsimlerden kış,ev soğuk tıkanıp kalmışız bir odaya,kapıyı soğuk girmesin diye hep kapalı tutuyoruz

nasıl oldu tam hatırlamıyorum kapıya yöneldim kapıyı açtım ,arkamı döndüm tekrar kapıya yöneldim derken kapı yanağıma şakk diye geçti, meğersem benim ufaklık sen dışarı kaç

tabi benim yanak şişti alı al,moru mor oldu bildiğin osmanlı yumruğu yemişim gibi..buz felan koyduk ama banamısın demiyor,mosmor bir yanak

feryat ediyorum,yarın bayram nasıl gezicem bu yanakla,herkes kocanmı dövdü derse ne derim ben

derken allah diye kocamın çığlığı ile ilkindim,benim yaramaz kumanda ile dönerken dönerken kumandayı git babanın tam gözaltındaki kemiğe vur,benim kocanın gözü şiştimi,göz etrafı morardımı,buz koysan ne fayda anacım,

offf rezillikti ya..

Aha küçük mevcan yolda :KK60:

sevgilimin lise mezuniyetine annem ben biricik kuzenim adem ve canım arkadaşım hatice gittik bir güzel eğlenip eve döndük 4 ümüz :KK1:

buraya kadar normal hatta herkes birbirine diyo ki eve gidince uyumayalım sabah edelim :KK9::KK9::KK9::KK9:

neyse eve varıldı kıyafetler değişti çaylar içildi herkes öyle yorgun ki hatice ve ben bir koltukta sevgilim ve kuzenim bir koltukta uyumuşuz tamam ama herkes birbirne sarılmış :KK52::KK52::KK52::KK52:

annem gece kalkmış bir bakmış biz sızmışız koltuklardaa :KK53::KK53::KK53::KK53:

haticeninde bir huyu vardır sağolsun aniden uyanınca böyle sağa sola saldırır çocukluktan beri böyledir :KK1::KK1::KK1:

annem en önde o olduğu için benden önce onu kaldırmış annemin dürtmesiyle hatice resmmennn benim üstüme uçmuştu tamam kalktım deyip zıplamaya başlamıştı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

tabi benim dalak böbrek bütün organlar yer değiştirmişti :KK37::KK37:

offf rezillikti ya..
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

merhaba kızlar,
eşimle tatile gittik 3 gün kalıcaz 3.günün akşamı bizim oteldeki odamızdaki lavabodan alt kata su sızmış. başka yerde yokmuş otelde diyerek bizi tam karşıdaki aparta aldılar. gece 2 de kocam acıktı yemeksepetini bi araştırdık her yer kapanmış, derken apartın mutfağına çıktık oda 1.katta mutfak terasta merdivenler de dönerli merdiven çık çık bitmiyo kocam bana sürekli dikkat et falan diyo. mutfakta minik kahvaltılıklar bulduk onları aldım en bayatından biraz ekmek bulduk, minik su ısıtıcısı bardak ve poşet çay aldık. kahvaltılıklar ben de ısıtıcı bardak çay eşimde gidiyoruz çıktık terastan o önde ben arkada o bi panik zaten hırsızlık mı yaptık bilmem ne diyo. ben kapıyı kapatmak için döndüm bi gürültü koptu eşim düştü o dönerli yuvarlak merdivende tam bana dikkat et terasa yağmur yağmış ıslandı terliker kayıyo derken totosunun üstüne oturuverdi :KK53: elindeki bardaklar demir merdivende ses çıkara çıkara yuvarlanıyo falan :KK53: eşim kalktı ikimizde gülüyoruz 2 basamak indi dikkat et diyo hala bi de yine kaydı :KK53: gürültüden o katta kalan arap atleti ve donuyla çıktı arapça bi şeyler söylüyo eşim ispanyol bu arada ne diyo şuna cevap ver diyo ben gülmekten duramıyorum :KK52::KK52: sonra arabı içeri sokabildik odaya iniyoruz ben hala gülüyorum merdivenlerde altıma kaçırdım :26: odaya geldik eşime altıma kaçırdım diyorum inanmıyo :KK53:
sonra 1 hafta boyunca benimle dalga geçti "of burası çiş kokuyo, oğlum anne altına mı yapmış, kızım annenin bezini değiştir" vs diye diye :KK53::KK53:
gülmekten altıma kaçırmışlığım da oldu

merhaba kızlar,
eşimle tatile gittik 3 gün kalıcaz 3.günün akşamı bizim oteldeki odamızdaki lavabodan alt kata su sızmış. başka yerde yokmuş otelde diyerek bizi tam karşıdaki aparta aldılar. gece 2 de kocam acıktı yemeksepetini bi araştırdık her yer kapanmış, derken apartın mutfağına çıktık oda 1.katta mutfak terasta merdivenler de dönerli merdiven çık çık bitmiyo kocam bana sürekli dikkat et falan diyo. mutfakta minik kahvaltılıklar bulduk onları aldım en bayatından biraz ekmek bulduk, minik su ısıtıcısı bardak ve poşet çay aldık. kahvaltılıklar ben de ısıtıcı bardak çay eşimde gidiyoruz çıktık terastan o önde ben arkada o bi panik zaten hırsızlık mı yaptık bilmem ne diyo. ben kapıyı kapatmak için döndüm bi gürültü koptu eşim düştü o dönerli yuvarlak merdivende tam bana dikkat et terasa yağmur yağmış ıslandı terliker kayıyo derken totosunun üstüne oturuverdi :KK53: elindeki bardaklar demir merdivende ses çıkara çıkara yuvarlanıyo falan :KK53: eşim kalktı ikimizde gülüyoruz 2 basamak indi dikkat et diyo hala bi de yine kaydı :KK53: gürültüden o katta kalan arap atleti ve donuyla çıktı arapça bi şeyler söylüyo eşim ispanyol bu arada ne diyo şuna cevap ver diyo ben gülmekten duramıyorum :KK52::KK52: sonra arabı içeri sokabildik odaya iniyoruz ben hala gülüyorum merdivenlerde altıma kaçırdım :26: odaya geldik eşime altıma kaçırdım diyorum inanmıyo :KK53:
sonra 1 hafta boyunca benimle dalga geçti "of burası çiş kokuyo, oğlum anne altına mı yapmış, kızım annenin bezini değiştir" vs diye diye :KK53::KK53:
hayatım mesaj girişin dolmuş mesaj kutunu temizlemen gerekiormuş sana mesaj atamadım :KK43:

merhaba kızlar,

:KK60::KK60::KK60: çok güldüm bu na ya :KK52::KK52::KK52::KK52: en çokta arapı nasıl ikna ettiniz merak ettim :KK52::KK52:

bi kerede diyet yapıyorum diye aç geziyorum günlerdir, gece çok acıktım karnım ağrıyo açlıktan resmen kocama bebeğim yerine göbeğim diyiverdim :KK53::KK53:

Size taze taze bir reslik anlatayım daha 1 saat gecti hala kriz gecirorum gülmkten... Kaynımın oglu geldi bugn eşimle gezmeye gideceklermiş sabah basım agrıo vs diodu bende tüp bebek tedavisi görüorum doktor vajinaya konulan bi hap verdi ikişer ikişer koyulan adı progestron tabi ben bu hapı lavaboda unuttum :KK53: Cocuk abdest almaya gitmiş hapı görmüş amcasına dioki amca bu haplar agrı kesicmi benim saftirik eşim cevabı aynen söle verio bende o sırada havlu getirmiştim cocugn elinde hap paketi sallıo bişede diemiorum eşim de aynen su sekil yok oğlum gebrirsin içme onu niye amca oğlum içme dedim yengen onu syeine sokuyo dedi :KK53: Ayh allahım nasıl bir cevaptır bu yerin dibine gectim cocuk paketi nasıl fırlattı lavaboya dogru :KK53: Küçükte deil yası 21 felan benden bi yas küçük resil oldum resil :KK53: :KK52: :KK60:

Size taze taze bir reslik anlatayım daha 1 saat gecti hala kriz gecirorum gülmkten... Kaynımın oglu geldi bugn eşimle gezmeye gideceklermiş sabah basım agrıo vs diodu bende tüp bebek tedavisi görüorum doktor vajinaya konulan bi hap verdi ikişer ikişer koyulan adı progestron tabi ben bu hapı lavaboda unuttum :KK53: Cocuk abdest almaya gitmiş hapı görmüş amcasına dioki amca bu haplar agrı kesicmi benim saftirik eşim cevabı aynen söle verio bende o sırada havlu getirmiştim cocugn elinde hap paketi sallıo bişede diemiorum eşim de aynen su sekil yok oğlum gebrirsin içme onu niye amca oğlum içme dedim yengen onu syeine sokuyo dedi :KK53: Ayh allahım nasıl bir cevaptır bu yerin dibine gectim cocuk paketi nasıl fırlattı lavaboya dogru :KK53: Küçükte deil yası 21 felan benden bi yas küçük resil oldum resil :KK53: :KK52: :KK60:

ay öylemi dedi esin :KK53: ay ilaci firlatisi geldi gözümün önüne :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Eşime ilk rezil oluşum ilk tanıştığımız gündü..Biz görücü usulü tanıştık..Annelerimiz görüştü falan bi buluşsunlar konuşsunlar dediler.. Bende o kış karda kayıp düşmüştüm..kuyruk sokumum yamulmuştu:KK52: Fizik tedavi görüyorum..ve düz zemine oturmam yasak..Simite oturuyorum..Bildiğiniz Denizde çocukların oynadığı simitler varya ona benziyor.. Ben bi yandan bu şekilde gitmek istemiyorum bi yandan da merak ediyorum acele görmek istiyorum..Çünkü simit tedavisi uzun sürecek..
Neyse ben gittim buluşmaya simitimide poşete soktum :KK52: Gittik bi Kafe'ye ben önce simitimi koydum sandalyeye sonra oturdum :KK1: eşimde bakıyo bu kız napıyo diye.. Ben tabii geveze hemen kuyruk sokumun yamulduğunu anlattım..Fazla önemsememiş olcakki evlendik :21:
Hala " aa aşkım bugün 21 Nisan .. Ne olmuştu bugün " desem, hemen " sen simidinle ilk buluşmamıza gelmiştin" der..hiç atlamaz bu ayrıntıyı sağolsun :KK52:

çok tatlısınn:KK16: allah hiç ayırmasın:nazar:

koptum resmen:KK9::KK9::KK9:

sen yazınca aklıma geldi,kışa doğru evlendiğimiz için balayını yazın yapmaya karar verdik eşimle.

velhasıl ogün geldi ,koşuyoruz,fingirdeşiyoruz felan,hava o gün çok sıcak deniz ana baba günü eşim belimden tutuyor kaldırıp kaldırıp suya atıyor beni,tabi ben şen kahkahalar içindeyim, en son suya atışında eşimin yüz ifadesi deişti,sudan çıktığımda ne göreyim benim memiş almış başını kendi cumhuriyetini kurmuş sallanıyor :KK1::KK1:

eşimden deil ama ordaki insanlardan çok utanmıştım,allah bilir ne zamandır o haldeyim ama fingirdiycez diye gözümüz orayımı görüyor..

unutulana kadar otelin havuzunda takılmıştık:KK1:

koptummmmmmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bu topiği okumak bana çok iyi geliyor:KK16:

Ay o nasıl cevap :KK53::KK53:

Sonra acaba kırdığı potu farkettimi :KK1:

X