- 6 Ağustos 2012
- 250
- 7
Eşime ilk rezil oluşum ilk tanıştığımız gündü..Biz görücü usulü tanıştık..Annelerimiz görüştü falan bi buluşsunlar konuşsunlar dediler.. Bende o kış karda kayıp düşmüştüm..kuyruk sokumum yamulmuştu Fizik tedavi görüyorum..ve düz zemine oturmam yasak..Simite oturuyorum..Bildiğiniz Denizde çocukların oynadığı simitler varya ona benziyor.. Ben bi yandan bu şekilde gitmek istemiyorum bi yandan da merak ediyorum acele görmek istiyorum..Çünkü simit tedavisi uzun sürecek..
Neyse ben gittim buluşmaya simitimide poşete soktum Gittik bi Kafe'ye ben önce simitimi koydum sandalyeye sonra oturdum eşimde bakıyo bu kız napıyo diye.. Ben tabii geveze hemen kuyruk sokumun yamulduğunu anlattım..Fazla önemsememiş olcakki evlendik
Hala " aa aşkım bugün 21 Nisan .. Ne olmuştu bugün " desem, hemen " sen simidinle ilk buluşmamıza gelmiştin" der..hiç atlamaz bu ayrıntıyı sağolsun
Neyse ben gittim buluşmaya simitimide poşete soktum Gittik bi Kafe'ye ben önce simitimi koydum sandalyeye sonra oturdum eşimde bakıyo bu kız napıyo diye.. Ben tabii geveze hemen kuyruk sokumun yamulduğunu anlattım..Fazla önemsememiş olcakki evlendik
Hala " aa aşkım bugün 21 Nisan .. Ne olmuştu bugün " desem, hemen " sen simidinle ilk buluşmamıza gelmiştin" der..hiç atlamaz bu ayrıntıyı sağolsun