aklıma bir anım daha geldi kendi kendime gülmeye başladım gene..
11 yıllık evliyim,koca koca adamlar olduk ama zeka yaşımız halen 6
eşimle evde durmadan şakalaşırız,birbirimizi kovalar gıdıklarız korkuturuz felan,
korkutma günlerinden sonra intikam almak için uygun anı kolluyorum tabi
velhasıl gecenin bir körü yatağa yol alırken eşim sen yat ben duş alıp gelicem dedi..
aha dedim intikam saatti mevcan
iyi tamam sessiz ol acaip uykum var diyip jet hızıyla geceliklerimi giyip yatağa girdim
tabi eşimi kolluyorum,ışıkların hepsi kapalı su sesinin kesilmesi ile beraber soluğu kapının ardında aldım.
eşim odaya girdi ışığa uzanması ile benim böhhhh demem bir oldu
adam nasıl tırstıysa, ananı s.... diyip güm diye kapıyı itti..
ben kapı ile duvar arasına sinek gibi yapıştım
avrupa yakasındaki burhan altıntop gibi, hey onbeşli türküsü eşliğinde beynimde uçuşan kuşları izledim..
nemi oldu burnum kanadı,kafamın arkası şişti,
ama halen akıllanmadık,şeytan dürtmeye görsün....
sene 2001 ler felan gencim çılgınım tabii
çok sancılı bir aşkın kalıntılarını atmaya çalışıyorum üstümdem,hayatıma kimsenin girmesine izin vermiyorum.o zamanda kızlı erkekli kalabalık bir grubumuz var,içlerinden biri adı ahmet olsun oda bana aşık,benimle beraber olmak istiyor her gün aramalar,çiçekler böcekler felan yok diyorum başka bir şey demiyorum ama herkes bize sevgiliymişiz gibi davranıyor..
neyse efendim 10 kişilik bu grubumuz dışarda bir yere oturduk önden aparatif şeyler yiycez üstüne okey oynuycaz..
tabi bu ahmet benim yanıma oturdu..
garson colalarımızı getirdi tam yanımda dağıtırken ben salak nasıl elimi uzattıysam kola olduğu gibi masanın üzerine devril
neyse anacım kızardım bozardım tabii gitti garson yeni kola getirdi..içtim içtim tam sonuna geldim derken elimden bi kaydı hopp ahmetin patateslerine
velhasıl kazasız belasız masa toplandı okeyler geldi.çift olarak oynuycaz oyunu tabi ben hava atıyorum okeyde kimse beni yenemez diye,iki kere ahmete müdahele edicem diye okeyi yanlışlıkla attım,bi kere okey çektim ,sevincem diye ahmetin ıstakasını devirdim
tabii rezil oldum
neyse ordan 7-8 kişi arkadaşlardan birinin evine gittik,beyler maç izliycek bizde kız kıza dedikodu yapıcaz.
orda nelermi yaptım
sucuk doğrarken elimi kestim,
2 kere salon kapısına tosladım,
çayı ocağın içine döktüm
çay bardağını kırdım
ve bu ahmeti son görüşüm oldu.
muhtemelen benim bir embesil olduğumu düşündü ve o günden sonra telefonlarımı bile açmadı
eşimle evde durmadan şakalaşırız,birbirimizi kovalar gıdıklarız korkuturuz felan,
velhasıl gecenin bir körü yatağa yol alırken eşim sen yat ben duş alıp gelicem dedi..
iyi tamam sessiz ol acaip uykum var diyip jet hızıyla geceliklerimi giyip yatağa girdim
tabi eşimi kolluyorum,ışıkların hepsi kapalı su sesinin kesilmesi ile beraber soluğu kapının ardında aldım.
avrupa yakasındaki burhan altıntop gibi, hey onbeşli türküsü eşliğinde beynimde uçuşan kuşları izledim..
mevcannnnn:128::128::128:
sen benim ilerki halimsin
böyle enerjik çiftlere bayılıyorum
bunlarr nee yaaa koptummm
yediğim simit boğazımda kalcaktıı gülcemm dieee
canım valla ruh eşimle evli olduğum için çok şanslıyım ama eşim evde ve samimi arkadaşlarımızın yanında içindeki çocuğu çıkartır.dışarıda bi görsen sanki bana polat alemdar hava binbeşyüz adamda
Anlattıklarına cok güldüm canım yaa bizde esimle aynıyiz yastık savaşı kıyıdan köşeden çıkıp korkutma ne ararsan var ama benm eşimde aynı dışarıda böyle öldürüyor beni ciddi ciddipabucumun maçosuuu
mevcanı okuyunca balayındaki rezilliğim aklıma geldi
havuza gittik kaydıraklara bineceğiz.bende adrenalin arıyorum ya iyi oldu gel yarısalım diyorum eşime.. yukarı kaydırak başına çıkmamla benim gözlerne kadar yüksek ve kaydıragın ortasında hafif bombe var kayarken yukarı hafif yukarı kaldırıp seni devam ediyor.. ben tabi yusuf yusufff korktum eşim bırakmadı tabi. bak ilk ben yapcam arkamdan gel dedi. bu kaydı gitti ben hala çakılı kaldım yukarıda çoluk çocuk millet istediği yerde kayıyor bende tık yok.
neyse eşim çıktı illa yapcan yapmıcam davası dalga gecmeye basladı benle. bende kendi kendime ufacık cocuklar kaydı ben mi kayamıcam diye teselli verip oturdum..oturmaz olaydımzaten yükseklik korkum var.
heyecandan ilk dilim tutuldu ne zaman ki o bombeye geldim hafif havalandım bir cırlaammmmakkkkkkkkkkhavalanıp inmemle bikini altımın popo arama girmesi bir oldu.. ben korku + acı karışımı çığlık atıyorum.. bir yandan da ne akıl elimle düzeltcem diye uğrasıyom nafile..
tam karsımda da turist bayan elinde kamera çocugunu çekiyormuşbana gülerek "its crazyy crazyy" diyo.. heeeeee crazy derken cumburlop havuzdayım ağzıma su kactı ,bikinimin üstü yamuldu suyun içinde altımı üstümü düzeltip çıktım ama ne çıkış. yüzüm + popom domates gibi
Bi tane daha geldi aklıma.
Eski işyerimde kafa dengi bi kız arkadaşım vardı.
Bu bi gün öğle arası mıydı neydi geyik muhabbeti yaparken face indeki fotoğraflarını gösteriyordu.
Bi fotoğrafta güzel bi kız yanında da çirkin bi çocukla sarmaş dolaş olmuş.
Ben de içimden garipsedim tabi bu güzel kızın bu maymun gibi çocukla ne işi var diye.
Bu arada sesli düşünüvermişim. Bu at hırsızı da kim dedim.
Kız demesin mi ? Abim.
Yerin dibine geçmiştim. Ne diyeceğimi şaşırdım. Ama kız kendi çok güzeldi, hiç tahmin etmezdim ki öyle çirkin bi abisi olacağını.
Hala hatırladıkça patavatsızlığıma gülerim.
Bir aralar çok düşerdim, nedense o zamanlar nişanlımın yanında daha sık olurdu. Garibim arkasına ne zaman dönse beni yerde 2-80 görüyordu. Artık ben önde yürüyorum bazen.
Bir keresinde diplomamı kafede unuttuğumu fark ettim, koşturarak alayım dedim. Önümüzde otobüs var. Arkadan dolanıp geçeyim derken, o hızla bir adama çarptım. Adam da 3'e 5, iri kıyım. Bense 1,5 metrelik bir insanım. Adamın göğsüne çarpmamla birlikte, abartmıyorum yaklaşık bir metre uçtum, yere yapıştım. Anında düşmeyle birlikte bir ağlama; ama çocuk gibi ağlıyorum. Yazık, popomu tuta tuta iki gün gezmiştim:)))) Nişanlım, o nasıl uçuştu der hâlâ
koptum resmen
sen yazınca aklıma geldi,kışa doğru evlendiğimiz için balayını yazın yapmaya karar verdik eşimle.
velhasıl ogün geldi ,koşuyoruz,fingirdeşiyoruz felan,hava o gün çok sıcak deniz ana baba günü eşim belimden tutuyor kaldırıp kaldırıp suya atıyor beni,tabi ben şen kahkahalar içindeyim, en son suya atışında eşimin yüz ifadesi deişti,sudan çıktığımda ne göreyim benim memiş almış başını kendi cumhuriyetini kurmuş sallanıyor
eşimden deil ama ordaki insanlardan çok utanmıştım,allah bilir ne zamandır o haldeyim ama fingirdiycez diye gözümüz orayımı görüyor..
unutulana kadar otelin havuzunda takılmıştık