Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ÜNİversiteden önce mağazacılık yaptım 2 yıl kadar,malum her müşteri eline ürün alır bunun bu bedeni varmış başka rengi varmı bilmem ne... mecburen bizde "BUYRUN HOŞGELDİNİZ" diye söze başlarız... e artık haftanın günü bu işi yapınca günden bilmem kaçkez bu lafını kullandıgın için artık yalama olmuş agzımız

izinli günümde çıktım çarsıya gezmekteyim kadının biri "PARDON BİŞEY SORABİLİR MİYİM" dedi...

tabi ben bombayı patlattım "BUYRUN HOŞGELDİNİZ" allahtan kadın da pek anlamadı heralde hiç aval aval bakmadı

he birde eve her gelene kapıyı böyle söylerek açmışlığımda oldu bayagı bi süre

gülsemmi üzülsemmi bilemedim böyle asermeyi ilk defa duydum

bu nasıl anlatım tarzıdıryaa öldüm gülmekten

ay gözumden yaş geldi valla

iyiki tanışmıyoruz

Sevgilimle ilk tanıştığımız sıralar ben ondan hoşlanmıştım ve yakın bi arkadaşına bunu söylemiştim iyicede tembih ettim sakın ağzından kaçırma diye. O da gidip söylemiş ve sevgilim olmaz ya çok çevresi var çok tanınıyo ben yapamam öyle gibisinden bişeyler söylemiş bende baya üzülmüştüm buna ama hala frenleyememiştim kendimi sürekli bakıyordum çaktırmadan peşinden gidiyordum. Bigün merdivenlerden çıkarken hemen arkasından çıktım bende bunlar konuşuyolar falan arkalarını dönüp bende bilmez tavırlarına girdim telefonumu elime aldım boş boş mesajlar yazıp siliyorum kendi kendime O ara bişey oldu ayağım takıldı tam boşluğa düşecekken elimi bi attım çocuğun poposunu tuttum elime bi anda o geldi Olayın şokundan çıkıp hemen sıyrılayım derken arkasını bi hışımla döndü ve gördü beni sonra hızla hatta koşarak yukarı çıkmıştım 1 buçuk yıl geçti bu konuyla ilgili hala sapık damgası yiyorum

eşimle tatıle gıttık otelde kaydıraklar var ılk defa denıcem hem utanıyorum hemde meraktan delırıyorum

eşimle peşpeşe kaydık hoop havuza daldık zaten havuzun yarısını içtim zorla çıktım suyun üstüne

bizden önce kayan çocuklar hayretle bize bakarak 'abiiii havuzu boşalttınızyaa ' dedi

ben havuza gerımı dalsam yoksa dırek kanatlanıp blutların arasında kaybolsammı bılemedım

Eşimle ilk evlendiğimiz zamanlardı
Gülerken gaz çıkarmıştım rezilliğin daniskası ya

Çok tatlısınız siz:))
Öyle ciddi bir ortamda korkunç bir şey bu

aynen yaa.
bizde daha 4 5 aylık sevgiliyiz bir arkadaş ortamındayız bi anda herkes bi yerlere kayboldu meğer adamın romantizmi gelmiş zaten gitar çalıyodu millette gidince daha bi sokuldum adamın yanına. yerde bağdaş kurmuşum böyle hülyalı hülyalı dinliyorum. ama o bana nağme yaptıkça kendimi öyle güzel öyle alımlı falan hissediyorumki öle böle diil saatlerdir yerde oturmanın verdiği uyuşuklukla dedim bi ayağım açılsın hemde telefona bakiim arayan olmuşmu dedim. ayağa kalkarken eşimin söylediği şarkıya kı.ımla eşlik ettim resmen. sabahta yemişim yumurtayı allah cezasını versin allaahım nasıl bir kokmak ama nasıl birşey anlatamam. eşim gülmekten artık bildiğin yerde kıvranmaya başladı. kokuda baya odayı sardı ben ne yana kaçsam benle geliyo :)) senelerdir hala emre altuğun bi şarkısı varya senin konun senin tenin çaldıkça gülüşüyoruz :)

Muhhahahaha koptuğum andır

Muhhahahaha koptuğum andır

valla yaa adamı kokumla etkilemişim bak hala vazgeçemiyo değişik bi tarzım var
artık zaman ilerledikçe ve utanma sıkılma kalmadıkça evde biz olyın iyice ''gaz''ını çıkardık öle böle değil.
pırt gelince işaret parmağını uzatıyo çek çek çek diyo çekince malumunuz :)))
bide mesela ben mutfaktayım eşim salonda ya, bi anda telaşla aşkııım aşkkıımmm diye bağıra bağıra yanına koşuyorum bu bi panik bi panik aklı çıkıyo yanına gidip salıveriyorum varya ben ondan çok gülüyorum :))
manyakmıyız neyiz be hale bak :))

bu saatte sessiz gülmek için çok zorladım kendimi.... uçan pideler gerçekten hamilelikte hayal olarak da mı aşeriliyor bilmiyordum

Çok yaşa çok güldüm

haydi bendende bir hikaye.. 10 küsür yıl önce bir çocukla tanıştık.. tanıştığımız gün kalabalıktı arkadaş ortamı işte çok fazla konuşmamıştık işte telefon numaramı aldı falan filan kısa bir süre sonra başbaşa buluştuk akşam çıktık.. ayyy çocuk bir salak çıktı bir geveze çıktı Allah'ım kaçıcak delik arıyorum.. neyse dedim kendime sabret ayıp olmasın 1 -2 saat daha çekersin sonra uygun bir dille olmaz falan derim diye hesap yapıyorum.. Bu arada çocuk vililililivlilivlili bişeyler anlatıyor ama o kadar sıkıldım ki muhabbetten hiç ama hiç ne anlatıyo diye dinlemiyorum.. o vililili konuşmanın arasında bir yandanda arada dönüp bakıp dinliyomuş gibi kafa sallıyorum he he diye.. sonra bir cümle duydum.. " hani dönüyorlarya ne deniyordu onlara? diye bana sordu.. bende " travesti" dedim.. çocuk şok oldu ama vayy çok ani espri oldu eheheh falan diye toparladı.. aaboowwwwwww meğer çocuk semazenlerden falan bahsediyormuş.. bir daha asla dinlemediğim kimseye herhangi bir cevap vermedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…