Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bir anımı daha anlatayım size.
kızıma hamileyim öyle zor geçiyorki hamileliğim durmaksızın kusuyorum,kustukça acıkıyorum yedikçe geri kusuyorum,günlerim hep hastanede serum takviyesi ile geçiyor..
yine kusmalı günlerimden biri saat gecenin 12 si artık takatim kalmamış baygın halde yatıyorum,ee haliyle midede boş bi anda canım kıymalı pide istedi ama nasıl istemek resmen ağzımdan su akıyor,eşim pide kokuyor,garibim gidiyim alıyım diyor ama arabamız yok,evimiz ıssız bi yerde gece açık pideci nerden bulacak neyse tamam yarın yerim diyerek uyuduk..

gece bir uyandım bizim odanın her yeri pide dolu ama pideler uçuyor:KK1:

fırladım yataktan ışık kapalı pideleri yakalamaya ama hiç birini yakalayamıyorum:KK25:

ellerim boş kaldıkça şak şak diye ses çıkıyor.

derken odanın ışığını yanıyor eşim şu ifadeyle:KK53::KK53: napıyorsun sen diyor

ve ışığın açılması ile pideler yok oluyor..

nasıl bir aş ermekse hayal gördüğümü anlamamakta inat edip yere oturup pideleri kaçırdın diye ağlamıştım,ağladıkça eşime bağırmıştım..

Garibim eniştem... Ne çekti be adam senden :KK37:

hepiniz çok komiksiniz yaa :KK52:

bende anlatayım bari

ben daha o zamn 6. sınıftayım kardeşimde 1. sınıfta okulun ilk günleri
deneme sınavı yapıyoruz kapı çalındı öğr. giiiir dedi
kardeşimmiş bana baktı

''abbaaaa benim b.k um geldi tuvalete götürsene beni'' dedi :KK5:ben tabi şok :KK53: nasıl utandım nasıl utandım

öğretmende kalk hadi götür dedi kalktım götürdüm azar çekmeyi de ihmal etmedim tabi :KK1:

"ablaa benim bokum geldi" :KK53: ayy kardeşiniz çok şirin canlandı hayalimde ama

kızlar ben hemşireyim.hastalara iğne vuralım tansiyon ölçelim hap verelim teşekkür ediyolar bizde geçmiş olsun diyoruz.

neyseee günlerden bi gün ben bi markete girdim alışveriş yaptım.kasadan geçtiim para verdim.
adam 'teşekkürler ' dedi
bendee ''geçmiş olsuuuun ' dedim çıktım.:KK14:
kapıdan çıkmamla bana bi DAAANK gelmesi bir oldu.
kıpkırmızı olduğumu hisettim ve kaçarak uzaklaştım.:KK1:
kim bilir ne dediler arkamdan:KK17:

Haftasonu olan bir olayı paylaşayım ben de madem :KK53:

Gereksiz bir tartışmadan sonra barışmışız.
Adamla birbirimizi deli gibi özlemişiz.
Ben mutluluktan ve şımarıklıktan çocuklaşmışım.
Sevgilimle sarılıp öpüşüyoruz.
Sonra sevgilim diyor ki "Atla hadi kucağıma madem ki çocuk gibi şımardın."
"Yuupppii geliyorummm" nidalarıyla atlarken ben,kayınvalidem odanın kapısını bir hışımla açıyor tekrar kavga ettiğimizi zannederek ve sevgilim dengesini kaybediyor.
Tüm bunlar olurken ben löööp diye sevgilimin kucağına zıplıyorum ve ikimizde yere kapaklanıyoruz.
Ben kalkıp kendimi toparlamak istiyorum ama ayağımın üstünde 85 kg bi poponun varlığını hissediyorum.
Sevgilim "Kıpırdatma canım acıyor" diye çemkirirken,ben "Ne yani sanki tüm bacağım poponda altı üstü bi kaç parmağımı hissediyorsun!" diye ciyaklıyorum.
Ve kayınvalidem "Bunlar iyice yoldan çıktı.Düğün tarihini öne mi alsak ne yapsak beeeyy :KK53:" diye diye kayınpederimin yanına arkasına bakmadan kaçıyor :KK60: Ve biz tüm bunlara rağmen hala çözülemeyip bir süre oturuyoruz yerde :KK60:
Hem gülmekten,hem de yüzümüz olmadığı için salona geçememiştik :KK17:

Son düzenleme:
Eş sevgili falan değil ama anlatayım dimi....
Dün kuzenimle kuaföre gittik. O saçlarını yaptırıyordu bende onu izliyordum.
Çok çişim geldi. Sonra tuvalete gittim. Baktım tuvalet kağıdı yok. Normalde klozetin kenarlarını kaplarım başka yerde.
Sonra oturmadan yapmaya çalıştım. Bir kalktım, pantolonumun arkasına yapmışım.:KK14:
Sonra ıslak mendille silip kurutmaya çalıştım ama ı-ıı. Bütün gün öyle sidikli bir şekilde gezdim hemde.
Uzaktaydık yanımda kıyafet bir şey yoktu çünkü.:KK31:

Eşim birbirimizi tanımaya başladığımız dönemlerde bana zaman zaman kadın kıyafetleri giydiğini ve bunun onun için özel bir zevk,bir nevi rahatlama ve hobi gibi bir şey olduğunu söylediğinde ona " niye giyiyorsun ki ? gay misin ? cinsiyet mi değiştireceksin ? " diye bir sürü soru sorup ama çok saçma, nasıl olur, sen ne biçim erkeksin, sana nasıl dokunabilirim gibi cevaplar vermiştim. Önce sadece dinledi ve bana bir an için kendime bakmamı ve evde ya da dışarıda nasıl giyindiğim düşünmemi, sonra da aynı soruları bana sorarsa ne cevap vereceğimi söylemişti. Gerçekten de o dönemlerde sadece kot pantolon, t-shirt, kazakla dışarı çıkıp evde de sadece klasik eşofman ve şortlarla dolaşan, makyajın ve bakımın yanından bile geçmeyen birisi olarak ( bana erkeklerden ne farkın varki demeye getirdi ) o anda ne demek istediğini ve ne kadar tek taraflı, bencil ve sığ düşündüğümü her zaman olduğu gibi daha o ilk günlerimizde bana kibarca ifade edince kendimi çok kötü hissedip, dünyaya bu kadar at gözlüğüyle bakmayan birisi olsam da kendimi o duruma düşürdüğüm için çok pişman olup utanmıştım.
Daha sonra evlilikle biten o ilişkimizin tamamında zaman zaman o anı hatırlayıp kendi kendime gülüp geçmiştim...

taze taze rezilliğimi anlatayım .eşimle o iş üzerindeyiz :KK17::KK17:

bende de gaz sıkışması var gelecek hissediyorum bari hafif hafif salayım derdindeyim :KK37: bir yandan da dikkatimi dağıtmamanın derdinde ..

ama nerde gaz çıktı hem de sesli :KK1: ama fazla değil .. eşim "o ne be " dedi :KK9::KK9: bende "pırt yaptım"dedim. bi de söylüyor şuna bak ,bir bayan böyle yapar mı deyip popo şaplak atıp burnunu tuttu. :KK17::KK19:

:KK1: " ne yaaa tutamadım,biz de insanız herhalde gazımız,çişimiz,kakamız geliyor "dedim.. :KK53: "susss ,ssuss" dedi ve ben üste çıkacağıma daha da batırdığımı farkettim :KK60: :KK60: :KK9::KK9:

o gazın da sırası mıydı yaaaaa :KK47::KK24::KK24:

bende de gaz sıkışması var gelecek hissediyorum bari hafif hafif salayım derdindeyim :KK37: bir yandan da dikkatimi dağıtmamanın derdinde ..

ama nerde gaz çıktı hem de sesli :KK1: ama fazla değil .. eşim "o ne be " dedi :KK9::KK9: bende "pırt yaptım"dedim. bi de söylüyor şuna bak ,bir bayan böyle yapar mı deyip popo şaplak atıp burnunu tuttu. :KK17::KK19:

:KK1: " ne yaaa tutamadım,biz de insanız herhalde gazımız,çişimiz,kakamız geliyor "dedim.. :KK53: "susss ,ssuss" dedi ve ben üste çıkacağıma daha da batırdığımı farkettim :KK60: :KK60: :KK9::KK9:

Allah seni napmasın akışta gördüm bi bakayım dedim gözümden yaş geldi pırt yaptım demiş bi de :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

off yaaa öldüm gülmektenn hahahaahahah :KK60: :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: ne goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın. :KK47: :KK47:

Bundan ötesini okuyacak mecalim kalmadı masaya yatmış vaziyetteyim :KK60: :KK60: :KK60::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben bu topiğe bittim yaaa vakit buldukça okurum artık 6. sayfaya kadar geldim :KK60:
Surrender'im bak kitap okuyacağım demiştim ya başladım direkt topic okuyorum :KK60:

Off bende bir anımı anlatayım eski nckte anlatmıştım ama burada tazeleyim..

:KK9:

Bir gün erkek arkadaşımda kalıyorum işte saat gecenin 4ü gezmişiz yemişiz geldik yatacağız zaten yorgunuz bir duş aldık yatağa girdik ,

bu bana film nasıldı dedi , bende ehh pek beğenmedim dedim. Neymiş efendim ee o zaman niye girdik söyleseydin ya sende hiç bir şey

beğenmez oldu dır dır ama nasıl .. Ben bir hararetlendim ayağa kalktım gidiyorum ben ya lafmı yemeğe geldim dedim kalktım yatatan arkamı döndüm tam giderken o haşinle bir osur.:KK53::KK53::KK53::KK53:

Aman allahım yerlerdeyim o daha demin ki atarlı kız gitti deve kuşu gibi kafamı gömmek istedim bir yerlere:KK9::KK9:

nasıl gülüyor kırıldı ama gülmekten ben zerre kımıldamadım.. geldi nee olduuuu atarlııııı dediiii nasıl güldü:KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52:

bir anımı daha anlatayım size.
kızıma hamileyim öyle zor geçiyorki hamileliğim durmaksızın kusuyorum,kustukça acıkıyorum yedikçe geri kusuyorum,günlerim hep hastanede serum takviyesi ile geçiyor..
yine kusmalı günlerimden biri saat gecenin 12 si artık takatim kalmamış baygın halde yatıyorum,ee haliyle midede boş bi anda canım kıymalı pide istedi ama nasıl istemek resmen ağzımdan su akıyor,eşim pide kokuyor,garibim gidiyim alıyım diyor ama arabamız yok,evimiz ıssız bi yerde gece açık pideci nerden bulacak neyse tamam yarın yerim diyerek uyuduk..

gece bir uyandım bizim odanın her yeri pide dolu ama pideler uçuyor:KK1:

fırladım yataktan ışık kapalı pideleri yakalamaya ama hiç birini yakalayamıyorum:KK25:

ellerim boş kaldıkça şak şak diye ses çıkıyor.

derken odanın ışığını yanıyor eşim şu ifadeyle:KK53::KK53: napıyorsun sen diyor

ve ışığın açılması ile pideler yok oluyor..

nasıl bir aş ermekse hayal gördüğümü anlamamakta inat edip yere oturup pideleri kaçırdın diye ağlamıştım,ağladıkça eşime bağırmıştım..

yaa hem aş erme olayına üzüldüm ama beni yinede güldürdünüz :)

Diyemedin mi havalar ısındı körfez kokuyordur aşkım diye :KK60:
Benim klasik yalanım bu ama artık yemiyo zannımca :18::KK17:

Off bende bir anımı anlatayım eski nckte anlatmıştım ama burada tazeleyim..

:KK9:

Bir gün erkek arkadaşımda kalıyorum işte saat gecenin 4ü gezmişiz yemişiz geldik yatacağız zaten yorgunuz bir duş aldık yatağa girdik ,

bu bana film nasıldı dedi , bende ehh pek beğenmedim dedim. Neymiş efendim ee o zaman niye girdik söyleseydin ya sende hiç bir şey

beğenmez oldu dır dır ama nasıl .. Ben bir hararetlendim ayağa kalktım gidiyorum ben ya lafmı yemeğe geldim dedim kalktım yatatan arkamı döndüm tam giderken o haşinle bir osur.:KK53::KK53::KK53::KK53:

Aman allahım yerlerdeyim o daha demin ki atarlı kız gitti deve kuşu gibi kafamı gömmek istedim bir yerlere:KK9::KK9:

nasıl gülüyor kırıldı ama gülmekten ben zerre kımıldamadım.. geldi nee olduuuu atarlııııı dediiii nasıl güldü:KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52:

Bende tartışmanın en can alıcı yerinde geğirmiştim :KK24:
Tabi sonra her tartışmada ısıtıp ısıtıp önüme koydu :KK17:

X