Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Garibim eniştem... Ne çekti be adam senden

"ablaa benim bokum geldi" ayy kardeşiniz çok şirin canlandı hayalimde ama

kızlar ben hemşireyim.hastalara iğne vuralım tansiyon ölçelim hap verelim teşekkür ediyolar bizde geçmiş olsun diyoruz.

neyseee günlerden bi gün ben bi markete girdim alışveriş yaptım.kasadan geçtiim para verdim.
adam 'teşekkürler ' dedi
bendee ''geçmiş olsuuuun ' dedim çıktım.
kapıdan çıkmamla bana bi DAAANK gelmesi bir oldu.
kıpkırmızı olduğumu hisettim ve kaçarak uzaklaştım.
kim bilir ne dediler arkamdan

Haftasonu olan bir olayı paylaşayım ben de madem

Gereksiz bir tartışmadan sonra barışmışız.
Adamla birbirimizi deli gibi özlemişiz.
Ben mutluluktan ve şımarıklıktan çocuklaşmışım.
Sevgilimle sarılıp öpüşüyoruz.
Sonra sevgilim diyor ki "Atla hadi kucağıma madem ki çocuk gibi şımardın."
"Yuupppii geliyorummm" nidalarıyla atlarken ben,kayınvalidem odanın kapısını bir hışımla açıyor tekrar kavga ettiğimizi zannederek ve sevgilim dengesini kaybediyor.
Tüm bunlar olurken ben löööp diye sevgilimin kucağına zıplıyorum ve ikimizde yere kapaklanıyoruz.
Ben kalkıp kendimi toparlamak istiyorum ama ayağımın üstünde 85 kg bi poponun varlığını hissediyorum.
Sevgilim "Kıpırdatma canım acıyor" diye çemkirirken,ben "Ne yani sanki tüm bacağım poponda altı üstü bi kaç parmağımı hissediyorsun!" diye ciyaklıyorum.
Ve kayınvalidem "Bunlar iyice yoldan çıktı.Düğün tarihini öne mi alsak ne yapsak beeeyy " diye diye kayınpederimin yanına arkasına bakmadan kaçıyor Ve biz tüm bunlara rağmen hala çözülemeyip bir süre oturuyoruz yerde
Hem gülmekten,hem de yüzümüz olmadığı için salona geçememiştik

Son düzenleme:
Eş sevgili falan değil ama anlatayım dimi....
Dün kuzenimle kuaföre gittik. O saçlarını yaptırıyordu bende onu izliyordum.
Çok çişim geldi. Sonra tuvalete gittim. Baktım tuvalet kağıdı yok. Normalde klozetin kenarlarını kaplarım başka yerde.
Sonra oturmadan yapmaya çalıştım. Bir kalktım, pantolonumun arkasına yapmışım.
Sonra ıslak mendille silip kurutmaya çalıştım ama ı-ıı. Bütün gün öyle sidikli bir şekilde gezdim hemde.
Uzaktaydık yanımda kıyafet bir şey yoktu çünkü.

Eşim birbirimizi tanımaya başladığımız dönemlerde bana zaman zaman kadın kıyafetleri giydiğini ve bunun onun için özel bir zevk,bir nevi rahatlama ve hobi gibi bir şey olduğunu söylediğinde ona " niye giyiyorsun ki ? gay misin ? cinsiyet mi değiştireceksin ? " diye bir sürü soru sorup ama çok saçma, nasıl olur, sen ne biçim erkeksin, sana nasıl dokunabilirim gibi cevaplar vermiştim. Önce sadece dinledi ve bana bir an için kendime bakmamı ve evde ya da dışarıda nasıl giyindiğim düşünmemi, sonra da aynı soruları bana sorarsa ne cevap vereceğimi söylemişti. Gerçekten de o dönemlerde sadece kot pantolon, t-shirt, kazakla dışarı çıkıp evde de sadece klasik eşofman ve şortlarla dolaşan, makyajın ve bakımın yanından bile geçmeyen birisi olarak ( bana erkeklerden ne farkın varki demeye getirdi ) o anda ne demek istediğini ve ne kadar tek taraflı, bencil ve sığ düşündüğümü her zaman olduğu gibi daha o ilk günlerimizde bana kibarca ifade edince kendimi çok kötü hissedip, dünyaya bu kadar at gözlüğüyle bakmayan birisi olsam da kendimi o duruma düşürdüğüm için çok pişman olup utanmıştım.
Daha sonra evlilikle biten o ilişkimizin tamamında zaman zaman o anı hatırlayıp kendi kendime gülüp geçmiştim...

taze taze rezilliğimi anlatayım .eşimle o iş üzerindeyiz

bende de gaz sıkışması var gelecek hissediyorum bari hafif hafif salayım derdindeyim bir yandan da dikkatimi dağıtmamanın derdinde ..

ama nerde gaz çıktı hem de sesli ama fazla değil .. eşim "o ne be " dedi bende "pırt yaptım"dedim. bi de söylüyor şuna bak ,bir bayan böyle yapar mı deyip popo şaplak atıp burnunu tuttu.

" ne yaaa tutamadım,biz de insanız herhalde gazımız,çişimiz,kakamız geliyor "dedim.. "susss ,ssuss" dedi ve ben üste çıkacağıma daha da batırdığımı farkettim

o gazın da sırası mıydı yaaaaa

Allah seni napmasın akışta gördüm bi bakayım dedim gözümden yaş geldi pırt yaptım demiş bi de

off yaaa öldüm gülmektenn hahahaahahah

Bundan ötesini okuyacak mecalim kalmadı masaya yatmış vaziyetteyim

Ben bu topiğe bittim yaaa vakit buldukça okurum artık 6. sayfaya kadar geldim
Surrender'im bak kitap okuyacağım demiştim ya başladım direkt topic okuyorum

Off bende bir anımı anlatayım eski nckte anlatmıştım ama burada tazeleyim..

Bir gün erkek arkadaşımda kalıyorum işte saat gecenin 4ü gezmişiz yemişiz geldik yatacağız zaten yorgunuz bir duş aldık yatağa girdik ,

bu bana film nasıldı dedi , bende ehh pek beğenmedim dedim. Neymiş efendim ee o zaman niye girdik söyleseydin ya sende hiç bir şey

beğenmez oldu dır dır ama nasıl .. Ben bir hararetlendim ayağa kalktım gidiyorum ben ya lafmı yemeğe geldim dedim kalktım yatatan arkamı döndüm tam giderken o haşinle bir osur.

Aman allahım yerlerdeyim o daha demin ki atarlı kız gitti deve kuşu gibi kafamı gömmek istedim bir yerlere

nasıl gülüyor kırıldı ama gülmekten ben zerre kımıldamadım.. geldi nee olduuuu atarlııııı dediiii nasıl güldü

yaa hem aş erme olayına üzüldüm ama beni yinede güldürdünüz :)

Diyemedin mi havalar ısındı körfez kokuyordur aşkım diye
Benim klasik yalanım bu ama artık yemiyo zannımca :18:

Bende tartışmanın en can alıcı yerinde geğirmiştim
Tabi sonra her tartışmada ısıtıp ısıtıp önüme koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…