bir anımı daha anlatayım size.
kızıma hamileyim öyle zor geçiyorki hamileliğim durmaksızın kusuyorum,kustukça acıkıyorum yedikçe geri kusuyorum,günlerim hep hastanede serum takviyesi ile geçiyor..
yine kusmalı günlerimden biri saat gecenin 12 si artık takatim kalmamış baygın halde yatıyorum,ee haliyle midede boş bi anda canım kıymalı pide istedi ama nasıl istemek resmen ağzımdan su akıyor,eşim pide kokuyor,garibim gidiyim alıyım diyor ama arabamız yok,evimiz ıssız bi yerde gece açık pideci nerden bulacak neyse tamam yarın yerim diyerek uyuduk..
gece bir uyandım bizim odanın her yeri pide dolu ama pideler uçuyor
fırladım yataktan ışık kapalı pideleri yakalamaya ama hiç birini yakalayamıyorum
ellerim boş kaldıkça şak şak diye ses çıkıyor.
derken odanın ışığını yanıyor eşim şu ifadeylenapıyorsun sen diyor
ve ışığın açılması ile pideler yok oluyor..
nasıl bir aş ermekse hayal gördüğümü anlamamakta inat edip yere oturup pideleri kaçırdın diye ağlamıştım,ağladıkça eşime bağırmıştım..
hepiniz çok komiksiniz yaa
bende anlatayım bari
ben daha o zamn 6. sınıftayım kardeşimde 1. sınıfta okulun ilk günleri
deneme sınavı yapıyoruz kapı çalındı öğr. giiiir dedi
kardeşimmiş bana baktı
''abbaaaa benim b.k um geldi tuvalete götürsene beni'' dediben tabi şok nasıl utandım nasıl utandım
öğretmende kalk hadi götür dedi kalktım götürdüm azar çekmeyi de ihmal etmedim tabi
"ablaa benim bokum geldi"ayy kardeşiniz çok şirin canlandı hayalimde ama
Nasıl bir aş erme bu böyleegitti pideler desene yiyemeden bari birini yakalayıp yiyebilseydin
Garibim eniştem... Ne çekti be adam senden
taze taze rezilliğimi anlatayım .eşimle o iş üzerindeyiz
bende de gaz sıkışması var gelecek hissediyorum bari hafif hafif salayım derdindeyimbir yandan da dikkatimi dağıtmamanın derdinde ..
ama nerde gaz çıktı hem de sesliama fazla değil .. eşim "o ne be " dedi bende "pırt yaptım"dedim. bi de söylüyor şuna bak ,bir bayan böyle yapar mı deyip popo şaplak atıp burnunu tuttu.
" ne yaaa tutamadım,biz de insanız herhalde gazımız,çişimiz,kakamız geliyor "dedim.. "susss ,ssuss" dedi ve ben üste çıkacağıma daha da batırdığımı farkettim
o gazın da sırası mıydı yaaaaa
Allah seni napmasın akışta gördüm bi bakayım dedim gözümden yaş geldi pırt yaptım demiş bi de
bende de gaz sıkışması var gelecek hissediyorum bari hafif hafif salayım derdindeyimbir yandan da dikkatimi dağıtmamanın derdinde ..
ama nerde gaz çıktı hem de sesliama fazla değil .. eşim "o ne be " dedi bende "pırt yaptım"dedim. bi de söylüyor şuna bak ,bir bayan böyle yapar mı deyip popo şaplak atıp burnunu tuttu.
" ne yaaa tutamadım,biz de insanız herhalde gazımız,çişimiz,kakamız geliyor "dedim.. "susss ,ssuss" dedi ve ben üste çıkacağıma daha da batırdığımı farkettim
yaa napayımmmmm ama ne deseydimne utandım ama
masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın.
bir anımı daha anlatayım size.
kızıma hamileyim öyle zor geçiyorki hamileliğim durmaksızın kusuyorum,kustukça acıkıyorum yedikçe geri kusuyorum,günlerim hep hastanede serum takviyesi ile geçiyor..
yine kusmalı günlerimden biri saat gecenin 12 si artık takatim kalmamış baygın halde yatıyorum,ee haliyle midede boş bi anda canım kıymalı pide istedi ama nasıl istemek resmen ağzımdan su akıyor,eşim pide kokuyor,garibim gidiyim alıyım diyor ama arabamız yok,evimiz ıssız bi yerde gece açık pideci nerden bulacak neyse tamam yarın yerim diyerek uyuduk..
gece bir uyandım bizim odanın her yeri pide dolu ama pideler uçuyor
fırladım yataktan ışık kapalı pideleri yakalamaya ama hiç birini yakalayamıyorum
ellerim boş kaldıkça şak şak diye ses çıkıyor.
derken odanın ışığını yanıyor eşim şu ifadeylenapıyorsun sen diyor
ve ışığın açılması ile pideler yok oluyor..
nasıl bir aş ermekse hayal gördüğümü anlamamakta inat edip yere oturup pideleri kaçırdın diye ağlamıştım,ağladıkça eşime bağırmıştım..
Off bende bir anımı anlatayım eski nckte anlatmıştım ama burada tazeleyim..
Bir gün erkek arkadaşımda kalıyorum işte saat gecenin 4ü gezmişiz yemişiz geldik yatacağız zaten yorgunuz bir duş aldık yatağa girdik ,
bu bana film nasıldı dedi , bende ehh pek beğenmedim dedim. Neymiş efendim ee o zaman niye girdik söyleseydin ya sende hiç bir şey
beğenmez oldu dır dır ama nasıl .. Ben bir hararetlendim ayağa kalktım gidiyorum ben ya lafmı yemeğe geldim dedim kalktım yatatan arkamı döndüm tam giderken o haşinle bir osur.
Aman allahım yerlerdeyim o daha demin ki atarlı kız gitti deve kuşu gibi kafamı gömmek istedim bir yerlere
nasıl gülüyor kırıldı ama gülmekten ben zerre kımıldamadım.. geldi nee olduuuu atarlııııı dediiii nasıl güldü