- 15 Ocak 2013
- 220
- 34
Bir diğer reziiliğimde annem ben ve ablam şehir dışına alışverişe gidiyoruz
annemle ablam beraber oturuyor ben de hemen önlerinde oturuyorum yolu yarılamıştık ki benim boşaltım sistemi alarm vermeye başladı :26:
tutumaya çalışıyorum yok olmuyor daha bi o kadar yol var kulaklarımdan ateş çıkıyor ben de bir ilçeye girdiğimizde dayanamıycam artık dedim ve usulca şoföre fısıldadım benim lavaboya gitmem lazım uygun bir yerde indirir misiniz
adam da tabi ki dedi
ben kimsenin duymadığını zannediyorum tabi ama benim radar kulaklı annem tabi ki de duymuş şoför yavaşladı ben de inmek için ayağa kalktım tam inerken annem bombayı patlattı
klasik bir anne serzenişiyle ve kendi kendine söylendiğini sanıp herkesin duyacağı bir sesle
" oy yavrum benim mahvoldu çocuğum kim bilir nerden beri tutuyor apandisti de var "
ben
yolcular
herkesin bakışları arasında arabadan inerken yolcular
hepsinin gözleri önünde işimi halledip domates gibi bir suratla kimsenin yüzüne bakmadan koltuğuma gömülüp kulaklığımı taktım
annem hala arkamdan bana
yavrum bana söyleseydin ya niye tutuyorsun kızım kendini diye sesleniyordu
ah anne ah
Anneannemin evine gitmişiz annem,ben,yengem oturuyoruz.Neyse masayı hazırladık yiyoruz anneannem kenardaki poşetten havuçlardan birini aldı bir iki kere salladı havuç yumuşamış başı ayrıymış gibi sallanıyo.Anneannem o an için beklemediğim açıksözlülükle:
Ammaaaann bu ne beee dedemin şeyi gibi yumuşamış ne işe yarar bu
benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.
aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.
araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:
Anneannemin evine gitmişiz annem,ben,yengem oturuyoruz.Neyse masayı hazırladık yiyoruz anneannem kenardaki poşetten havuçlardan birini aldı bir iki kere salladı havuç yumuşamış başı ayrıymış gibi sallanıyo.Anneannem o an için beklemediğim açıksözlülükle:
Ammaaaann bu ne beee dedemin şeyi gibi yumuşamış ne işe yarar bu
hihihihdoğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım:
benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.
aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.
araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:
Bayanlar bende rezil oldum yaahem de dün gece.
Uzun zamandır korku filmi korku filmi diye tutturuyordum bizimkinenormalde izliyorum çok da seviyorum ama benim izlediklerim gizem gerilim falan oluyormuş sanırım o da çok sevmediği için hep başka filmler falan izliyoruz. Dün gece saat 2de hadi açalım dedik bir tane. Ölüme Davet diye bir film. Işıkları kapattık izliyoruz işte. Sahneler o kadar iğrenç ki. Ürperdim resmen. Ama hala korkmuyorum tavırlarındayım. İzledik bitti baktı ki ben kıvrılmış kalmışım korktun mu sen dedi ? hayır dedim. Sonra gözlerini açarak hööööööö diye üstüme doğru geldi. Boynumu sıktı bi yandan da konuşuyor,öldürücem seniii bilmem ne diye... Dedim noluyor yaaaaaaa. Başladım ağlamaya..Hem de hüngür hüngür Ama tutamıyorum kendimi .. Bide bağırıyorum. Napıcam ben şimdiiiii kaçsam nasıl kaçıcam sendeeeen O da sonra üzüldü beni teselli etmeye çalıştı falan. Nyse sakinleştim biraz sora tuvltm gldi. Gidemiyorum. Kalktı götürdü beni ama sonra çok güldü yaa. 2 saat dalga geçti benimle.:26::26:
kıyamam ya eşin neden o şekilde seni korkuttuki ne kadar yanlış birşey ama
Artistim ya o da sanıyor ki korkmuyorum pekhalbuki ben:18:
bir anımı daha anlatayım size.
kızıma hamileyim öyle zor geçiyorki hamileliğim durmaksızın kusuyorum,kustukça acıkıyorum yedikçe geri kusuyorum,günlerim hep hastanede serum takviyesi ile geçiyor..
yine kusmalı günlerimden biri saat gecenin 12 si artık takatim kalmamış baygın halde yatıyorum,ee haliyle midede boş bi anda canım kıymalı pide istedi ama nasıl istemek resmen ağzımdan su akıyor,eşim pide kokuyor,garibim gidiyim alıyım diyor ama arabamız yok,evimiz ıssız bi yerde gece açık pideci nerden bulacak neyse tamam yarın yerim diyerek uyuduk..
gece bir uyandım bizim odanın her yeri pide dolu ama pideler uçuyor
fırladım yataktan ışık kapalı pideleri yakalamaya ama hiç birini yakalayamıyorum
ellerim boş kaldıkça şak şak diye ses çıkıyor.
derken odanın ışığını yanıyor eşim şu ifadeylenapıyorsun sen diyor
ve ışığın açılması ile pideler yok oluyor..
nasıl bir aş ermekse hayal gördüğümü anlamamakta inat edip yere oturup pideleri kaçırdın diye ağlamıştım,ağladıkça eşime bağırmıştım..