Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Anneannemin evine gitmişiz annem,ben,yengem oturuyoruz.Neyse masayı hazırladık yiyoruz anneannem kenardaki poşetten havuçlardan birini aldı bir iki kere salladı havuç yumuşamış başı ayrıymış gibi sallanıyo.Anneannem o an için beklemediğim açıksözlülükle:
Ammaaaann bu ne beee dedemin şeyi gibi yumuşamış ne işe yarar bu

Son düzenleme:
Anneannemden incilerle karşınızdayım bugun
Kuzenim evlenecek benim mayısta.Neyse gelin olacak kız,kuzen,yengem,dayım,kızın sülalesi,annem,babam falan bayaaa kalabalık oturuyoruz.Bu garibanlar da balayına gidecekleri otelin fotoğraflarını gösteriyor.Ooo çok güzelmiş,havuz mükemmel gibi yorumlar yapıyoruz.Anneannem:
Aman onlar havuzu mu görecek be balayında,hamama girip girip yıkanacaklar mecbur işte

hayırlı akşamlar bayanlar yine ben ve taze bugün ki rezilliğimmmmm
bebek için uğraşıyoruz artık hastanelerin evimden farkı kalmadı her iki günde bir oradayım neyse aktarma yaparak gitmem gerekiyor benim oturduğum yere ters biraz hastaneeeee.......benim abidin kafa uçmuş hava sıcak doktor sinirimi bozmuş neyse otobüse bindim buarada arkamda birsürü insan binmek için bekliyor akbil kartımı basıyorum ses yok buarada inatla basıyorum basıyorum basyorumşoförbey söylemezmi pis pis sırıtarak hanımefendi şuanda basmış bulunduğunuz bizde geçerli değil diye ben tabiki o an şok ahanda aynen böyle oldum
elime bir baktımki ne göreyim kızlar kimlik kartımmmmmakbil kartım diye kimliği almışım elime hey deli kafa rezil oldum rezilllll otobüste nasıl kalabalıkherkesin suratı aynen böyleeeeeebende durumu toparlamak için hastaneden dolayı kafada kalmadı vs vs zırvalıyorummmmmmmneyse en arkaya oturdum veeeeee iyice büzüştümmmmmmm çok utandım rezil oldummm ulen bebiş hele sen bir gel bak bu annen sana neler yapacak o totona yiyeceksin şaplaklarıııııııııı

koltuğa koyverseydın daha az rezıl olurdun

ama annenıınde şevkatıne de hayran kaldım

Bütün ananeler mi böyle =))
benimki de kullanır en olmadık anda en olmadık tabirleri,kalırsın na böyle

Sen çok yaşa ya çok güldüm

bu sefer eşime rezillik değil
dershanenin terasında sigara içiyoruz, normalde kapalı alanda yasak ya
geçen zil çaldı, çıkarsın sınıftan.. alırsın sigaranı.. götürürsün dudaklarına ve çakarsın çakmağı..
ama unuttuğum bişey var, dershanenin içindeyim
88 tl kafamda şimşek gibi çaktı, o an elimle söndürmeye mi çalışayım, bi yandan terasa mı koşayım ve tabii ki etrafın bakışları..
çaktırmasalar olmıcak

Son düzenleme:
yeni evliyiz ben hamileyim malum hamilelikte gaz problemi olur ben ayaktayım o da oturuyo konuşurken birden gaz çıkardım bayağı sesli oldu çok utandım yerin dibine geçtim ben mutfağa gittim canım bişey olmamış gibi devam etti bozuntuya vermedi.
ama acayip utandım

ben bu sayfaların tümünü okur okur gülerim hepsi birbirinden komik ya bende eşimle 7 yıl flört ettim 9 aylık evliyim bi ara yazarım mutlaka bende anı çoookkkk

hihihih
ilk 3 sayfaya bayıldım =)

çok hoşsunuz vallahi
öldüm gece gece ya
çıksam iyi olacak artık

Son düzenleme:
Bayanlar bende rezil oldum yaa hem de dün gece.
Uzun zamandır korku filmi korku filmi diye tutturuyordum bizimkine normalde izliyorum çok da seviyorum ama benim izlediklerim gizem gerilim falan oluyormuş sanırım o da çok sevmediği için hep başka filmler falan izliyoruz. Dün gece saat 2de hadi açalım dedik bir tane. Ölüme Davet diye bir film. Işıkları kapattık izliyoruz işte. Sahneler o kadar iğrenç ki. Ürperdim resmen. Ama hala korkmuyorum tavırlarındayım. İzledik bitti baktı ki ben kıvrılmış kalmışım korktun mu sen dedi ? hayır dedim. Sonra gözlerini açarak hööööööö diye üstüme doğru geldi. Boynumu sıktı bi yandan da konuşuyor,öldürücem seniii bilmem ne diye... Dedim noluyor yaaaaaaa. Başladım ağlamaya..Hem de hüngür hüngür Ama tutamıyorum kendimi .. Bide bağırıyorum. Napıcam ben şimdiiiii kaçsam nasıl kaçıcam sendeeeen O da sonra üzüldü beni teselli etmeye çalıştı falan. Nyse sakinleştim biraz sora tuvltm gldi. Gidemiyorum. Kalktı götürdü beni ama sonra çok güldü yaa. 2 saat dalga geçti benimle.:26::26:

şu topikte okuuduğum en komik anı
60:

kıyamam ya eşin neden o şekilde seni korkuttuki ne kadar yanlış birşey ama

bir anımı daha anlatayım size.
kızıma hamileyim öyle zor geçiyorki hamileliğim durmaksızın kusuyorum,kustukça acıkıyorum yedikçe geri kusuyorum,günlerim hep hastanede serum takviyesi ile geçiyor..
yine kusmalı günlerimden biri saat gecenin 12 si artık takatim kalmamış baygın halde yatıyorum,ee haliyle midede boş bi anda canım kıymalı pide istedi ama nasıl istemek resmen ağzımdan su akıyor,eşim pide kokuyor,garibim gidiyim alıyım diyor ama arabamız yok,evimiz ıssız bi yerde gece açık pideci nerden bulacak neyse tamam yarın yerim diyerek uyuduk..

gece bir uyandım bizim odanın her yeri pide dolu ama pideler uçuyor

fırladım yataktan ışık kapalı pideleri yakalamaya ama hiç birini yakalayamıyorum

ellerim boş kaldıkça şak şak diye ses çıkıyor.

derken odanın ışığını yanıyor eşim şu ifadeyle napıyorsun sen diyor

ve ışığın açılması ile pideler yok oluyor..

nasıl bir aş ermekse hayal gördüğümü anlamamakta inat edip yere oturup pideleri kaçırdın diye ağlamıştım,ağladıkça eşime bağırmıştım..

Gözümden yaşlar geldi okurken

Nasıl bir aş erme bu böylee gitti pideler desene yiyemeden bari birini yakalayıp yiyebilseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…