Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni:KK43:

benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)

offf offf hiç gülesim yoktu inanın işteyim zor dayandım kahkahayı bastım sen çok yaşa ne olaymış ya:KK52::KK52::KK52:

occuruklu topici olmus burası :))))) bende 2 seneye yakın evliyim ama hala yanında cıkartmamakta baya gayretliyim bakallım nereye kadar :KK1: erkekler daha galesiz bu konuda utanmıyorlar kiii bir gün çakmak tutacam o olcak beni yak kendini yak hersei yak hesabı:KK1::KK1:

$538364_486377188074880_33549070_n.jpg

:KK53::KK53::KK53:

Kızlar yazdiklariniza gülmekten karnıma ağrılar giriyor resmen bende anlatıyım bı tane ben yüzüme dokunulmasına falan gıcık olurum eşimde sürekli uğraşır parmağını yalar yanağıma sürer falan çıldırırım bigun yine çıkardı çorabını yüzüme sürecek ama eve yeni geldi ayaklarını mis gibi yıkadı tertemiz çorabıda giydi o kadar kıllanmadım yani ama neyse benim sinir olmama bayılıyor uğraştı benimle zafer kazandıya uzandı koltuğa bı güzel bende üstüne uzandım öpücek gibi suratına baktım şaaap tükürdüm kaçtım nasıl yapabildiğimde inanamıyorum hala banyoya kilitledim kendimi :KK53: ödestik bak çıkınca bı şey yapma falan diyorum o da cok hırslıdır hiç altta kalmayacak baktım ses kesildi dayanamadı gitti herhalde dedim kapıyı açtıım çaat elinde sinek ilacıı :KK35: :KK35: gülüyor manyak benle uğraşırsan aa böyle sinek gibi kalırsın diyor

Kızlar yazdiklariniza gülmekten karnıma ağrılar giriyor resmen bende anlatıyım bı tane ben yüzüme dokunulmasına falan gıcık olurum eşimde sürekli uğraşır parmağını yalar yanağıma sürer falan çıldırırım bigun yine çıkardı çorabını yüzüme sürecek ama eve yeni geldi ayaklarını mis gibi yıkadı tertemiz çorabıda giydi o kadar kıllanmadım yani ama neyse benim sinir olmama bayılıyor uğraştı benimle zafer kazandıya uzandı koltuğa bı güzel bende üstüne uzandım öpücek gibi suratına baktım şaaap tükürdüm kaçtım nasıl yapabildiğimde inanamıyorum hala banyoya kilitledim kendimi :KK53: ödestik bak çıkınca bı şey yapma falan diyorum o da cok hırslıdır hiç altta kalmayacak baktım ses kesildi dayanamadı gitti herhalde dedim kapıyı açtıım çaat elinde sinek ilacıı :KK35: :KK35: gülüyor manyak benle uğraşırsan aa böyle sinek gibi kalırsın diyor

sinek ilacını sıktımı :KK53:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

tükürdün mü :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: çatladım..

Taze bir rezilliğimle yine sizlerleyim canlarım :KK60:

Dün şirkette sıkıntıdan yarım kg eriği indirdim mi mideye indirdim.
Sonra yağmur yağdı mı yağdı.Benim babetler su aldı mı aldı.
Karnımda bildiğiniz kurtuluş savaşı başladı mı başladı. :KK53:
Sevgilim onca km öteden kalkmış beni almaya gelmiş mi gelmiş.
Şirkete hiç uğramasın diye aşağıda onu beklerken gayet keyifli olan ben arabaya binip sıcak havayı görünce gevşeyen bağırsaklarım.
Ve arabayı kaplayan buram buram bir koku(!):KK17:
Sevgilim: "Oha sıçtın mı ne yaptın kızım ya?!!!!" :KK53:
Ben: Biraz daha arabayı yavaş kullanıp beni tuvalete yetiştirmezsen o da olacak!
Sevgilim gider bi benzincide durur ben zor atarım kendimi tuvalete,
Zavallım kapıda ben seni bekliyorum diye tıklatmaya görsün,
Benden öyle bi ses çıktı ki sanmış gök gürlüyor :KK52:
Tuvaletten çıktığımda beni arabada bekliyordu.Bindim usulca sesimi bile çıkartmadan taktım kemeri ve sevgilim bombayı patlattı.
"Nasıl bir g.t varsa sende mubarek benzinlikteki herkes şimşeğin çakmasını bekledi o sesten sonra!!!" :KK24:
:KK19: Geberticem kalacak elimde bir gün bu adam benim
İnsanlık hali işte bağırsakları bozmuşum ne olmuş yani :KK14:

:KK60:

Son düzenleme:
Gunicen :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

bombasınız ya :KK9::KK9: ama dünkü o izmir yağmurunda ve altyapısı eksik! yolda iyi bile dayanmışsın :KK1::KK1:

kızlar bende yeni üyeyim bi tane de benden gerçi bizde eşimle böyle rezillikler çoktur ama ilk rezilliğim şuydu
üni 1. sınıfta tanıştık biz eşim benim ilk aşkım ve ilk sevgilimdir
çıkmaya yeni başlamışız yağmurlu soğuk bi gün yurda gitmek için merkezden dolmuş durağına giderken durağın yanındaki manavdan meyve alayım dedim yanımdada eşim var tabi para çıkarıcam çantadan o anda eşimin başına manavın tentesinden su döküldü böyle pis bi su dur selpak veriyim diye bi elimde para bi elimde çanta uğraşırken ben (çatlak :) ) pedi çıkarıp vermişim adamın eline eşim :KK70: ya bu ne al şunu elimden diyo manav pis pis bakıyo ben kendimi tutamayıp krize girmişim eşim elinde pedi sallıyo :))))) çok komikti ve ilk rezilliğim buydu ama bizde böyle çooookkkk 10 yılı devirdik şükür malzeme bol

Taze bir rezilliğimle yine sizlerleyim canlarım :KK60:

Dün şirkette sıkıntıdan yarım kg eriği indirdim mi mideye indirdim.
Sonra yağmur yağdı mı yağdı.Benim babetler su aldı mı aldı.
Karnımda bildiğiniz kurtuluş savaşı başladı mı başladı. :KK53:
Sevgilim onca km öteden kalkmış beni almaya gelmiş mi gelmiş.
Şirkete hiç uğramasın diye aşağıda onu beklerken gayet keyifli olan ben arabaya binip sıcak havayı görünce gevşeyen bağırsaklarım.
Ve arabayı kaplayan buram buram bir koku(!):KK17:
Sevgilim: "Oha sıçtın mı ne yaptın kızım ya?!!!!" :KK53:
Ben: Biraz daha arabayı yavaş kullanıp beni tuvalete yetiştirmezsen o da olacak!
Sevgilim gider bi benzincide durur ben zor atarım kendimi tuvalete,
Zavallım kapıda ben seni bekliyorum diye tıklatmaya görsün,
Benden öyle bi ses çıktı ki sanmış gök gürlüyor :KK52:
Tuvaletten çıktığımda beni arabada bekliyordu.Bindim usulca sesimi bile çıkartmadan taktım kemeri ve sevgilim bombayı patlattı.
"Nasıl bir g.t varsa sende mubarek benzinlikteki herkes şimşeğin çakmasını bekledi o sesten sonra!!!" :KK24:
:KK19: Geberticem kalacak elimde bir gün bu adam benim
İnsanlık hali işte bağırsakları bozmuşum ne olmuş yani :KK14:

:KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

esime degilde dugunde rezil oldum:KK1:dun aksam dugune gidecektik tabi ben oglani hazirlamaktan kendime pek firsat bulamadim suslenmek icin acele acele hazirlandim esimin amcasini hanimi ve kiziyla gidecektik kizi bi gorun oylebi hazirlanmiski beyazlara burumus cok sik olmustu neyse dugue gittik salona girdik ben ana kucagini masaya koyacaktim koymamla yere kola sisesinin dusmesi bir oldu sise bi patladi kola fiskiriyor :KK53::KK53:herkesin ustune sicradi tabi ortalik hep batti amca kiznin o beyaz elbiseside hep kola olmus kiz sinirli sinirli bana bakiyor:KK17::KK17::KK17:neyse hic bisey olmamis gibi oturuyoruz salon sahipleri geldi hem orayi siliyorlar hem soyleniyorlar kim doktuyse buralara bu kolayi bilmem diyorum:KK61:cocuklardir heralde:KK1:bu sefer dustuler pesine hangi cocuk dedim yaf cok kurcalamyin iste olur boyle seyler:KK1::KK1::KK1:ama cok utandim benim ustum hic batmadi herkesi batirdim kiz o kadar suslendim kalkip oynuyamadi benim yuzumden:KK17:

ohaaaaa hayal ettımde :KK1::KK1::KK1::KK1: bunca olandan sonra hala berabersenız senı gercekten cok sevıyor agır sancılı ve çetin bir sınav ermiş enişteeee $firat.jpg

esime yaptigim bi rezilligide anlatiyim :KK1::KK1::KK1:benim esimde benim burnumla oynamayi cok seviyor ya sikma diyorum ben sinir oluyorum diyorum anlamiyor:KK47::KK47:surekli yapiyor ama sonra bigun nezle olmusum adam yine gelip gidip burnumu skiyor diyorum bak ben nezleyim kotu olucak diyorum anlamiyor ben tvye dalmisim bu habersiz burnumu bi sikti ellerinde ne olsa begenirsiniz:KK52::KK52::KK52:sumuklerim ellrinde yapis yapis olmus iyyyy dedi:KK22: bende ohhhhhh dedim iyi oldu sana sikma demistim iyi bi ders oldu adam bidaha da dokunmadi:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:biraz igrenc oldu ama kusura bakmayin:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

benimde ben değil ama eşimin bana rezil bi şakasını anlatayım madem o kadar herkes anlatıyo :KK1::KK1::KK1: balayında denızdeyız acıldık azcık sonra bu ıkı debelenmeye az yana yatmaya kafası batıp cıkmaya basladı bende noldu dedım korkudan bayılcaktım kocaman adam kramp falan gırse nası tasıycam ya tasıyamassam acıldıkta kıyıdan epeyce.... ondan sonracıma bu kafası bu sefer batıp cıkmaya basladı ben bagırıom nold kramp mı gırdı ne oldu :KK52::KK52: sonra imdat dedı boynuma sarıldı sonra, götümde delik var batıyorum dedi ben aynen söyleee:KK53::KK53::KK53::KK53: kahkahayı bir bastı ben hala :KK53::KK53: sonra madem oyle dedım kafasını suya soktum elımle bastırdım deliğe yardımcı olim o zaman dedim bizmki krize gırdı gülecez dıye hakkaten batıoduk denızın ortasında :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kizlar ben zayiflama topiginde kizlara yazmistim alintiladim :KK42:
simdi bir aksam asagida borumu patlamis ne bizim sular kesildiii :KK30:
neyse 1 2 wc ye girdik icme suyu ile :KK31:
ee siseden su döküyorum wc temiz olmuyor :KK25::KK25:
ay dedim olmiyacak böyle karsi binaya gidicem yarin sabah 1 2 kova su alicam :26:
neyse yattik sabah saat 6 benim kocis tepemde
balkaymaaakkk balkaymaakkk
ben uyku sersemi hiiiiiiii :KK37:
kalk ise dedi :KK9::KK9::KK9:
ben anlamadim tabi yine hiiiiiiiii diyorum
gözümü yarim actim adam bir kova suyla tepemde
ben böyle oldum :KK53:
nee diyorum :KK53:
kalk ise diyor :KK9::KK9::KK9::KK9:
ben önce akllli akilli kalkdim :KK37:
uyku sersemi gittim wc ye
sonra birden kendime geldim gittim yanina
ay ne diyorsun sen ya diyorum :KK37::KK37:
bodrumdaki cesmeden gittim kovayla su aldim borularda kalan su geldi
ben isedim sende ise de su dökelim diyor adam yaa :KK53: :KK9::KK9::KK9:
ay ben bi basladimm :99::99:
sabah sabah ne diyorsun sen yaa dikelmisin tepeme bi kova suyla
sabahin 6 sinda kaldiriyon beni ise diye yaaa :99:
ayrica ben senin seyinin üstüne sey etmemm :99:
yap sen ne yapiyorsan beni rahat birak :KK37:
oda basladi
tabi hata bende seni düsünende kabahat :KK47:
kötülükmü yaptim ben simdi
hazir dedim su bulmusken sende sey et
bende
ayy sagol cok düsüncelisin sabahin 6 sinda beni wc ye kaldiriyorsun
belki benim yok insan bu saatte uyandilirmi :KK47:
nasil uyucam ben simdi diye baya bi söylendim benimkide küstü tabi :KK37:
ay bileydim küsücegini sey ederdim :KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
kizlar ben zayiflama topiginde kizlara yazmistim alintiladim :KK42:
simdi bir aksam asagida borumu patlamis ne bizim sular kesildiii :KK30:
neyse 1 2 wc ye girdik icme suyu ile :KK31:
ee siseden su döküyorum wc temiz olmuyor :KK25::KK25:
ay dedim olmiyacak böyle karsi binaya gidicem yarin sabah 1 2 kova su alicam :26:
neyse yattik sabah saat 6 benim kocis tepemde
balkaymaaakkk balkaymaakkk
ben uyku sersemi hiiiiiiii :KK37:
kalk ise dedi :KK9::KK9::KK9:
ben anlamadim tabi yine hiiiiiiiii diyorum
gözümü yarim actim adam bir kova suyla tepemde
ben böyle oldum :KK53:
nee diyorum :KK53:
kalk ise diyor :KK9::KK9::KK9::KK9:
ben önce akllli akilli kalkdim :KK37:
uyku sersemi gittim wc ye
sonra birden kendime geldim gittim yanina
ay ne diyorsun sen ya diyorum :KK37::KK37:
bodrumdaki cesmeden gittim kovayla su aldim borularda kalan su geldi
ben isedim sende ise de su dökelim diyor adam yaa :KK53: :KK9::KK9::KK9:
ay ben bi basladimm :99::99:
sabah sabah ne diyorsun sen yaa dikelmisin tepeme bi kova suyla
sabahin 6 sinda kaldiriyon beni ise diye yaaa :99:
ayrica ben senin seyinin üstüne sey etmemm :99:
yap sen ne yapiyorsan beni rahat birak :KK37:
oda basladi
tabi hata bende seni düsünende kabahat :KK47:
kötülükmü yaptim ben simdi
hazir dedim su bulmusken sende sey et
bende
ayy sagol cok düsüncelisin sabahin 6 sinda beni wc ye kaldiriyorsun
belki benim yok insan bu saatte uyandilirmi :KK47:
nasil uyucam ben simdi diye baya bi söylendim benimkide küstü tabi :KK37:
ay bileydim küsücegini sey ederdim :KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60:kokutmustur o iyiki gitmemissin
benimde ben değil ama eşimin bana rezil bi şakasını anlatayım madem o kadar herkes anlatıyo :KK1::KK1::KK1: balayında denızdeyız acıldık azcık sonra bu ıkı debelenmeye az yana yatmaya kafası batıp cıkmaya basladı bende noldu dedım korkudan bayılcaktım kocaman adam kramp falan gırse nası tasıycam ya tasıyamassam acıldıkta kıyıdan epeyce.... ondan sonracıma bu kafası bu sefer batıp cıkmaya basladı ben bagırıom nold kramp mı gırdı ne oldu :KK52::KK52: sonra imdat dedı boynuma sarıldı sonra, götümde delik var batıyorum dedi ben aynen söyleee:KK53::KK53::KK53::KK53: kahkahayı bir bastı ben hala :KK53::KK53: sonra madem oyle dedım kafasını suya soktum elımle bastırdım deliğe yardımcı olim o zaman dedim bizmki krize gırdı gülecez dıye hakkaten batıoduk denızın ortasında :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

X