- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
benim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni
benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)
offf offf hiç gülesim yoktu inanın işteyim zor dayandım kahkahayı bastım sen çok yaşa ne olaymış ya