Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

öldüm gülmekten sabah sabahh yahu

çatladımmmmmmmmmmmmmm

sevgilimle üni. de tanıştık öğrenci evinde arkadaşlarıyla kalıyo tabi erkek arkadaşımla okuldan sonra evine gttik evde kimse yoktu neyse odadayızz biz aradan 1 saat falan geçti ben bilgisayarda bişeylere bakıyorum odadanda hiç çıkmadım erkek arkadaşımda mutfağa diye gtti gelmedi bi bakayım şuna dedim mutfağa baktım yook aşşşşkıııııııııııııımmmmmmmmmmmm diye bağırıyorum tabi ben diğer odalarda bakarken kapıyı bi açtımm ev arkadaşı duştan çıkmış bornozunu tam çıkarıyoduu bir çığlık attım meğerse benimkiside wc deymiş biz odadaykende ev arkadaşı gelmişş ben kan ter içinde kızardım bozardım tabi aayy ne utanmıştım erkek arkadaşımla bana ilk önce kızdı sonra oda benim halimi grünce kahkahaya boğulmuştuu

bizimkiyle yeni çıkmaya başladığımızda ben beğendiği bayanları sorduğumda catherine zeta jones hoş bence demişti falan neyse aradan baya zaman geçti böyle ünide çimlerde uzanıyoruz bu da uyumuşda sayıklıyo numarası ile zetaaaaa zetaaaaa falan diyo aklınca beni kızdıracak o anda ben buna bir tokat attım hemde ne osmanlı tokadı şlak diye bi de bağırıyom "seda kim ya" diye tokatın acısını unuttu adam kahkahalarla gülüyo ne sedası zeta dedim diyo ama beni ikna etmek biraz zaman aldı tabi :))))

biranda eşini gerçekten şeyinden hava kaçırıp,iğne batırılmış lastik bot gibi havasının sönüp eciş bücüş yamulduğunu hayal ettim.

bende anlatiyim ozaman :)
ben uzagi görmedigim icin gözlük yerine lens kullaniyorum.. ve birgün sevgilimle bulusacaktim ama kuzenide yaninda oldugunu bilmiyordum..bende zaten gecikmistim diye lensleri takmadim
neyse bulusma yerine dogru yürüyorum kalabalik biraz ama 1kisi orda dikilip sanki bana gülümsüyor bende tabi geri gülümsüyorum sanki 10yildir taniyormusum gibi
birde o yetmedi el salliyorum sevinerek sallana sallana ona dogru yürüyorum sonra birden yan tarafimdan biri kolumdan tutup "sst ne oluyor sen ne yapiyorsun ya?" sevgilimmiss..ama ödüm nasil koptu o an bide o saskinlikla dedimki "aa ben seni ama o sanmistim". Ben tabi saskin bir haldeyim sonra sevgilimin birde kuzeninin surat ifadesine bakip gülmem geliyor birde rezil olmusum kahkalar atiyorum ikiside durmus bana ciddi ciddi bakiyorlardi.. bide kim bilir o gülümsedigim adam ne düsündü

oyyy sen nasıl bişisin yaaa anlatış tarzın olaydan daha komik.
bide şuana kadar pek sevgilim olmadı. böle osuruk,sıçmırık muhabbetlere hiç giremem bana böle bişi dese ayrılma sebebi vallahiiii

Süpersiniz kızlar, öldüm gülmekten.
Bitanede benden:
3-4 kişilik erkek grubuna "yarın sonuçlarınızı benden isteyin" demem gerekirkeeeenn "yarın gelin beni isteyin, tamam mı " demem mmiiii??
onlarda "tamam" deyip çıktılar

Halamlar bir donem bize cok sik geliyordu iki gunde bir falan ve gece yarisi donuyorlardi.artik kimse gelsin istememeye baslamistik.Neyse annemle mutfaktayiz kardesim de kucuk o donem baya annem halanlar gelcek yarim saate dedi ben offf falan dedim annem de insallah erken kalkarlar dedi.halamlar geldi konusurken annem ne iyi insanmissin bak dedi halama sohbet arasinda.kardesim aninda:madem iyi insan niye arkasindan gelmeseydi diyodunuz dedi.Bizim suratlar gokkusagindaki her rengi tasiyordu tabi

acayip güldüm harikasın

aynısı annem ve yengemin başına gelmişti babaannem çok cadı bir kaynanadır , gelinlerine çok çektiren bir tiptir neyse annem ve yengem dedikodusunu yapıp kendi aralarında dertlenmişler 6 yaşındaki kuzenimde bunları dinlemiş , ertesi günde babaannem geldi hep beraber çay içiyoruz laf arasında kuzenim babaanneme -- babaanne biliyormusun annemle yengem senin dedikodunu yapıyorlar demezmi , babaannemde neler söylüyorlar diye sordu çocukta herşeyi birbir anlattı , yazık annemler çok kızarmışlardı ne diyeceklerini bilememişlerdi , aslında haketmişti ya neyse ,
canım kardeşinin potunu nasıl toparladınız yada toparlayabildinizmi

Son düzenleme:
toparlayamadik valla
Uydurma falan dedik ama bi daha kirk yilda bir gelmeye basladilar

cok fena rezil olmussunuz hala bisey demedimi

dogru lafi cocuktan al diye bosa dememisler

Kardesim bizi rezil ettikten yaklasik iki hafta sonra halamdaydik bayramdi.Halamin gelini somurtuk bi tiptir.halam geline yalakalik yaparken kardesim yine duruma el atip ayse abla bu sana okuz diyo hic sevmiyo seni demisti.

Çok tatlısınız hepiniz yaaa
Ben de bir anımı anlatayım o zamansa :))))
O zamanlar lisedeydim, dar bir pantolonum vardı, formam yani.
Teneffüste kaloriferlere dayanıyordum, caaarrrtttt diye bir ses geldi ilkin.
Ama ben anlam veremedim o sese.
Arkadaşım zaten duymamış.
Salına salına okulda dolaşıyorduk ta kiiiii;
Hoşlandığım çocuk; ''pantolonun yırtılmış galiba haberin olsun'' diyene kadar.
Boydan boya bi güzel yırtılmış
Bi utanmıştım kiiii, bi de içimde kırmızı iç çamaşırı vardı o gün hahaha
Allah'ım, rezil olduğum gündü....
Çok utanmıştım, hemen gidip okulun wcsinde dikmiştik arkadaşımla :))
Ne günlerdi behhh :)))
Özlemişim
Ama çok da utanmıştım :///

oyyy sen nasıl bişisin yaaa anlatış tarzın olaydan daha komik.
bide şuana kadar pek sevgilim olmadı. böle osuruk,sıçmırık muhabbetlere hiç giremem bana böle bişi dese ayrılma sebebi vallahiiii

Teşekkür ederim ama bi kere yaşayınca artık salıyosun gidiyo olayları

Ne güldüm sabah sabah, alemsiniz:)
Ben de nişanlıma çoğu kez rezil rüsva olmuşumdur.
Yeni çıktığımız zamanlar, ben nezle olmuşum. Espriler yapıyor, gülüşmeler, kahkahalar derkeeeeeen, aniden burnumda oluşan kocaman bir baloncuk, hem de kafedeyiz. O anda yerle bir olan karizma...:))))

Yine daha ilk haftamızda başıma gelen bir olay. Bir organizasyona bilet aldım, otobüs bekliyoruz, gideceğiz. O anda bir rüzgar esince biletler elimden fırladı. Alayım dedim. Düşük bel pantolon giyimiştim, içimde de atlet yok. Eğilmemle benim çanak ay gibi çıktı ortaya. Duraktaki herkes şok. Nişanlımın yüzü mordan yeşile çalıyor, arkama geçip pantolonu yukarı çekmişti.:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…