benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.
aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.
araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44: