- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Diyemedin mi havalar ısındı körfez kokuyordur aşkım diye
Benim klasik yalanım bu ama artık yemiyo zannımca :18:
körfeze yakın olaydım derdim havada karada giderdi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyemedin mi havalar ısındı körfez kokuyordur aşkım diye
Benim klasik yalanım bu ama artık yemiyo zannımca :18:
bir anımı daha anlatayım size.
kızıma hamileyim öyle zor geçiyorki hamileliğim durmaksızın kusuyorum,kustukça acıkıyorum yedikçe geri kusuyorum,günlerim hep hastanede serum takviyesi ile geçiyor..
yine kusmalı günlerimden biri saat gecenin 12 si artık takatim kalmamış baygın halde yatıyorum,ee haliyle midede boş bi anda canım kıymalı pide istedi ama nasıl istemek resmen ağzımdan su akıyor,eşim pide kokuyor,garibim gidiyim alıyım diyor ama arabamız yok,evimiz ıssız bi yerde gece açık pideci nerden bulacak neyse tamam yarın yerim diyerek uyuduk..
gece bir uyandım bizim odanın her yeri pide dolu ama pideler uçuyor
fırladım yataktan ışık kapalı pideleri yakalamaya ama hiç birini yakalayamıyorum
ellerim boş kaldıkça şak şak diye ses çıkıyor.
derken odanın ışığını yanıyor eşim şu ifadeyle napıyorsun sen diyor
ve ışığın açılması ile pideler yok oluyor..
nasıl bir aş ermekse hayal gördüğümü anlamamakta inat edip yere oturup pideleri kaçırdın diye ağlamıştım,ağladıkça eşime bağırmıştım..
benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.
aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.
araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:
2 yıl önceydi.Abimin arkadaşı çalışmadığı için sürekli istanbul ile kayseri arasında gidip geliyor..bi gün abimide kayseriye çağırmış gel gezeriz felan hesabı.abimde yıllık izinini kullanıp 2 haftalığına gezmeye gitti. annem abimi özledi aradık nette webcamla görüşelim diye.neyse bunlar açtı pc konuşuyor.muhabbet sarmış tabi kahkaha sesleri geliyor bende merak ettim gittim yanlarına..utandığımdan çocuk beni görmesin diye kameranın görüş açısına girmiyorum saklanarak abimlerin konuşmasını dinliyorum.ne olduysa bi anda dengemi kaybettim kafam kanepeye gömüldü sanki eğilmişim gibi totoşum havada düşünce webcamın görüş alanına girdim biranda.inşallah çocuk görmemiştir başka yere bakmış diyerek hemen toparlanmaya çalışıyorum. Bu sırada annem demez mi mikrofono doğru "kalk gız kı*ın görünüyor"hey allahım bi kızardım bozardım herkes gülüyor. çocuk görmediyse bile annem sayesinde ne olup bittiğini anlamış olmalı ki pis pis sırıtıyordu
Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.
Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.
Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.
Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.
Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.
Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.
İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"
O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum
iyiki tanışmıyoruz
Eğlenceli bir konu olmuş kızlar.Güldüm vallaha, iyi geldi. Ben de anlatayım bir tane. Evliliğimizin 2. yılı gibiydi. Eşimle çok iyi anlaşırız , çok komik ve muziplikler yapmayı seven biridir. Sakarlıklarımla, şaşkınlıklarımla alay etmeye bayılır hele ki eline düşmeyeyim bittim. Evim benim için mabet yerindir içine girince huzur bulurum.Küçüklükten beri de bir alışkanlık edindim ki hala vazgeçemem dışarıdan yorgun argın geldim mi ooohh evimdeyim diyerek en sevdiğim şey ayağımdaki çorapları hiç elimi kullanmadan, halıya sürterek çıkarmak ve orada bırakmak, sanki hala ayaklarım içindeymişçesine durur orada şekillice :) Rahatsız ederse arada kaldırırım. Benim ki de uyuz ,düzen manyağı hiç üşenmez kalkar gider onları kaldırır sepete atar.Bana da sinir olur kaldır şu çoraplarını diye homur homur söylenir amaan ben de hiç umursamam. Tabi böyle 1-2 seneyi devirdik. Hiç değişmedim hala aynıyım.İşten ayrıldığım ve iş aradığım dönemdeyim bir cumartesi telefon geldi " Hanım efendi , acil birini arıyoruz saat 14.00 gibi görüşmeye gelebilir misiniz?" Ben ışın hızıyla banyoya gittim duş, makyaj ,saç derken üstüme büyük kahve çantam uyuyor diye hiç bakmadan diğer çantamdaki eşyaları kahveye tıkıştırdım. Atladık eşimle arabaya gittik.Büyük bir şirketin konferans odasında mülakat yapıyoruz. Mülakat yapan adamın kalemi yazmayınca , bir yandan konuşuyorum adamın gözlerinin içine bakarak bir yandan da çantamda hep bir kalem olur diye elimle çantamı eşeliyorum.Ben herşeye hazırlıklıyım imajıyla artist bir şekilde buldum en atlarda kalemi çıkardım çantamdan ama o hışımla çantamın içinden de birşeyler uçuşup masaya kondu ,rengarenk 2-3 parça birşey. O da ne gözümü alamıyorum masadan.BENİM KİRLİ ÇORAPLARIM! Gülücem gülemiyorum,konuşacam konuşamıyorum , kızardım, sesim titredi, o kahkaha göğüs kafesimde sıkıştı resmen basınçtan başım ağrıdı. Ciddi olmaya çalışıyorum,mülakattayım! Ay çok pardon diyerek aldım çorapları geri tıkıştırdım çantaya , söyleniyorum ben buradan bir çıkayım sana yapacağımı bilirim. Adam da gülüyor ama beni incitmek de istemiyor.Zaten sonrasını da hatırlamıyorum , ne dedim nasıl çıktım odadan sanki ben konuşmuyorum adamla. Benim beyüm artık bıkmış çoraplarımı toplamaktan beni protesto etmek için bulduğu her çorabımı askıda asılı olan en büyük çantaya tıkma kararı almış. O da bugünü buldu. Ne diyim, dışarı çıktım odadan eşim arabada bekliyordu. Sözde paralayacağım ama anlatırken ikimizde kahkahalarla kırıldığımız için öfkem geçti gitti. Yıllardır hergümüz birbirimize hain planlar kurmakla geçiyor. Tom ve Jerry misali.
Eşimle ilk evlendiğimiz zamanlardı
Gülerken gaz çıkarmıştım rezilliğin daniskası ya
Bu gaz olayları ne çok evlilik korkularıma bir de bu eklendi:))
Gülerken, uyurken, tartışırken her an her yerde amaninnn
Bu gaz olayları ne çok evlilik korkularıma bir de bu eklendi:))
Gülerken, uyurken, tartışırken her an her yerde amaninnn
aynen yaa.
bizde daha 4 5 aylık sevgiliyiz bir arkadaş ortamındayız bi anda herkes bi yerlere kayboldu meğer adamın romantizmi gelmiş zaten gitar çalıyodu millette gidince daha bi sokuldum adamın yanına. yerde bağdaş kurmuşum böyle hülyalı hülyalı dinliyorum. ama o bana nağme yaptıkça kendimi öyle güzel öyle alımlı falan hissediyorumki öle böle diil saatlerdir yerde oturmanın verdiği uyuşuklukla dedim bi ayağım açılsın hemde telefona bakiim arayan olmuşmu dedim. ayağa kalkarken eşimin söylediği şarkıya kı.ımla eşlik ettim resmen. sabahta yemişim yumurtayı allah cezasını versin allaahım nasıl bir kokmak ama nasıl birşey anlatamam. eşim gülmekten artık bildiğin yerde kıvranmaya başladı. kokuda baya odayı sardı ben ne yana kaçsam benle geliyo :)) senelerdir hala emre altuğun bi şarkısı varya senin konun senin tenin çaldıkça gülüşüyoruz :)
Muhhahahaha koptuğum andır
bir anımı daha anlatayım size.
kızıma hamileyim öyle zor geçiyorki hamileliğim durmaksızın kusuyorum,kustukça acıkıyorum yedikçe geri kusuyorum,günlerim hep hastanede serum takviyesi ile geçiyor..
yine kusmalı günlerimden biri saat gecenin 12 si artık takatim kalmamış baygın halde yatıyorum,ee haliyle midede boş bi anda canım kıymalı pide istedi ama nasıl istemek resmen ağzımdan su akıyor,eşim pide kokuyor,garibim gidiyim alıyım diyor ama arabamız yok,evimiz ıssız bi yerde gece açık pideci nerden bulacak neyse tamam yarın yerim diyerek uyuduk..
gece bir uyandım bizim odanın her yeri pide dolu ama pideler uçuyor
fırladım yataktan ışık kapalı pideleri yakalamaya ama hiç birini yakalayamıyorum
ellerim boş kaldıkça şak şak diye ses çıkıyor.
derken odanın ışığını yanıyor eşim şu ifadeyle napıyorsun sen diyor
ve ışığın açılması ile pideler yok oluyor..
nasıl bir aş ermekse hayal gördüğümü anlamamakta inat edip yere oturup pideleri kaçırdın diye ağlamıştım,ağladıkça eşime bağırmıştım..
taze taze rezilliğimi anlatayım .eşimle o iş üzerindeyiz
bende de gaz sıkışması var gelecek hissediyorum bari hafif hafif salayım derdindeyim bir yandan da dikkatimi dağıtmamanın derdinde ..
ama nerde gaz çıktı hem de sesli ama fazla değil .. eşim "o ne be " dedi bende "pırt yaptım"dedim. bi de söylüyor şuna bak ,bir bayan böyle yapar mı deyip popo şaplak atıp burnunu tuttu.
" ne yaaa tutamadım,biz de insanız herhalde gazımız,çişimiz,kakamız geliyor "dedim.. "susss ,ssuss" dedi ve ben üste çıkacağıma daha da batırdığımı farkettim
o gazın da sırası mıydı yaaaaa