Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bir rezillik daha benden ,kader işte sevgiliciğime kociş adayıma hep rezil olurum ama artık unutmaya çalışıyorum siliyorum o anları silinmeyenlerden...
Üniversiteyi beraber okuduk eskişehir de bilenler bilir porsuğun harika manzarasında oturuyoz o aralarda günlerim koşturmacayla geçiyor kendime hiç bakamıyorum kaldığım yurdunda aynaları(şerefsiz karanlık yalancı aynalar) hiç belli etmediler ..neyse o manzarada göz gözeyiz aşkıcımd
an gelen cümleye bak:canım bi ara bi kuaföre felan git bıyıkların almış başını gitmiş
hihooooo magmaa işte bende burdayım

Yine bi üniv.anısı daha kara sayfalardan..nianlımla beraber yaşadık üniv. okurken kayınvalidem görümcem bizi ziyarete geldiler..neyse görümcemle 1 yaş var aramda diyorum votka alırız kim neyle içmek isterse alem yapcaz sözdeeee ben şalgam hastası biriyimdir votka şalgam içiyorum(artık gramsürmem ağzıma)neyse içince bana gülme gelir ama ciddi ciddi gelir ben 3 4 yudmda bastım kahkahayı görümcem bakıyo kaynanamda nişanlım gülümsüyo ben bida bastım kahkahayı hala bakışmalar nişanlıcım bardağı şişeyi aldı gece başlamadan bitti .4 yudumla rekora koştum
sevgilicim benle evleneceği için minnettarım

Nişanlımla üniv.yıllarında beraber yaşıyoruz ben burger king te çalışıyorum işte koşturmaca akşam 10 da çıkıyorum eve çok uzak değil koşarak geliyorum bitaneciğimi çokk özlüyorum malum ..son zamanlardada şef çıkışta dondurma almamıza izin verirdi bende alıp koşarak eve gidiyorumki erimeden canikoyla beraber yiyoz neyse birgün yine milli atlet gibi koştura koştura bizimsokağa daldım eve 3 adım kalmış kimsede yok ortada hafif loş ağzımın üstüne kapaklandım böyle esnedim resmen zonkladım yani amma sıkı sıkıya yapıştığım dondurma bardağı sapasağlam elimde gururlu bir kalkışla kapıyı çaldım aşkım kapıda saçlarım yanlardan fırtlamış dizlerim yırtılmış biri kanıyo yüzümde eblek bi sırıtış ve gecenin medarı iftiharı dondurmamız

bende yine bir düşme hikayesi ağzımı kaldırımlar aşındırdı artık yine aşkıcımla bim e girdik 3 koli ayran aldık (bir yemek olayı vardıda) tabi dururmu pilin hanım caniko ben taşıyayım birini (taşıma elleme ne olur ) bim den çıktık daha iki adım atmadan ben yine kapaklandım yahu düşmek ne meret bişey içi sızlıyo insanın sevgili de alıştı artık zaten bana hadi kalk canım kalk diyo hafif bir tebessüm nefes almak gibi bişey artık bizim için ama bu kez arabada bizi bekleyen kayınvalidem kayınpederim sımsıkı kavradığım ayran kolisi yine yırtılan dizim ben zaten pantolonda diz yiyorum heryer sağlam dizler g..t gibi afedersiniz

hayırlı geceler hanımlar sıcak sıcak sabahki rezilliğimi anlatayım
eşimle yatıyoruz beyefendi ben uyuyorum sanıyor ve sürekli alttan yatağın içinde salıyorrrrrrrr
ben ilk önce böleeeeeesonra böleeeeeee
aşkım osurmadın resmen sıçtın dedim bu seferde eşim böleeeeeee
çok utandı kızlar yazık kıyamam onaaaaaa ve sonra ne kadar kabasın aşkım sancım vardı dedibu ne rezillikti amaaaaa sonra bastık kahkahayı

hamilelikten dolayı her gee bi süt içme faslımız olur çay içmioruz artık neyse

benim kociş mutfakta sütlü kahve yapıo
süt ısınırkende salıyo ama nasıl ahenkli çıkarıosa fokur fokur sesler çıkarıo benide içerdeyim diye duymuorum sanıo:İ)
en son yaptı yaotı bağırdım buna ''aşkım sütten çnce sen baya bi kaynettın ne fokurdadın ama diye''

yazık çok utandı:)))))) hala dalga geçiorum fokurdak diye:))))))))))

Erkek arkadaşımın yeni yeni tüm arkadaşlarımla tanıştığı dönemler en yakın arkadaşımı gazlı tombişimi tuttum sevgilimin yanına gittim.Ama arkadaşım gerçekten dersler,yurt,yemek dinlemeden ve utanmadan alttan üstten gaz çıkaran birisi.Stres ona gaz yapıyormuş ve 5 kutu hapı falan vardı.:26:
Neyse oturduk bişeyler yiyoruz ama bizimki rezil olmamak için sadece su içiyor.
Bi ara eli ağzına gitti ben anladım ki macera başlıyor
Durdu durdu sevgilimin suratına bakarak huvvvaaarkkkk diye bir geğirdi ki sevgilim yerle bir arkadaşım magmada zaten
Sürekli dalgasını geçiyordu hatta arkadaşıma yapalım mı x i demişti valla çok iyi olur demiştim yok yaa o geğirir demişti

bi gece uyuyoruz gece 3 suları falan
eşimle de bazı problemlerden dolayı uzaklaştım her anlamda
ama eşim o dönemlerde birlikte olmak için elinden ne geliyosa yapıyo
beni uyandırmaya çalışıyo bizimki
öpüyo okşuyo sarılıyo elliyo
bende uykumdan biri tarafından uyandırıldıgımda çok sinirli olurum
eşim benle ugrasıyo ben bagırıyorum falan ama halaa uyuyorum
sonra döndüm tokatı bi patlattım o şlakkk sesini duymamla gözüm açıldı uykudan eser kalmadı
aman allahım nası yaptım böyle bişeyi adamı bildiğin tokatladımm
sonra ne mi yaptım gözümü hemen kapatıp uyuma numarası yaptım
gözüm yarım açık onu izliyorum napıcak diye döndü arkasını yattı
sabah anlattı olanları tabiki hatırlamıyorummm
o tokat hatırlanmaz mı be

çalıştığım dönemde((şimdilerde evdeyim))
bi gün bankanın müşteri temsilcisiyle görüşüyorum
kimlik numaramı söylememi istiyo
ben de 1 2 3 4 5 diyerekten tek tek rakamları söylüyorumm
yanımda çalışan arkadaş bastı kahkahayı ne diyon kız sen
kimlik numaramı dedim bu arada kadın la halaa konuşuyoruz:44:
len diyo o öyle mi söylenir 123 456 desene diyo
ama ben öyle tek tek ezberledim naabiyim
o bana gülüyo ben halime gülüyorum
kadın soru soruyo cevap veremiyorumm
ve gülerek hatta yarılarak telefonu kapatıyorum

Bence arada bir olayı anlattır ona nasıl yaptım ben onu ya anlatsana sevgilim falan deyip o anları yaşa tekrar

sabahki rezilliğimi anlatayım
sabah işe geç kalmıştım :26:
apar topar evden kendimi dışarı attım bineceğim servisin durağı da eve yakın beş dakika falan servisin kalkmasına da beş dakika var ucu ucuna yetişiyorum işte
ben de hızlı hızlı yürürken bir baktım sevgilimin arabası önümde duruyor saatte sabahın yedisi o saatte uyanmaz işe dokuz gibi gittiği için dikkatli baktım evet o
sevgilim bugün il dışına geziye gidiyor bir grupla kızlar yok sadece erkekler ben gidemedim
Meğer benimle vedalaşmaya gelmiş romantik aşkım arabadan indi elinde bir poşet dolusu çikolata diğerinde de poğaça (aceleyle kahvaltı yapamadığımı biliyor) en tatlı haliyle bana bakıyor
yanına gittim geç kaldım geç kaldım diye söyleniyorum yerimde duramıyorum elinde ki poşetleri aldım teşekkür ederim canım geç kaldım görüşürüz tamam mıı ve yürümeye devam ettim sevgilim aynen böyleee

çocuğun tek kelime etmesine fırsat vermeden ve pişkince poşetleri alarak totomu dönüp tin tin yürümeye devam ettim

allahtan sevgilim arabayla servisin arkasından şehir boyunca beni takip etti telefonda konuşuyoruz bu arada aşkım iki kelime ettireydin iyiydi dedi
ne yapayım ama geç kalmıştım

Bir diğer reziiliğimde annem ben ve ablam şehir dışına alışverişe gidiyoruz
annemle ablam beraber oturuyor ben de hemen önlerinde oturuyorum yolu yarılamıştık ki benim boşaltım sistemi alarm vermeye başladı :26:
tutumaya çalışıyorum yok olmuyor daha bi o kadar yol var kulaklarımdan ateş çıkıyor ben de bir ilçeye girdiğimizde dayanamıycam artık dedim ve usulca şoföre fısıldadım benim lavaboya gitmem lazım uygun bir yerde indirir misiniz
adam da tabi ki dedi
ben kimsenin duymadığını zannediyorum tabi ama benim radar kulaklı annem tabi ki de duymuş şoför yavaşladı ben de inmek için ayağa kalktım tam inerken annem bombayı patlattı
klasik bir anne serzenişiyle ve kendi kendine söylendiğini sanıp herkesin duyacağı bir sesle

" oy yavrum benim mahvoldu çocuğum kim bilir nerden beri tutuyor apandisti de var "

ben
yolcular
herkesin bakışları arasında arabadan inerken yolcular
hepsinin gözleri önünde işimi halledip domates gibi bir suratla kimsenin yüzüne bakmadan koltuğuma gömülüp kulaklığımı taktım
annem hala arkamdan bana
yavrum bana söyleseydin ya niye tutuyorsun kızım kendini diye sesleniyordu
ah anne ah

yok artık diyorum yarıldım resmen ,kendimi o durumda hayal ettim de enemmmmm kırılırdım gülmekten ..alemsiniz hanımlar ya..

hahaaa çok alemsinizzz

bende yeni evliydim daha 4-5 günlük.bende bekarlıktan beri geçmek bilmeyen bir mantar var.tabi evlendikten sonra malum o iş çok olunca daha beter oldu.bir akşam benim orası bir kaşınmaya başladı.evde kardeşimle kocası da var.allahım geçmiyor neler yaptım soğuk sular duşlar ama yok krize girdim resmen nasıl kaşınıyor.yere kapaklandım eşimin ayaklarına resmen beni doktora götür dayanamıyorum çok kaşınıyor dedim.aldı götürdü acile.tabi bu arada enişteye ne dedi kardeşim bilmiyorum ama onda hiç tepki yok.neyse gittik girdik doktorun odasına şikayetiniz ne dedi.nasıl anlatacaksın ki,nasıl dediğimi hatırlamıyorum ama çok kaşınıyor ve yanıyor dedim.adam bıyık altından güldü kıs kıs kaşıntıyı giderebilirim ama yanmaya çözüm bulamam dedi...
eşim ya anlamadı adamın bıyık altından güldüğünü ya da anlamamazlığa geldi herhalde ama hala hatırladıkça çok utanıyorum...

Gene iyiymiş çıkamamışsın. bende daha küçüktüm ilk okuldayım akşamda gündüz çok yorulunca oturma odasında uyuyakalırdım. annem hadi kalk yatağına modunda gezip dururken annemin yiğenide vardı o gün. bunlar salona geçip oturmuşlar beni kaldırmak için bağırıyor falan. bende sabah oldu sanıp gidip odamdan formamı alıp gelip oturma odasında giyiniyorum annem nereye kızım diyince okula gidiyorum dedim. sonrasında yiğeniyle bir güldüler kapalı olan gözlerim böyle oldu anladımki pijamalarımı giymem gerek..

hepiniz çok komiksiniz yaa

bende anlatayım bari

ben daha o zamn 6. sınıftayım kardeşimde 1. sınıfta okulun ilk günleri
deneme sınavı yapıyoruz kapı çalındı öğr. giiiir dedi
kardeşimmiş bana baktı

''abbaaaa benim b.k um geldi tuvalete götürsene beni'' dedi ben tabi şok nasıl utandım nasıl utandım

öğretmende kalk hadi götür dedi kalktım götürdüm azar çekmeyi de ihmal etmedim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…