hayırlı geceler hanımlar sıcak sıcak sabahki rezilliğimi anlatayım
eşimle yatıyoruz beyefendi ben uyuyorum sanıyor ve sürekli alttan yatağın içinde salıyorrrrrrrr
ben ilk önce böleeeeeesonra böleeeeeee
aşkım osurmadın resmen sıçtın dedim bu seferde eşim böleeeeeee
çok utandı kızlar yazık kıyamam onaaaaaa ve sonra ne kadar kabasın aşkım sancım vardı dedibu ne rezillikti amaaaaa sonra bastık kahkahayı
bi gece uyuyoruz gece 3 suları falan
eşimle de bazı problemlerden dolayı uzaklaştım her anlamda
ama eşim o dönemlerde birlikte olmak için elinden ne geliyosa yapıyo
beni uyandırmaya çalışıyo bizimki
öpüyo okşuyo sarılıyo elliyo
bende uykumdan biri tarafından uyandırıldıgımda çok sinirli olurum
eşim benle ugrasıyo ben bagırıyorum falan ama halaa uyuyorum
sonra döndüm tokatı bi patlattım o şlakkk sesini duymamla gözüm açıldı uykudan eser kalmadı
aman allahım nası yaptım böyle bişeyi adamı bildiğin tokatladımm
sonra ne mi yaptım gözümü hemen kapatıp uyuma numarası yaptım
gözüm yarım açık onu izliyorum napıcak diye döndü arkasını yattı
sabah anlattı olanları tabiki hatırlamıyorummm
o tokat hatırlanmaz mı be
Bence arada bir olayı anlattır ona nasıl yaptım ben onu ya anlatsana sevgilim falan deyip o anları yaşa tekrar
ya kızlar o kadar güldümki anlatamam
Bende anlatcam ama size bile anlatmaktan çekiniyorum çok utandım yerin dibine girdim o gün. İnsanoğlu başına herşey gelir demişlerdide inanmıştım ...
Yeni evliyiz eşimle 6 aylık evliydik malum o zamanlar seks yapılır sürekli :78: Haftasonu gündüz vaktiydi hava çok güzeldi biz dışarda gezeceğimize evdeyiz öğlene kadar uyuduk uyandık seks yapmaya başladık :78: Ben üstüne çıktım :78: ayyy anlatamıyorum yazmaya elim varmıyor yaaaaaaa
Neyse herşey güzel giderken benim çişim geldi acayip bi şekilde eşime dedim bi tuvalete gidim gelim oda yok bırakma dedi ben hala üsteyim bu arada .. Gidim diyom yok diyo. Sonra bişi oldu ben gülmeye başladım eşimde ne gülüyosun dedi ben daha çok gülmeye başladım güldükçe az bişey çişimi yaptım kaçtı tutamadım adamın şeyineBu sefer adamcağızda mağdur bi şekilde ne yapıyosun dedi oda gülme krizine girdi O güldükçe ben güldüm , ben güldükçe o güldü ve ben bu arada artık çişimi tutamaz oldum gittikçe gidiyo Bi yandan gülüyoruz bi yandan çişimi yapıyorum Tamamen bitti çişim ve hala hem şoktayız hemde gülüyoruz ama koptuk karnımıza ağrılar girdi eşimi görseniz gülmekten geberdi nefesi kesildi ben artık gülme diye sinirlenmeye başladım senin yüzünden deyip kızıyorum hemde gülüyorum ama çok güldük tabi ben çok utandım böyle birşey yaşayacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Sonra kalktık ben yatağı silmeye başladım camları açtık yatağı kuruttuk .Ne hale geldiğimi bi düşünün artık... Adamın şeyine ettim yani DD
Balayını kocamla 2004 Yaz Olimpiyatları'nı izleyerek arta kalan zamanlarda ise yine kocamın saatlerce zıpkınla dalmasını sahilde bekleyerek geçirmiş biriyim. Dün yüklüğü düzeltirken oğlum zıpkını gördü, "Aaa babamın zıkkımı" dedi. Biliyordum ben, vallahi de biliyordum düşüncelerimizin yumurtalara yansıdığını!
alıntı
hahahaben de "tamam aşkım, peki aşkım " fln diyor muşum eşime. yaa uyanıkken hiç böyle herşeye tamam aşkım demiyorsun bana diyo kim bilir ne görüyordum rüyamda
bir kere de ortaokula yeni başlayacaktım, evin kapısını zorluyormuşum, annem de hırsız zorluyor sanmış, fırlayıp kalkmışlar babamla.
bi bakıolar pijamalarımla ben
saat sabahın 4ü fln "nereye gidiyorsun kızım?" demişler dehşet içinde
tabi ben hala kapıyı açmaya uğraşıyormuşum ve bi yandan da söyleniyormuşum "üfff açılmıyo işte üffff" fln diye
açıp napcan kızım demişler "formalarımı giycem, okula gitcem anne üfff açılmıyo işte, geç kalcam bak" diye söylenmeye devam ediyorum tabi ben
kapıyı o kadar zorlamışım ki elimin acısına uyandım, annemle babam da dehşet içinde beni yatağıma götürüp yatırdılar
iyi ki kapıyı açamamışım, yoksa çok başka yerlerde uyanabilirdim