- 29 Aralık 2012
- 1.066
- 234
eşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....
Eğlenceli bir konu olmuş kızlar.Güldüm vallaha, iyi geldi. Ben de anlatayım bir tane. Evliliğimizin 2. yılı gibiydi. Eşimle çok iyi anlaşırız , çok komik ve muziplikler yapmayı seven biridir. Sakarlıklarımla, şaşkınlıklarımla alay etmeye bayılır hele ki eline düşmeyeyim bittim. Evim benim için mabet yerindir içine girince huzur bulurum.Küçüklükten beri de bir alışkanlık edindim ki hala vazgeçemem dışarıdan yorgun argın geldim mi ooohh evimdeyim diyerek en sevdiğim şey ayağımdaki çorapları hiç elimi kullanmadan, halıya sürterek çıkarmak ve orada bırakmak, sanki hala ayaklarım içindeymişçesine durur orada şekillice :) Rahatsız ederse arada kaldırırım. Benim ki de uyuz ,düzen manyağı hiç üşenmez kalkar gider onları kaldırır sepete atar.Bana da sinir olur kaldır şu çoraplarını diye homur homur söylenir amaan ben de hiç umursamam. Tabi böyle 1-2 seneyi devirdik. Hiç değişmedim hala aynıyım.İşten ayrıldığım ve iş aradığım dönemdeyim bir cumartesi telefon geldi " Hanım efendi , acil birini arıyoruz saat 14.00 gibi görüşmeye gelebilir misiniz?" Ben ışın hızıyla banyoya gittim duş, makyaj ,saç derken üstüme büyük kahve çantam uyuyor diye hiç bakmadan diğer çantamdaki eşyaları kahveye tıkıştırdım. Atladık eşimle arabaya gittik.Büyük bir şirketin konferans odasında mülakat yapıyoruz. Mülakat yapan adamın kalemi yazmayınca , bir yandan konuşuyorum adamın gözlerinin içine bakarak bir yandan da çantamda hep bir kalem olur diye elimle çantamı eşeliyorum.Ben herşeye hazırlıklıyım imajıyla artist bir şekilde buldum en atlarda kalemi çıkardım çantamdan ama o hışımla çantamın içinden de birşeyler uçuşup masaya kondu ,rengarenk 2-3 parça birşey. O da ne gözümü alamıyorum masadan.BENİM KİRLİ ÇORAPLARIM! Gülücem gülemiyorum,konuşacam konuşamıyorum , kızardım, sesim titredi, o kahkaha göğüs kafesimde sıkıştı resmen basınçtan başım ağrıdı. Ciddi olmaya çalışıyorum,mülakattayım! Ay çok pardon diyerek aldım çorapları geri tıkıştırdım çantaya , söyleniyorum ben buradan bir çıkayım sana yapacağımı bilirim. Adam da gülüyor ama beni incitmek de istemiyor.Zaten sonrasını da hatırlamıyorum , ne dedim nasıl çıktım odadan sanki ben konuşmuyorum adamla. Benim beyüm artık bıkmış çoraplarımı toplamaktan beni protesto etmek için bulduğu her çorabımı askıda asılı olan en büyük çantaya tıkma kararı almış. O da bugünü buldu. Ne diyim, dışarı çıktım odadan eşim arabada bekliyordu. Sözde paralayacağım ama anlatırken ikimizde kahkahalarla kırıldığımız için öfkem geçti gitti. Yıllardır hergümüz birbirimize hain planlar kurmakla geçiyor. Tom ve Jerry misali.
benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.
aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.
araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:
Karnım ağrıyor ama yine de tutamadım kendimi, çok güldüm...benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.
aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.
araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:
benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
............................................................................................................
Benim son yaşadığım rezillik bir felaaaket...
Birkaç hafta önce kayınvalide ve kayınpeder yemeğe geldiler,kızkardeşim de memleketten gelmişti ziyaretime..
Neyse yemek yedik,oturuldu falan buraları geçiyorum..
Bunlar haydi kalkalım artık diye ayaklandılar,tabi eşim,kardeşim ve ben de kapıya doğru eşlik ediyoruz,
Ben tam kapıya yöneldim,o hareket benim bağırsaklarıma birşey yapmış olacak ki nasıl bir gürültülü pırt hattaa pırt az kalır
zoorttt diye bir ses geldi benden..
Önce saniyelik bir şok yaşadım,çünkü hayatımda hiç kendimden çıkan öyle güçlü,gürültülü bir ses duymamıştım
Sonra sinirlerim bozuldu,bastım kahkahayı ama durduramıyorum kendimi güldükçe zortlar durmak bilmiyor,durduramadıkça
gülüyorum,allaaahıııım nasıl bir andı,yer yarılsın içine gireyim diyorum ama komik yani halim ve nasıl acınası..
İnsanların suratına baktıkça bana hepten fenalık geliyor,kendime hakim olmaya çalışıp sıkıyorum yok olmuyor..
zort ve gülme artık biribine takıldı gidiyor..
Kardeşime bakıyorum iç yanağını ısırmış,gözlerini pörtletmiş,şu insanlar bir gitseler de anırarak gülsem gibi bakıyor..
Eşime bakıyorum,onun da gözler kocaman,şaşkın ve hani ağzını doldurur da püskürtmek istersin de püskürtemezsin ya o halde..
Neden onlar da benim gibi gülemiyorlar...
Çünkü kayınvalide ve kayınpeder sözde beni mahçub etmemek için duymazdan geliyorlar o koskoca GÜRÜLTÜYÜ...
(Bu arada kayınpeder resmi,mesafeli bir tiptir,düşünün adamın karşısındaki halimi)
Var mı böyle birşey yaaaa...
Onlar gülse ben de rahatayacağım,sonra işte klasik ''olur böyle şeyler'' gibi laflar söyleyecekler ve herkes rahatlayacak...
Ortada kahkahalar atan tek deli benim ve duruduramıyorum kendimi...
Neyse kapıdan çıktılar...
Üçümüz aynı anda kendimizi yere attık,ama durduramıyoruz kendimizi..
Eşim duruyor duruyor ''yuhhhh sende ne döt varmış'' diyor halıda tepiniyor...
Kardeşim ''abla o neydi öyle yaaa,hadi ilkini anladık da,diğerleri neydiiiiii'' diyor tepiniyor..
Ben rezilliğime gülüyorum,hayatımda ilk defa böyle birşey gelmesine şaşkınım..
Neticede buna günlerce güldük ve evde en iğrenç esprilere mağruz kaldım vallaaa iğrençti..