Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bende yazmak istiyorum...bigün sevdiceğimle bowling oynamaya gittik ama ben ilk defa oynayacağım 4 kişiyiz 2 gruba ayrıldık şebeğim ve ben bir grup diğerleri bir grup...neyse oyun başladı ama bende nasıl bir hırs sanki olimpiyat yarışlarındayım :KK60: bir iki atmadan sonra yine bana sıra geldi topu elime aldım parmaklarımı yerleştirdim topa topu attım bende peşine topla birlikte yuvarlanıyorum :KK60: :KK60: meğer yağlıymış orası ayağa kalkamıyorum artık :KK17: çok kötü utandım kafamı ayağa bile kaldıramıyorum utancımdan :KK17: diğer grup parmakla beni işaret edip gösteriyolar şebeğimde arkasını dönüp bakınca ben yerlerde şebeğimin surat ifadesi :KK53: böyle aynen bendeki vaziyette bağdaş kurmuş oturuyorum :KK60: ne yapayım ayağa kalksam yine kayıp düşecem :KK17: sonra totomun üstünde emekleyerek kıyıya geldim ama hala ordan çok tatlı görüldümü söyler şebeğim bu arada bu olay 10 gün önce oldu hala dizlerim mosmor :KK60: :KK60:

Benim son yaşadığım rezillik bir felaaaket...

Birkaç hafta önce kayınvalide ve kayınpeder yemeğe geldiler,kızkardeşim de memleketten gelmişti ziyaretime..
Neyse yemek yedik,oturuldu falan buraları geçiyorum..
Bunlar haydi kalkalım artık diye ayaklandılar,tabi eşim,kardeşim ve ben de kapıya doğru eşlik ediyoruz,
Ben tam kapıya yöneldim,o hareket benim bağırsaklarıma birşey yapmış olacak ki nasıl bir gürültülü pırt hattaa pırt az kalır
zoorttt diye bir ses geldi benden..

Önce saniyelik bir şok yaşadım,çünkü hayatımda hiç kendimden çıkan öyle güçlü,gürültülü bir ses duymamıştım :KK53:
Sonra sinirlerim bozuldu,bastım kahkahayı ama durduramıyorum kendimi güldükçe zortlar durmak bilmiyor,durduramadıkça
gülüyorum,allaaahıııım nasıl bir andı,yer yarılsın içine gireyim diyorum ama komik yani halim ve nasıl acınası..

İnsanların suratına baktıkça bana hepten fenalık geliyor,kendime hakim olmaya çalışıp sıkıyorum yok olmuyor..
zort ve gülme artık biribine takıldı gidiyor..
Kardeşime bakıyorum iç yanağını ısırmış,gözlerini pörtletmiş,şu insanlar bir gitseler de anırarak gülsem gibi bakıyor..
Eşime bakıyorum,onun da gözler kocaman,şaşkın ve hani ağzını doldurur da püskürtmek istersin de püskürtemezsin ya o halde..

Neden onlar da benim gibi gülemiyorlar...
Çünkü kayınvalide ve kayınpeder sözde beni mahçub etmemek için duymazdan geliyorlar o koskoca GÜRÜLTÜYÜ...
(Bu arada kayınpeder resmi,mesafeli bir tiptir,düşünün adamın karşısındaki halimi)
Var mı böyle birşey yaaaa...
Onlar gülse ben de rahatayacağım,sonra işte klasik ''olur böyle şeyler'' gibi laflar söyleyecekler ve herkes rahatlayacak...
Ortada kahkahalar atan tek deli benim ve duruduramıyorum kendimi...

Neyse kapıdan çıktılar...
Üçümüz aynı anda kendimizi yere attık,ama durduramıyoruz kendimizi..
Eşim duruyor duruyor ''yuhhhh sende ne döt varmış'' diyor halıda tepiniyor...
Kardeşim ''abla o neydi öyle yaaa,hadi ilkini anladık da,diğerleri neydiiiiii'' diyor tepiniyor..
Ben rezilliğime gülüyorum,hayatımda ilk defa böyle birşey gelmesine şaşkınım..

Neticede buna günlerce güldük ve evde en iğrenç esprilere mağruz kaldım vallaaa iğrençti..

Of inanilmaz komik bi durum bu yaa :)
Bu bahsettigin olayi 1 kere bende yasadim, hem gülme hem salma ayni anda engel olamiyosun hahaha

Son düzenleme:
yaa Allah ta seni güldürsün,,,, kırıldım akşam akşam gülmekten, resmen orda hayal ettim bütün resmi, k validen, kpederinin suratı benimde gözümün önünde şuan:::::))))

Yaaaa benim gözümün önünden hiç gitmiyor ki :KK9:
Nasıl utandım ama utancım daha çok kahkaha atmama sebep oldu,kahkaha attıkça zortlar...
Offfff...
Onların ifadesi şuydu ''ne..ne oldu ki biz birşey duymadık'' :KK9:
Duydun işte,rahatlatsanıza beni...
Belki gülmeyi kesecem,böylece zort eylemi de bitecek :KK1:

Of inanilmaz komik bi durum bu yaa :)
Bu bahsettigin olayi 1 kere bende yasadim, hem gülme hem salma ayni anda engel olamiyosun hahaha

Hem de nasıl...
Engel olamıyorsun kaçıyor ve buna inanamıyorsun :KK1:
Bu benim kıçımmı diyorsun :KK53:

Bir de bugün,kardeşimi aradım bu olayı hatırlattım..
O tekrar koptu..
Ve bana şunu hatırlattı...

''Ben yapmadım,o yaptı demişim bir de kardeşimi gösterek bir yandan zortlarken'' :KK60:

Ve söyleyince hatırladım,nasıl bir bilinç altıysa unutmak istemişim direk tüm herşeyi :KK1:
Paniğe bak ki,hemen kızın üstüne atmışım bi de keh keh gülerken...

Kardeşim de ''hem kıçına hakim olama,hem üstüme at,bir de şimdi herşeyi unut'' dedi
Olayı yine yaşadım bugün kardeşim sayesinde....
Offf unutmak istiyorum yaaaa :KK36:

Birkaç hafta önce kayınvalide ve kayınpeder yemeğe geldiler,kızkardeşim de memleketten gelmişti ziyaretime..
Bunlar haydi kalkalım artık diye ayaklandılar,tabi eşim,kardeşim ve ben de kapıya doğru eşlik ediyoruz,
Ben tam kapıya yöneldim,o hareket benim bağırsaklarıma birşey yapmış olacak ki nasıl bir gürültülü pırt hattaa pırt az kalır

Önce saniyelik bir şok yaşadım,çünkü hayatımda hiç kendimden çıkan öyle güçlü,gürültülü bir ses duymamıştım :KK53:
Sonra sinirlerim bozuldu,bastım kahkahayı ama durduramıyorum kendimi güldükçe zortlar durmak bilmiyor,durduramadıkça
gülüyorum,allaaahıııım nasıl bir andı,yer yarılsın içine gireyim diyorum ama komik yani halim ve nasıl acınası..

İnsanların suratına baktıkça bana hepten fenalık geliyor,kendime hakim olmaya çalışıp sıkıyorum yok olmuyor..
Kardeşime bakıyorum iç yanağını ısırmış,gözlerini pörtletmiş,şu insanlar bir gitseler de anırarak gülsem gibi bakıyor..
Eşime bakıyorum,onun da gözler kocaman,şaşkın ve hani ağzını doldurur da püskürtmek istersin de püskürtemezsin ya o halde..

Çünkü kayınvalide ve kayınpeder sözde beni mahçub etmemek için duymazdan geliyorlar o koskoca GÜRÜLTÜYÜ...
(Bu arada kayınpeder resmi,mesafeli bir tiptir,düşünün adamın karşısındaki halimi)
Onlar gülse ben de rahatayacağım,sonra işte klasik ''olur böyle şeyler'' gibi laflar söyleyecekler ve herkes rahatlayacak...

Kardeşim ''abla o neydi öyle yaaa,hadi ilkini anladık da,diğerleri neydiiiiii'' diyor tepiniyor..

Neticede buna günlerce güldük ve evde en iğrenç esprilere mağruz kaldım vallaaa iğrençti..

yerlerdeyim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Güzel bir cafede oturuyoruz.nişanlımla sohbet ediyoruz.nişanlım 'delal sana önemli birşey sormak istiyorum' diye nasıl heyacanlı ' evet aşkım söyle`' biz artık evlensek mi?' dedi. ve ben tam eveeet aşkım diyecektim ki:) pirtttttt tirrrttt diye bir ses ilk zamansız osurmam ve reziligim böyle başladı.ben tam kızarmaya başladım nişanlım lafı yapıştırdı aşkım evet demen yeterliydi bu kadar havalısına gerek yoktu:) o günden sonra kim evlilik teklifini nasıl ettin o nasıl kabul etti diye sorsa biz gülme krizine giriyoruz:) çok havalıydi bizimkisi:)

:KK60::KK60::KK60:

bende yazmak istiyorum...bigün sevdiceğimle bowling oynamaya gittik ama ben ilk defa oynayacağım 4 kişiyiz 2 gruba ayrıldık şebeğim ve ben bir grup diğerleri bir grup...neyse oyun başladı ama bende nasıl bir hırs sanki olimpiyat yarışlarındayım :KK60: bir iki atmadan sonra yine bana sıra geldi topu elime aldım parmaklarımı yerleştirdim topa topu attım bende peşine topla birlikte yuvarlanıyorum :KK60: :KK60: meğer yağlıymış orası ayağa kalkamıyorum artık :KK17: çok kötü utandım kafamı ayağa bile kaldıramıyorum utancımdan :KK17: diğer grup parmakla beni işaret edip gösteriyolar şebeğimde arkasını dönüp bakınca ben yerlerde şebeğimin surat ifadesi :KK53: böyle aynen bendeki vaziyette bağdaş kurmuş oturuyorum :KK60: ne yapayım ayağa kalksam yine kayıp düşecem :KK17: sonra totomun üstünde emekleyerek kıyıya geldim ama hala ordan çok tatlı görüldümü söyler şebeğim bu arada bu olay 10 gün önce oldu hala dizlerim mosmor :KK60: :KK60:

topla birliktemi yuvarlandin :KK60::KK60:

Yaaaa benim gözümün önünden hiç gitmiyor ki :KK9:
Nasıl utandım ama utancım daha çok kahkaha atmama sebep oldu,kahkaha attıkça zortlar...
Offfff...
Onların ifadesi şuydu ''ne..ne oldu ki biz birşey duymadık'' :KK9:
Duydun işte,rahatlatsanıza beni...
Belki gülmeyi kesecem,böylece zort eylemi de bitecek :KK1:

Hem de nasıl...
Engel olamıyorsun kaçıyor ve buna inanamıyorsun :KK1:
Bu benim kıçımmı diyorsun :KK53:

Bir de bugün,kardeşimi aradım bu olayı hatırlattım..
O tekrar koptu..
Ve bana şunu hatırlattı...

''Ben yapmadım,o yaptı demişim bir de kardeşimi gösterek bir yandan zortlarken'' :KK60:

Ve söyleyince hatırladım,nasıl bir bilinç altıysa unutmak istemişim direk tüm herşeyi :KK1:
Paniğe bak ki,hemen kızın üstüne atmışım bi de keh keh gülerken...

Kardeşim de ''hem kıçına hakim olama,hem üstüme at,bir de şimdi herşeyi unut'' dedi
Olayı yine yaşadım bugün kardeşim sayesinde....
Offf unutmak istiyorum yaaaa :KK36:

Bence sinirlerin bozuldugu icin gülüyorsun. Güldükce gülesi geliyor insanin o an :KK52:
Esinin ailesi cok sogukkanli insanlarmis yahu, bence onlarda kopmaliydi :KK70:
Benim basima geldiginde simdiki esim ozamanki nisanlim, kulaklarina inanamadi
gözleri pörtledi saskinliktan sesi cikmadi garibimin ben deli gibi kahkaha atiyorum tabi
ayy allahim bidaha yasatmasin :KK70:

Bence sinirlerin bozuldugu icin gülüyorsun. Güldükce gülesi geliyor insanin o an :KK52:
Esinin ailesi cok sogukkanli insanlarmis yahu, bence onlarda kopmaliydi :KK70:
Benim basima geldiginde simdiki esim ozamanki nisanlim, kulaklarina inanamadi
gözleri pörtledi saskinliktan sesi cikmadi garibimin ben deli gibi kahkaha atiyorum tabi
ayy allahim bidaha yasatmasin :KK70:

Evet di mi bana da garip geldi kopmamaları..
Ben kim olursa olsun kesin kopardım..

Ya bir de soğuk kanlı olmaları gereken bir durum yok ki;ben zortluyorum bir yandan gülüyorum işte,çaktırmamaya çalışsam
sen de duymazdan gel,baya baya gürültürülü gidiyor işte sinirlerim bozulmuş deli gibi kahkaha atıyorum hatta kardeşimin
üstüne atmaya çalışıyorum... siz de gülsenize di mi yane :KK1:
Kayınpederi zaten koca kahkahalar atarken hiç duymadım,sakin bir karaktedir de..
Kayınvalide İtalyanlar gibi çenesi kahkahası hiç durmaz o nasıl öle kaldı anlamadım..
Bilmem belki de evde hep sesli zortlatıyorlar karı koca doğal geldi,sıradan bir durum mu dediler.. :26:

Evet bir daha yaşarsam,gülerken boğulur giderim kesin :KK1:

Evet di mi bana da garip geldi kopmamaları..
Ben kim olursa olsun kesin kopardım..

Ya bir de soğuk kanlı olmaları gereken bir durum yok ki;ben zortluyorum bir yandan gülüyorum işte,çaktırmamaya çalışsam
sen de duymazdan gel,baya baya gürültürülü gidiyor işte sinirlerim bozulmuş deli gibi kahkaha atıyorum hatta kardeşimin
üstüne atmaya çalışıyorum... siz de gülsenize di mi yane :KK1:
Kayınpederi zaten koca kahkahalar atarken hiç duymadım,sakin bir karaktedir de..
Kayınvalide İtalyanlar gibi çenesi kahkahası hiç durmaz o nasıl öle kaldı anlamadım..
Bilmem belki de evde hep sesli zortlatıyorlar karı koca doğal geldi,sıradan bir durum mu dediler.. :26:

Evet bir daha yaşarsam,gülerken boğulur giderim kesin :KK1:

canım konunu yorumlarını okudum bence kafaya takma unut gitsin herkesin başına gelir
benim merak ettiğim o olaydan sonra onlarla karşılaşınca nasıl tepki verdikleri
birde seni utandırmamak için gülmemişlerdir veya gerçekten onlara doğal birşey gibi gelmiştir gülme ihtiyacı duymamışlardır
sonuçta hepimiz insanız hepimiz ossuruyoruz :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Hamileyken gaz sorunu çok oluyor. Bir gün ben koltukta eşim yerde yatıyordu tv izliyorduk. Bir anda karnıma ağrı girdi fena bombalayacağım belli. Aniden kalktım eşimin münasip bölgesine basmışım :KK60: refleksle "ahhh napıyorsun" diye kalktı bende tutamadım tam burnuna afedersiniz güçlü bir bomba patlattım:KK60:
İki saldırıyla başa çıkamayıp yere yığıldı. Hiç unutamıyorum hala hatırlatır bana:KK60:

Hamileyken gaz sorunu çok oluyor. Bir gün ben koltukta eşim yerde yatıyordu tv izliyorduk. Bir anda karnıma ağrı girdi fena bombalayacağım belli. Aniden kalktım eşimin münasip bölgesine basmışım :KK60: refleksle "ahhh napıyorsun" diye kalktı bende tutamadım tam burnuna afedersiniz güçlü bir bomba patlattım:KK60:
İki saldırıyla başa çıkamayıp yere yığıldı. Hiç unutamıyorum hala hatırlatır bana:KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Unutulacak gibi değilmiş yahu :KK1:

Haftasonu kayınvalidem,kayınpederim,sözlüm beraberce kahvaltı yapıyoruz.
Yemek masamız camın önünde ve evin önünde kocaman bir park var.(Olayı gözünüzde tam canlandırın diye ayrıntılı yazıyorum :KK25:)
Bi önceki gün diş ağrısından bişey yiyememişim zaten eh sabahta dişi çektirdim bişey yiyemedim.Neredeyse 30 saattir açım :KK25:
Tam kahvaltıya oturduk kayınpederim peynir tabağına uzandı ve benim midemden öyle bi ses geldi ki zannedersiniz ki midemde bi köpek var ve uluyor :KK30:
Kayınpederim perdeyi aralar ve dudaklarından şu sözcükler dökülür. " Allah Allah dışarıda köpek yavrusu da yok nerden geldi ki bu ses?" :KK53:
Kayınvalidem: :KK1:
Sözlüm: :KK61: "Baba boşver sen devam et kahvaltına.Güniçenin içindeki çocuk dile geldi :KK53:"
Ben: "Benim gastritim var da babacım.Aç kalmaya gelemiyorum." :KK17:

Bu olaydan sonra 2 gün boyunca ellerinde yemek peşimde dolanmıştı kayınvalidem ve kayınpederim.Kıyamam hiç :KK48:
Ama sözlüme o 2 günü dar etmedim mi? Ettim !!! :KK47:

benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.:KK1:

bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.

aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.:KK30::KK30:

araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:

ay buna çok güldüm ya:KK9::KK9::KK1:

canım konunu yorumlarını okudum bence kafaya takma unut gitsin herkesin başına gelir
benim merak ettiğim o olaydan sonra onlarla karşılaşınca nasıl tepki verdikleri
birde seni utandırmamak için gülmemişlerdir veya gerçekten onlara doğal birşey gibi gelmiştir gülme ihtiyacı duymamışlardır
sonuçta hepimiz insanız hepimiz ossuruyoruz :KK9::KK9::KK9:

Olaydan sonra ilk karşılaşmamaızda hiçbir tepki olmadı tabi ki,herzamanki gibiydiler..
O an tepki vermeyen insan ondan sonra hiç vermezdi zaten :KK1:

gerçekten çok kötü rezil olmuşsun,birde kayınvalide ve kayınbaba olunca,ben koptum burda :KK1:
EŞİMLE BİZ EVLENELİ 6 YIL OLDU AMA EVLENMEDEN ÖNCE YANİ YASIM 15 Tİ OZAMNLAR Bİ ANIMIZ VAR VE İLK REZİLİĞİM GÜNDÜZ KONUSAMIODUK MALUM GECE KONUSUORUM ODAM AYRIYDI SABAH YAIZLIM VAR DİE DEİDM ANEMLERE GİRMEYİN ODAMA FELAN KİLDİDE YOKTU ZATEN SİNİR OLUYODUM NEYSE ANNEM TAMAM DEDİ ONLAR GİTTİ YATTILAR BİZ OGÜN COK KONUSUTK EŞİM KAZAKİSTANA CALISMAYA GİDECEKTİ :) :KK9: O NEDENLE SABAHA KADAR KONUSUTK TELDE TABİ SAAT GECE 3 BİZ KONUSYOS BEN MIYISMISM ARTIK UYKU GÖZÜMDEN AKIO RESMEN SONRA BİRDEN KAPI SESİ DUYDUM GİRMEZ NASILSA KİMSE DİE HİÇ TELAŞE ETMİYORUM KÜT DEDİ BİRDEN BABAM KAPIYI ACTI SEN NAPIOSUN DEDİ TABİ BEN TELİ DİREK YATAGIN İİÇİNE FIRLATTIM YATAKTA YATIO GİBİ ELİMDE TEL ÖNÜMDE KİTAB DURUO :d DERS CALISOM YAZILIM VAR BABA SEN NİE GELDİN DEDİM BANYO HAVLUSU ALICAM ANAN YERİNİ BİLMİYOMUS BİDE BURAYA BAKMAMI SÖYLEDİ DEDİ :KK9: TABİ BEN TELEFONU KAPATIMI SANIYODUM BABAM CIKTI BEN KORKUDAN PIRT PIRTTTT PIRRRRTTT DİE GİTTİ YANİ TELEFON KAPALI SANIOM BİİDE TEL TOTOMUN DİBİNDE DÜŞÜNÜN YANE BİDE ÜSTELİK OZAMN GECE NEDEN HAVLU İSTENİR BİLMİYODUM :KK9: TABİ BABAM CIKTI ODADAN BEN HEMEN TELEFONU ALDIM GERİ ARICAM Bİ BAKTIM HALA KONUSMA DEVAM EDİYO BEN TELİ KAPADIM KÜT DİE :KK9: BİZMKİ DURUMU ARADI GERİ AŞKIM EFEMDİM ASKIM NEDEN KAPADIN :KK9: BABAM GELDİDE ODAYA ONDAN ONU DUYDUM ONU GEC BABAN CIKTI SEN KAPADIN DEDİ :KK9: DEDİM DUYDUNMU AKLIMDAN GECİO KESİN O PIRRTTLARIDA DUYMUSTUR BU KESİN COK UTANMISTIM TABİ EŞİM BANA AYNEN ŞÖYLE DEDİ AŞKIM NE MELODİSİYDİ O ÖLE İYİ ÇALIYORDU AÇTA DİNLEYELİM :9 : RESİL OLDUGM ANDI O :KK9: BEN YERLERİN DİBİNDEYİM O GÜLMEKTEN KRİZİE GİRMİŞ GÜLEMİODA MİLET BAKIO DİO :KK9: :KK60: BENDE DEDİM DİREK NE VAR YANİ GAYET DOGAL BİŞE FELAN BOZUNTUYA VERMİYORUM :KK60: ..SONRA BENDE DEİDM BABAMDA NE VARDI GELDİ GECE GECE HAVLUYU NE EDECEK ALAH ALAH YA DİE KIZDIM TABE O ORDA KAHKAHALARLA YERE YATIO AMA BENM JETON DÜŞMEDİ ONDAN SONRA DEDİ ASKIM SANA KARDEŞ GELECEK KESİN DİYE TABİ BEN DUMUR OLDUM :) :60 : YANİ OGÜN ACAYİP RESİL OLMUSUTM BİDAHA DEDİM GECE BENİ ARAMA :KK60: İYİ SEYLER OLMİO :KK60: .. COK KOMİK DEGİL BELKİ AMA AKLIMA GELDİ ANLATAYIM DEDİM :KK9:

gayet komikti bence :)))

Son düzenleme:
Bir anıda benden gelsin ,

Henüz evli değiliz , sene M.Ö 2005 :KK9: Eşimle yani o zamanki sevgilimle sanırım ilk 5 buluşmamızdan biri . Hafta sonu buluştuğumuz semtin pazarının içinden yürümek gerekiyor istediğimiz mekana gitmek için .

Hızlı hızlı yürürken gözüm bol cevizli yaz helvasına takılmış , farkında değilim aslında ama fena takılmış. Alayım mı , sever misin dedi ?

Evet çok severim dedim yüzsüz yüzsüz :KK56:

Neyse aldı helvayı bana uzattı , kağıda sarılı tabii, sanırım çantama koyacağımı sandı ( yani ben bunu sonradan anladım , hani adam evde yerim diye almış )

Ama ben daha pazarın içinde içimdeki canavara hakim olamadan , ucundan koparıp ağzıma attım helvayı , bir de utanmadan ister misin diye ona uzattım .Nasıl bir hisle yaptım bunu bilemiyorum ama '' yok dedi , ben evde yersin sanmıştım '' ...:KK52:

Bana o an öyle bir baktı ki , dedim bitti bu iş kızım ausencia :KK24:

Neyse , 8 yıllık evliyiz . Hala helva görünce ''alayım mı ama evde yiyeceksin söz mü der '' .

Pazarda rezil olmuştum ben

Annemle beraber pazara çıkmıştık geçen hafta.domates salatalık alacağız ben poşeti anneme verdim annem salatalık seçiyor bende domates neyse ben domatesleri seçtim anneme baktım salatalıkları dolduruyor poşete tabi ben hemen müdahale ettim anne ya napacağız o kadar salatalığı felan poşetten çıkarıp boşaltmaya çalışıyorum:KK53::KK53: Tabii kafamı kaldırmamla başka bir kadının poşetini sabote ettiğini anlamam bir oldu :KK1::KK1: Annem öbür taraftaymış :KK37::KK37::KK37: Kadının seçtiği salatalıkları da boşlattım :KK53::KK53: Kem küm olayıda toparlayamadım kadında bakıyor bana :KK53::KK53: Özür diledim ve uzaklaştım :KK53::KK53:

3.5 derece gözlerim yani kör sayılırım ama gözlük kullanamıyorum, lens desen zaten gözlerim allerjik anlayacağınız böyle kör gibi yaşıyorum:KK53:

Bu yüzden çok rezil olmuşluğum var ama bir tanesi gerçekten çok komik :KK1:

Annemin bir arkadaşının yanına uğrayacaktım.

Ankara da Anıttepenin orada oturuyorlar.

Askeri lojmanlar var çoğu yerde ve hepsi birbirine benziyor.

Neyse otobüsten indim, zaten sinirim tepemde babam yanlış durağı tarif ettiği için 1 saattir bütün Ankarayı turlamış orayı bulmak için :KK20:

Aradığım bina da sarımsı bir renk ve kırmızı şeritleri vardı oraya bir gittim ki bütün binalar aynı :KK53:

Fakat yürüyecek halim de kalmadı o sitelerin birinden içeri girdim.

Biri arkamdan şşş hoppp falan diye bağırıyor.

Aha bir sapığım eksikti zaten diyorum :KK4:

Heyy baksana falan demeye devam ediyor, ben de apartmanlara doğru ilerliyorum.

En son karşıma bir tane asker çıktı :KK1:

Niye durmuyorsunuz, nereye gidiyorsunuz dedi.

Ben tabi kem küm.

Herhalde ben acele acele yürüyorum diye şüphelendi benden :18:

Bir an ne diyeceğimi bilemedim sonra ağlamaya başladım.

Ama nasıl, salya sümük, bir taraftan terlemişim zaten.

Asker de halime acıdı nereye gideceksiniz diyor hala.

Benim ağzımdan çıkan söz "bilmem neresi olursa " :KK53::KK53::KK53:

Allahım sonra oradan bir güzel koşup kaçtım :KK17:

Yalnız işin ilginç yanı sitenin etrafı hep çitlerle, tellerle falan çevrili.

Çıkmaya çıkamadım oradan:KK17:

Çok rezil bir gündü :KK37:

X