Bir rezillik de benden olsun
Yine taze taze bir anı...
Cumartesi doğumgünüydü sevgilimin.Sürpriz olsun diye ünlü bi otelde yer ayırtmış ikimiz için..
Neyse ben bilmeden yine felaket bi kavga çıkarttımKolumdan tutup sürükleye sürükleye götürdü beni otele ama ben nasıl korkuyorum.
Ya beni keserse? Ya gebertirse? Ahaaa oda 17. kattaymış kesin beni balkondan atar bu sinirle... :18:
Neyse bi şekilde konuştuk barıştık uyku faslına geçtik.
Ağzımın suları nasıl aktıysa adamın göğsü sırılsıklam olmuş
Bu da yetmezmiş gibi aşkım dur sileyim ağzını,yüzünü demiş ben bişeyler gevelemişim ağzımda daha sonra başlamışım ağlamaya çocuk gibi sesler çıkartıp.
Bununla da yetinmeyip koluyla omuz birleşimini öyle bi ısırmışım ki 2 gün geçti hala izleri duruyo
Galiba rüyamda bişeyler yiyodum
Adamın doğumgününü mahvetmişimKimbilir ne hayallerle planlamıştı o geceyi
Hala ağladığımı yüzümü vuruyor eşşek
Çok gülüyorum bu topikte, yıllar önce üniversite öğrencisiyim bir sabah evden çıktım, bir köpek sürüsü bana doğru geliyor o dönemde kelebekten bile çığlık atıyorum hemen sitenin içinde bir apartmana girdim kuçuların geçmesini bekliyorum, neyse biraz uzaklaştılar çıktım apartmandan ama ben yola çıkınca bunlar da döndü bana doğru geliyorlar eh öğrenciyiz ama hemen bir taksi çevirip gitmeye karar verdim. El ettim araba durdu hemen arkaya kuruldum. Kızılaya diye kendinden emin bir şekilde söyledim. Camı da açtım o dönem taksilerde sigara içiliyor hemen sigaramı yaktım. 5 dk sonra şöyle öne doğru bir baktım, öfkeli bir sesle neden taksimetreyi açmadınız sizi şikayet edicem ve işte şu kadardan da fazla asla vermem diye ama gençlik var nasıl heyecanla söylüyorum. Adam aynadan baktı bu özel araba taksi değil dedi. Ne oldum biliyormusunuz yaptığım edepsizliğe mi yanayım, adam manyağın teki çıkar da alıp gider mi diye karnıma bir ağrı çöktü. Ay keşke söyleseydiniz ben de köpeklerden korktum hiç farkında değilim taksi olmadığından ama altıma yapıcam korkudan neyse adam insan evladıymış da beni gideceğim yere bıraktı ne asıldı ne görüşelim falan yani beni tedirgin etmedi ben de teşekkür edip indim ama akşama kadar da mide ağrım sürdü.
Doğum günü deyince aklıma 1 nisan da olcak olan doğum günüm geldi. Ay umarım bizim öyle bir gerginliğimiz olmaz
Adama işkence etmişin doğum gününde hediye verir gibiUyku hali işte :111:
Bir rezillik de benden olsun
Sözlümle 5 yıldır birlikteyiz, son 7 aydır da sözlüyüz. İlk çıkmaya başladığımız zamanlar, geceleri telefonda saatlerce bıkmadan konuşuyoruz. Böyle gecelerin birinde biraz konuştuktan sonra benim karnıma bir gaz sancısı girdi, ama öyle de tatlı konuşuyor ki ne telefonu kapatasım geliyor ne de ilk zamanlar olduğu için çekindiğimden durumu açıklayasım.
Dayanabilirim zannediyorum ama yatakta sağa dönmemle benden pırt yok yok ne pırtı bildiğiniz caaaart diye sesin çıkması bir oluyor.
Duymuş mudur diye panik haldeyken, karşıdan bizimki "aşkım kapı mı gıcırdadı, sizinkiler mi uyandı, zor durumda kalma" diye peşpeşe sıralıyor.
Ben de o panikle ne cevap vereceğimi şaşırıp "yok aşkım merak etme kapı değil ben gıcırdadım" diyiveriyorum
Birkaç saniyelik sessizlikten sonra ikimiz de kahkahayı patlatmıştık ama o ilk an kıpkırmızı olduğumu söylememe gerek yok sanırım
Yine bir gece uyuyoruz... (Daha doğrusu yine sadece ben uyuyorum sevgilim benim zulümlerimle başbaşa!!)
Rüyamda da beni kaçırıp bağladıklarını görüyormuşum.
O sırada yaz günü olduğu için çarşafa nasıl doladıysam kendimi oraya buraya dönmekten,
Tuvalete gidicem kalkamıyorum,sanıyorum ki rüyam gerçek
"İmdattt bağladılar beni,aç susuz öleceğim,çişim geldi altıma edeceğim yetişin komşular" diye başlamışım feryat figan bağırmaya :44:
Bizimki dur debelenme ucunu bulamıyorum çarşafın deyip beni kendime getirmeye çalışırken
Ben yine bağırıyormuşum,"Tecavüz mü edeceksin ama çok çişim var nolur önce çöz beni çişimi yapayım" diye
Zor bela sevgilim beni çarşaftan kurtarmış ve ben kendime gelmiştim bi şekilde.
2 gün tribini çektim herifin.Neymiş demek tecavüz etmeye kalksalar ben hemen razı olacakmışım.
O durumda bile çişimi düşünüyormuşum.
Ama azmettim bi daha çişim geldiğinde üstüne salıvericem görecek gününü!
Malum İzmir'in yaz günleri nemle birleşince sıcağı çekilmez.
Böyle birgünde şeytan bizi dürttü serinleyelim diye bir elektronik mağazasına girdik.( Adı lazım değil M ile başlayan)
Neyse bi süre sonra benim hiperaktifliğim söz konusu ordan oraya koşturuyorum bizim herifte peşimden tabi
Wii alalım mı diyorum ve denemek için tv nin karşına geçip elime konsolu alıyorum. ( Sanki anamın karnından wii ile doğdum.Benim neyime! )
Güya tenis oynuyorum bir kaç salak saçma hareketten sonra konsolu yerine koymak için uzandığımda üniteye çaaat diye bi ses duyuyorum ve ardından direk herifi arıyor gözlerim yok.
Meğer bizimki gitmiş cdlerin olduğu tarafta karnını tuta tuta gülüyor.
Bitti mi dersiniz? Elbette değil!
Sonra cappucino makinalarının oraya gitmişiz ben ne bileyim bizim evde annemin kıyma çektiği öyle bi makina var.
"Aaa aşkım dedim bak bu kıyma makinası şuraya basıyosun eti koyup sonra kıyma oluyor."
Düğmeye basıyorum basıyorum bişey olmuyo :44:
Bi gariplik var diyorum bulduğum tüm tuşlara basıyorum ama bizimki gülmekten kıpkırmızı,niye gülüyorsun diyorum konuşamıyor.
Meğer cappucino makinası olduğu üstünde eşşek kadar yazıyormuş
2 saat boyunca makinaya yaptığım zulümden sonra baktım 2 güvenlik geliyor ve şöyle bir anons,
"Sarışın pembe tunikli bayan lütfen müşterilerimizin ve çalışanlarımızın akıl ve ruh sağlığı açısından kasa tarafından mağazamızı terkeder misiniz?" :26:
Aaa diyorum benim gibi bi manyak daha varmış aşkım bak herşeyi kurcalayan.
Sevgilim elimden tutup nasıl çekiştire çekiştire çıkartmaya çalıştıysa tuniğimin ve saçlarımın rengini çıkıştaki boy aynasından ve milletin kikirdemesinden o kişinin ben olduğunu anladım
Sevgilimle artık aylar geçmesine rağmen gidemiyoruz oraya
dün başımdan geçen rezilliği anlatayım bende
aşkımla bornovada sürekli gittiğimiz bir mekanda oturuyoruz yanımıza iki tane bayan geldi etrafta müzik falan var sonra bir ara müziğin sesi kısıldı ve yan masadakilerin konuştukları duyulmaya başlandı ben salak tabi hala müzik çalıyo sanıyorum müziğin sesi o kadar yüksekti ki kulaklarımda kalmış olacak aşkım yandaki kadının sesi ne biçim travesti gibi dememle nişanlımın ağzımı kapatması bir oldu meğer gerçekten travestiymişallahtan duymadı ya da duydu duymazlıktan geldi bilemiyorum ama acayip azar işittim benimkindn seni bi daha dışarı çıkarmıcam başımı belaya sokacan bir kadehle şarhoş olmayamı başladın diyo
Arkdaşlar ben KK de çok yeniyim form okumayı bile arama butonuna bir kelime yazarak bulabiliyorum doğrumu yeremi yazıyorum şu anda bilemiyorum neyse..
okudukça yazılanları benimde aklıma geldi ama ben yalnızdım. Sigorta satışı yaptığım bir dönemde müşterime ziyarete gidicektim ters bir yerdeydi iş yeri ben şöför göndericem sizi aldırıcam dedi. Neyse belirttiği yere gittim bir araba bekliyor. Hiç bişey demeden bindim arabaya adama merhaba falan adam meğer eşini bekliyormuş başkasıymış yani( çok çok utandım.. hala aklıma gelince utanırım..
Araba olaylarını okuyunca benimde aklıma geldi
bir sabah eşim bırakacaktı beni işyerine
o aşağı indi ben geliyorum dedim tabi biraz oyalandım evde aşağıdan telefon etti hadi geç kalacağım işe diye bende apar topar indim aşağı baktım kapının yanına kadar çekmiş arabayı koşa koşa gittim kapıyı açmaya çalışıyorum kapı açılmıyor zorluyorum açılmıyor cama vuruyorum açsana şunu diye biraz eğilip camdan bir baktım adam benim koca değil hiiiiiiiii rezil oldum
kafamı kaldırdığımdabiraz ilerde arabanın içinde eşim yarılıyor gülmekten
bindim arabaya gidemiyor gülmekten bende hiç bozmuyorum hep senin yüzünden dedim ne acele ettiriyorsun beni geliyorum işte