Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Dün sabah 7.10 da uyandım.Ay saati de kurmamışım ama bak nasılda uyandım diyerek bir sevinçle gittim ne giyineyim diye bakıyorum dolabıma.Aldım kıyafetlerimi giydim..Neyse bian kalakaldım kız Alyaaa bugün pazar,sen nereye gidiyorsun böyle diye:KK1:(aklımca işe gidicem:KK1:) Ayyyy hemen eşime baktım yan gözle,uyuyor mu diye,o görmeden ,uyanmadan anında üstümü değiştirdim yoksa dilinden düşmezdi rezilliğim :)) neyse dayanamadım anlattım daha sonra eşime sabah ki rezilliğimi. aman anlatmaz olaydım.Bana ne dese beğenirsiniz '' Pazar günü işe gitmek için kalkan safişim Ulvi'' (hani Geniş Aile diye bir dizi vardı ya,orda ki ulvi karakterinden bahsediyor):KK33: ayy koca gün adam bana bakıp bakıp güldü,uyuz şey hıhhh.ayrıca koca gün Ulvi diye seslenişinede ayrıca uyuz oldummmmm:KK19:

sevdücek diil ama gelen müşteriye rezil oldumm :KK17:
buraya dalmışımm gülüyorumm adam karşıdan bi geldi gözlerimde yaşlar :) adam elini uzattı nasılsınzı die toplayamadım bile kendimii :) puhh banaa:KK17::KK17:

Banada şimdi sevgilim hatırlattı :) çikolata yedim az öncede döndüm konuşuyorum şu ağzını sil dedi o zaman aklıma geldi :)

Üç dört yıl evvel Alanyadan Antalyaya gidiyoruz . Alanyalılar diye ilçeler arası bir otobüs belki bilirsiniz. Neyse biz otogardan iki tane magnum aldık ben cam kenarı o koridor oturduk.Otobüs hareket etti benimde ağzım küçücük yavaş yavaş yiyorum dışarıya bakıp. Benimki su istedi muavinden ben hala camdan dışarı bakıyorum abi anahtar diğer arkadaşta birazdan binecek oda bekleyin dedi benimki tamam dediğinde bende döndüm onlara doğru çocuk yazık abi valla kusura bakmayın falan dil döküyor benimkide tamam arkadaş sorun değil falan diyor bende dedim niye bu kadar üzüldüki diye gülüyorum benimki bana bi baktı kahkahalar nasıl ama çatlıcak gülmekten :)

Meğer benim ağzım yanaklarım burnum hep çikolata olmuş çocukda ondan bu kadar mahcup ssu peçete falan veremiyor diye
:)) :KK55::KK55:

Çok gülüyorum bu topikte, yıllar önce üniversite öğrencisiyim bir sabah evden çıktım, bir köpek sürüsü bana doğru geliyor o dönemde kelebekten bile çığlık atıyorum hemen sitenin içinde bir apartmana girdim kuçuların geçmesini bekliyorum, neyse biraz uzaklaştılar çıktım apartmandan ama ben yola çıkınca bunlar da döndü bana doğru geliyorlar eh öğrenciyiz ama hemen bir taksi çevirip gitmeye karar verdim. El ettim araba durdu hemen arkaya kuruldum. Kızılaya diye kendinden emin bir şekilde söyledim. Camı da açtım o dönem taksilerde sigara içiliyor hemen sigaramı yaktım. 5 dk sonra şöyle öne doğru bir baktım, öfkeli bir sesle neden taksimetreyi açmadınız sizi şikayet edicem ve işte şu kadardan da fazla asla vermem diye ama gençlik var nasıl heyecanla söylüyorum. Adam aynadan baktı bu özel araba taksi değil dedi. Ne oldum biliyormusunuz yaptığım edepsizliğe mi yanayım, adam manyağın teki çıkar da alıp gider mi diye karnıma bir ağrı çöktü. Ay keşke söyleseydiniz ben de köpeklerden korktum hiç farkında değilim taksi olmadığından ama altıma yapıcam korkudan neyse adam insan evladıymış da beni gideceğim yere bıraktı ne asıldı ne görüşelim falan yani beni tedirgin etmedi ben de teşekkür edip indim ama akşama kadar da mide ağrım sürdü. :KK35:

ben esıme degılde lısede arkadaslarıma rezıl olmustum o zaman lıse ıkı deyım babamın olumunden sonra sıgaraya baslamıstım bı tanede edebıyat hocamız vardı ayfer dılsız dıe dıl masallah papuc kadardı kadın her nedense bana takmıstı kafayı yok saclarını topla yazılıdan ıyıde alsam notumu kırıyordu cıns bı ıkadındı bıraz tartısmamızda olmustu bırbırımıze zıttık kısacası herneyse tenefuste bız arkadaslarla kızlar wcsıne gıder sıgara ıcerdık o gun o ayfeer wcnın bulundu katta nobetcıydı ben tam sıgarayı yaktım bı arkadasım ayfer gelıyo demesıyle ben yanan sıgarayı o ankı telasla cop kovasına attım ve cıktım wcden kadın gırdı wcye kontrol edıyo her neyse bende kolıdorda beklıyorum derken bırden kızlar bagırmaya basladı yanıyoruz cop kovası tutustu vs dıe yangın tupuyle sondurmuslerdı :)) sonrası nemı oldu dısıplınde solugu aldım ogunden sonra adım sakar sakır olarak kaldı:)

Bir rezillik de benden olsun:KK9:

Sözlümle 5 yıldır birlikteyiz, son 7 aydır da sözlüyüz. İlk çıkmaya başladığımız zamanlar, geceleri telefonda saatlerce bıkmadan konuşuyoruz. Böyle gecelerin birinde biraz konuştuktan sonra benim karnıma bir gaz sancısı girdi, ama öyle de tatlı konuşuyor ki ne telefonu kapatasım geliyor ne de ilk zamanlar olduğu için çekindiğimden durumu açıklayasım.
Dayanabilirim zannediyorum ama yatakta sağa dönmemle benden pırt yok yok ne pırtı bildiğiniz caaaart diye sesin çıkması bir oluyor.
Duymuş mudur diye panik haldeyken, karşıdan bizimki "aşkım kapı mı gıcırdadı, sizinkiler mi uyandı, zor durumda kalma" diye peşpeşe sıralıyor.
Ben de o panikle ne cevap vereceğimi şaşırıp "yok aşkım merak etme kapı değil ben gıcırdadım" diyiveriyorum:KK17:
Birkaç saniyelik sessizlikten sonra ikimiz de kahkahayı patlatmıştık ama o ilk an kıpkırmızı olduğumu söylememe gerek yok sanırım:KK9:

:KK9:

senin duruma benzer başıma şöle bişi geldi. ilk defa sevgilim olmuştu. salona geçip orda konuşurdum. evdekilerden uzak bi ortamda konuşmak daha iyiydi benim için. karanlıkta oturuyorum bi yandan. neyse öküz kardeşim kapıyı açtı. gördü telefonla konuştuğumu artis artis cümleler kuruyo git diyorum gitmiyo. terlik fırlatmak için hamle yaptım. o sırada ayağını yukarıya doğru kaldırıp bi zannnnnn sesi çıkardı. duydumu duymadımı bilmiyorum. annemle ablama sorup duruyodum acaba duymuşmudur diye bi yandanda kardeşime lanetler yağdırıp kovalamıştım :KK9:

Yine bir gece uyuyoruz... (Daha doğrusu yine sadece ben uyuyorum sevgilim benim zulümlerimle başbaşa!! :KK37: )
Rüyamda da beni kaçırıp bağladıklarını görüyormuşum.
O sırada yaz günü olduğu için çarşafa nasıl doladıysam kendimi oraya buraya dönmekten,
Tuvalete gidicem kalkamıyorum,sanıyorum ki rüyam gerçek :KK52:
"İmdattt bağladılar beni,aç susuz öleceğim,çişim geldi altıma edeceğim yetişin komşular" diye başlamışım feryat figan bağırmaya :44:
Bizimki dur debelenme ucunu bulamıyorum çarşafın deyip beni kendime getirmeye çalışırken
Ben yine bağırıyormuşum,"Tecavüz mü edeceksin ama çok çişim var nolur önce çöz beni çişimi yapayım" diye :KK53:
Zor bela sevgilim beni çarşaftan kurtarmış ve ben kendime gelmiştim bi şekilde.
2 gün tribini çektim herifin.Neymiş demek tecavüz etmeye kalksalar ben hemen razı olacakmışım.
O durumda bile çişimi düşünüyormuşum.
Ama azmettim bi daha çişim geldiğinde üstüne salıvericem görecek gününü! :KK37::KK53:

Babamin en yakin arkadasinin annesi bacaklarindan ameliyat olmustu biz de hem bayram hem gecmis olsun ziyareti olur dusuncesiyle teyzelerin evine gittik.Ama teyze hasta haliyle takmis takistirmis leopar desenli elbisesi ojeleri falan tam sosyetik anlayacaginiz ama cok da kibar ve tatli.Esi de 82yasinda takim elbise kravat o bicim.Annem kahve yapacak gecti mutfaga ben de fazla sakarimdir annem sen otur bak misafiriz elleme birseyi dedi bana.:26:eek:nce eline aldigi fincanin kulbunu kirmis (annem asiri hassastir eskiden kalma seyler hakkinda) tabi mosmor olmus fincana bakiyor ne yapicam ben bunu diye teyzecik iki bastonla gelmis kendince teselli ediyor annemi aman kizim uzulme taaa bahanin dogumundan kalma o(55senelik) :KK53: Sonra annem neyse devm ediyor kahve yapmaya bu sefer kahveyi karistirdigi kasik kiriliyor teyze yine amaan kizim uzulme o bahanin sunnetinden kalma.Neyse annem kahveler dagitildiktan sonra sekerlige seker koyacak kardesim de tutacak annem sekerligi de yere dusurup kirmaz mi teyze de kzim uzulme ceyizimden kalma demez mi annemin surati renkten renge girmis ben ohh beni rezil etti aldi cevabini edasiyla bakiyorum teyzenn esi sakadan hic hoslanmayan annem icin i bi dahaki bayrama alisveris yapalim bari emine hanim kiz kahve yapacak esya birakmadi diye:26: Annem hala kizarir kadinin antikalarini kirdim hep diye:KK9:

nişanlımla kayın validem akşam oturmasına geldiler bize, bende ikram olsun diye makarnadan yalancı su böreği var onu yapmak istedim.. neyse gündüzden hazırlanmaya başladım ben makarnaları haşladım 600-700 gram peynir koydum içine en güzeli olsun diye maydonoz falan ama terbiye dedikleri malzemeleri koymamışım:KK43:( yoğurt, yumurta falan.. ama yapılırken ve pişerken görüntüde bişey yok, herşey süper.. tabakları hazırladım böreği bir kestim börek nerde bildiğin haşlanmış peynirli makarna.. o saatten sonra birşeyde bulamayız:KK43:(( sıkıştırarak koydum, patates salatalarına dayadım resmen makarnalı böreği gene anlaşılmıyor börek gibi duruyor.. insanlar yemeğe başlayınca çatalla tak tak makarnalara batırıyorlar... bende söyledim sonra bu yalancı su böreği diye halam sen buna terbiye yapmadığın için olmamış demişti. Kayınvalidem sağolsun olsun bu da çok güzel makarnada yenir çayla nolcak demişti.. Benim canım nişanlım anlamamış yanlışlıkla makarna yediğim tabağa börek koydum da ona servis ettim sanmış meğer..

normalde internetten tarifini alıp yapabileceğiniz asla gerçek su böreğinden farkı olmayan(tat ve görüntü olarak birebir su böreği) çok kolay bir börek.

Yine taze taze bir anı...
Cumartesi doğumgünüydü sevgilimin.Sürpriz olsun diye ünlü bi otelde yer ayırtmış ikimiz için..
Neyse ben bilmeden yine felaket bi kavga çıkarttım :KK17: Kolumdan tutup sürükleye sürükleye götürdü beni otele ama ben nasıl korkuyorum.
Ya beni keserse? Ya gebertirse? Ahaaa oda 17. kattaymış kesin beni balkondan atar bu sinirle... :18:
Neyse bi şekilde konuştuk barıştık uyku faslına geçtik.
Ağzımın suları nasıl aktıysa adamın göğsü sırılsıklam olmuş :KK37:
Bu da yetmezmiş gibi aşkım dur sileyim ağzını,yüzünü demiş ben bişeyler gevelemişim ağzımda daha sonra başlamışım ağlamaya çocuk gibi sesler çıkartıp.
Bununla da yetinmeyip koluyla omuz birleşimini öyle bi ısırmışım ki 2 gün geçti hala izleri duruyo :KK1:
Galiba rüyamda bişeyler yiyodum :KK53:
Adamın doğumgününü mahvetmişim :KK30: Kimbilir ne hayallerle planlamıştı o geceyi :KK9::KK17:
Hala ağladığımı yüzümü vuruyor eşşek :KK19:

Doğum günü deyince aklıma 1 nisan da olcak olan doğum günüm geldi. Ay umarım bizim öyle bir gerginliğimiz olmaz :KK74:

Adama işkence etmişin doğum gününde hediye verir gibi :KK55: Uyku hali işte :111:

Sarai sierranin cesedinin ilk bulundugu zamanlar her yerde bu haber var iste haberlerde soylenen sey sarai sierranin katili laz ziyayla ilgili teyzem soka girdi ne laz ziya mi laz ziya mi nasil saskin noluyor yahu demeye kalmadan adam oyuncu bi de cik cik cik ne istedin kadindan colugu var cocugu var cik cik cik biz aynen soyle:KK53: oyuncu derken teyze dedim e kurtlar vadisinde oynuyo bu laz ziya dmesin mi annem offf be zehraa o adam oldu zaten bi sus yemek yedirmedin yaaa dedi sonra herkes birbirine bakip gulmeye basladi teyzem mor:KK9: sonra basladi bana bakin birinden bi duyayim bunu doverim sizi oglanlar sizi de orta bacaginizdan duvara asarim insanlik hali bu:KK20::KK9::KK9:

Çok gülüyorum bu topikte, yıllar önce üniversite öğrencisiyim bir sabah evden çıktım, bir köpek sürüsü bana doğru geliyor o dönemde kelebekten bile çığlık atıyorum hemen sitenin içinde bir apartmana girdim kuçuların geçmesini bekliyorum, neyse biraz uzaklaştılar çıktım apartmandan ama ben yola çıkınca bunlar da döndü bana doğru geliyorlar eh öğrenciyiz ama hemen bir taksi çevirip gitmeye karar verdim. El ettim araba durdu hemen arkaya kuruldum. Kızılaya diye kendinden emin bir şekilde söyledim. Camı da açtım o dönem taksilerde sigara içiliyor hemen sigaramı yaktım. 5 dk sonra şöyle öne doğru bir baktım, öfkeli bir sesle neden taksimetreyi açmadınız sizi şikayet edicem ve işte şu kadardan da fazla asla vermem diye ama gençlik var nasıl heyecanla söylüyorum. Adam aynadan baktı bu özel araba taksi değil dedi. Ne oldum biliyormusunuz yaptığım edepsizliğe mi yanayım, adam manyağın teki çıkar da alıp gider mi diye karnıma bir ağrı çöktü. Ay keşke söyleseydiniz ben de köpeklerden korktum hiç farkında değilim taksi olmadığından ama altıma yapıcam korkudan neyse adam insan evladıymış da beni gideceğim yere bıraktı ne asıldı ne görüşelim falan yani beni tedirgin etmedi ben de teşekkür edip indim ama akşama kadar da mide ağrım sürdü. :KK35:

Allah'ın sevgili kuluymuşsun. Ne köpeklerden ne de taksi diye binip gittiğin arabadaki adam sana birşey yapmamış :KK34:

Doğum günü deyince aklıma 1 nisan da olcak olan doğum günüm geldi. Ay umarım bizim öyle bir gerginliğimiz olmaz :KK74:

Adama işkence etmişin doğum gününde hediye verir gibi :KK55: Uyku hali işte :111:

Bir de üste çıkma çabam vardı ki görülmeye değerdi :KK17: Ne yapayım Allah bilir kebap filan mı yiyodum rüyamda :KK30:

Sözlümle 5 yıldır birlikteyiz, son 7 aydır da sözlüyüz. İlk çıkmaya başladığımız zamanlar, geceleri telefonda saatlerce bıkmadan konuşuyoruz. Böyle gecelerin birinde biraz konuştuktan sonra benim karnıma bir gaz sancısı girdi, ama öyle de tatlı konuşuyor ki ne telefonu kapatasım geliyor ne de ilk zamanlar olduğu için çekindiğimden durumu açıklayasım.
Dayanabilirim zannediyorum ama yatakta sağa dönmemle benden pırt yok yok ne pırtı bildiğiniz caaaart diye sesin çıkması bir oluyor.
Duymuş mudur diye panik haldeyken, karşıdan bizimki "aşkım kapı mı gıcırdadı, sizinkiler mi uyandı, zor durumda kalma" diye peşpeşe sıralıyor.
Ben de o panikle ne cevap vereceğimi şaşırıp "yok aşkım merak etme kapı değil ben gıcırdadım" diyiveriyorum:KK17:
Birkaç saniyelik sessizlikten sonra ikimiz de kahkahayı patlatmıştık ama o ilk an kıpkırmızı olduğumu söylememe gerek yok sanırım:KK9:

Aaay ne güzel dile getirmişin vallahi :KK52:

Yine bir gece uyuyoruz... (Daha doğrusu yine sadece ben uyuyorum sevgilim benim zulümlerimle başbaşa!! :KK37: )
Rüyamda da beni kaçırıp bağladıklarını görüyormuşum.
O sırada yaz günü olduğu için çarşafa nasıl doladıysam kendimi oraya buraya dönmekten,
Tuvalete gidicem kalkamıyorum,sanıyorum ki rüyam gerçek :KK52:
"İmdattt bağladılar beni,aç susuz öleceğim,çişim geldi altıma edeceğim yetişin komşular" diye başlamışım feryat figan bağırmaya :44:
Bizimki dur debelenme ucunu bulamıyorum çarşafın deyip beni kendime getirmeye çalışırken
Ben yine bağırıyormuşum,"Tecavüz mü edeceksin ama çok çişim var nolur önce çöz beni çişimi yapayım" diye :KK53:
Zor bela sevgilim beni çarşaftan kurtarmış ve ben kendime gelmiştim bi şekilde.
2 gün tribini çektim herifin.Neymiş demek tecavüz etmeye kalksalar ben hemen razı olacakmışım.
O durumda bile çişimi düşünüyormuşum.
Ama azmettim bi daha çişim geldiğinde üstüne salıvericem görecek gününü! :KK37::KK53:

Ay siz çok yaşayın yaa süperdi :KK66::KK66:

Malum İzmir'in yaz günleri nemle birleşince sıcağı çekilmez.
Böyle birgünde şeytan bizi dürttü serinleyelim diye bir elektronik mağazasına girdik.( Adı lazım değil M ile başlayan :KK37: )
Neyse bi süre sonra benim hiperaktifliğim söz konusu ordan oraya koşturuyorum bizim herifte peşimden tabi :KK52:
Wii alalım mı diyorum ve denemek için tv nin karşına geçip elime konsolu alıyorum. ( Sanki anamın karnından wii ile doğdum.Benim neyime! )
Güya tenis oynuyorum bir kaç salak saçma hareketten sonra konsolu yerine koymak için uzandığımda üniteye çaaat diye bi ses duyuyorum ve ardından direk herifi arıyor gözlerim yok.
Meğer bizimki gitmiş cdlerin olduğu tarafta karnını tuta tuta gülüyor.
Bitti mi dersiniz? Elbette değil!
Sonra cappucino makinalarının oraya gitmişiz ben ne bileyim bizim evde annemin kıyma çektiği öyle bi makina var.
"Aaa aşkım dedim bak bu kıyma makinası şuraya basıyosun eti koyup sonra kıyma oluyor."
Düğmeye basıyorum basıyorum bişey olmuyo :44:
Bi gariplik var diyorum bulduğum tüm tuşlara basıyorum ama bizimki gülmekten kıpkırmızı,niye gülüyorsun diyorum konuşamıyor.
Meğer cappucino makinası olduğu üstünde eşşek kadar yazıyormuş :KK28:
2 saat boyunca makinaya yaptığım zulümden sonra baktım 2 güvenlik geliyor ve şöyle bir anons,
"Sarışın pembe tunikli bayan lütfen müşterilerimizin ve çalışanlarımızın akıl ve ruh sağlığı açısından kasa tarafından mağazamızı terkeder misiniz?" :26:
Aaa diyorum benim gibi bi manyak daha varmış aşkım bak herşeyi kurcalayan.
Sevgilim elimden tutup nasıl çekiştire çekiştire çıkartmaya çalıştıysa tuniğimin ve saçlarımın rengini çıkıştaki boy aynasından ve milletin kikirdemesinden o kişinin ben olduğunu anladım :KK17:
Sevgilimle artık aylar geçmesine rağmen gidemiyoruz oraya :KK19:

Yok artık ya pes.! :KK60: Rezilliğin daniskası diye buna denir herhalde ay çok fenaa :KK60:

dün başımdan geçen rezilliği anlatayım bende:KK9::KK9:
aşkımla bornovada sürekli gittiğimiz bir mekanda oturuyoruz yanımıza iki tane bayan geldi etrafta müzik falan var sonra bir ara müziğin sesi kısıldı ve yan masadakilerin konuştukları duyulmaya başlandı ben salak tabi hala müzik çalıyo sanıyorum müziğin sesi o kadar yüksekti ki kulaklarımda kalmış olacak aşkım yandaki kadının sesi ne biçim travesti gibi dememle nişanlımın ağzımı kapatması bir oldu meğer gerçekten travestiymiş:KK9::KK9: allahtan duymadı ya da duydu duymazlıktan geldi bilemiyorum ama acayip azar işittim benimkindn seni bi daha dışarı çıkarmıcam başımı belaya sokacan bir kadehle şarhoş olmayamı başladın diyo:KK9::KK17::KK30:

Aaay bu da çok fena. Kız dikkat et travestliler kızları sevmez, duydum ki jiletle çizerlermiş suratını bir de alkollü ortam aman Allah korusun :KK30:

Arkdaşlar ben KK de çok yeniyim form okumayı bile arama butonuna bir kelime yazarak bulabiliyorum doğrumu yeremi yazıyorum şu anda bilemiyorum neyse..

okudukça yazılanları benimde aklıma geldi ama ben yalnızdım. Sigorta satışı yaptığım bir dönemde müşterime ziyarete gidicektim ters bir yerdeydi iş yeri ben şöför göndericem sizi aldırıcam dedi. Neyse belirttiği yere gittim bir araba bekliyor. Hiç bişey demeden bindim arabaya adama merhaba falan adam meğer eşini bekliyormuş başkasıymış yani:KK43:( çok çok utandım.. hala aklıma gelince utanırım..

Aay çok fena, ya aslında çok tehlikeli ama bir anlık dalgınlık işte Allah korusun...

Bizimde başımıza geldi ona benzer birşey. Arkadaşımla arkadaşların gelmesini bekliyoruz, sandım gelen araba çünkü yavaşladı hatta durdu nerdeyse. Ben elimi kapıya uzatıp adım atmamla arkadaşımın beni çekmesi bir oldu. Meğersem yanlış arabaymış :KK4: Arabanın ne olduğunu da söylemişti oysa ama bir anlık dalgınlık işte :83:

Araba olaylarını okuyunca benimde aklıma geldi
bir sabah eşim bırakacaktı beni işyerine
o aşağı indi ben geliyorum dedim tabi biraz oyalandım evde aşağıdan telefon etti hadi geç kalacağım işe diye bende apar topar indim aşağı baktım kapının yanına kadar çekmiş arabayı koşa koşa gittim kapıyı açmaya çalışıyorum kapı açılmıyor zorluyorum açılmıyor cama vuruyorum açsana şunu diye biraz eğilip camdan bir baktım adam benim koca değil hiiiiiiiii rezil oldum
kafamı kaldırdığımdabiraz ilerde arabanın içinde eşim yarılıyor gülmekten
bindim arabaya gidemiyor gülmekten bende hiç bozmuyorum hep senin yüzünden dedim ne acele ettiriyorsun beni geliyorum işte :KK17::KK17::KK17:

Sizin eşler gene iyi gülüyor, benimki dövmekten beter ederdi beni. Çok kızar dikkatsizliğime, dilinden düşemem uzun bir süre :84:

X