Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy burası beni çok güldürüyo yaaa:)))) bzm 5 sene flört dnemi 15 aylık evlilk 6 senede düşünün rezillikleri:p
artık burdayım bnde aklıma geldikçe yazıcam :)
baslayalım hemen :)))
smdi düğüne 1 ay kala falan ben bunlara gdiorum baktım sokakta çalışma var yolu kapatmışlar dedim bi sonraki sokaktan giriyim buarada arabaylayım neyse grdim snraki sokaktan evi bulamıorum :))) dön allah dön turla yok yok yok bulamıorum kaldım arabada salak gbi 5 senedr gün aşırı gttiğim evi bulamıorum !!! :) snra biyerden daha grdim iyice kaybettim yürüsem bulcam aslında ama araba var neyse dedim mecbur sorcam birine bi bakkalın önünde durdum aa şey meraba **** sokak nerdeydi??arkadan elinde kutu kolayla birisi çıkıyo '' sesini benzettim sandım askım napıyosun burda'' cevabı bakkal amca veriyo nişanlın sizin evi soruyo:))))):KK37::KK47: ben böleeee:KK17::KK47::26: buarada hala yol özürlüyüm:KK4:

:KK1::KK1: İlginçmiş :KK31:

ahahaahaaa psikopatlar yaaa şimdi çatlayacam kızzzz :KK52: :KK52:
adamın yerinde olsam ben de oturup izlerdim komedi dans ikilisi sizi :KK52:

:KK53:
yav insanın özeli vardır demi,bide kıkır kıkır gülüyor :111:
bi keresinde de gene muhteşem dansımızı yapıyoduk ama gece: ))
nerden geldiyse aklımıza :KK53:
müziğide açtık tempolu şekilde dans ediyorduk bi yandan da tuhaf tuhaf konuşuyorduk :KK37:
aşağıdan oklavayla bi vurdular tavana : ))
bide bağırdı kadın getirmeyin beni yanınıza diye :KK53:
bizi tanımıyor komşular yeniyiz,herhalde çocuk sandı kadın :KK53:

biz eşimle birbirimizin yanında gaz çıkarırız hep çekinmeyiz.
fakat biz yan komşuya bolcana rezil olduk :KK53:
bizim karşı işyeri.
adamlar 8,30da geliyor,eşimde o saatte gidiyor.
çoğu gez ben eşimi yollarken onlarla karşılaşırız ama muhabbetimiz yoktur.
ben eşime bir sürü lakap takarım.nünü,popişini yediğim,dadadada vs.
öyle saçma sapan sözler işte,eğlence olsun diye :KK53:
eşimle komik bi dansımız var görseniz gülmekten yere yatarsınız,salsa çaça arası bişey: )))
benim kalçalarda yerinde olduğundan,bu dansı yaparız sonra ben çocuk gibi arkamı dönüp popo salları sonra tekrar dönerim falan :KK37:
sabah uyandık,uyku sersemiyiz tabi.
eşim hazırlandı.
kapının önünde ayakkabılarını giyiyor.
benim altımda tayt,meşhur dansımı yapıyorum: ))
nasıl gözüm dönmüşse bi arkamı dönüyorum,bi önümü: )))
eller havada :KK9:
bi yandan da bağırıyorum:
''nüüüüünnnüüüüüü nüüüünnüüüüüü nünülerin nünüsü,senin popişini yeeeeriiiiim da da da da da da ddddaaa daaad da da'' :111:
eşim ayakabı bağlama işini bitirince acı gerçekle karşılaştık,adam karşıdan herşeyi görmüş gülüyor :KK30:
eşim ayağını bağlarken önüm kısmen kapalıydı o sersemlikle görmemişim :KK17:

buna benzer çok rezillik yaşadık :KK52:

Allahım Yarabbim gülmekten gözümden yaş geldi:KK9::KK9::KK9::KK9:

okurken koptum süper şeyler yazıssınız yasamıssınız kızlar:)
benımde aklıma eşimle bırlikte yasadıgımız rezıllıgımiz geldi komık degıl tam rezalettı ozamanlar sevgiliydık tamda ateslı zamanlarımız:) hafta sonları sevgilimle birlıktıe gecırıyoruz binbir türlü yalanla(aılem daha liseye gıden kızlarının bı bekar evınde kalmasına ızın vermıyceklerınden dolayı) neyse dedigim gibi sevgılım bekar evınde kalıyor bır grup odunla beraber odunla diyorum cünkü onlardan bırtanesı eşimin kaldıgı odada cüzdanını unutmus aklınada gecenın bı yarısı düzdana ıhtıyacı olcakmıs gıbı sankı gece gece odaya daldı lak dıye ne bır kapı çalma var nede bian tereddut etme tabi biz basta dedıgım gıbı ateslı zamanımız iş üstündeyız bi baktık kı adam karsımızda bize bakıyor bı 10 20 sanıye ne oldugunu anlayama calıstık sonra sevgilim kendıne geldı üstümüzü örtü adam hala odada cüzdanımı alcaktım ben diyor neyse aldı çıktı odadan sabaha kadar uyuyamamıstım utancımdan sabahta erkenden kalkıp kımse uyanmadan evden cıkmıstık baya bı zaman yüzüne bakamamıstım arkadasın:KK43:

Bitane daha anlatayim 1 ay kadar once ishal illetine tutuldum ama oyle boyle degil aksam kocam geldi 3 kere kosarak gittim sonunda karin agrimda gecince artik wcye cikmam herhalde dedim kocam bakti benim wc kosturmam kesildi tras olmak icin banyoya girdi o gidince bende gaz cikariyorum aklimca rahatim 2 dk gecmeden bi agri saplandi karnima kosarak gittim cik disari dedim donumu indirip oturdum ki ne goreyim altima yapmisim hamileyim kocamda wcnin kapsından bana bakiyomus isimi bitirdim tualet kagidindan bi tomar katladim odaya gidene kadar bulasmasin diye kocam telasla geldi kanaman mi var niye pecete koydun diye yok diyorum indir bakicam diyo aglamaya basladim ve dedim donuma s.mmm icin rahatladi mi cok guldu hala guler ama benim icin utanc otesi bi durumdu :KK43:

Valla çok geçmiş olsun :KK60:

Aklıma geldi bir tane daha.
Bi hafta sonu annemler köye gitmişti. Biz de gidelim dedik hafta sonunu orada geçirelim.
Neyse gittik.. Gece oldu yattık..
Köyde yattığımız odanın kopkoyu bordo ve kalınca perdesi var. perdeyi yatarken öyle bir kapatmışım ki bir ışık hüzmesi bile sızmıyor içeriye.
Ama odanın kapısı cam ve annemler gece yatarken tuvaletin ışığını açık bırakıyorlar. Yani içerisi yeterince aydınlık.

Neyse yattık uyuduk.
Ben gecenin bir vakti uyandım.
Gözlerimi açtım kapattım bir kaç kez. Nefesim kesildi.
Çığlık atıcam takatim yok. Neredeyse öleceğim o derece.. Kalbim durmak üzere.
Avaz avaz bağırmaya başladım. KÖR OLDUMM Görmüyorummm diye ağlıyorum ama nasıl ağlamak.

Eşim kolumdan tutuyor ben kendimi yere atıyorum. Kör oldummm diye.

Annem, babam, abim, yengem, yeğenlerim hepsi odada ama eşim beni zaptetmeye çalışmaktan perdeyi aralamayı akıl edememiş.
Babamın perdeyi aralamasıyla kendime gelmem bir oldu. :KK51:
Meğer elektrikler kesilmiş ev zindan gibi.

Bir dakika bile sürmemiştir bu yaşanan olay ama rezilliği ömür boyu sürecek heralde.
Herkes gülmek istediğinde bunu anlatıyor
:KK37:

Çatlayacağım gülmekten, sen çok yaşa Allah seni de güldürsün, süpermiş ya :KK1::KK1::KK1::KK1:

bayadır uğramıyorum bu topiğe, özlemişim. hazır gelmişken bir rezilliğimi paylaşmadan da gitmeyeyim.

Ben 2 sene arkadaşımla aynı evde kaldım, geceleri odada tek başıma yatmaya bir türlü alışamamıştım. 2-3gecede bir sıçrayarak uyanıyordum ve korkup hemen sevgilimi arayıp uyandırıyordum, sonra da ben uyuyana kadar telefonla konuşuyorduk.:KK31:
Yine korkarak uyandığım günlerden biriydi, ben konuşarak uyumuşum yine.
Sabah bir baktım telefonumda sevgilimden bir mesaj: "çişini yaptın mı sevgilim :)" yazmış:KK53: O zamanlar da yeni sayılırız, böyle seviyesiz bir mesajı görünce çok sinirlendim, "ne saçmalıyorsun sen, bu ne seviyesizlik vs" saydıkça sayıyorum. Ardından hemen aradı vee tüm rezilliğimi tek tek anlattı:KK37:.
Gece ben buna durup dururken "çişini yaptın mı sevgilim" diye sormuşum.:KK53: O da cevap vermemiş, espri yaptığımı zannederek gülmüş, soruyu ciddi bi şekilde tekrar etmişim. "hayırdır hayatım neden soruyorsun" demiş. benden yine aynı soru gelmiş: "çişini yaptın mı sevgilim":KK53: yaptım demesine rağmen ben hala "çişini yaptın mı sevgilim" diyormuşum:KK53: 8. veya 9. soruşumdan sonra "yaptım merak etme" cevabına karşılık; "aferin. yapmadan yatma sakın" deyip kapatmışım telefonu:KK53:
Artık nasıl bir psikoloji, nasıl bir bilinçaltıysa benimki...:KK1:
Ama şu bi gerçek ki sabah çok sıkışarak uyanmıştım, geceki sorumun bunla bir alakası olabilir sanırım:KK52:

süper süper süper :KK60::KK60::KK60:

bir tane daha aklıma geldı...
eşimle beraber (evlenmek üzereydık)nişanlı sayılırdık teyzesıne gitcez teyzesıde kayserıde oturuyor neyse yola çıktık istanbuldan yol git git bitmıyor ben ilk defa istanbul dısına cıkıyorum ve ankardan sonra yeter artık oturmek ıstemıyorum deneye basladım otobusle gidiyoruz bekleyın biz biraz dolasalım öyle binelim diyemiyoruzda neyse kayserıye kadar zar zor tuttum kendımı
ramazan ayındayız ve tam iftar saatı ındık otobusten akıllı sevgılımde dedıkı şimdi onları rahatsız etmıyelım ben yolu bılıyorum gıderız dedı bende saf saf pesıne dustum gıdıyoruz ama benımkının yolu bıliyorum dedigi 9 sene once ılk defa geldıgı ve bıdaha hıc gıtmedıgı yerden bahsedıyor taaa ozamanlar sarı mınıbusler varmıs teyzesının oraya giden düstük yollara sarı mınıbus arıyoruz ama ne gitcemız semtın adını biliyoruz nede nerden bincegımızı etraftan sarı mınıbus geccekte biz bincez nereye gittigi onemlı degıl sadece sarı olsun yeter:) arıyalım gelıp alsınlar diyorum yok dıyor birine soralım dıyorum gene yok ınatcı adam mal mal dolasıyoruz sokaklarda baya bı dolandık en sonunda enıstesı aradı esımı nerdesınız dıyede allahtan ozaman kabul ettıde kayboldugumuzu esnafların yol tarıfı yardımlarıyla bizi buldular.. eve gidince ogrendık kı sarı mınıbusler kalkmıs allahtan kalkmıs yoksa biz kendımızı kımbılır nerde bulcaktık:)

ooturup odaya sıçmak istedim onu öle görünce...
ne güzel demişin öle :))))))))
ya bu erkekler bizi ne zannediyorlarsa sanki onalarınki mis gibi kokuyor
benimki girdikten yarım saat sonra girerim o da acilse :)))

Eşin gerçekten ayıp etmiş. Çok normal birşey insanın tuvaletini yapması. Yüzüne vurulmazki böyle.
Bende çekinirim ama elden ne gelirki, sıkışıp kıvranıp durursun artık :26: :KK53:

Benimde bir sürü var kesin ama şu an aklıma gelmiyor zorluyorum ya bitanesi aklımda bir gün işyerinde telefon çalıyor açıyorum çalıştığım yerin adını felan söylüyorum karşımdaki erkek nasılsınız felan diyor tanımıyorum ama ayıp olmasın diye iyiyim siz felan neyse konuşuyoruz adam e napıyorsun felan iyiyim kemküm ya sen tanımadın beni herhalde filan diyor gene kem küm bi yandan da ısrarcı beni nasıl hatırlamazsınız ne çabuk unutulduk diyip duruyo beni sinir bastı ne yapışkan adam öff diye sinir oluyorum tabi ama çaktırmamaya çalışıyorum tanırsın tanırsın biraz düşün bakalım durdum tanıyamadım beyfendi kusura bakmayın felan ama ben sizi unutmadım bu kadar çabuk unutulurmu aşk olsun diyo artık dayanamadım tanımadım sizi hatırlamıyorum tanımak zorundamıyım felan derken aşkımm diyor meğer şimdiki eşim ozamanki nişanlım hep cepten konuştuğumuz için normal telefonda sesini alamadım tabi bizimkide durumu fark edince beni kafya aldı.çok sinir olmuştum ogün.

Aynı şey benimde başıma gelmişti :KK60: Hep sesini duyduğum kişinin sesini alamadım ve utandım o anda fakat onada farklı gitmiş sesim :KK52::KK52:

Bende anlatayım o zaman,şimdi biz yeni çıkıyorduk sevgilimin saçı baya uzundu muhabbet ediyorz benm kafa başka yerde :KK52:
dediki aşkım kestireyim mi ya,ben şeyden bahsediyor sandım saçmalama ne diyorsun sen ne kestirmesi falan dedim buda kökü bende ya dert etme dedi , bende aşkım tercihlerinin değişik olduğunu önceden söyleseydin ben böyle istemem dedim,oda uzun saçlı erkekleri sevdiğini bilmiyordum demez mi :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:bende şeyinden bahsediyor sanmıştımm ! :KK52: anlattım sonra tabi baya bi dalga geçti :KK52::KK52::KK52:

merhaba kızlar konu çok iyi gerçekten çok güldüm yaa...
bir tanede ben anlatayım..Düğün günüm herşey süper nikah kıyıldı pasta merasimi kamera çekiyo foto çekiyolar falan neyse pasta geldi eşim bıçağı tuttu elimle beraber asıldı kesiyo bi taraftanda kesmiyo diye söyleniyo maket o bırak diyorum müzikten duymuyo allahım kolum koptu millet kriz geçiriyo tabi sonunda garson kız geldi ve alttaki dilim pastayı gösterip durdurdu bizii allahıımmm çok utanmıştım düğün viedomu izleyemiyorum :):)

:KK53:
yav insanın özeli vardır demi,bide kıkır kıkır gülüyor :111:
bi keresinde de gene muhteşem dansımızı yapıyoduk ama gece: ))
nerden geldiyse aklımıza :KK53:
müziğide açtık tempolu şekilde dans ediyorduk bi yandan da tuhaf tuhaf konuşuyorduk :KK37:
aşağıdan oklavayla bi vurdular tavana : ))
bide bağırdı kadın getirmeyin beni yanınıza diye :KK53:
bizi tanımıyor komşular yeniyiz,herhalde çocuk sandı kadın :KK53:

Gözümde canlanıyor dansınızı da olamaz öyle birşey :KK52: İnan birebir görüp izlemek isterdim sizi :KK1::KK1:

Mutlu bir beraberlik ve evlilik, allah bozmasın :KK9:

bak aklıma bir tane daha geldi yeni evliyiz o zamanlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi geldi bize akşam gerçi önceden de tanışıyoruz ama olsun ben yeni enlenmişim onlar da bize gelmiş ilk misafir sonuçta neyse ben bunlara çay yaptım ilk bardakları dağıttım çerez muhabbet okey oynuyoruz falan bardaklar boşalınca eşim bana hayatım ikide bir masadan kalkma git çaydanlığı getir dedi ben de gittim yanan ocağın üstünden çaydanlığı aldım geliyorum yeni gelinim ya nasıl da kasılarak süzülerek geliyorum bir yandan da ortamdaki muhabbete katılma gibi derde girmişim ben o dalgınlıkla eşimin arkadaşına çay doldurayım dedim ki fokur fokur çaydanlık çağıldaya çağıldaya adamın pantolonuna geldi yanmadı ben iyiyim falan diyor ama yandığı her halinden belliydi adama yeni bir patolon verdik bir de ben buz getirdim gece boyu buz adamın ön tarafta:))) aaaayyyy çook utanmıştım ya

:KK1: Demekki yeni evlenenlerin böyle bir endamlara girişleri var, inşallah bizde görürüz o günleri :KK12:

eşimle yeni sevgili olduğumuz zamanlar çalıştığım okulda tel çekmiyor biz de bilgisayardan mailleşiyoruz tenefüslerde ama 1 tane pc var o da müdürün.. müdür bana istediğim zaman pc yi kullanabileceğimi söyledi masa boşsa direk oturuyodum sevglimden gelen maillere bakıyorum bir gün okadar dalmışımki müdür bana x hanım dedi ben de kafamı kaldırıp "efendim aşkım" demişimm:KK17:

adamın gözleri 3 katına çıktı, odadaki arkadaşlar puhaaaaaa koptular ben de özür diledim falan ama...:KK1:

Aaay çok fena, bende öyle oluyorum bazen, dilimin ucuna gelir gibi oluyor :KK52::KK52:

bizde eşimin memleketine gittik eşimin abisinin arabası var kırmızı ve eşim o arabayla beni çarşıya göturdu ciğ köfte almaya neyse gidip aldık arabaya doğru yuruyoruz ben eşimden önce arabaya bindim halla halla saga sola bakıyorum eşim yok bide ne göreyim eşim son sesiyle bagırıyo beni çagırıyo arkamı bi döndümki megerse başkasının arabasına binmişim ohh ne guzel sanki benimmiş gibi neyse utanarak çıktım arabadan aaa bide baktımki herkes bana bakıyo nasıl guluyo ama çok utanmıştımm ve gulmuştuk

merhaba kızlar konu çok iyi gerçekten çok güldüm yaa...
bir tanede ben anlatayım..Düğün günüm herşey süper nikah kıyıldı pasta merasimi kamera çekiyo foto çekiyolar falan neyse pasta geldi eşim bıçağı tuttu elimle beraber asıldı kesiyo bi taraftanda kesmiyo diye söyleniyo maket o bırak diyorum müzikten duymuyo allahım kolum koptu millet kriz geçiriyo tabi sonunda garson kız geldi ve alttaki dilim pastayı gösterip durdurdu bizii allahıımmm çok utanmıştım düğün viedomu izleyemiyorum :):)

bizde eşimin memleketine gittik eşimin abisinin arabası var kırmızı ve eşim o arabayla beni çarşıya göturdu ciğ köfte almaya neyse gidip aldık arabaya doğru yuruyoruz ben eşimden önce arabaya bindim halla halla saga sola bakıyorum eşim yok bide ne göreyim eşim son sesiyle bagırıyo beni çagırıyo arkamı bi döndümki megerse başkasının arabasına binmişim ohh ne guzel sanki benimmiş gibi neyse utanarak çıktım arabadan aaa bide baktımki herkes bana bakıyo nasıl guluyo ama çok utanmıştımm ve gulmuştuk

uykumun gelmedigi ve sıkıntılı oldugum şu saatte öyle güldüm ki size çok yaşayın emi:KK1: "maket o maket" :KK60:

X