Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

[QUOTE;28878997]Mübarek nasıl fark edemedin düştüğünüüüü :44:
Cebinde değilmişki fark etmeyesin en önemli yerdeymiişşşş
Neyse inşaallah dediğin gibi temizdir :26:[/QUOTE]

yaa karapisso ne bileyim valla anlamadım hiç. küçüçük don giyersen düşer tabi giysene baksır falan. allahtan son günümdü pek bişey yoktu gelen gidn

Taze taze oldu bu hemen anlatayım:)
Geçen gün nişanlımla mutfakta oturduk sigara içiyoruz. O günde mobilyalarımızı aldık bu heyecanlı heyecanlı onlardan bahsediyo işte aşkım herşeyimiz ne kadar güzel oldu dimi vs. diye.Bende bir yandan onaylıyorum ama bağırsaklarım içerde resmen horon tepiyo (bende gastrit vardır ve beni heryerde rezil eder bu bağırsak guruldaması lanetolası((
Bir anda bir guruldama benden ama sanki içimde öküz bağırıyo o derece yani. Nişanlım bir anda sustu aşkım noluyo o ne yaa falan dedi. Bende anlattım bağırsak diye ama pis benle dalga geçiyo hadi hadi wc git sen en iyisi diyo. Neyse bende güldüm falan fazla uzatmadım.
Ertesi gün bu yine bize geldi. oturduk falan neyse kalktı bu ben gidiyim diye, geçirmeye çıktım. tam beni öpecek, dışarıdan bir kedi mırlaması geldi ama benim bağırsak guruldamasıyla aynı :)))) (malum mart yaklaşıyor:)))
Durdu aşkım yinemi diyo. aşkım ne yinemi diyorum baktım ciddi, midemi tutuyo noldu sana diyo. yok aşkım valla benden değil dedimsede inandırmam epey vaktimi aldı:) neden sonra inandı ama gülmekten adamın öpesi falan kalmadı, tey allahım yaaa adım çıktı kızlar, her gurultuyu benden biliyo((

10 numara veriyorum baya güldüm ya

çok güldüm süper ya bende çekiyorum bundan :)

Ofisteyim şuanda, çalışıyorum ve rahat rahat gülemedim diye içimde patladı nefessiz kaldım resmen Çok komik yaa siz çok yaşayın, güldürdünüz beni içimden de olsa :) Allahtan birşey olmamış size

adam hiçbir şey demedi mi yaa, ben olsam gülümserdim, yine diğer kolunda çocuk varmış adamın, ya karısı olsaydı

Bunu ben yapsaydım duymadığım laf kalmazdı herhalde
Eşin anlayışlı biriymiş ve diğer adamın da karısı yanında değilmiş iyiki :90:

Ölcem gülmekten midem sıkıştı allahımm o nasıl bir olaydır yaa bayıldım harikasınız on üzerinden yıldızlı on

biz eşimle birbirimizin yanında gaz çıkarırız hep çekinmeyiz.
fakat biz yan komşuya bolcana rezil olduk
bizim karşı işyeri.
adamlar 8,30da geliyor,eşimde o saatte gidiyor.
çoğu gez ben eşimi yollarken onlarla karşılaşırız ama muhabbetimiz yoktur.
ben eşime bir sürü lakap takarım.nünü,popişini yediğim,dadadada vs.
öyle saçma sapan sözler işte,eğlence olsun diye
eşimle komik bi dansımız var görseniz gülmekten yere yatarsınız,salsa çaça arası bişey: )))
benim kalçalarda yerinde olduğundan,bu dansı yaparız sonra ben çocuk gibi arkamı dönüp popo salları sonra tekrar dönerim falan
sabah uyandık,uyku sersemiyiz tabi.
eşim hazırlandı.
kapının önünde ayakkabılarını giyiyor.
benim altımda tayt,meşhur dansımı yapıyorum: ))
nasıl gözüm dönmüşse bi arkamı dönüyorum,bi önümü: )))
eller havada
bi yandan da bağırıyorum:
''nüüüüünnnüüüüüü nüüüünnüüüüüü nünülerin nünüsü,senin popişini yeeeeriiiiim da da da da da da ddddaaa daaad da da'' :111:
eşim ayakabı bağlama işini bitirince acı gerçekle karşılaştık,adam karşıdan herşeyi görmüş gülüyor
eşim ayağını bağlarken önüm kısmen kapalıydı o sersemlikle görmemişim

buna benzer çok rezillik yaşadık

Son düzenleme:
canım seni tanımadan bayıldım sana mms1 canım ALLAH razı olsun benim gülmelerime oğlum eşim geldi onlarada anlattım baya güldüler çok tatlısın ALLAH hep güldürsün ağlatmasın

ay bende bayılacam gülmekten harika yaa, ee taze gelin heyecanlı ve şaşkın Allah tamamını erdirsin inşallah canım

süpersiniz bende senin gibiyim birisini severken saçma sapan sesler çıkarıyorum benimde çok rezil olmuşluğum var

ahahaahaaa psikopatlar yaaa şimdi çatlayacam kızzzz
adamın yerinde olsam ben de oturup izlerdim komedi dans ikilisi sizi

ayy sabah sabah çok güldüm buraya yazmayalı ve okumayalı baya olmuştu

yaaa o bereket tanrısı mı ne zıkkımsa her tatilde bana da görünüyolar açmış orda duruyo ne saçma sapan bişey o yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…