- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
benim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni
benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)
AAA flocke nedenki eşinin elini öpmezmisin.. Biz bayram sabahları camiden gelir ben onun eli öperim oda benim avuç içimi sonra anlımı öper sonrada haşlığımı verir..
6 senelik evliyim hayatımda yanlız başına hiç bu kadar kızarmamıştım.Yemek yedik herşey çok güzeldi eşimle muhabbet ediyoruz neyse eşimede banada bişeyler oldu karnımız gurul gurul yani karnımız bozuldu neden olduğunu bilmiyoruz hatta dalga geçti müsil falan mı attın yoksa diye bende delirdin mi sen demeye kalmadı fırladım tuvalete. Neyse o ana kadar herşey normal gibiydi aslında nerden bilebilirdim 500 kgluk bomba patlar gibi ses çıkacağınıı ben bile korktum oha dedim birdennn Ne yapacağımı bilemedim ama kıpkırmızı oldum ve bir yandan gülüyorum bir yandan saçmalıyorum kendi kendime çıkamıyorumda wcden yüzüne nasıl bakcam. ..Neyse çıktım ben ama oturma odasının kapısı çıkarken açıktı geldiğimde kapalııı eyvah dedim duydu duymasınada girdim dizi izliyor yan yan baktımmm salak salak gülümsedim noldu aşkım dediiii(utanmayım diye çeviriyor işte)Duydun dimi dedim :26:Oda yooo neyiii falan diyor yalan söyleme dedimmm bencede ohaa aşkım dediii gülme krizine girdi rezil oldum rezill hemde fena rezil oldum yaniiii.
masallah dokulmeye baslamısız. Sıra bende ama bu rezıllık degıl sadece komık bana gore:)
Esımle uyuyoruz (1 aylık evlıyım) uykusunda bıranda boynumu sıkmaya basladı " yeter dıyorum susssss artık" dıye bagırdı . Gozumu actım sonra o da actı , saskınlıkla hıcbısey demedım. Sonra sacımı oksadı tekrar uyuduk. Neyse sabah ıse gıttım sonra aksam eve geldım yemek hazırlıyorum. " askım ben dun gece ruyamda konustum mu "dedı. o oyle soyleyınce hemen hatırladım """ aaaaa askım sen dun gece benı boguyordun yeter sus artık dıye bagırdın bak sımdı hatırloadım vallahı" dedım.
Sonra bı gulmeye basladı askım aksam ruyamda bırıyle kavga edıyordum sus dıyorum hala konusuyordu en son onu bogazına sarıldım ben dedi.
Vallahı kızlar daha bır aylık evlıyım 3 sayfa haberı olacaktım allah korusun. delımıdır nedır adam dıye dusundum.
Neyse uyku sersemı pek anladım ama valla bı daha olursa can havlıyle bende senın bogazına cokerım dıkkatlı ol dedım
çok güldüm süper ya bende çekiyorum bundan :)
10 numara veriyorum baya güldüm ya
adam hiçbir şey demedi mi yaa, ben olsam gülümserdim, yine diğer kolunda çocuk varmış adamın, ya karısı olsaydı
eşimle beraber kardeşini ziyarete gidicez bunlar 4. katta oturuyor asansör bozuk ay baktım ben çocuk kucağımda çıkamıcam topuklu ayakkabılar eşime dedim çocuğu kucağına al ben düşürürüm şimdi belli olmaz bu ayakkabılarla kurdada kuzuyu teslim etmişim meğer daha birinci kata yeni varmıştımki tangur tungur bir döndüm benim adam çocukla beraber düşmezlermi çocuğa bişe olmasın diyede çocuğu havada tutuyo kendi yere yapışık merdivenleri yalıyayalıya indi aşağıya ben bunu hiç umursamıyorum doğal olarak direkt çocuğu aldım kucağından oda korkudan ağlıyor onu pışpışlıyorum biyandan eşime döndüm kızıcam oda ayağım anam ayağım yandım anam bağırıyo deli bütün apartman döküldü başımıza çocuğu düşürmüş iki salak muamelesiyle çıt çıt sesleri yaralı bir adam ve ağlayan bir bebek eşliğinde kaçar adım evimize döndük:)
diğer bir rezilliğimiz eşimle nişanlıyken oldu . ben başka bir ilde üni okuyordum. eşim ailemle aynı şehirde çalışıyordu. uzaktayken bu beni çok kıskanıyordu sürekli kavga huzursuzluk birgün arkadaşlarımın evine gitmeme izin vermedi. gidersin gitmessin nese bende tamam gitmicem dedim ama gittim ,ufak yalandan ne olur nerden anlıcak sanki dedim. bu habire arıyor ne yaptın ne ettin normal konuşup kapatıyorum. yani kapattığımı sanıyorum. attım kenara teli bi gülüyoruz yedi hemende hahahaha ,yalandan kim ölmüş sanki nasıl anlayacak ,tam saf benimkide daha ne iğrençlikler söyledim hatta bir ara gaza gelip tam salak dediğimi hatırlıyorum. sonra bi baktım tel açık bizi nekadar dinledi bilmiyorum ama telefonu refleksle kapattım. bar bar arıyo zar şor açtım. bana tek şunu dedi "sana artık güvenemem ne halin varsa gör "şaştım kaldım. bendeki aşk ve bide suçluluğun verdiği kaldırma kuvvetiyle ertesi gün atladım otobüse eşimin yanına gittim. aradım bunu "gel beni terminalden al son kez konuşalım" geldi aldı sağolsun ,valizimlede gelmişim birde bir ağır arabasının bagajına koydu valizimi nese biyerde oturuyoruz bi kavga başladı tekrar " iyi oldu bana yalan söylettiren sensin" dememle "kalk çabuk" dedi bana, kalktım bi güzelde arabaya kuruldum. eve bırakacak sanıyorum . bi baktım benim valiz havada dönüyo. attı valizimi yerlere, bulunduğumuz yer işlek biyer ama ne dolmuş geçiyo ne otobüs taksiye verecek param yok anam demezmi "arabamdanda in " ben şoktayım ama hala gururluyum "beni nerden aldıysan oraya bırakacaksın" dememle bu delirdi iyicene kolumdan çekiyo. ben inmiyorum "in arabamdan" diye nasıl bağırıyo yırtıyo bitarafını yapıştım koltuğa o arada oturduğumuz yerin görevlisi geldi. "lütfen burda tartışmayın" kısaca defolun gidin dedi eşim hemen valizi bağaja tekrar attı. 1 km falan gitti tekrar indi. valiz yine havada uçtu nasıl bağırıyo "çabuk in in dedim" kollarımdan çekiyo sonunda çekti düşürdü beni yere kapıyıda kapattı koşa koşa şöför koltuğuna bindi bende araba kalkmadan arka koltuğa atladım ön koltuğada bir sarıldım nese oradanda arabalar geçiyo yanımızdan geçerken yavaşlıyorlar utandı bu yine valizi bağaja attı. 2 km gitti. bidaha indi. valiz yine havada ama nasıl dövüşüyo valizle bende baktım dolmuş durağına yaklaşmışız "tamam iniyorum kes" dedim. dememe kalmadan baktım bir polis aracı yanaştı salağın biri 155 arayıp kızın biri bohçasını almış bir oğlana kaçmak istiyo oğlanda kabul etmiyor. alın anasına götürün yazıktır kesin bunu arıyolardır. diye ihbarda bulunmuş bide kocaya kaçan kız muamelesi görmezmiyim nese olayı açıkladık. tartışıyoduk falan dedik kimliğimi gösterdim 22 yaşında olduğumu gördüler birde eşimde benim nişanlım diyince polisde bişey demedi eşim birde polise sadece ders vermeye çalışıyordum dedi polisde tamam kızı al ve gidin salak salak davranıp cevreyide rahatsız etmeyin dedi rezilliğimle beraber arabaya bindim. ve ordan uzaklaştık ben somurtmuş dudaklarımı kemirirken eşim birden kahkahalarla güldü bende kendimi tutamadım gülmeye başladım böylece güle güle ertesi gün buluşmak üzere öpüşüp koklaşıp evime gittim ertesi gün buluşamadık tabiki nedenmi eşim valizle verdiği savaş sonucunda yoğun bir bel ağrısından yataktan kalkamamıştı
Allah ım çokkk güldüm Allah da sizi güldürsün. Gözümden yaş geldi....
canım seni tanımadan bayıldım sana mms1 canım ALLAH razı olsun benim gülmelerime oğlum eşim geldi onlarada anlattım baya güldüler çok tatlısın ALLAH hep güldürsün ağlatmasın
biz eşimle birbirimizin yanında gaz çıkarırız hep çekinmeyiz.
fakat biz yan komşuya bolcana rezil olduk
bizim karşı işyeri.
adamlar 8,30da geliyor,eşimde o saatte gidiyor.
çoğu gez ben eşimi yollarken onlarla karşılaşırız ama muhabbetimiz yoktur.
ben eşime bir sürü lakap takarım.nünü,popişini yediğim,dadadada vs.
öyle saçma sapan sözler işte,eğlence olsun diye
eşimle komik bi dansımız var görseniz gülmekten yere yatarsınız,salsa çaça arası bişey: )))
benim kalçalarda yerinde olduğundan,bu dansı yaparız sonra ben çocuk gibi arkamı dönüp popo salları sonra tekrar dönerim falan
sabah uyandık,uyku sersemiyiz tabi.
eşim hazırlandı.
kapının önünde ayakkabılarını giyiyor.
benim altımda tayt,meşhur dansımı yapıyorum: ))
nasıl gözüm dönmüşse bi arkamı dönüyorum,bi önümü: )))
eller havada
bi yandan da bağırıyorum:
''nüüüüünnnüüüüüü nüüüünnüüüüüü nünülerin nünüsü,senin popişini yeeeeriiiiim da da da da da da ddddaaa daaad da da'' :111:
eşim ayakabı bağlama işini bitirince acı gerçekle karşılaştık,adam karşıdan herşeyi görmüş gülüyor
eşim ayağını bağlarken önüm kısmen kapalıydı o sersemlikle görmemişim
buna benzer çok rezillik yaşadık
süpersinizbende senin gibiyim birisini severken saçma sapan sesler çıkarıyorum benimde çok rezil olmuşluğum var
biz eşimle birbirimizin yanında gaz çıkarırız hep çekinmeyiz.
fakat biz yan komşuya bolcana rezil olduk
bizim karşı işyeri.
adamlar 8,30da geliyor,eşimde o saatte gidiyor.
çoğu gez ben eşimi yollarken onlarla karşılaşırız ama muhabbetimiz yoktur.
ben eşime bir sürü lakap takarım.nünü,popişini yediğim,dadadada vs.
öyle saçma sapan sözler işte,eğlence olsun diye
eşimle komik bi dansımız var görseniz gülmekten yere yatarsınız,salsa çaça arası bişey: )))
benim kalçalarda yerinde olduğundan,bu dansı yaparız sonra ben çocuk gibi arkamı dönüp popo salları sonra tekrar dönerim falan
sabah uyandık,uyku sersemiyiz tabi.
eşim hazırlandı.
kapının önünde ayakkabılarını giyiyor.
benim altımda tayt,meşhur dansımı yapıyorum: ))
nasıl gözüm dönmüşse bi arkamı dönüyorum,bi önümü: )))
eller havada
bi yandan da bağırıyorum:
''nüüüüünnnüüüüüü nüüüünnüüüüüü nünülerin nünüsü,senin popişini yeeeeriiiiim da da da da da da ddddaaa daaad da da'' :111:
eşim ayakabı bağlama işini bitirince acı gerçekle karşılaştık,adam karşıdan herşeyi görmüş gülüyor
eşim ayağını bağlarken önüm kısmen kapalıydı o sersemlikle görmemişim
buna benzer çok rezillik yaşadık
2 sene önce bodrumda tatildeyiz eşimle.akşam çarşıda gezıyoruz evimize donecegımız için dostlarımıza hediye alalım dedık.bir dukkanın onundeyız bayağı bişeyler var ben sırayla bakıyorum yanımızda da çalışan bir delikanlı var uzunca birşey vardı karanlıktan net goremedığım için elime aldım "bu ne" dedim çocukda "sabuuunn" dedi ama ben pancar gibi kıpkırmızı oldum çünkü elimde uttuğum sabun bir penisti! eşimle ordan hızlıca ayrıldık gülüşerek :)) çok utanmışım çook eşimde oyle herşeyı bilmeden eline alma dedi :))
ay altıma işiycem öldüm öldüm