- 2 Kasım 2012
- 212
- 1
Başka şehirde yaşayan sevgilime hoşluk olsun diye şiir göndereyim istiyorum.İnternetten Murathan Mungan'ın bir şiirini çok fazla dikkatli okumadan gönderiyorum..Sevgilimin bir kaç dakikalık sessizliğinden sonra gülücük göndermesine şaşırıp şiiri dikkatlice okuyorum..Bomba da burda :)
"Erkekliğin sütunu bıraktığın
Tuzlu dudaklarım
Ardından bi şiiri mırıldanıyordu sana "
evet erkekliğin sütununun ne olduğunu ve şairin ne kastettiğini anladınız sanırım :) )))))))
Rezil oldum rezil :) Halen her şiir muhabbetinde dalga geçer :)
Başka şehirde yaşayan sevgilime hoşluk olsun diye şiir göndereyim istiyorum.İnternetten Murathan Mungan'ın bir şiirini çok fazla dikkatli okumadan gönderiyorum..Sevgilimin bir kaç dakikalık sessizliğinden sonra gülücük göndermesine şaşırıp şiiri dikkatlice okuyorum..Bomba da burda :)
Tuzlu dudaklarım
evet erkekliğin sütununun ne olduğunu ve şairin ne kastettiğini anladınız sanırım :) )))))))
Tuzlu dudaklarım
Tuzlu dudaklarım
hemen anlatayım ufffffffffffffff cok kötü yaaagörümcemın yanına geldık ankaraya.hava buz gıbı üşütmüşüm..biz salonda yatıcaktık salon kocaman 2 oda kadar ortada yarım duvar var.neyse baktım bunlarr annesıyle diğer odada konusuyorla ben oturdum salondakı koltuga.ama nasıl gazım var.dedım hazır yoklar cıksın içimden..ben saldım bıraz seslı.sonra gözüm salonun diğer kösesıne kaydı.eşim bana bakıyor.megerse o salonun dıger ucunda oturuyomus.ben görmemısım.odadakıler annesıyle görümcemmıs..ay allahım bana bakıo eşim ben ona.eee hadı gel yatalım dedım ama kıpkırmızı oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm..bide rahat cıksın dıye bacagımı yana kaldırıyom ya :):):) şimdi yüzüne bakamıyorummmmmm napıcam bennn..ilk defa bukadar rezil oldumm
6 senelik evliyim hayatımda yanlız başına hiç bu kadar kızarmamıştım.Yemek yedik herşey çok güzeldi eşimle muhabbet ediyoruz neyse eşimede banada bişeyler oldu karnımız gurul gurul yani karnımız bozuldu neden olduğunu bilmiyoruz hatta dalga geçti müsil falan mı attın yoksa diye bende delirdin mi sen demeye kalmadı fırladım tuvalete. Neyse o ana kadar herşey normal gibiydi aslında nerden bilebilirdim 500 kgluk bomba patlar gibi ses çıkacağınıı ben bile korktum oha dedim birdennn Ne yapacağımı bilemedim ama kıpkırmızı oldum ve bir yandan gülüyorum bir yandan saçmalıyorum kendi kendime çıkamıyorumda wcden yüzüne nasıl bakcam. ..Neyse çıktım ben ama oturma odasının kapısı çıkarken açıktı geldiğimde kapalııı eyvah dedim duydu duymasınada girdim dizi izliyor yan yan baktımmm salak salak gülümsedim noldu aşkım dediiii(utanmayım diye çeviriyor işte)Duydun dimi dedim :26:Oda yooo neyiii falan diyor yalan söyleme dedimmm bencede ohaa aşkım dediii gülme krizine girdi rezil oldum rezill hemde fena rezil oldum yaniiii. [/Q
gözlerimden yaş boşaldı ya sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:)
Yaa bu çok rezil bir durum ama eşime değil komşulara :18:geçenlerde apartmanda komşuya çıktık. Üst kata Benimde reglimin son günü ped beni çok rahatsız etti kocaman şey. Günlük pedte kalmamış şimdş nerden bulayım peçete koyayım bari dedim. Bir de bol mu bol havadar bi pantolon giydim şöyle kocaman bol paçalı rahat pantolonlardan . tabi ben savura savura bi hal oldum paçaları. neyse çıktık komşuya yedik içtik geldik. Eve geldim hemen kendimi wcye attım bi baktım peçete yok :18:ayyyyy kafam dank ettı muhtemelen komşuda düştü oturduğum yere arkamdan ne konuşmuşlardır.inş. orda düşmemiştir. hiç olmazsa Temizdir diye dua ettım. :18::18::18: