Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Nişanlımla 3 gün önce alışverişe gittik. Başka birşey arıyoruz ama kendimizi bi anda çeşit çeşit avizelerin olduğu bi reyonda bulduk.
Avizeler o kadar güzel ve değişik ki nişanlım hemen kurcalamaya başladı, zaten elektronikçi olduğu için sever böyle şeyleri.
Kocaman şatafatlı bi avizeyi inceliyo. avizenin ortasında kalınca bir misine ile kumanda asılı, aşağıya doğru sarkıyo, bi düğmeye basınca ortasındaki ışılar yanıyo diğerine basınca kenardakiler vs. nişanlım diyor aşkım evimize bundan alalım bak çok güzel kumandalı hem. o anda nasıl bir saflığım tuttuysa ''aşkım napcaz bunu yaa her seferinde kalkıp yakcaz kalkıp kapatcaz aynı şey hem ortasından sarkıyo kumanda kocaman ne o öyle görselliği bozuyo'' dedim :) tabi bunu söyler söylemez hemen jeton düştü inşallah anlamamıştır diyorum kendi kendime.
nişanlım suratıma öyle bi baktı ki, tek söylediği şey ''yok canım'' :)))
ne biliyim ben asılı olduğu misineyi kumandanın kablosu zannettim. :))))
3 gündür hala gülüyoruz :)))

Başka şehirde yaşayan sevgilime hoşluk olsun diye şiir göndereyim istiyorum.İnternetten Murathan Mungan'ın bir şiirini çok fazla dikkatli okumadan gönderiyorum..Sevgilimin bir kaç dakikalık sessizliğinden sonra gülücük göndermesine şaşırıp şiiri dikkatlice okuyorum..Bomba da burda :)

"Erkekliğin sütunu bıraktığın
Tuzlu dudaklarım
Ardından bi şiiri mırıldanıyordu sana "

evet erkekliğin sütununun ne olduğunu ve şairin ne kastettiğini anladınız sanırım :) )))))))
Rezil oldum rezil :) Halen her şiir muhabbetinde dalga geçer :)

canım baya bir rezil olmuşsun hemde gözümden yaş geldi
neyse ona durumu anlatırsın anlar

evett yaaa çok fena olmuş
ben bile çok güldüm şiir dendimi hemen süt geliyordur aklınıza sizin

Cidden benimki bişey değilmiş o zaman :)))
Ama tatlı anılar bunlar, bencede anlayışla karşılayacaktır :)

eşim askerde bende yemin törenine yanına gitmek istiyorum annem bırakmıyor ,annenmde tamam ozaman baban ile git dedi bilmediğin yerde tek başına ne işin var dedi tabii ozaman annemin söledikleri bir kulağımdan giriyor ötekinden çıkıyo mecburen tamam dedim.Annemde babamı tembihlemiş yalnız bırak çocukları diye zaten vakit dar.tören bitti cafe gibi biyere oturduk ben ,eşim, babam,babam dediki ben gidiyimde biletleri alıyım dedi eşimde dur baba ben gider alırım dedi,içimden nasıl kızıyorum,babam geri ayaklandı şurda tezgahta bişeyler satıyorlar dedi ben bi bakıyım da geliyim dedi artık kalktı.:))) bende eşime döndüm ama cafe çok kalabalık her asker ailesiyle oturuyor tam aşkım falan diyecekken (eşimde utanır kalabalık yerlerde elini tutuyum sarılıyım falan) bir baktım sandalyesini çevirmiş hafiften arkasındaki başka bir asker arkadaşıyla konuşuyor sanki hiç görmedi çocuğu babam gelsin diye dua etmiştim yine onun yanında muhabbet ediyordu :)))))))

Son düzenleme:

cok fena rezil olmussun

Akşam yemeğinden sonra ben bilgisayarı aldım bi koltuğa geçtim eşimde spor kanalını açtı maç izliyor. Ben dünyayla ilşkimi kesmişim eşim bişeyler diyor duymuyorum. kafamı da çevirmişim hiç ilgilenmiyorum. O sırada kanalda popo mu kaka mı ne öyle bi laf geçti . ama bak onu duydum benım hemen gözler açıldı neeeeeeeeeeaaaaaaaaa aşkım duydunmu ne dedi aaa aa çok ayıp bişey söyledi spiker dedim yaa inanmıyorum diyorum coşkulu coşkulu duymadınmıı ???eşim bastı kahkayı o futbolcunun adı!!!!!. Ben şaşırdım hey allahım hiç insan çocuğuna böyle isim koyarmı diyorum ne ayıp şey . Eşim de diyor ki sanki türk yabancı o ( ay ne saflık yabancı tabi o anda bunu düşünemıyor olmam ne diye adlandırılır acaba) eşimde diyor ki o da bişeymi skilachi bile var daha sonraları onu da duydum tabi ama bu kadar dumur olmadım.

Çoook güldümm yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Birgün nişanlıyken alışverişe gittik,eşim kabinde bişeyler deniyor.
Bende beğendiğim birkaç kazağı götürdüm denesin diye aşkım denedi ama hiçbiri olmuyor.
Bana diyorki bir beden büyüğünü getir o arada ben bir baktımki adama bayan reyonundan kazak getirmişim o an kendimi çok şapşal hisseetim.
neyseki toparlamıştıım

Geçen akşam eşimin suuu suu diye bağırmasıyla uyandım,kalktım su verdim.Artık nasıl bir iç yanmasıysa bir dikişte içti koca bardak suyu veee tişikürlerrrrrr deyip anında kıçını dönüp yattı.Ben öylece kala kaldım.O nasıl birr suuuu diye bağırmak,o nasıl bir su içmek ve o nasıl bir teşekkür etmekÖldüm gülmekten Tişikürlerrrr ne yaaaaaa Sabah anlattım hatırlamıyor deli

Erkek arkadasim genelde romantiklikten tamamen uzaktir.Gunlerden bir gun yakisikli prens romantik olmaya karar vermis olacak ki mukemmel sicak davrandi bana.Sonra bir ara yakinlasmaya basladik tam opecekken burnuma bakt.(Ben de genelde aynayla yuzumu incelerim soranlara da sumugum var mi diye baktim derim gulerek).O gun kendimden nasil eminim ne o sumuk mu var diye guldum yoo falan dedi ama surat aynen soyle sonra can havliyle aynaya bir baktim ki nefs alip verdikce iceri disari hareket eden birsey
Hala anlatip guleriz

6 senelik evliyim hayatımda yanlız başına hiç bu kadar kızarmamıştım.Yemek yedik herşey çok güzeldi eşimle muhabbet ediyoruz neyse eşimede banada bişeyler oldu karnımız gurul gurul yani karnımız bozuldu neden olduğunu bilmiyoruz hatta dalga geçti müsil falan mı attın yoksa diye bende delirdin mi sen demeye kalmadı fırladım tuvalete.Neyse o ana kadar herşey normal gibiydi aslında nerden bilebilirdim 500 kgluk bomba patlar gibi ses çıkacağınııben bile korktum oha dedim birdennnNe yapacağımı bilemedim ama kıpkırmızı oldum ve bir yandan gülüyorum bir yandan saçmalıyorum kendi kendime çıkamıyorumda wcden yüzüne nasıl bakcam...Neyse çıktım ben ama oturma odasının kapısı çıkarken açıktı geldiğimde kapalııı eyvah dedim duydu duymasınada girdim dizi izliyor yan yan baktımmm salak salak gülümsedim noldu aşkım dediiii(utanmayım diye çeviriyor işte)Duydun dimi dedim :26:Oda yooo neyiii falan diyor yalan söyleme dedimmmbencede ohaa aşkım dediii gülme krizine girdi rezil oldum rezill hemde fena rezil oldum yaniiii.

Son düzenleme:

2 sene önce bodrumda tatildeyiz eşimle.akşam çarşıda gezıyoruz evimize donecegımız için dostlarımıza hediye alalım dedık.bir dukkanın onundeyız bayağı bişeyler var ben sırayla bakıyorum yanımızda da çalışan bir delikanlı var uzunca birşey vardı karanlıktan net goremedığım için elime aldım "bu ne" dedim çocukda "sabuuunn" dedi ama ben pancar gibi kıpkırmızı oldum çünkü elimde uttuğum sabun bir penisti! eşimle ordan hızlıca ayrıldık gülüşerek :)) çok utanmışım çook eşimde oyle herşeyı bilmeden eline alma dedi :))

Komık bir anı. Eşimle ozamanlar nişanlıydık ev arkadaşımın da erkek arkadaşı var neyse hep beraber çok eğlenirdik. Beyler gece bizde kalacak bilenler bilir cranıum diye bir oyun vardı evde onu oynayalım dedik. Anlatılacak şey de korse. Kız arkadaşım tarif ediyor. erkekler bilecek başladılar saymaya bizim beyler (don. külot g.string tanga jartiyer straplez. Paçalı don.) ama bi korse gelmedi akıllarına repertuarları pek genişmiş bu kounuda çok gülmüştük. Sonra korse olduğu anlaşılınca sen anlatamadın bilmem ne cart curt korse yi düşünen kim akılları donda?

Yaa bu çok rezil bir durum ama eşime değil komşulara :18:geçenlerde apartmanda komşuya çıktık. Üst kata Benimde reglimin son günü ped beni çok rahatsız etti kocaman şey. Günlük pedte kalmamış şimdş nerden bulayım peçete koyayım bari dedim. Bir de bol mu bol havadar bi pantolon giydim şöyle kocaman bol paçalı rahat pantolonlardan . tabi ben savura savura bi hal oldum paçaları. neyse çıktık komşuya yedik içtik geldik. Eve geldim hemen kendimi wcye attım bi baktım peçete yok :18:ayyyyy kafam dank ettı muhtemelen komşuda düştü oturduğum yere arkamdan ne konuşmuşlardır. inş. orda düşmemiştir. hiç olmazsa Temizdir diye dua ettım. :18::18::18:

karsısında dans etmeye kalksmıstım bı turlu olmadı olmadı. okadar da pratık yapmıstım saatlerce ayna karsısında :) sonra gulerek gtıım hızlıca yanına gozlerını kapattım. ''''az once gorduklerını UNUTACAKSIIINN UNUTACAKSIN DEDIM !!! ''dedım.
:)))

Hayatinda bowling oynamamis ben erkek arkadasimin zoruyla bowling oynamaya gittim.Salona girer girmez koluna yapistim noooluur oynamayalim herkes bakar diye ama nafile.Neyse giydik ayakkabilari falan ilk atis bende gozukuyoer aldim elime topu tabi o kadar agir olacagini tahmin etmemistim karpuz gibi yuvarladim Birkac atis yaptiktan sonra kendime guvenim geldi gecirdim parmaklarimi kolumu salliyorum sert gitsin diye bir salladim iki salladim ucuncude on tarafa dogru atacakken arkaya dogru savurmusum sonra topu yakalamak icin top onden ben arkadan epey kosusturduk

Mübarek nasıl fark edemedin düştüğünüüüü :44:
Cebinde değilmişki fark etmeyesin en önemli yerdeymiişşşş
Neyse inşaallah dediğin gibi temizdir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…