- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
henüz evli değilim ...sevgilimle buluştuğumuzda evlilik üzerine bi birlikteliğimiz olduğundan mağazalara bakar mobilya falan beğenir araştırırz... bi gün ablam ben sevgilim yine bakınıyoruz ... ablam bundan yaptırırsınız eve dedi duş kabinini göstererek... sevgilim de yok ya biz ona sığmayız dedisonrasında bi sessizlik ve kahkaha tabi.. utançtan yerin dibine girmiştik üçümüz de
merhaba kızlar geçenlerde oğlumla gezmeye çıktık otobüse bindik baya bir kalabılıktı neyse 45 yaşlarında , hafifcen toplu , biraz pasaklı , dedikodu yapmaya seven tipte bir bayan oturuyor bizde önünde bir yerlere tutunduk ayakta duruyoruz , kadın dakikalarca dikkatli bir şekilde benim saçımdan ayaklarıma kadar heryerimi inceliyor sonra oğlumu inceliyor tekrar bana dönüyor inceliyor bu böyle 10 dk kadar sürdü , neyse kadın yüzümü incelerken gözgöze geldik artık dayanamadım kadına ' birinemi benzettiniz ' dedim:
kadın acayip bozuldu ' hayır kimseye benzetmedim öylesine bakıyordum ' dedi , bende çok dikkatli bakıyorsunuz da dayanamadım sorayım dedim' dedim , durumu anlayan başka insanlarda bize bakınca kadın çok bozuldu
bende ' ama ben sizi birisine banzettim ' dedim kadın bana şaşkın şaşkın bakarken ,hem durumu toplamak hemde gırgır yapmak için lafa başladım oğluma dönüp 'denizciğim sende belki hatırlarsın anneannenin büyük teyzesinin kızının kaynının yengesinin karısıayşe abla vardı ya ona acayip benziyor değilmi 'dedim ama ben şunun şusu diye sayarken oğlum bana şaşkın şaşkın bakıyor, bende içimden ben bunu bir yere bağlarsam iyidir haydi hayırlısı diye düşünüyorum bir taraftanda sayıyorumda sayıyorum
oğlum gülmemek için kendini zor tutarak kadına bakıp bana' evet anne acayip benziyor' dedieeee anasının oğlu işi gücü gırgır şamata
aslında söylediğim kişi diye biri yok otobüsten inince oğlumla dakikalarca katıla katıla güldük
İnanmıyorum gerçekten söyledin mii?
işte bu yaaaBu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.
Rezillik sınırlarını aşan bir olay.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa"
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:
sen dua et akşama kadar beklemiş adam o an saldırıda bulunabilirdi
eşimle yeni sevgili olduğumuz zamanlar çalıştığım okulda tel çekmiyor biz de bilgisayardan mailleşiyoruz tenefüslerde ama 1 tane pc var o da müdürün.. müdür bana istediğim zaman pc yi kullanabileceğimi söyledi masa boşsa direk oturuyodum sevglimden gelen maillere bakıyorum bir gün okadar dalmışımki müdür bana x hanım dedi ben de kafamı kaldırıp "efendim aşkım" demişimm
adamın gözleri 3 katına çıktı, odadaki arkadaşlar puhaaaaaa koptular ben de özür diledim falan ama...
istiklal'de yürüyorum..elinde mikrofon ve kamerayla bi adam bana yaklaşıyor...adımlarımı hızlandırıyorum...havamdan geçilmiyor ...milletin gözü üzerimde derken adam bana yetişiyor... Sizinle kısa bi röportaj yapmak istiyoruz vs...
Ben de kasım kasım kasılıyorum
Adam bana cinsellik içeren sorular sormaz mıVe bir de kayıttaa!!
Cevap versem dert vermesem dert
Sonra ben patlattım bombayı... Işiniz gücünüz uçkur ... Işiniz gücünüz böyle zırvalıklar... Abi ana kuzularımız şehit oluyor ... Kalkıp burada araştırdığınız şeylere bak yahuu! Size cevap vermek gereksiz siz de çok gereksizsiniz...
Arkamı dönüp gidiyorum ama suratım kıpkırmızı...
Hele o kasıntıdan eser yok