Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

henüz evli değilim ...sevgilimle buluştuğumuzda evlilik üzerine bi birlikteliğimiz olduğundan mağazalara bakar mobilya falan beğenir araştırırz... bi gün ablam ben sevgilim yine bakınıyoruz ... ablam bundan yaptırırsınız eve dedi duş kabinini göstererek... sevgilim de yok ya biz ona sığmayız dedi :KK1: sonrasında bi sessizlik ve kahkaha tabi.. utançtan yerin dibine girmiştik üçümüz de :KK1::KK53:

bizi iş yerinden bi arkadaşım tanıştırmıştıayrı şehirlerde olduğumuz için ilk tanışma msnden olmuştu telf vs derken 15 gun geçti ve eşim benim olduğum şehre geldi
arkadaşım onu karşıladı iş yerime getirdi sonra beni aldı çıktık kahvaltıya gittik sonra ben onu deniz kenarında sevdiğim bi mekana götürdüm bu arada ben ona gelmedenn önce elektrik elektrik diyip duruyodum elektrik önemli elektrik olmazsa olmaz neyse biz bu deniz kenarındaki mekanda tam oturcakken masaya bir çarpılmaz mıyız :KK70: tamam artık dedik bu bi işaret :KK70:
esas rezillikse şu neyse ordan kalktık deniz kenarında biraz daha yürüdük ve ben acaip sıkıştım
ya ilk buluşmamız etrafta lavabo yok gel de anlat
hadi avm ye gidelim dedim ama avm de uzak
e tabi eşim de deniz kenarında yavaş yavaiş yürümek istiyo
neyse daha fazla bahane bulamadım sıkıştım ben dedim
bayaa koşturmuştum onu avm ye kadar :KK70: ne rezillikti ya

henüz evli değilim ...sevgilimle buluştuğumuzda evlilik üzerine bi birlikteliğimiz olduğundan mağazalara bakar mobilya falan beğenir araştırırz... bi gün ablam ben sevgilim yine bakınıyoruz ... ablam bundan yaptırırsınız eve dedi duş kabinini göstererek... sevgilim de yok ya biz ona sığmayız dedi :KK1: sonrasında bi sessizlik ve kahkaha tabi.. utançtan yerin dibine girmiştik üçümüz de :KK1::KK53:

Bu çok iyiydi ama :KK60:

merhaba kızlar geçenlerde oğlumla gezmeye çıktık otobüse bindik baya bir kalabılıktı neyse 45 yaşlarında , hafifcen toplu , biraz pasaklı , dedikodu yapmaya seven tipte bir bayan oturuyor bizde önünde bir yerlere tutunduk ayakta duruyoruz , kadın dakikalarca dikkatli bir şekilde benim saçımdan ayaklarıma kadar heryerimi inceliyor sonra oğlumu inceliyor tekrar bana dönüyor inceliyor bu böyle 10 dk kadar sürdü , neyse kadın yüzümü incelerken gözgöze geldik artık dayanamadım kadına ' birinemi benzettiniz ' dedim:
kadın acayip bozuldu ' hayır kimseye benzetmedim öylesine bakıyordum ' dedi , bende çok dikkatli bakıyorsunuz da dayanamadım sorayım dedim' dedim , durumu anlayan başka insanlarda bize bakınca kadın çok bozuldu
bende ' ama ben sizi birisine banzettim ' dedim kadın bana şaşkın şaşkın bakarken ,hem durumu toplamak hemde gırgır yapmak için lafa başladım oğluma dönüp 'denizciğim sende belki hatırlarsın anneannenin büyük teyzesinin kızının kaynının yengesinin karısı :KK37::KK60:ayşe abla vardı ya ona acayip benziyor değilmi 'dedim ama ben şunun şusu diye sayarken oğlum bana şaşkın şaşkın bakıyor, :KK53: bende içimden ben bunu bir yere bağlarsam iyidir haydi hayırlısı diye düşünüyorum bir taraftanda sayıyorumda sayıyorum :KK52::KK52:
oğlum gülmemek için kendini zor tutarak kadına bakıp bana' evet anne acayip benziyor' dedi :KK37::KK52:eeee anasının oğlu işi gücü gırgır şamata :KK52:
aslında söylediğim kişi diye biri yok otobüsten inince oğlumla dakikalarca katıla katıla güldük

İnanmıyorum gerçekten söyledin mii? :KK52::KK52:

İçimden geldi ben de bir anlatayım pek komik sayılmaz ama kıskandım :)

Ben daha küçükken yeni adet olduğum zamanlarda çok fazla olurdu rahatsızlığım ben de bu durumdan rahatsız olurdum :KK9:
Babama da söylemeye utanırdım sadece annem bilirdi adet olduğumu. Neyse bir gün annem işe mi gitmişti sanırım ben kardeşim babam evdeydik biz annem yok. Bir gece önceden de ben adet olmuştum. Neyse sabah kalktım ben direkt tuvalete :KK9: o uyku sersemliğiyle işimi görüp tam kapıdan çıkıyordum ki babamla karşılaştım babamın surat aynı şu: :KK53::KK53:
Bende ona bakakaldım ne diye böyle bakıyor bu adam diye :KK9::KK9:
Ay sonra babam da uyku mahmurluğuyla bana demesin mi - Kızım arkandaki kırmızılık ne? :KK53:
Benim hiçbir şeyden haberim yok döndüm baktım popomda kırmızı koca bir leke bu sefer ben böyleyim: :KK53::KK53:
''Eeeee bilmem ki baba ketçap herhalde ehehe'' dedimm odama bir koşuşum var görülmeye değer :KK60::KK60::KK60:
O gün kitap okuyacağım ayağıyla odamdan çıkmamıştım :KK9::KK9::KK9:

son sayfalarda yazılanları okudum da resmen gözlerimden yaşlar geliyor ve hala sırıtmaktan kendimi alamıyorum ay bayılacagıııım :KK52:

yengemin gençliğinden ...anlatır hala güleriz... bekarken ablasının düğünü için kuaföre gitmişler,yengemin saçını yapan kuaför erkekmiş ...eve gelmişler heycanlı bi şekilde odaya dalıp biraz da kırıtarak beni erkek yaptı demiş :KK1: rezilliğinden düğün boyu saklı köşelerde takılmış :KK1:

Şirkette ana bilgisayar açılmadan hiç birimiz işlem yapamayız... Neyse bi gün şirkette işlem yapmamız gerek girdik odaya açtım pc ve programı kapıyı kilitleyip çıktım...Sonra bi arkadaş geldi aklı neredeyse programı açtınız mı dedi evet dedim...pc de kapatsaydınız dedi :KK1: pc kapatınca program açık kalır tabii vereyim anahtarı size zahmet kapatın pc dedim :KK1: ama program açık kalsın lütfen :KK1: tamam dedi çıktı :KK1: 10 dk sonra geliyor :KK1: işlem yapamıyorum pc kapanınca prog da kapandı diye :KK1: güler misin ağlar mısın bu durumda :KK1: kahkaha atmak için müzik sesi açtım :KK1: duymasın diye rezil adam :KK1:

Rize'ye gittik takım maçlarımız var karate dalında... Bi arkadaşımızın amcası evini açtı grubumuza... Ve çocukları var büyüklü küçüklü boy boy ...
Bi tane ufaklık oğlan geldi oturdu kucağıma ,sarı saç hastasıymış da saçlarım için aşık olmuş bana ...
Bütün grup sohbet ediyoruz ,çocuk da kucağımda yüzümü inceliyor saçlarımla oynuyor falan... Elleri biraz fazla hareketlenerek giydiğim sweetin üzerindeki kuşun şapkasına geldi :KK1: Bu nee diye de tutup sıkmaya kalktı :KK1: Ama o andaki sessizliği ardından kopan kahkahaları ve yüzümün aldığı rengi anlatamam... Sonra intikam intikamdır diyerek beni erkeklerin de bulunduğu ortamda rezil eden bebeyi kızların yanında yakalayarak senin çükünü keserim sünnet ederim seni bi daha kızların orasına burasına salça olma dedim :KK1: Ama bu sefer de bizim muhabbete kulak misafiri olan erkek arkadaştan kurtulamamıştık...
Yüzümüz kızarmıştı topluca :KK1:

Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.

Rezillik sınırlarını aşan bir olay.:KK52:

Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.:KK23:
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten:KK37:
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa":KK37:
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!:KK53:
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:
işte bu yaaa :KK1: kopma noktasına geldim ve bunda koptumm işte :KK1: ben iptal :KK52::KK52::KK52:

eşimle yeni sevgili olduğumuz zamanlar çalıştığım okulda tel çekmiyor biz de bilgisayardan mailleşiyoruz tenefüslerde ama 1 tane pc var o da müdürün.. müdür bana istediğim zaman pc yi kullanabileceğimi söyledi masa boşsa direk oturuyodum sevglimden gelen maillere bakıyorum bir gün okadar dalmışımki müdür bana x hanım dedi ben de kafamı kaldırıp "efendim aşkım" demişimm:KK17:

adamın gözleri 3 katına çıktı, odadaki arkadaşlar puhaaaaaa koptular ben de özür diledim falan ama...:KK1:

bunun aynısı bir olay benimde başıma gelmişti bende de aşkım lafı alışkanlık olmuştu aşkım aşağı aşkım yukarı bigün eşimde yanımdayken babama aşkım demiştim babam böle:KK53: sonra ben "ay pardon !baba,şey aman vss desemde desemde benim yüzüm kıpkırmızı babam da gülmüştü kıs kıs:KK9::KK9:

merhaba kızlar ben yokken maşallah yine anılar dökülmüş sayfalar yine koptum gülmekten özellikle bi üye arkadaşın sevgilisine değil de babasına attığı msj a :):):):)

kızlar selam.. bi tane daha geldi aklıma bu başlığı çok sevdim valla girip stres atıp çıkıorum siz çok yaşayın..bu eşimleilgili değil ama utançtan yerin dibine girdiğim için paylaşıyorumherkesin vadır bu tür vakaları:KK1:neyse sadede geleyim bundan bi kaç sene önce okulun kütüphanesinde katları çıkıyodum aradığım kitaba ulaşmak için neyse kata çıktım baktım baya kalabalık bütün çalışma masaları faan tıklım tıklım tam final zamanı herkes harıl harıl ders çalışıyor neyse büyük de bir sessizlik hakim haliyle,ben b, ara interneye girdim oturdum sonra karnıma feci bir ağrı girdi kalktım masadan am öle böle değil ne olduğunu ben bile anlamadım kalktım wcye yöneldim koridorda hızlı adımlarla ilerliyordumki wc nin kapısına gelmeme iki üç adım kala benden bir ses/cart curt,pırt tırt):KK1::KK1::KK1: aman allahım yerin dibine geçtim bi yandanda arkamı kontrıol edicem ama yüüzm öle kızardı ki ne göreyim arkamdan yürüyen genç bir çocuk gözümün ucuyla baktım arkamda kisme varmı gibisinden ,,göz göze gelmedim tabi asla ,hemen wcye attım kendimi "allahım umarım duymamıştır falan die hatim indiiryorum ama nafile kesin duymuştur çünkü çocukla aramda iki adımlık mesafe vardı hadi onu geçtim o sesssiz koridorda yankılanan o sesler aman tanrım sadece çocuğa rezil olmuşumdur işalah die dualar ettim:KK52::KK1::KK1:ama inanın çok istemsiz oldu ben normalde hiç yapmam desem yeridir sanırım toptan çıktı:KK1::KK1::KK1:

4 yıllık evliyiz

geçen yıldı bende 6 7 aylık hamileydim eşim işe erken gideceği için erken yattı benim yattığımda 11 i geçiyor

neyse yatağa girdim bi sancı vardı gaz sancısı yorgana sarıldım ısınınca rahatladım sağıma doğru dönerken masum bir gaz çıktı ama zart diye değil fıss diye eşimin uykusuda hafif sinek vızıldasa uyanır ama Allahtan uyanmadı

tabii ben öyle zannediyorum üff bu koku ne diyor ama ben kendimi sıkıyorum gülmemek için meğer kokuya uyanmış

utancı yazmaya gerek var mı:)))))))))))

yine ben hamileyim araba aldık

eşim arabanında şoförlüğünde acemisi salak kafama yanayım kanamam var ne diye çıkıyon acemi adamla

kv evinden çıktık güya dolaşacaz bizimki ana caddeye çıkarken vitesi bire atıyom diye geriye atsın

direksiyonu da sağa doğru kırmış dönecez diye gazada nasıl köklediyse o hızla geriye doğru gittik

iyiki bebişime bişey olmadı

yeni evliyiz heyecanlı birliklte olduğun her an kıymetli tabii

neyse ben eteği kaldırdım kapıdan eşime bacağımı gösteriyorum

(bizimkide hemen anladı desemde inanmayın)

hayırdır ayağın mı uyuştu niye sallıyon dedi

bi daha yaparmıyıım ben ona

İstiklal'de yürüyorum..Elinde mikrofon ve kamerayla bi adam bana yaklaşıyor...Adımlarımı hızlandırıyorum...Havamdan geçilmiyor ...Milletin gözü üzerimde derken adam bana yetişiyor... Sizinle kısa bi röportaj yapmak istiyoruz vs...
Ben de kasım kasım kasılıyorum :KK1:
Adam bana cinsellik içeren sorular sormaz mı :KK1: ve bir de kayıttaa!!
cevap versem dert vermesem dert :KK1:
sonra ben patlattım bombayı... işiniz gücünüz uçkur ... işiniz gücünüz böyle zırvalıklar... abi ana kuzularımız şehit oluyor ... kalkıp burada araştırdığınız şeylere bak yahuu! size cevap vermek gereksiz siz de çok gereksizsiniz...

arkamı dönüp gidiyorum ama suratım kıpkırmızı...
hele o kasıntıdan eser yok :KK1:

istiklal'de yürüyorum..elinde mikrofon ve kamerayla bi adam bana yaklaşıyor...adımlarımı hızlandırıyorum...havamdan geçilmiyor ...milletin gözü üzerimde derken adam bana yetişiyor... Sizinle kısa bi röportaj yapmak istiyoruz vs...
Ben de kasım kasım kasılıyorum :KK1:
Adam bana cinsellik içeren sorular sormaz mı :KK1: Ve bir de kayıttaa!!
Cevap versem dert vermesem dert :KK1:
Sonra ben patlattım bombayı... Işiniz gücünüz uçkur ... Işiniz gücünüz böyle zırvalıklar... Abi ana kuzularımız şehit oluyor ... Kalkıp burada araştırdığınız şeylere bak yahuu! Size cevap vermek gereksiz siz de çok gereksizsiniz...

Arkamı dönüp gidiyorum ama suratım kıpkırmızı...
Hele o kasıntıdan eser yok :KK1:

helaal beee :))))))))))

X