merhaba kızlar geçenlerde oğlumla gezmeye çıktık otobüse bindik baya bir kalabılıktı neyse 45 yaşlarında , hafifcen toplu , biraz pasaklı , dedikodu yapmaya seven tipte bir bayan oturuyor bizde önünde bir yerlere tutunduk ayakta duruyoruz , kadın dakikalarca dikkatli bir şekilde benim saçımdan ayaklarıma kadar heryerimi inceliyor sonra oğlumu inceliyor tekrar bana dönüyor inceliyor bu böyle 10 dk kadar sürdü , neyse kadın yüzümü incelerken gözgöze geldik artık dayanamadım kadına ' birinemi benzettiniz ' dedim:
kadın acayip bozuldu ' hayır kimseye benzetmedim öylesine bakıyordum ' dedi , bende çok dikkatli bakıyorsunuz da dayanamadım sorayım dedim' dedim , durumu anlayan başka insanlarda bize bakınca kadın çok bozuldu
bende ' ama ben sizi birisine banzettim ' dedim kadın bana şaşkın şaşkın bakarken ,hem durumu toplamak hemde gırgır yapmak için lafa başladım oğluma dönüp 'denizciğim sende belki hatırlarsın anneannenin büyük teyzesinin kızının kaynının yengesinin karısı
ayşe abla vardı ya ona acayip benziyor değilmi 'dedim ama ben şunun şusu diye sayarken oğlum bana şaşkın şaşkın bakıyor,
bende içimden ben bunu bir yere bağlarsam iyidir haydi hayırlısı diye düşünüyorum bir taraftanda sayıyorumda sayıyorum
oğlum gülmemek için kendini zor tutarak kadına bakıp bana' evet anne acayip benziyor' dedi
eeee anasının oğlu işi gücü gırgır şamata
aslında söylediğim kişi diye biri yok otobüsten inince oğlumla dakikalarca katıla katıla güldük