Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hahahhahahaah süpermiş

cidden fena rezil olmussun :26::26:

Yine bir rezillikle karşınızdayım
Koltuğun üstüne boncuklar dökülmüş, eşimde aldı onları yakamdan içeri attı şaka olsun diye.
Tabi ben onlardan kurtulduğumu düşündükten sonra uyudum. Gece kalktım tuvalete, gözlerim kapalı bir halde elimî yıkıyorum.
Çat diye bir şey düştü yere, zorla açtım gözümü sağa sola bakındım uyku sersemi bir kere daha aynı ses. İçimden de dîyorum ki;
Aaa taş düşürüyorum sanırım :26:
Sabah anladım olayı eşime de anlattım güldük nerden aklıma geldiyse taş düşürmek

Son düzenleme:
bir kac gun once esim beni klupten aldi ev icin birkac birsay alip eve donecektik. Esim kotu uyumus gece yuzu gulmuyo asik ne yaptimsa gulmedi benim de moralim bozuldu arabada hala hareket halindeyiz ben dusunmeye basladim basimi egmisim bir yandan sacimla oynuyorum bir yandanda acaba ben bilmeden bir sey yaptimda banami surat yapiyo diye dusunuyorum. sonra basimi kaldirdim bir anda bir batim bizim sitenin ayni modelinden sira sira duzulmus duruyo ama aynisi hicbir fark yok. Bir anda bos bulundum aynen soyle:``AAA askim bak bizim evin aynisinsan burayada ayni siteden yapmislar`` esim bir kahahkaha kopardi ama ben sok kendi kendime bu adam biraz once surati asikti simdi niye boyle guluyor derken esim:``Askim zaten o bizim evimiz diyerleride komsu siteler` dedi Ben sok arkami dondum baktim hakkettende bizim semtten gecmisiz o evde bizim evimizmis ne gulebiliyorum ne agzimdan tek bir kelime cikartabiliyorum garip bir bozulma sekli yasadim eve gelincede bende kendime bir kahkaha kopardim :)

heheheh komikmis ama esin yabanci degil utanmana gerek yok :)

ayyy kizlar hepiniz birbirinizden harikasiniz. Is yerindeyim ve gülmekten öldüm, kendi kendime deli gibi
Allahda sizi güldürsün emiiiiiiii

sen dua et akşama kadar beklemiş adam o an saldırıda bulunabilirdi

sevgilime bir yılın ardından banada rezil olmak nasip oldu...
telefonla mesjalaşmaktan hoşlanmaz hiç.tek benimnle mesajlaşır.her neyse.ben tabi durur muyum bakıyom telefonuna tek benim mesajlarım duruyor.ama uzun süredir de kafamda dönüyo bu konu.çaktırmıyorum.sinemadayız.arada mısır alıyım mı dedi bende al dedim.çıktı tabi bende aldım telefonunu elime.kayıtlar bölümüne girdim.listeyi aşa çektikçe çekiyorum.sadece arama var hakkaten mesajda atmamış benden başkasına.sağında arama varsa telefon sembolu, mesajsa mesaj mektup sembolu var.gözüm orda listeyi aşa kaydırdırkça kaydırdım kaydırdıkça kaydırdım.naktım teeertemiz.müşterisi çok haliyle arama kaydıda bi hayli fazla.heldi neyse kapattım teli koydum yerine.sevgilim geldi.ben;
'' aşkım ya benden başka sana mesaj atan yok mu yoksa siliyo musun?'' dedim.aşkım kimle mesajlaşıcam ya selam verene veriyom naber yazada cevap atıyom vaktim yok atarlarsa da geri dönüp arıyotum biliyosun mesajlaşmayı sevmiyom.senden başkasıylada mesajlaşmıyorum aklından öyle bişey geçirme falan.neyse tamam dedim.film bitti vs.evlerimize gittik.yatmadan önce konuşuruz biz.aradı sevgilim tabi konuştuk biraz ettik tam kapıyoken sevgilim:'' aşkım...'' ben:''efendim aşkım?'' sevgilim: '' aşkım bi dahakine arama mesaj kaydı listeme bakarken sağdaki işaret çubuğunu yukarı çekmeyi unutma, seni ben arama kaydından kısayolla arıyorum.çubuğu tekrardan yukarı çek, beni de yormamış olursun''ben tabi ışıklar yandı dank etti, allahım nasıl yaptım bu hatayı diye içimde feryad ediyorum bunları söylerken sevgilim tabi gülüyo, bende ya aşkım gizli bişey yapmadım ki sordum sana da zaten falan diye durumu kurtarmaya çalışıyorum ama ne fayda sevgilim hala gülüyor, ve benim içimi rahatlatmaya devam ediyor aşkım boyle yollara başvurma ben seni çok seviyorum seninle evliliği düşünüyorum bunun için çalışıp çabalıyorum, benim gözüm senden başkasını görmüyo için rahat olsun...bla bla bla....ay hiç bu kadar utanmamıştım, nasıl yaparım o hatayı, bi iş yapıyosun eline yüzüne bulaştırma bari

:)okulun teknik gezisi vardı 1ay önce fabrikaları geziyorduk.Tamda o gün hasta oldum.Hoca gezi boyunca devamlı bişeyler anlattığı için wc ye gidemiyorum ama nasıl hastayım kesin üstüme geçti diyorum.neyse hoca mola verdi direk wc ye koştum bi baktım ki pantolumun arkası elim kadar kan Allahtan montum uzunda kapanıyordu arkam.ama otururken mont kısalıyordu yemek için filan biyerlere oturuyorum mecburen otobüse fln oturuyorum her yeri damgalamıştım. bide sınıfın %75 i erkekti kesin bi gören olmuştur çok rezil oldum yaa bi

adam hiçbir şey demedi mi yaa, ben olsam gülümserdim, yine diğer kolunda çocuk varmış adamın, ya karısı olsaydı

adam eşimi görünce oda güldü karısı olsaydı dayak yerdım herhalde :) çocugun bakışları yetti eğer annesine anlattıysa oda kötü

Allahım ,hangi birini alıntı yapayım, sizleride güldürsün Rabbim. iyi ki var burası
Ben sürekli ona rezil oluyorum,bütüm felaketleri çekiyorum sanki üzerimi,mesala dün sarılırken dirseğimi çarptım ona

Ay bu cok iyiydi :)

merhaba kızlar geçenlerde oğlumla gezmeye çıktık otobüse bindik baya bir kalabılıktı neyse 45 yaşlarında , hafifcen toplu , biraz pasaklı , dedikodu yapmaya seven tipte bir bayan oturuyor bizde önünde bir yerlere tutunduk ayakta duruyoruz , kadın dakikalarca dikkatli bir şekilde benim saçımdan ayaklarıma kadar heryerimi inceliyor sonra oğlumu inceliyor tekrar bana dönüyor inceliyor bu böyle 10 dk kadar sürdü , neyse kadın yüzümü incelerken gözgöze geldik artık dayanamadım kadına ' birinemi benzettiniz ' dedim:
kadın acayip bozuldu ' hayır kimseye benzetmedim öylesine bakıyordum ' dedi , bende çok dikkatli bakıyorsunuz da dayanamadım sorayım dedim' dedim , durumu anlayan başka insanlarda bize bakınca kadın çok bozuldu
bende ' ama ben sizi birisine banzettim ' dedim kadın bana şaşkın şaşkın bakarken ,hem durumu toplamak hemde gırgır yapmak için lafa başladım oğluma dönüp 'denizciğim sende belki hatırlarsın anneannenin büyük teyzesinin kızının kaynının yengesinin karısı ayşe abla vardı ya ona acayip benziyor değilmi 'dedim ama ben şunun şusu diye sayarken oğlum bana şaşkın şaşkın bakıyor, bende içimden ben bunu bir yere bağlarsam iyidir haydi hayırlısı diye düşünüyorum bir taraftanda sayıyorumda sayıyorum
oğlum gülmemek için kendini zor tutarak kadına bakıp bana' evet anne acayip benziyor' dedi eeee anasının oğlu işi gücü gırgır şamata
aslında söylediğim kişi diye biri yok otobüsten inince oğlumla dakikalarca katıla katıla güldük

Son düzenleme:

ilahi incimnaz inanamıyorum sana ciddi olamazsın

aaayyyy Allahııım gözümden patır patır yaşlar akıyor yaaa herkes uyuyo evde ağzımı nasıl kapatıyorum ses çıkmasın diyee gözümde canlandı halin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…