Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

eşimde ban diyo kendi kendine gülüyon diye delirdi herhalde der

<<y nerden buluyonuz bu konuları

buna gülmemek elde değil

bi arakadşımın olyanın anlatıyım size bildiğim kadarıyla yeni evliler arkadaşım kocacığına süprüz yapacak akşam yemekler yapıyo sofra kuruluyor arkadaşda güzelcene giyinip mumu yakmış lamlaları sondürmüş kocası gelmiş direk mumlara bunlar kanser insanı kanser yapımomuş ditip söndürmüş tüm ramatizimin içine etmiş tabiri caizze

daha eşimle flört dönemlerimizdi oturmuş çay içiyor muhabbet ediyorduk benim eşim doğulu kürtçesi süper ee ben doğulu değilim ve kürtçeyle hiç alakam dahi yoktu bu da bana bir kaç kürtçe kelime öğretiyor çay içtiğimiz için çay doldur nasıl denir diye sordum o da söyledi sonra çayımız bitince ben ona kürtçe olarak bana çay doldurur musun dedim ve büyük bir sessizlik ve şaşkınlık içinde bana bakıyor ben tabi ters bi şey söylediğimi anladım ama ne bileyim ne demişim aman aman meğer çay doldur diyeceğime bana.....koy demişim boşluğu siz anladınız bir kızardım ki anlatamam

aynısın ben,mde başıma geldi

bak aklıma bir tane daha geldi yeni evliyiz o zamanlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi geldi bize akşam gerçi önceden de tanışıyoruz ama olsun ben yeni enlenmişim onlar da bize gelmiş ilk misafir sonuçta neyse ben bunlara çay yaptım ilk bardakları dağıttım çerez muhabbet okey oynuyoruz falan bardaklar boşalınca eşim bana hayatım ikide bir masadan kalkma git çaydanlığı getir dedi ben de gittim yanan ocağın üstünden çaydanlığı aldım geliyorum yeni gelinim ya nasıl da kasılarak süzülerek geliyorum bir yandan da ortamdaki muhabbete katılma gibi derde girmişim ben o dalgınlıkla eşimin arkadaşına çay doldurayım dedim ki fokur fokur çaydanlık çağıldaya çağıldaya adamın pantolonuna geldi yanmadı ben iyiyim falan diyor ama yandığı her halinden belliydi adama yeni bir patolon verdik bir de ben buz getirdim gece boyu buz adamın ön tarafta:))) aaaayyyy çook utanmıştım ya

ben evli değilim yalnız 2yıllık ilişkimiz var ve rezilliğim :) tatildeyiz sevgiciceğimle yeni sevgiliyiz odalarımız ayrı bi kız arakdasımla kalıyorum arkads kapıdan cıkarken içeri girmiş bende banyodim o sırada...telefonla konusyorum arkadasım soruyor telefonda öpüştünüz vs... yok tık yok adamda ayrı odaadayız bırak sevişmeyi elimi bile tutmadı kesin kalkmıyordur bununki vs geyik yapıyorum megerse odada beni bekliyormus böööhhhhhh die kaldım hahahahayt cok komiktiiiiiiiiiiii

devamında ise duyup duymadığından emin değilm ama cıktığımda banyodan biraz tuaftı halada soramdım yani duydusada ne tepki versinki??? ?????

gectiğimiz gunlerde 3 çift karıkoca bızım evde toplandık..3 bayanında arkadaslıgı eşlerin birbirini tanımasından kaynaklı yani öle uzun boylu bir samimiyetimiz yok....neyse bayanlar erkekler grup olduk tabu oynuyoruz..o sırada erkeklerden biri tuvalete gitti..anlatıcı benim.. siz baslayın dedi..

anlatmam gereken kelime: idrar kesesi..

basladım..ayşeye sordm..

-kocan şimdi nereye gittii..
-tuvaletee..
-napıyo?
-(sessizlik) tuvalet..
maksadım çiş dedirtmek..ordan konuyu bağlıcam ama demiolar..ısrar ediorumm..
-orda napıyo bi söle
-tuvalet
-peki neresiyle yapıoo

herkes böle

derin uzuuun bi sessizlik..yuz ifadelerinden ne dediğimi anlıorum ama artık çok geç..kocamın atesten bakısları altında attıgımız çılgın kahkalarla samimiyetimiz bir tık daha artıyorr

Aman ALLAH'ım demek istiyorum sonrasında nasıl topladın , eşin ne dedi

inci yaşadığın olayı aklımda canlandırdım cidden zor ve komik bir durumda kalmışsın. yalnız tabu oynarken ve eşlerle oynanıyorsa rezil olman an meselesi

canım rezil olan ben değilim nonaa arkadaşımız olayı yaşamış harbiden çok zor bir durum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…