- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 37
Kızlar dünkü rezilliğim ;
Sevgilim ve ben yolda yürüyoruz yerler buz.
Ben de kar botu var ama ne çare dengemi sağlayamayan bir insanım
O yüzden sevgilime koala gibi yapışıyorum. Yani çocuğun kolu ağaç dalı gibi önüme aldım tutuna tutuna gidiyorum..
Neyse ara bir yol var oradan karşıya geçeceğiz ama ara yol da kalabalık oluyor.
Sevgilimle kaldırımdan indik, bir kaç adım yürüdük baktık ki araba geliyor ve çok yakın..
Şimdi mantıklı bir insan ne yapar ? ya hızlıca karşıya geçer, ya da bir kaç adım geri çekilir kaldırıma yanaşır.
Peki ben ??
Hızlıca karşıya geçerim dedim, büyük bir adım attım. Ama o da ne ağacım yok tutunabileceğim, yürüyemem:18::18:
Yolun ortasında durdum, her şey ağır çekim gerçekleşti.
Kafamı yavaşça arkaya döndürdüm sevgilimin öfkeli bakışları..
Napsın o da atladı yola tuttu elimden çekiştirdi sonunda karşıya geçebildim :)
Arabadaki adam ne düşündü bilemiyorum benim hakkımda ama iyi şeyler olmadığı kesindi
eşimle sevgiliyken dışarı çıkalım dedik mağazaları filan gezdik caddede yürüyoruz benımde bebeklere karsı zaafım var bayılıyorum onlara 1 yaşlarında çok şeker bir bebek arabasının içinde kız sürekli bana gülücük atıyor öpücük atıyor bende dayanamadım eşimin elini bıraktım hem yüyürüp hemde bebekle oynuyorum oda şirinlik yapıyor seviyorum neyse yeter filen dedim eşimin koluna girdim - Ne kadar şeker bi bebek dedim allah bizede nasip etsin filan dedim tabi ben halen bebeğe bakıyorum yüzümü çevirmemle başka birinin kolundayım adam yüzüme baktı şaşkın şaşkın yetmedi adamın kolunda çocuk var oda babasına bakıyor kim bu kadın diğe eşim arkada kahkaha atıyor o an yerin dibine girdim adamdan kaç defa özür diledim bilmiyorum ama hayatım boyunca bu kadar utanmadım ama halen kendime gülüyorum... :)
hepte aklıma en delı dolu zamanlarımdakı anılarım gelıyo gen16 yaslarındayken arkadasımla kemeraltında dolasıyodum ozamanlar bende sıyah takıntısı vardı saclarım dumduz uzun sıyah pantolanım badım ojelerım goz makyajım sıyahtı pesımıze 2 kısı takıldımı baya baya takıp ettıler cok sınır olmustum gıcıkta tıplerı vardı pardon bakarmısınız dıye seslendıler benım nevar len dıye bır donusum var anlatamam o an gegırmemle bır cıktımı sesım nevar len dıye cocukların bır kacısı vardı yuru len yuru travestıymıs bunlar dıye anlatamam
gene 16 17 yaslarındayım adamın bırı agaca ısıyor cok sınırlendım aramızda 3 4 metre mesafe var alooooooooooooooooooooooo napıyon sen orda dıye sınırlı sınırlı bır bagırdım adam bana dogru donup pipisini sallayarak bana dogru iyilik senden naber dedı ogunbugundur ıseyen bırını gordummu kacarım hemen
HAhahhaaaaaaaaaaaaaaaaa süpersinnn!! =)))
Kızlar ben sınıfa rezil oluşumu anlatıcam
İngilizce dersindeyiz , film izliyoruz dublajlı , bende oldum olası dublajlı filmlerden nefret ederim. Hep yapmacık ve itici gelmiştir.
Neyse herkes kantinden cipslerini kolalarını almış sıralara kurulmuş , keyifli keyifli izliyoruz
Filmdeki adam : '' Hayalarım ağrıyor '' demiş. Ben de onu : '' Hay Allah'ım ağrıyorr.'' olarak anladım ve anında sınıfta bağıra bağıra konuşmaya başladım : '' Hay Allah'ım mı ?! Dublaj izlersek olacağı bu İngilizler Tanrı diyor , değiştirin şu filmi dublajsız film açın ''
Kimseden ses soluk çıkmayınca kafamı sağa sola çevirdim herkes kızarmış herkes kafasını öne eğmiş..
Sıra arkadaşım ani bir hamleyle daha fazla konuşmamam için ağzımı kapatıp durumu anlattıBen tabi nasıl kızardım..
Şimdi hatırladıkça gülüyorum tabi ama o anki utancımı bilemezsiniz kızlar
eşimle sevgiliyken dışarı çıkalım dedik mağazaları filan gezdik caddede yürüyoruz benımde bebeklere karsı zaafım var bayılıyorum onlara 1 yaşlarında çok şeker bir bebek arabasının içinde kız sürekli bana gülücük atıyor öpücük atıyor bende dayanamadım eşimin elini bıraktım hem yüyürüp hemde bebekle oynuyorum oda şirinlik yapıyor seviyorum neyse yeter filen dedim eşimin koluna girdim - Ne kadar şeker bi bebek dedim allah bizede nasip etsin filan dedim tabi ben halen bebeğe bakıyorum yüzümü çevirmemle başka birinin kolundayım adam yüzüme baktı şaşkın şaşkın yetmedi adamın kolunda çocuk var oda babasına bakıyor kim bu kadın diğe eşim arkada kahkaha atıyor o an yerin dibine girdim adamdan kaç defa özür diledim bilmiyorum ama hayatım boyunca bu kadar utanmadım ama halen kendime gülüyorum... :)
koptumm koptumm süpersin morelim yerine geldi sayende.
Geçen hafta gece uyurken, korkup sıçradığımı sonrada eşimi yanağından şaaaappp diye öptüğümü hatırlıyorum. Bu olaydan sonra Eşimde sabaha kadar belime sarıldı durdu.
Neyse işe geldim geceyi hatırladım falan, kendi kendimede şimdi akşam eve gidince eşim soracak neden öptün vs diye bende rüyamda senin vefat ettiğini gördüm çok korktum, baktım yanımda yatıyosun, öptüm derim diyorumadamın biraz gönlü olsun falan diyorum...
Neyse akşam servisten indim, eşim her zamanki gibi durakta bekliyor beni. Yürüdük, bu hiç bir şey söylemiyor geceye dair, ben açtım konuyu, dedim ayy ne oldu öyle gece falan :44: öpüverdim seni. Eşim dumur, elimi bıraktı öpmemek mi? öpmek mi? diye bağırıyor. Dedim evet öptüm eminim hatta şap diye ses çıktı.adam neredeyse dövecek, Dedim nayır nolamaz yoksa o tokat sesimiydi!
Hayır dedi daha beteri, Eşim sırt üstü uyuyormuş bende sıçramışım, sonrada bunun yüzüne doğru eğilmişim burunlarımız birbirine değiyormuş, bu gözünü bir açmış benim gözler patlak, ağzım kocaman açık bir şekilde eşime bakıyormuşum (Allah bilir salyalarımda akmıştır) adam burnumun dibinde o halini görünce altıma yapacaktım neredeyse, Bir gece boğazlarsan beni hiç şaşırmıcam yani dedi.
Belime sarılıp durmasıda, korkma diye sarılıyorum bak sıçrama diyormuş :))) Bende sabah kadar çek be kolunu 30 kg kolun var deyip durmuşum
hemen anlatayım ufffffffffffffff cok kötü yaaagörümcemın yanına geldık ankaraya.hava buz gıbı üşütmüşüm..biz salonda yatıcaktık salon kocaman 2 oda kadar ortada yarım duvar var.neyse baktım bunlarr annesıyle diğer odada konusuyorla ben oturdum salondakı koltuga.ama nasıl gazım var.dedım hazır yoklar cıksın içimden..ben saldım bıraz seslı.sonra gözüm salonun diğer kösesıne kaydı.eşim bana bakıyor.megerse o salonun dıger ucunda oturuyomus.ben görmemısım.odadakıler annesıyle görümcemmıs..ay allahım bana bakıo eşim ben ona.eee hadı gel yatalım dedım ama kıpkırmızı oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm..bide rahat cıksın dıye bacagımı yana kaldırıyom ya :):):) şimdi yüzüne bakamıyorummmmmm napıcam bennn..ilk defa bukadar rezil oldumm