Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben de anlatayım bi tane.benimkisi rezillik ötesi.rezilliği aşmış durumda.geçen temmuz ayında eşim annesine gitti. ben de alışverişe çıktım.ama hava acayip sıcak.bu arada kilodum malum yeri tahriş etmeye kesmeye başladı.elimde poşetler zaten sıcak bi de bu.ağladım ağlıcam neredeyse.eve zor attım kendimi.nasıl acıyor nasıl sızlıyor anlatamam.paşetleri yere bıraktığım gibi hemen kendimi banyoya attım orayı yıkadım falan ama geçecek gibi değil.bende vantilatörü aldım karşıma tam oraya ayarladım açtım bacaklarımıki soğuk tam oraya gelsin diye.(bu arada kapıyııda kitledim nolur nolmaz eşim gelirse anahtar sesini duyarım o kapıyı açana kadar üstümü giyinirim diye.)neyse bi güzel yerleştim vantilatörün karşısına,koltuğa uzandım elimdede kumanda bi yandan malum bölgeyi serinletiyom bi yandan da tv iziyom.keyfime diyecek yok yani.tam o sırada alışverişemi gittin bu sıcakta diye bi ses duydum ve duymamla birlikte eşim karşımda.sanırım tv sesinden kapıyı duymadım o kadarda önlem almıştım halbuki.ayyyy benim halimi görseniz utançtan yerin dibine girdim.öyle böyle değil yani.beni böyle beklediğini bilseydim daha önce gelirdim dedi eşim.ben iyice yerlerde tabi.hemen şortumu giyip doğru poşetleri yerleştirmeye başladım ve bi süre salona uğramadım.tabi adam akşamı zor etti:)

ay benmdeanlatasım geldi...eşimle flört ediyoruz tabi cok guzel bı kafeye gıttık nargile soyledık neyse nargile geldi esim başladı ıcmeye neyse garson geldi kapalı ortamya ben aynen sunu sordum garsona burda sıgara içiliyormu o an neyın kafasını yasıyosam artık eşim halen yuzuma vurup guler

soru süper olmuş:)

bi tane daha geldi aklıma.bi ara parfüm arayışı içindeydim onu deniyom olmuyo bu deniyom olmuyo.en sonunda eyfel açık parfüm var 5 tl fiyatı dedim ordan 3-4 tane alayım ucuz ya nasıl olsa en beğendiğimi kullanırım.neyse gittim oraya yine baya bi koku denedim tabi gene hepsi birbirine karıştı.en sonunda hoşuma gidenlerden aldım bi kaçtane geldim eve.aldım ama tabi okadar çok parfüm denedimki kokular birbirine girdiğinden emin olamıyorum hangisi daha güzel.bende her birini ayrı peçetelere sıktım bi 5 dk bekliyeyim bakalım kokuları bekleyince nasıl olacak diye.ona göre seçerim dedim.bendeki akla bak.biraz bekledikten sonra başladım peçeteleri koklamaya.ama nasıl kokluyom içime çeke çeke eroinmanlar gibi.tabi gene eşim karşımda bitiverdi.hayırdır napıyon iyimisin sen dedi.ben gene rezil tabi.bi de üstüne aşkım bi koklasana hangisi daha güzel dedim.

allahım durduramıyorum kendimi gülmekten çene kaslarım ağrıdı gözümden yaş geldi valla.

Çok komik bir durum olmuş ama rezil olmamışsın sonuçta eşin ya eşinin yanında başka birisi olsaydı işte o zaman rezil ötesi olurdun bende okurken öyle oldu sandım senin adına korktum

Çok komik bir durum olmuş ama rezil olmamışsın sonuçta eşin ya eşinin yanında başka birisi olsaydı işte o zaman rezil ötesi olurdun bende okurken öyle oldu sandım senin adına korktum

öyle olsaydı herhalde ölürdüm.düşünsene yanında abisi ne bileyim arkadaşı kayınvalidem falan olsaydı.allah kimsenin başına vermesin:)

Bundan 15 sene önceydi yeni nişan olmuştum. (tabi ayrıldık evlenmeden)
Konuya gelelim nişanlım arkadaşlarıyla birlikte sürekli içki içmeye giderdi.
Ben de bu durumdan hep rahatsız olurdum. Ben de hayatımda alkol almış insan değilim.
Bir gün sırf dışarı gitmesin diye bugün beraber içelim dedim. O da hiç yok demedi.
Neyse anneannesinin evindeyiz kadıncağız bize bişeyler hazırladı mezelik.
Bir şişe de Viski önümüzde. Ben başladım içmeye resmen nişanlımla yarışıyorum.
Ama herşey çok güzel. Neyse kahkaha muhabbet derken şişe bitti. Yarıdan fazlasını ben içtim.
Neyse bir ara kalkayım tuvalete gideyim dedim. Ayağa kalktım bir adım attım küüttt ben yerdeyim.
Kalkamıyorum kafamı falan da vurdum. Benimki beni kaldırmaya çalışıyor. O anda nasıl olduysa ben bir anda
kusmaya başladım. Allah ne verdiyse, ama görseniz mutfağa kokudan girilmiyor. Heryer perişan.
nişanlımda şaşkınlık içerisinde beni yatağa yatırdı baktım mahfettiğim yerleri temizlemeye çalışıyor.
Bir de sade kahve yapıp getirdi. Hayatında kahve yapmış adam değil.
Bu arada ben sabaha kendime zor geldim. Utancımdan yerin dibine girdim desem yeridir. Günlerce anlattı bidaha sana içki falan yok.
Hala aklıma geldikçe gülerim :))

[QUO TE=asya16;28029772]ayy buna çok güldüm Allah da seni güldür cok güldüm yaaaaa karnıma ağrılar girdi

valla burdaki herkes oyunbozan.yoksa eminim ki herkesin en az bi anısı olduğuna.

bir tanede ben anlatıyım resilliğimi acaba hanigizini anlatsam eşim yanyana gidiyoruz, bende yeni kıyafetler almışım giymişim hava o biçim daha yeni evliyiz 5 dakka geride kaldım mağazaların camlarına bakıyorum bi yandanda eşime yetişmek için hızlanmamla kendimi yerde bulmam bi oldu meğersem kaldırımda kocaman mantar, görmemek mümkün değil eşim arkasını döndü ben yerde ne oldu diyo ama ben canımın acısı bi yanda resillik bi yanda yok bişe velan ama neye carpın dedi bende mantara bende mantar dedim hım dedi ama kendini gülmemek için zor tutuyordu beliydi .....

eşime yada sevgilime değil ama en yakın arkadaşımla okulumuzun olduğu semtte rezil olduk. okuldan çıktık biz her şey normal. okulumuzun olduğu yerde köy gibi bir yer. baktık yolun diğer tarafında kalabalık, arkadaşım biri bayılmış galiba dedi. hadi dedik gidelim ilkyardım yapalım ne de olsa sağlık meslek öğrencisiyiz. ben yapacağım hayır ben falan birde tartışıyoruz. arkadaşım elindeki kitapları verdi ben yapacağım dedi. tamam dedim sen yap. yardık kalabalığı bir de açılın falan diyoruz böyle havalı havalı sağlıkçıyız biz falan. arkadaşım eğilip koskoca kadının ayaklarını kaldırdı. bayıldı ya hemen ayaklarını kaldırmamız lazım. ben de yine havalı havalı ayaklarını yüksekte tutun altına birşey koyun falan diyorum. yandan bir kadın kalçası ağrıyormuş dedi. biz kadının suratına bir baktık kaldık öyle kadın baygın falan değil gayet kendinde. araba çarpmış meğer kadına bayılmamış :O arkadaşım kadının bacaklarını yere indirdi hemen uzaklaştık sonra ambulans falan geldi ama biz gülmekten geberdik

Son düzenleme:
Ben esime degilde nisanlima ilk kez bir cafeden merdivenlerden oturma seklinde duserek rezil oldum terliklerim kptu diye ayagim kaydi nisanlimda tam merdivenin bitigi yerdeki masada oturuyodu, ilk terligim asaga firladi, sonra cantam sonrada ben ay dusundukce guluyorum.

ayy konuyla biraz alakasız ama dayanamıcam yaklaşık 1 ay önce ben lise öğrencisiyim öğle molasında okulun önündeki banklarda oturuyoruz arkadaşlarla zil çalmak üzere baktım rüzgardan kapı kapanacak koşup tutayım dedim koştum ama yetişemedim o anki rezillikle arkamı döndüm ve bammm okulun koca hoparlörü kafama düştü .ben bi an sersemledim baktım kan falan yok ama hoparlör dağılmış yerde hemen arkadaşlar hoca falan koştu yanıma ama ben kanamıyo diye rahatım onları teselli ediyorum bi şey yok falan ama kafa 1 milyon olmuş o kadar sersemlemişim .hastaneye gittik biraz çizik derisi o kadar . benle hala dalga geçilir amma kalın kafan varmış diye kafam yarılsa daha az rezil olcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…