Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada:KK53:.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi:KK60:.donup kaldım ,çok utandım..:KK69:
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...[/Qiyi güldüm ya

Şu an işyerindeyim gülmekten öldüm ya millet deli mi ne diyecek

Bizde eşimle sevgiliyiz il dışına çıkıyoruz 2 arkadaşı da bizimle geliyor onlar arkada oturuyorlar hava çok sıcak eşim camını açtı sonra bana jest yapacak ya benim tarafın camını da açmaz mı benim rapunzel saçların hepsi dışarda adam farkına varmadan geri kapattı camı benim saçlar dışarda kafa cama yapıştı arkadan arkadaşları bağırıyor müziğin sesinden bişey de duymuyor benim akıllı sevgilim benim düştüğüm durumu düşünün artık hem sevgilime hem de yeni tanıştığım arkadaşlarına rezil olmuştum::))

eşimde ban diyo kendi kendine gülüyon diye delirdi herhalde der

ayy kızlar gülmekten kasıldım mercimegime yazık :KK1::KK1:

şimdi bilirsiniz bu hamilelik gaz yapıyo bolca.. kaynanamlardaydık gecen gün oturduk yedik içtik ama ben nası kıvranıyorum..
neyse kalktık gidicez eşim lavaboa giriyim dedi tam kapıdayken ben iniyim sen gel dedim.. hemen gittim bindim arabaya nası salıyorum varyaa zaartt zuurrtt ooff bide rahatlıyorumm oohhh
ama öle böle degil bide pis koktuu üüfff tam kapıyı actım içerisi havalansın diye aman Allahıııımmm:KK30::KK30::KK30::KK30:
eşim görümcemide almış hadi biyerlere gidelimde eve öle geceriz:KK53::KK53::KK53:

bende bi mahcupluk bi kızarma bozarma.. eşim tabi biliyo durumu güldü pislik sözde beni kurtarıcak yaa..
ayy çöpü arabada mı unutmuşum iyiki atmışsın cok kokmuşş:KK53::KK53:

bi kerede benim zortuma karsılık hayatım naptın sen faremi yedin demişti:KK17:

<<y nerden buluyonuz bu konuları

ha ha ha çok güldüm ya koptum ben de oruçken dua edip "Allahım bugün verdiğin nimetler için şükürler olsun" dedim kaç kere halbuki bişey yemed,im yani doğal olarak ama işte alışkanlık ve dalgınlık yaptırıyor böyle insana :)
buna gülmemek elde değil

bi arakadşımın olyanın anlatıyım size bildiğim kadarıyla yeni evliler arkadaşım kocacığına süprüz yapacak akşam yemekler yapıyo sofra kuruluyor arkadaşda güzelcene giyinip mumu yakmış lamlaları sondürmüş kocası gelmiş direk mumlara bunlar kanser insanı kanser yapımomuş ditip söndürmüş tüm ramatizimin içine etmiş tabiri caizze

daha eşimle flört dönemlerimizdi oturmuş çay içiyor muhabbet ediyorduk benim eşim doğulu kürtçesi süper ee ben doğulu değilim ve kürtçeyle hiç alakam dahi yoktu bu da bana bir kaç kürtçe kelime öğretiyor çay içtiğimiz için çay doldur nasıl denir diye sordum o da söyledi sonra çayımız bitince ben ona kürtçe olarak bana çay doldurur musun dedim ve büyük bir sessizlik ve şaşkınlık içinde bana bakıyor ben tabi ters bi şey söylediğimi anladım ama ne bileyim ne demişim aman aman meğer çay doldur diyeceğime bana.....koy demişim boşluğu siz anladınız bir kızardım ki anlatamam

Ok baslamısız dokulmeye sıra yıne bende ama sadece benım rezıllgım bu.
Evlendıgımde evıme alısamadım bekarken 5. katta oturyorduk evlenınce evım 2. katta oldu okadar cok alısmısımkı cok merdıven cıkmaya az cıkıyorum zannedıyordum kendımı. Bıgun (apartmanız sensorlu lambası) apartmandan cıkıyorum merdıvenle cıkayım 2 kat ıcın asansoru cagrımayyım dedım. Cıktım anahtarı denıyorum zorluyorum zorluyorum acılmıyor. allah allah ne oldu ya dıyorum . tekrar denıyorum anahtarara bakıyorum dogru anahtar ama nıye acmıyorkı anlamadım. Neyse arabadan posetlerı alan askın tıkır tıkır seslerı duyup merdıvenden cıkıyor aynen su sekılde """"" askım napıyorsun sen mılletın kapısını nıye zorluyorsun""" dedı. :KK53: :KK53: :KK53: hönkkkk kaldım bı baktımkı daha 1. kattayım alt komsumun kapısını zorluyormusum :78: :78:

aynısın ben,mde başıma geldi

bak aklıma bir tane daha geldi yeni evliyiz o zamanlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi geldi bize akşam gerçi önceden de tanışıyoruz ama olsun ben yeni enlenmişim onlar da bize gelmiş ilk misafir sonuçta neyse ben bunlara çay yaptım ilk bardakları dağıttım çerez muhabbet okey oynuyoruz falan bardaklar boşalınca eşim bana hayatım ikide bir masadan kalkma git çaydanlığı getir dedi ben de gittim yanan ocağın üstünden çaydanlığı aldım geliyorum yeni gelinim ya nasıl da kasılarak süzülerek geliyorum bir yandan da ortamdaki muhabbete katılma gibi derde girmişim ben o dalgınlıkla eşimin arkadaşına çay doldurayım dedim ki fokur fokur çaydanlık çağıldaya çağıldaya adamın pantolonuna geldi yanmadı ben iyiyim falan diyor ama yandığı her halinden belliydi adama yeni bir patolon verdik bir de ben buz getirdim gece boyu buz adamın ön tarafta:))) aaaayyyy çook utanmıştım ya

sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada:KK53:.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi:KK60:.donup kaldım ,çok utandım..:KK69:
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...[/Qiyi güldüm ya

of çok güldüm ya :) çok tatlısın arkadaşım ya çok yaşa emi :) iyi karşılama olmuş ama dimi :)

ben evli değilim yalnız 2yıllık ilişkimiz var ve rezilliğim :) tatildeyiz sevgiciceğimle yeni sevgiliyiz odalarımız ayrı bi kız arakdasımla kalıyorum arkads kapıdan cıkarken içeri girmiş bende banyodim o sırada...telefonla konusyorum arkadasım soruyor telefonda öpüştünüz vs... yok tık yok adamda ayrı odaadayız bırak sevişmeyi elimi bile tutmadı kesin kalkmıyordur bununki vs geyik yapıyorum megerse odada beni bekliyormus böööhhhhhh :KK70: die kaldım :KK70: :KK70: :KK70: hahahahayt cok komiktiiiiiiiiiiii :KK70:

devamında ise duyup duymadığından emin değilm ama cıktığımda banyodan biraz tuaftı :KK70: halada soramdım yani duydusada ne tepki versinki??? :KK70: ?????

ben evli değilim yalnız 2yıllık ilişkimiz var ve rezilliğim :) tatildeyiz sevgiciceğimle yeni sevgiliyiz odalarımız ayrı bi kız arakdasımla kalıyorum arkads kapıdan cıkarken içeri girmiş bende banyodim o sırada...telefonla konusyorum arkadasım soruyor telefonda öpüştünüz vs... yok tık yok adamda ayrı odaadayız bırak sevişmeyi elimi bile tutmadı kesin kalkmıyordur bununki vs geyik yapıyorum megerse odada beni bekliyormus böööhhhhhh :KK70: die kaldım :KK70: :KK70: :KK70: hahahahayt cok komiktiiiiiiiiiiii :KK70:
:KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

gectiğimiz gunlerde 3 çift karıkoca bızım evde toplandık..3 bayanında arkadaslıgı eşlerin birbirini tanımasından kaynaklı yani öle uzun boylu bir samimiyetimiz yok....neyse bayanlar erkekler grup olduk tabu oynuyoruz..o sırada erkeklerden biri tuvalete gitti..anlatıcı benim.. siz baslayın dedi..

anlatmam gereken kelime: idrar kesesi..

basladım..ayşeye sordm..

-kocan şimdi nereye gittii..
-tuvaletee..
-napıyo?
-(sessizlik) tuvalet..
maksadım çiş dedirtmek..ordan konuyu bağlıcam ama demiolar..ısrar ediorumm..
-orda napıyo bi söle
-tuvalet
-peki neresiyle yapıoo

herkes böle :KK53::KK53::KK53:

derin uzuuun bi sessizlik..yuz ifadelerinden ne dediğimi anlıorum ama artık çok geç..kocamın atesten bakısları altında attıgımız çılgın kahkalarla samimiyetimiz bir tık daha artıyorr:KK52::KK52:

gectiğimiz gunlerde 3 çift karıkoca bızım evde toplandık..3 bayanında arkadaslıgı eşlerin birbirini tanımasından kaynaklı yani öle uzun boylu bir samimiyetimiz yok....neyse bayanlar erkekler grup olduk tabu oynuyoruz..o sırada erkeklerden biri tuvalete gitti..anlatıcı benim.. siz baslayın dedi..

anlatmam gereken kelime: idrar kesesi..

basladım..ayşeye sordm..

-kocan şimdi nereye gittii..
-tuvaletee..
-napıyo?
-(sessizlik) tuvalet..
maksadım çiş dedirtmek..ordan konuyu bağlıcam ama demiolar..ısrar ediorumm..
-orda napıyo bi söle
-tuvalet
-peki neresiyle yapıoo

herkes böle :KK53::KK53::KK53:

derin uzuuun bi sessizlik..yuz ifadelerinden ne dediğimi anlıorum ama artık çok geç..kocamın atesten bakısları altında attıgımız çılgın kahkalarla samimiyetimiz bir tık daha artıyorr:KK52::KK52:

Aman ALLAH'ım demek istiyorum sonrasında nasıl topladın , eşin ne dedi :KK52::KK12:

inci yaşadığın olayı aklımda canlandırdım cidden zor ve komik bir durumda kalmışsın. yalnız tabu oynarken ve eşlerle oynanıyorsa rezil olman an meselesi :KK70:

canım rezil olan ben değilim nonaa arkadaşımız olayı yaşamış harbiden çok zor bir durum ama

X