bi tane daha yazayım gerçi benimkiler eşime değil ama olsun:)
genç kızlık zamanlarımız..amcamların yazlık evi var onlarda kalıyorum kuzenimle çok iyi anlaşırdım neyse ev böyle köyün dışında bir yerde etraf zifir karanlık doğal olarak köy evi ..amcamlarında bir köpeği var kangal cinsi boynunada şu zincirli tasmalardan takıyolardı..biz balkonda oturyoruz kuzenimle.balkonun lambası yanıyo ama(balkon dediğimde böyle iki basamak etrafı açık evin önüne çıkıntı yapılmış yani)neysekarabaşın (köpeğin) tasmasının sesi geliyo böyle şıngır şıngır bende kalktım bakıyorum karanlık ama gel oğlum muc muc muc gel bebişim yapıyorum görmüyorum tabi bak sana mamalar vericem gel ajkooom yapıyorum kuzenim arkadan gehh yavrım gehh anana diyo abartarak biz ikimiz yalnız olduğumuz için kudurdk böyle abuk sabuk şeyler diyerek çağırıyoruz köpeği ben tam dudaklarımı uzatmış muc muc yaparken köyün muhtarı ışıkta karşımda belirdi :))ben o an yer yarıldı içine girdim meğer adam anahtarı sallayarak yürüyomuş ki karanlıkta haşarat hayvan filan olmasın ayağının altında diye..adam hiç bozuntuya vermedi kızım babanı çağır evdeyse diye geçti yan tarafa tabi biz kuzenimle içeri kaçtık rezil olmuştuk adama hehe:)
sakarya ufak yerdir her an biriyle karşılaşma imkanınız vardır bendebir gün çarşıdayken uzak kuzenımle karısını gördüm bir banka oturuyorlar yanlarındada bir kadın (kadın,kuzenimin eşi,kuzenim) ama bitişik yanyana oturuyorlar...neyse ben kuzenımi öptüm karısını öptüm gittim teyzenin elini de öptüm kimsede ses seda yok bende geçtim yanlarına oturdum bide kuzenım bana aptal aptal bakıyor sonra teyze kalktı gitti ozaman ben rezilliğimin farkına vardım :)) ogün bugün yanındakilerinı tanımıyorsam sorarım bizden mi diye :)))
Sakarlığımla öyle bi rezil oldum ki.. Şehir dışında okuyorum ben öğrenci evi de olsa kendi evim ya heves ettim 6lı çay bardağı aldım hani şekilli falan olanlardan neyse.. Sevgilimle bulaşık yıkıyorduk bir tanesi yere düştü. Tabi sevgilim offladı puffladı aldı cam parçalarını. Akşam bulaşık yıkarken diğeri de elimden kaydı bir bardak daha kırıldı. Baktım sevgilim sinirleniyor bende aman aşkım iyi oldu bak nazar çıktı dedim. Ertesi gün sabah çayı koyarken bu sefer 3.bardağı kırdım hemen çöpe attım ki sevgilim görmesin diye farketti uyuz çöp kovasında.Akşam bulaşık yıkıyoruz sevgilim aman sen elleme ben yıkycam bari yarın çay içmeye bardak kalsın dedi. Yıkadı bende rafa koyarken gene elimden kaydı bide en son yıkadığının da üstüne düşürdüm 2si birlikte kırıldı. Sevgilim sağlam kalan son çay bardağına özel yer yaptı rafa sakladı çok kıymetli birşeymiş gibi. Sonra da mecbur su bardağıyla çay içtik. Annesine bile anlatıp beni rezil etmiş bir de bi yere gidecek olsak biliyosun ben fazla yürüyemiyorum senin kırdığın bardakları toplarken ayağıma cam girdi hala çıkmadı der yalancıı. Ama o bardakları kırmayı nasıl başardım hala kendime hayret ederim
Canım müthişsin sende kendi gençliğimi gördümbende arkadaşlarla gittiğimiz tatilde kiraladığımız evdeki toplamda 10 yakın bardağı tek başıma kendi çabalarımla 3 gün gibi bir sürede kırmıştımda acayip dalga konusu olmuştum sayende o günleri hatırladım güldüm
burayı okurdum hep.ta en başından beri.kendime sorup durdum ben hiç rezillik yaşamadım mı kocişe karşı yaa?yok hiç aklıma gelmiyordu.Allah unutturmuş herhalde ama dün geldi aklıma.ama ne olay bakın da çatlayın gülmekten
10 sene evvel,kiradayız.evin kapısı camı üfürükten.eşimde çok tırsıktır.kapı baca sonuna kadar kilitler yatmadan.son zamanlarda da yatak odasını kilitlemeye başlamıştı.ama kiltte sorun vardı.arada takılıyor ve çok zor açılıyordu.yapma kalcaz burda dedimse de dinlemedi.
neyse bi gece çişim geldi kalktım kapıya gene kilitli.sinirlendim yine yaptı diye.açmaya çalıştım açılmıyo.anam öyle sıkıştım ki.kaldırdım eşimi kalk şu kapıyı aç diye sinirli sinirli.yok anam açılmıyor meret.ölücem artık.yok tutamıyorum.aynalı komidinin üstünde süslü bir saksı vardı içi boş.onu kestirdim gözüme.ya ona yapıcam ya da yere.başka seçeneğim yok. dayanamıyorum dedim eşime ana avrat düz gide gide saksıya işedim.tabi 10 cm çapı olan bişeye ne kadar tutturulursa artık.yer gök çiş. eşim naptı derseniz.kapıyı kilidi bıraktı yerlerde sürünüyor gülmekten .o güldükçe benim sinirim daha da bilendi.söylendim durdum o günden sonra kapı bi daha kilitlenmedi.eşim ne zaman çişim gelse saksıyı getireyim mi dedi. uzun zamandır söylemiyordu.unutmuş sanıyordum.ama dün akşam hamilelikten dolayı zor yetiştim tuvalete.arkamdan gelip saksı lazım mı dedi.cins adam cins gıcık
Sayfayı sürekli takip ediyorum ve aklıma geldikçe "rezilliklerimi" yazıyorum. İşte bir tane daha :)
Bu arada benim bütün anılarım seneler evveline dayanıyor, bu da öyle tabii :)
Neyse efendim gelelim olay gününe.
O güne kadar market alışverişine ring seferleriyle gidiyordum. Bu seferler yarım saat ya da 45 dakika arayla oluyor burada.
O gün de gittim ama, bu kez bir farkla !!! bir gün önce aldığımız "arabamla"!!! :))))
Markete girdim alışverişimi yapıyordum, 15-20 dk olmuştu ki, bir anons..
"x yöne gitmekte olan ring seferimiz 10 dakika sonra hareket edecektir. bu yöne gidecek olan müşterilerimizin servise gitmeleri bla bla bla"
Ben anonsu duyunca aceleyle alışverişimi bitirdim, kasada işimi hallettim ve koşa koşa elimdeki poşetlerle servisteki yerimi aldım. Eve geldim.
Öğleden sonra olduğu için, eve girer girmez marketten aldıklarımı yerleştirdim, yemek yaptım vs. derken akşam oldu, eşim geldi yemek yedik.
Masayı toplarken eşim, "Ya Marjinaly senin arabayı otoparkta göremedim, nereye parkettin?" diye sorunca,
Arabayla marketin otoparkına girişim, park edişim, film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti...
Aaaaaben arabayı markette unuttummm!! dedim.
Eşim önce yüksek sesle "yuhhhh şaka yapıyorsun dimi "dedi
Ama nasıl kötü oldum anlatamam.. Gerçekten kısa süreli şok yaşadım..
Sen kendini de unutursun bir yerde, insan nasıl unutur, hadi unuttu bu saate kadar nasıl hatırlamaz ya diye diye çıktık evden onun arabasıyla, marketin otoparkından arabayı aldık geldik :)))))
Alışkanlık işte napiim unutmuşum..:86:
Oyun oynamayı hiç sevmeyen sevdiceğim son zamanlarda kpı gıcırtısına oynar oldu.
Sayesinde artık ben de nerede müzik duysam kıpırdanasım geliyor.
Alışveriş merkezinin önündeyiz, yorumumu yaptım aşkım artık nasıl içime soktuysan etkisinden çıkamıyorum senin gibi oldum, bir de normalde yüksek sesle konuşmam pek, o an resmen bağıra bağıra söyledim.
Sevdiceğimin bakışlar böyle
Ben ise yerin dibinde bu haldeyim.
Oyun oynamayı hiç sevmeyen sevdiceğim son zamanlarda kpı gıcırtısına oynar oldu.
Sayesinde artık ben de nerede müzik duysam kıpırdanasım geliyor.
Alışveriş merkezinin önündeyiz, yorumumu yaptım aşkım artık nasıl içime soktuysan etkisinden çıkamıyorum senin gibi oldum, bir de normalde yüksek sesle konuşmam pek, o an resmen bağıra bağıra söyledim.
Sevdiceğimin bakışlar böyle
Ben ise yerin dibinde bu haldeyim.