Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Birgün üniversitenin şenliklerinde ismail türüt gelecek ama o akşam da cok yağmur var okulun büyük bir spor salonu var konser orada olacak millet rahat rahat horona doysun diye. Bende o gün uzun bir etek giydim etek altına da artık ne akla hizmetse dizime kadar gelen kıpkırmızı bir tayt. Spor salonuna gittik şimdi ortada saha sağ tarafda ki koltuklar da sınıf arkadaşlarım oturuyor ben de sevgilimle sol tarafa geçtik. Tam onların karşına. Neyse teyzem kuzen de meğer gelmis konsere benim sevgili arkadaşlarını görünce attı kendini sahaya sahaya inmek için de merdiven yok demir bariyerden atlıyorsun neyse kuzenle biz de sevgilime inat atladık ordan başladık horona . Artık aradan zaman geçti yorulduk tekrar yerimize gececez ama nasıl. Demir parmaklıktan atlamak kolaydı ama oradan çıkmak zor. Artık kuzen zaten zayıf pantolon giymiş hemen çıktı yukarıdan bana el uzattı ben zaten şişko yumak gibi bir de etek giydim etek de dar hareket edemiyorum derken ben yarıya kadar tırmandıgm yerden aşağı tepetaklak duş kafa aşağıda ayaklar yukarda benim kırmızı donu sevgilim arkadaşlar dahil görmeyen kalmadı

benim bu rezilliğim arkadaşımın oda arkadasına rezilliğim ( topic de bazen genel rezilliklerd e anlatılmış ona istinaden yazıyorum. en yakın kız arkadaşımın yurtta oda arkadaşına rezilliğim )

üniversite sn sınıftayız artık dönem bitmek üzere mezuniyet telaşları. kız arkadaşım yurduna yatılı çağırdı. kaçak olarak girdim hatta yurduna .

neyse bana mezuniyetinde ne giyeceğini anlatıyor o arada oda arkadaşı lavabodan geldi bizi arkadasım tanıstırdı işte sonra bana döndü bu da kezban dedi.yurt hali tabi kız gayet paspal saclar dağınık vs. ben memnun oldum - faslı bitti.

ama aklım hala gösterdiği kıyafette yok onu takma söyle yap vs öğütler arkadasımda inatcı yaa iyi ki modayı biliyon söyle yapaym edeym. bende artık sinirlenmeye basladım olmaz öyle bu ne böyle mi gitce ne o öyle iyi bari kezban gibi git öyle dedim.

odada sessizlik ikisi de tuhaf tuhaf bana bakıyo ama ben de hala jeton düsmemiş. arkadasım dedi ki biliysn dimi kezban gibi dedin dedi. ben aaaaaaaa pardon o hiç aklıma gelmedi ki genel tabir vardır ya ona dayanarak dedim yoksa niye kezbana söyleyeyim öyle vs . kezban önemli değil olur böyle dedi ama kız bozuldu bayagı ben zaten kıpkırmızı oldum. o gün kız bir daha odaya uğramadı baska arkadasının odasında yatmıs

12.12.2012 de eşim olacak henüz olmadı:)) Sevgilimle tatile giderken yolda çenemi kapatıp nasıl olduysa uyudum.Normalde şehirler arası yolculuklarda hayatta uyuyamam. Sevgilim araba kullandığı için hiç uyumamaya kararlıydım bu sefer ki kahretsin 10 dk dalmışım.Rüyamda da sevgilimin direksyonda uyuduğunu gördüm.Tabii bir çığlık uyandım, o ne rezilikti ama, garibimin boş boş bakışları hala gözümün önünde.Arabada uyuyan diğer arkadaşlarım uyandılar.Daha neler neler. En çokta yaptığım sakarlık hiç olmamış gibi davranıyorum. Ne zaman göz göze gelirsek o zaman vah,tüh yapıyorum:))

Birde uyku sersemiyken evde pat küt her yere çarpıyorum ne zaman ki o sesi duyduysa o zaman ''off kafamı çarptım'' falan diyorum. Ayrıca uykumda sohbetim harika.Anlatmamam gereken ne varsa anlatıyorum, öyle ki kavga bile ediyorum...:))Sabah kahkahalar içinde anlatıyor bana beni:))

bazen çok yorgun olduğumda geceleri saçmalamam an meselesi
gariptirki yorgunluktan kabus görür evde uyurken gezinirim
en son 2 hafta önce mışıl mışıl uyurken gece sanırım 2- 3 arası falandı
bilinmez bir güçle yataktan kalkmam gerektiğini düşündüm nasılda uykum var
oflaya poflaya yataktan kalktım
işin garip tarafı kalkmamı gerektirecek hiçbir durum yok
ama ben herzamanki saçmalığımla kalktım odanın ışığını yaktım geldim yatağın üzerine oturdum
kafam bir oyana bir buyana düşüyor uyku uyanıklık arasında mekik dokuyorum
eşim kalktı bana baktı neden ışığı yaktın niye yatakta oturuyorsun diye sordu
ancak ozaman saçmaladığımı anladım kalktım ışığı kapadım girdim yatağa
sabahta bana bakıp bakıp gülen bir kocayla kendi rezilliğime kızdım....

gözümden yaş geldi resmen siz çok yaşayın emi

Ben zaten çok unutkanımdır..

Nasıl oluyosa iş konusunda hiç birşeyi unutmam ama evde çok dalgınım işte..

Sifonu çekmeyi unutup rezil olduğumu bilirim mesela

sakarya ufak yerdir her an biriyle karşılaşma imkanınız vardır bendebir gün çarşıdayken uzak kuzenımle karısını gördüm bir banka oturuyorlar yanlarındada bir kadın (kadın,kuzenimin eşi,kuzenim) ama bitişik yanyana oturuyorlar...neyse ben kuzenımi öptüm karısını öptüm gittim teyzenin elini de öptüm kimsede ses seda yok bende geçtim yanlarına oturdum bide kuzenım bana aptal aptal bakıyor sonra teyze kalktı gitti ozaman ben rezilliğimin farkına vardım :)) ogün bugün yanındakilerinı tanımıyorsam sorarım bizden mi diye :)))

ben daha ilk günden akşam beraber yürürken sigara içeyim dedim gel yakayım dedi dedim yok ben yakarım

baktım yanmıyor bi türlü dene dene bir de akşam

sonra dedi ki sen onu çevir istersen öyle deneyelim
bahaneler diz boyu ama kurtarmadı beni..

çok komikmiş

Sakarlığımla öyle bi rezil oldum ki.. Şehir dışında okuyorum ben öğrenci evi de olsa kendi evim ya heves ettim 6lı çay bardağı aldım hani şekilli falan olanlardan neyse.. Sevgilimle bulaşık yıkıyorduk bir tanesi yere düştü. Tabi sevgilim offladı puffladı aldı cam parçalarını. Akşam bulaşık yıkarken diğeri de elimden kaydı bir bardak daha kırıldı. Baktım sevgilim sinirleniyor bende aman aşkım iyi oldu bak nazar çıktı dedim. Ertesi gün sabah çayı koyarken bu sefer 3.bardağı kırdım hemen çöpe attım ki sevgilim görmesin diye farketti uyuz çöp kovasında. Akşam bulaşık yıkıyoruz sevgilim aman sen elleme ben yıkycam bari yarın çay içmeye bardak kalsın dedi. Yıkadı bende rafa koyarken gene elimden kaydı bide en son yıkadığının da üstüne düşürdüm 2si birlikte kırıldı. Sevgilim sağlam kalan son çay bardağına özel yer yaptı rafa sakladı çok kıymetli birşeymiş gibi. Sonra da mecbur su bardağıyla çay içtik. Annesine bile anlatıp beni rezil etmiş bir de bi yere gidecek olsak biliyosun ben fazla yürüyemiyorum senin kırdığın bardakları toplarken ayağıma cam girdi hala çıkmadı der yalancıı. Ama o bardakları kırmayı nasıl başardım hala kendime hayret ederim

Canım müthişsin sende kendi gençliğimi gördüm bende arkadaşlarla gittiğimiz tatilde kiraladığımız evdeki toplamda 10 yakın bardağı tek başıma kendi çabalarımla 3 gün gibi bir sürede kırmıştımda acayip dalga konusu olmuştum sayende o günleri hatırladım güldüm

Son düzenleme:

Güldürebildiysem ne mutlu canım

Ayyy gozlerimden yas geldi valla derdimide unuttum cok yasayin siz yaaa

Oyun oynamayı hiç sevmeyen sevdiceğim son zamanlarda kpı gıcırtısına oynar oldu.
Sayesinde artık ben de nerede müzik duysam kıpırdanasım geliyor.
Alışveriş merkezinin önündeyiz, yorumumu yaptım aşkım artık nasıl içime soktuysan etkisinden çıkamıyorum senin gibi oldum, bir de normalde yüksek sesle konuşmam pek, o an resmen bağıra bağıra söyledim.
Sevdiceğimin bakışlar böyle
Ben ise yerin dibinde bu haldeyim.

:)))))))))))

:119: umarım duyan olmamıştır

ayy bende dayanamıcam iki olay anlatıcam ama eşim yok içinde onla ilgili hiç gelmiyor aklıma

birincisinde denizlinin bir ilçesinde arkadaşımı ziyarete gitmiştim. orda akşam üstü bir etkinlik vardı okul bahçesinde ama bütün halk orda felan.. şimdi tam olarak hatırlamıyorum ne olduğunu.. neyse bizim arkadaşın yiğenide folklor ekibindeymiş.. biz ön sıralarda oturuyoz en başta de ben varım resim çekelim çocuğu felan dedik.. arkadaş dediki sen kenardasın sen çek diye.. neyse tamam dedim kalktım.. biraz öne yaklaştım.. ogünde ayağımda bir kot var ama düşük bel ve dar bi kot.. neyse biraz eğildim resmi çekmek için.. bi yandanda elimi belime attımki bakayım açılmışmı diye anamm bide ne hissetsem benim çatal zaten 3 parmak gözüküyormuş.. ayağı nasıl geri doğruldum yerime nasıl geçip oturdum hiç bilmiyorumm.. arkadaşımda nasıl gülüyor.. bütün köy arkamda herkes görmüşşş

birinciyi yazana kadar ikinciyi unuttum iyimi

Bardak kırılma olayını okuyunca birtanede benim aklıma geldi

3 gün içinde 2 tane bardak kırıldı ama tuhaf bir şekilde ikiside paramparça olmuştu ikisindede eşim yanımdaydı ve ben eşime canım bardak kırılırsa bilki evimizde nazar vardır o yüzden paramparça oluyor eğer çatlamışsa onu mutlaka kırıp öyle at diyede tembihledim neyse aradan 2hafta geçmedi eşim sürahiyi yeree düşürdüü koskoca sürahi çatlama falan yok ama benimki buna nasıl inandıysa kalkıp lavaboya doğru ilerledi sürahiyi lavaboya bir vurdu paramparça naaptııınnnn sennnn aşkımmmm diye bağırdımmm oda ne dese beğenirsiniz NAZAR ÇIKTIII

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…