Ay gül gül öldüm kızlar harikasınız
Bir tane de ben anlatayım madem, sevdiceğim beni ilk öptüğü zaman artık nasıl heyecanlandıysam bir an gözlerim karardı, tam geri çekiliyorken sağa doğru sendeledim tutup yakaladı beni tabii düşmeden ama çok gülmüştük utanmıştım
bence komik değil çok romantik olmuş tıpkı filimlerdeki gibi
Eşim değil ama sevgilime bi rezilliğim olmuştu ilk aylarda.
Onların bürolarında ders çalışıyorduk bende o gün adettim çok geldiği için peçetede koyarım pedimin üstüne :)
Sevgilime lavaboya gidicem nerde demiştim oda göstermek için ayağa kalktı bende kalktım tabi.
O peçete düşmüş yere benim haberim yok :)
Lavaboya girdim çıktım geldim sevgilimin yanına bu ne sendenmi düştü diye gülmeye başladı yerde kanlı peçeteyi görünce içimden rezil oldun dedim :)
bide eltimin başına gelen olayı anlatıyım
cocuğu ozaman 5 yaşlarındaymış kayınbaba kaynana ve kayınların yanında babam annemin memesini elliyo demiş çocuk hala ispiyoncu yanında bişey konuşmuyoruz o günden sonra kocasını öpmüyo bile cocuk yanındayken
uzun zamandir bukadar gulmemistim karnim agirdi gulmektenBenim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.
Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.
Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.
Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemd
ay ne güldüm ya
benim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni
benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)
çocukken bu ped reklamlarını gördükçe kızlar altına kaçırıyor ondan bunu kullanıyorlar diye düşünürdüm. bir de şöyle klişe bir laf vardı "fakat bir gün tamamen hazırlıksız yakalandım". işte, derdim tuvalet bulamamış kızcağız. nolcak şimdi!
bide eltimin başına gelen olayı anlatıyım
cocuğu ozaman 5 yaşlarındaymış kayınbaba kaynana ve kayınların yanında babam annemin memesini elliyo demiş çocuk hala ispiyoncu yanında bişey konuşmuyoruz o günden sonra kocasını öpmüyo bile cocuk yanındayken
eşime değilde bir kadına rezil olmuştuk hem de babamla
annaem babam ve ben bir akşam biryerden dönüyorduk dolmuştaydık
ineceğimiz yere geldik bizimle beraber başka birileride iniyordu
annemde akşamları biraz gölgeleri filan seçemiyor
doğal olarak inip hemen annemin koluna yapıştım
babamda diğer koluna hep beraber gidiyoruz
tam sağıma dönüp anneme birşey diyecektim ki
başka bir kadınbaktım annem arkamızdan bize bakıyor
kadına pardon dedik babamın eli ayağı birbirine dolaştı
nasıl dolaşmasın yabancı bir kadınkocasıda kimbilir ne düşündü
geri gidip annemi aldık
annem benden sıkıldınız mı ? yeni annemi istiyorsunuz demişti
Ay gül gül öldüm kızlar harikasınız
Bir tane de ben anlatayım madem, sevdiceğim beni ilk öptüğü zaman artık nasıl heyecanlandıysam bir an gözlerim karardı, tam geri çekiliyorken sağa doğru sendeledim tutup yakaladı beni tabii düşmeden ama çok gülmüştük utanmıştım
2 gün önce sabah eşimle kahvaltı yaptık. kahvaltıdan sonra bulaşıkları toplamaya başladım, bulaşıkları makineye dizerken dalmışım. sevgili eşimde fırsatttan istifade arkamdan sokulup ''böğğğ'' diye birden bağırıp az kalsın kalpten gitmeme sebep oluyordu. tabi intikamımı acı birşekilde alacam dedim ve bunu yazdım bir kenara
gece ben yattıktan sonra uykusu gelmediği için korku filmi izlemeye başlamış eşim. gece bir ara ''imdattt'' diye bağıran eşimin sesiyle uyandımfilm izlerken uyumuş benim akıllı kocam ve filmin devamını da rüyasında görmüş tabi onu sakinleştirmekte bana kaldı. 1,85 boya 90 kiloluk adamın imdat diye bağırıp filmden korkması bir yana benim onun yarı haliyle onu sakinleştirmeye çalışmam ayrı bir durumdu zaten
sakinleştirdikten sonra uykuma devam ettim. gece bir ara uyandım, hava nasıl soğuk. kalkıp hemen yanımızdaki pencereyi kapatayım dedim. kalkıp yürümemle eşimin irkilip bağırması bir oldugafil avlanmışta, birden çıktığım için korkmuşta yine onu sakinleştirip uyumaya devam ettim. gece bir ara yine uyandım (evet çok uzun bir geceydi ) eşim kulağında kulaklık, önünde laptop, elinde telefonla birşeyle uğraşıyor. nedense gecenin o saatinde aklıma su isteyip isteyemeyeceği geldi. gece baya korktuğu için aklımda mı kalmış nedir. seslendim duymadı beni. bende hani filmlerde olurlar ya aniden bir el çıkıp omuzuna dokunur. o şekilde yavaşça omuzunu dürttüm. bunu yapmamla eşimin çığlık atması bir oldu meğer yine dalmış, o yüzden korkmuş bu defa kızdı da bana, kasti yaptım sandı ama hakikaten kasti bir durum yoktu. ben gayet iyi niyetle sormuştum
böylece bilerek yapmış olmasam da ilahi adalet tecelli oldu ve intikamımı çok acı bir şekilde aldım
not: evlendiğimizden beri eşimin ilk defa bu kadar korktuğunu gördüm. eh benim gibi mübarek kulu korkutursa böyle olur tabi sonucu
hangi filmmiş bu ya bende izleyim korkuya bayılırım
gorumcem ogluma pepenin bebegini almisti bebek normalde sarki falan soyluyormus ama bize calismayani denk gelmis) bende hep oyuncagin pepe sesiyle sarki soyledigini dusunuyordum...
bir aksam cok kirlenmis olan pepeyi bir guzel yikayip mutfak peteginin uzerine biraktim...
gece 3 gibi uyku arasinda kulagima ses geliyor
-anne seni gorebiliyorum
sonra kendime geldim dinlemeye basladim evin icinde robot sesi gibi bir ses
-ben aciktim
-catlak patlak oynayalim mi?
ve ardindan igrenc bir gulme sesi
esimi oyle bir uyandirdim
-askim kallllk evde uzaylilar var kalk kalk diye
sonra yavas yavas odadan cikti(tabi bu arada ses devam ediyor)
ben oglumu almis yatagin icine sinmis esime sesleniyorum
-askim gitmeeee diye
neyseki biricik askim gitti ve uzaylinin bizim pepe bebek oldugunu anladii
camdan firlat diye israr etmeme ragmen uyuz sesli pepe hala evimizde
bence komik değil çok romantik olmuş tıpkı filimlerdeki gibi
çocuk da demiştir vay be ne ateşli öptüm diye