Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Eşim değil ama sevgilime bi rezilliğim olmuştu ilk aylarda.
Onların bürolarında ders çalışıyorduk bende o gün adettim çok geldiği için peçetede koyarım pedimin üstüne :)
Sevgilime lavaboya gidicem nerde demiştim oda göstermek için ayağa kalktı bende kalktım tabi.
O peçete düşmüş yere benim haberim yok :)
Lavaboya girdim çıktım geldim sevgilimin yanına bu ne sendenmi düştü diye gülmeye başladı yerde kanlı peçeteyi görünce içimden rezil oldun dedim :)

Ay gül gül öldüm kızlar harikasınız

Bir tane de ben anlatayım madem, sevdiceğim beni ilk öptüğü zaman artık nasıl heyecanlandıysam bir an gözlerim karardı, tam geri çekiliyorken sağa doğru sendeledim tutup yakaladı beni tabii düşmeden ama çok gülmüştük utanmıştım

Son düzenleme:

bence komik değil çok romantik olmuş tıpkı filimlerdeki gibi

bence komik değil çok romantik olmuş tıpkı filimlerdeki gibi

ahahhaa koptum ya

oha ya çok kötüü hala gülüyorum

koptum ya süpersinz :)

benm erkek kardeşim de küçükken pedlerin terlememek için koltuk altına konulduğunu zannederdi :) hı hı deyip onaylamıştım bende

eşime değilde bir kadına rezil olmuştuk hem de babamla
annaem babam ve ben bir akşam biryerden dönüyorduk dolmuştaydık
ineceğimiz yere geldik bizimle beraber başka birileride iniyordu
annemde akşamları biraz gölgeleri filan seçemiyor
doğal olarak inip hemen annemin koluna yapıştım
babamda diğer koluna hep beraber gidiyoruz
tam sağıma dönüp anneme birşey diyecektim ki
başka bir kadın baktım annem arkamızdan bize bakıyor
kadına pardon dedik babamın eli ayağı birbirine dolaştı
nasıl dolaşmasın yabancı bir kadın kocasıda kimbilir ne düşündü
geri gidip annemi aldık
annem benden sıkıldınız mı ? yeni annemi istiyorsunuz demişti

ilkokul birinci sınıftayken de derste uyuya kalmıştım
bir uyandım öğretmen eğilmiş bana bakıyor
veeee günaydııınnn sevimli demişti
çok utanmıştım bütün sınıf bana gülmüştü

süpeeeeer

kadin ne dusundu acaba

çocuk da demiştir vay be ne ateşli öptüm diye

bende sevgiliciğee oldugum rezilliklerin yanı sıra bide sevgiliciğin yanında haksız yere rezil olmuştuummm

benim dişlerimde tel var ve yaklaşık 1 seneden beri sürekli yemek yemeye gitmeden önce biton seçenek sunup sonunda gene ya burgera yada mce gidiyooruuzz bunun sebebii hamburger ekmeğinin yumuşak olmasıı neyseemm biz gene el ele bıdıl bıdıl yürürkeen klasik ne yesek nereye gitsek konuşmasına başlamıştık ben o ne dese kulp buluyorum cunku canım delice burger istiyoo en son benim puf canavarım "puf değişiklik yapalım bu sefer KFC yiyelim hem ordada var hamburger" dedi vee ben " yeaaa amaaaa olmaaz benn gördüm o çook büyüük veee seeeerrttt" diyeee tepkimii ortayaa koyaarkeeenn ki koymaz olaydım öle tepki mi olur öndeki 2 yaşlı teyzeniinn arkalarını dönüüpp beni süzüpp "çık çık çık zamane kızlarıda pek arsızz!!" demesiyylee yerin dibinee girmişştim günahıma girdi hanım teyzeleeer halaa nezman kfc önünden geçsekk içten içe o anı htrlıorum umarım puf canavarım hatırlamıodurr

2 gün önce sabah eşimle kahvaltı yaptık. kahvaltıdan sonra bulaşıkları toplamaya başladım, bulaşıkları makineye dizerken dalmışım. sevgili eşimde fırsatttan istifade arkamdan sokulup ''böğğğ'' diye birden bağırıp az kalsın kalpten gitmeme sebep oluyordu. tabi intikamımı acı birşekilde alacam dedim ve bunu yazdım bir kenara

gece ben yattıktan sonra uykusu gelmediği için korku filmi izlemeye başlamış eşim. gece bir ara ''imdattt'' diye bağıran eşimin sesiyle uyandım film izlerken uyumuş benim akıllı kocam ve filmin devamını da rüyasında görmüş sonra nasıl olmuşsa korkmuş, bende biraz sakinleştirmeye çalıştım onu ve sonra uykuma devam ettim. gece bir ara uyandım, hava nasıl soğuk. kalkıp hemen yanımızdaki pencereyi kapatayım dedim. kalkıp yürümemle eşimin irkilip bağırması bir oldu gafil avlanmışta, birden çıktığım için korkmuşta yine onu sakinleştirip uyumaya devam ettim. gece bir ara yine uyandım (evet çok uzun bir geceydi ) eşim kulağında kulaklık, önünde laptop, elinde telefonla birşeyle uğraşıyor. nedense gecenin o saatinde aklıma su isteyip isteyemeyeceği geldi. gece baya korktuğu için aklımda mı kalmış nedir. seslendim duymadı beni. bende hani filmlerde olurlar ya aniden bir el çıkıp omuzuna dokunur. o şekilde yavaşça omuzunu dürttüm. bunu yapmamla eşimin çığlık atması bir oldu meğer yine dalmış, o yüzden korkmuş bu defa kızdı da bana, kasti yaptım sandı ama hakikaten kasti bir durum yoktu. ben gayet iyi niyetle sormuştum

böylece bilerek yapmış olmasam da ilahi adalet tecelli oldu ve intikamımı çok acı bir şekilde aldım

not: evlendiğimizden beri eşimin ilk defa bu kadar korktuğunu gördüm. eh benim gibi mübarek kulu korkutursa böyle olur tabi sonucu

Son düzenleme:

hangi filmmiş bu ya bende izleyim korkuya bayılırım

hangi filmmiş bu ya bende izleyim korkuya bayılırım

sormadım valla. gecenin bir yarısı imdat sesiyle uyanınca aklıma tek gelen filmi kapatmak oldu. hayır, film izlemek bir yana ama filmin devamını rüyanda görmek marifet isteyen bir durum filmden değil rüyasından korkmuş eşim zaten. bende neyine güvenip korku filmi izlediğini sordum zaten aşklı böcekli sakin sakin filmler varken senin neyine gerek korku filmi izlemek

süpermiş bu ya ama aynı zamanda da o an için korkutucu.. :18::18:

lisedeyken hoşlanıp da o zaman bi türlü bi ilişkiye başlayamadıgımız çocuk üniversitedeyken beni görmek için ankara ya gelmişti. bende de bir heyecan

buluştuk yolda yürüyorum bir yandan da laf anlatıyorum dönüp de, yollara park yeri için konulan demirden labut gibi birşeyler oluyor. ben bir çarptım ona ama ayak iptal bende çocuk döndü baktı acıdı mı dedi yok dedim tabi ki akşam yurda döndüğümde bir baktım dizim mosmor :26:

hala daha sorar bana konuşurken o gün acımış mıydı diye, bende hala hayır diyorumm

Kızlar ben istanbul da ilk geldiğim zamanlardi metro ya daha hic binmemistim sevgilimle beraber ilk binecegımiz zaman su taksim metrosu degil de aksaray havalimanı metrosu neyse orada bekliyoruz birazdan metro göründü ve ben tabii görgüsüz ben ne yaptım. Hani minibüsu durdurmak için el uzatırsın ya sallarsin elini. Aynı öyle metro dursun diye el uzattım. Sevgilim bir bana bir elime bakıyor. Niye baktıginı anlamamla ikimizin kahkahasi patladı çevredeki bana gülenleri hic saymıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…