- 17 Kasım 2011
- 3.848
- 7
Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.
Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.
Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.
Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.
Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.
Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.
İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"
O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum
Eşime degil ama eşimin ailesine acayip rezil oldum.Hem de 2 aylık evliyken. biz yeni evliyken görümcem doğum yaptı ve şehir dışında oldukları için eşim 15 gün izin aldı ki bu süreçte onlarla birlikte olabilelim diye.Neyse bebek dogdu filan aradan 1 hafta geçti.Dışarı cıkacaz üstümüzü degiştirmek içn bebeğin odasına girdik.Valiz oradaydı cünkü.Üstümüzü değiştirirken eşim başladı beni sıkıstırmaya.Çok özledim seni filan diyo, hadi bizde cocuk yapalım diyo.Yaw dur diyom simdi biri duyacak filan yok.Bu muhabbeti baya bi uzattı artık ayrıntı yazmayım buraya.Neyse bi şekilde kurtuldum elinden tam kapıyı actım ki görümcem " yenge, bebek telsizi var.Konustuklarınız içerden duyuluyor" İçerdekiler: Kayınvalidem, kayınpederim, görümcemin ailesi ve eşi, eşimin amcası ve yengesi Nerden bilelim biz telsizi filan, o güne kadar da hiç açık degildi.Hem bebek yokken içerde niye telsizi acık bırakıyosunuz canım..Allah allahhh
Eşime degil ama eşimin ailesine acayip rezil oldum.Hem de 2 aylık evliyken. biz yeni evliyken görümcem doğum yaptı ve şehir dışında oldukları için eşim 15 gün izin aldı ki bu süreçte onlarla birlikte olabilelim diye.Neyse bebek dogdu filan aradan 1 hafta geçti.Dışarı cıkacaz üstümüzü degiştirmek içn bebeğin odasına girdik.Valiz oradaydı cünkü.Üstümüzü değiştirirken eşim başladı beni sıkıstırmaya.Çok özledim seni filan diyo, hadi bizde cocuk yapalım diyo.Yaw dur diyom simdi biri duyacak filan yok.Bu muhabbeti baya bi uzattı artık ayrıntı yazmayım buraya.Neyse bi şekilde kurtuldum elinden tam kapıyı actım ki görümcem " yenge, bebek telsizi var.Konustuklarınız içerden duyuluyor" İçerdekiler: Kayınvalidem, kayınpederim, görümcemin ailesi ve eşi, eşimin amcası ve yengesi Nerden bilelim biz telsizi filan, o güne kadar da hiç açık degildi.Hem bebek yokken içerde niye telsizi acık bırakıyosunuz canım..Allah allahhh
sorma, hele o içeri girip hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalışmak...Kaynanamın o bakışları...Aman allahım, hiç çıkmıyor aklımdan
süper hikayeydi
anlaşılan bebeği yapmışsınız tatlılığına bakılırsa iyikide yapmışsınız maşALLAH
Bebek daha gelmemiş 6 eylülde gelicekmiş :)
gorumcem ogluma pepenin bebegini almisti bebek normalde sarki falan soyluyormus ama bize calismayani denk gelmis) bende hep oyuncagin pepe sesiyle sarki soyledigini dusunuyordum...
bir aksam cok kirlenmis olan pepeyi bir guzel yikayip mutfak peteginin uzerine biraktim...
gece 3 gibi uyku arasinda kulagima ses geliyor
-anne seni gorebiliyorum
sonra kendime geldim dinlemeye basladim evin icinde robot sesi gibi bir ses
-ben aciktim
-catlak patlak oynayalim mi?
ve ardindan igrenc bir gulme sesi
esimi oyle bir uyandirdim
-askim kallllk evde uzaylilar var kalk kalk diye
sonra yavas yavas odadan cikti(tabi bu arada ses devam ediyor)
ben oglumu almis yatagin icine sinmis esime sesleniyorum
-askim gitmeeee diye
neyseki biricik askim gitti ve uzaylinin bizim pepe bebek oldugunu anladii
camdan firlat diye israr etmeme ragmen uyuz sesli pepe hala evimizde
Benzeri benim başıma geldi oyuncak ayım kirlendi diye ıslak bezle sildim. Gece yarısına kadar ses seda çıkmamıştı. Misafir odasından 'muahhh seni seviyorum' sesi yükseldi bi an korkudan ne yapacağımı şaşırdımgorumcem ogluma pepenin bebegini almisti bebek normalde sarki falan soyluyormus ama bize calismayani denk gelmis) bende hep oyuncagin pepe sesiyle sarki soyledigini dusunuyordum...
bir aksam cok kirlenmis olan pepeyi bir guzel yikayip mutfak peteginin uzerine biraktim...
gece 3 gibi uyku arasinda kulagima ses geliyor
-anne seni gorebiliyorum
sonra kendime geldim dinlemeye basladim evin icinde robot sesi gibi bir ses
-ben aciktim
-catlak patlak oynayalim mi?
ve ardindan igrenc bir gulme sesi
esimi oyle bir uyandirdim
-askim kallllk evde uzaylilar var kalk kalk diye
sonra yavas yavas odadan cikti(tabi bu arada ses devam ediyor)
ben oglumu almis yatagin icine sinmis esime sesleniyorum
-askim gitmeeee diye
neyseki biricik askim gitti ve uzaylinin bizim pepe bebek oldugunu anladii
camdan firlat diye israr etmeme ragmen uyuz sesli pepe hala evimizde