2 gün önce sabah eşimle kahvaltı yaptık. kahvaltıdan sonra bulaşıkları toplamaya başladım, bulaşıkları makineye dizerken dalmışım. sevgili eşimde fırsatttan istifade arkamdan sokulup ''böğğğ'' diye birden bağırıp az kalsın kalpten gitmeme sebep oluyordu. tabi intikamımı acı birşekilde alacam dedim ve bunu yazdım bir kenara
gece ben yattıktan sonra uykusu gelmediği için korku filmi izlemeye başlamış eşim. gece bir ara ''imdattt'' diye bağıran eşimin sesiyle uyandım
film izlerken uyumuş benim akıllı kocam ve filmin devamını da rüyasında görmüş
tabi onu sakinleştirmekte bana kaldı. 1,85 boya 90 kiloluk adamın imdat diye bağırıp filmden korkması bir yana benim onun yarı haliyle onu sakinleştirmeye çalışmam ayrı bir durumdu zaten
sakinleştirdikten sonra uykuma devam ettim. gece bir ara uyandım, hava nasıl soğuk. kalkıp hemen yanımızdaki pencereyi kapatayım dedim. kalkıp yürümemle eşimin irkilip bağırması bir oldu
gafil avlanmışta, birden çıktığım için korkmuşta
yine onu sakinleştirip uyumaya devam ettim. gece bir ara yine uyandım (evet çok uzun bir geceydi
) eşim kulağında kulaklık, önünde laptop, elinde telefonla birşeyle uğraşıyor. nedense gecenin o saatinde aklıma su isteyip isteyemeyeceği geldi. gece baya korktuğu için aklımda mı kalmış nedir. seslendim duymadı beni. bende hani filmlerde olurlar ya aniden bir el çıkıp omuzuna dokunur. o şekilde yavaşça omuzunu dürttüm. bunu yapmamla eşimin çığlık atması bir oldu
meğer yine dalmış, o yüzden korkmuş
bu defa kızdı da bana, kasti yaptım sandı ama hakikaten kasti bir durum yoktu. ben gayet iyi niyetle sormuştum
böylece bilerek yapmış olmasam da ilahi adalet tecelli oldu ve intikamımı çok acı bir şekilde aldım
not: evlendiğimizden beri eşimin ilk defa bu kadar korktuğunu gördüm. eh benim gibi mübarek kulu korkutursa böyle olur tabi sonucu