- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
:119: umarım duyan olmamıştır
Ahh ahh keşke, o kadar kalabalıktı ki mümkün değil duyan olmaması ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:119: umarım duyan olmamıştır
Bardak kırılma olayını okuyunca birtanede benim aklıma geldi
3 gün içinde 2 tane bardak kırıldı ama tuhaf bir şekilde ikiside paramparça olmuştu ikisindede eşim yanımdaydı ve ben eşime canım bardak kırılırsa bilki evimizde nazar vardır o yüzden paramparça oluyor eğer çatlamışsa onu mutlaka kırıp öyle at diyede tembihledim neyse aradan 2hafta geçmedi eşim sürahiyi yeree düşürdüü koskoca sürahi çatlama falan yok ama benimki buna nasıl inandıysa kalkıp lavaboya doğru ilerledi sürahiyi lavaboya bir vurdu paramparça naaptııınnnn sennnn aşkımmmm diye bağırdımmm oda ne dese beğenirsiniz NAZAR ÇIKTIII
Bardak kırılma olayını okuyunca birtanede benim aklıma geldi
3 gün içinde 2 tane bardak kırıldı ama tuhaf bir şekilde ikiside paramparça olmuştu ikisindede eşim yanımdaydı ve ben eşime canım bardak kırılırsa bilki evimizde nazar vardır o yüzden paramparça oluyor eğer çatlamışsa onu mutlaka kırıp öyle at diyede tembihledim neyse aradan 2hafta geçmedi eşim sürahiyi yeree düşürdüü koskoca sürahi çatlama falan yok ama benimki buna nasıl inandıysa kalkıp lavaboya doğru ilerledi sürahiyi lavaboya bir vurdu paramparça naaptııınnnn sennnn aşkımmmm diye bağırdımmm oda ne dese beğenirsiniz NAZAR ÇIKTIII
Hadi aklıma gelmişken yazayım bari birkaç bir şeyler. Ben baya sakarımdır.
İşte o sakarlıkların ard arda sıralanıp resmen komedi filmi çektiğimiz gün
Yeni çıkmaya başladığımız zamanlardı. Cafede oturuyoruz o kahve istedi. Garson da getirdi benim önüme koydu kahveyi. Yan yana sarılmış oturuyoruz. Ben de kendimce servis edip artistlenicem ya kahveyi önüne çekip koyarken adamın malum bölgeye dökülmesin mi bir zıplayışı vardı herkes bize baktı tabi tuvalete koştu falan hemen sonradan söyledi kaç gün yürürken acısını hissetmiş Neyse bu oldu o gün bitmedi biz sinemaya gittik. Mısırları almış oturuyoruz keyifle yine sarılmışız. Film de çok sıkıcı bir korku filmi hiç açmıyor beni mısırlarla ilgileniyorum tam bir sahne geldi sessizken sessizken birden patır kütür sesler ben heyecandan elimdeki mısırı adamın üstüne boca bir yandan da toparlamaya çalışıyorum ama artık içi dışı tuz, mısır adamın biz filmden de çıkıyoruz tabi Çıkışta da hafiften yağmur çiseliyor. Bende şemsiye yok, sevgilim tamam aşkım gel ikimiz bir yağmurda yürürüz diye romantizm yapıyor -o kadar canına kastetmişim adam bana mısın demiyor - Yalnız ellerinde poşetler var "Aşkım açar mısın şunu ya?" dedi ben aldım açmaya çalışıyorum ıslanıyoruz hafiften de "Hadi aşkım açsana ya ıslanıyoruz." diyor ben de yırtınıyorum açacağım diye sonunda "Açılmıyor, açılmıyor işte hrrr!" diye şemsiyeyi bir geriye ittim ki tak adamın alnında patladı şemsiye yere eğildi çarşının ortasında adam kıvranıyor. Allahım herkes bize bakmıştı En son akşam eve bırakırken de "Bugünden canlı çıktım ya bir daha ölmem herhalde aşkım" demişti
Yazık ya sevgiline çok üzüldüm canım şimdi nasıl bir sakatlanma falan yoktur umarım
Ay olmaz mı var tatlım var Hem de çok taze uzun zamandır hasar vermemiştim adama ya gerçekten ama 2 gün önce buluştuk tartışıyorduk ben kalktım gidiyordum tam -üstümde de tül gibi şallar olur ya esiyordu hava onlardan vardı- ondan tuttu, gidemiyorum bırak yırtılacak diyorum bırakmıyor bıraktırırken de tırmalamışım (ay hiç farkında değilim tabi ), tırnak izlerim duruyordu Sonra sakinleştim oturdum yanına kafamı da masaya gömdüm hala mızmızlanıyorum meğer o arada o saçlarıma eğilmiş kokluyormuş kafasını koyacakmış yanıma ben kafayı bir kaldırdım aniden sen böyle böyle dedin de yaptın da zaten diye "Ahh” sesini duyunca tabi anladım ki yine bir haltlar etmişim, kafa da atmış oldum yani sevgilime adamın dudağında uçuk gibi bir şey patladı ya sonrasında :26: ne ola ki acep o? ben uçuk o kandırıyorsun beni diyorum ama vallahi sen vurunca oldu aşkım diyor bilmiyorum ki ben de artık. Etraf için bir tehdit oluşturuyorum sanırım dönem dönem
ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
ayyy daha öncede buraya rezilliklerimi anlattım ama böylesi asla olmadı ya inşallahta bir daha olmaz.:18:..nasıl anlatsam valla anlatırken utanıyorum ,bir gün erkek arkadaşım annem ben oturuyoruz öyle sohbet falan ediyoruz ben erkek arkadaşımın yanındayım cebinde bir kabarıklık farkettim 3 yıldır çıkıyoruz bir kere bile cebinde ne var diye sormayan ben o gün soracağım tuttu.. işaret parmağımla dokunup bue neee,cebinde ne var dedim ama yumuşak bir şey hissettim çocuk ne olduğu şaşırdı ,hemen kendini çekti telefon dedi ama telefon masanın üstündeeeee,meğer malum şeymiş pantolondan sıkıştı herhalde potluk yaptı birazda yana mı kaymış nee bende cebinde kabarıklık yapıcak bir şey var sanıyorum ama ben nasıl oldum anlatamam başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen, anladığımıda çaktırmak istemiyorum hemen bir şey yokmuş gibi konuyu değiştirdim, benimkide garibim panikten telefon dedi masanın üzerinde gözümün önünde telefon insan mendil falan der şok etkisi yaptı tabi çocuğa neyse baktım annem bozuntuya falan vermiyor sonra yanından ayrıldık annnneee ben na yaptım anladın mı dedim annem bir gülmeye başladı yarılıyor ama bende bir yandan gülüyorum bir yandan utanıyorum ,öyle her şey merak edilir mi dedi annem sanane cebinde ne varsa var dedi ama bende anlamadım ki bu güne kadar aklıma bile gelmez cebinde ne var demek o gün refleks olarak dokundum bide özellikle yapar gibi buu nneee diyorum Allahım çok kötüydü şimdi annem arada beni kızdırmak için evde buu neee der o öyle dedikçe güleriz ama ben hala yerin dibine girerim yani :18::18::18:
Canım süpersin ya sizi canlandırıyorumda acayip güldüm vallahi
siz evlenene kadar inşALLAH sevgilinde bir sakatlanma çıkmaz
Asıl evlenince sakatlık çıkartırım ki tatlım bence
Evet haklısın yazık çocuğa başına geleceklerden haberi yok
Kocaman adam oldu o bir şey olmaz ona Aklıma geldikçe geliyor bak bir tane daha var.
Bir gün ortağı (x bey), eşi, sevgilim ve ben yemek yiyoruz. İşten filan konuşuyorlar. İşte bunu böyle mi yapsam şöyle mi yapsam karar veremiyorum dedi. Ben de "X beye sorsana." diyeceğime "X beyi soysana." dedim. :26: Masada bir gerginlik anı ardından patlayan kahkahalar. "Tabi canım ben x'i hep soyarım zaten üstüne de birer sigara yakarız." demesin mi
Yeni bir vukuat
Sabah uyku sersemi marketegidecegim komsu acti kapiyi konusuyoruz nasilsinzi falan
Yeni uyandik kahvatli yapacagiz dedi benim kafa uykulu hala ben de kahvaltiya cagirayim diye dusunuyorum o sirda samimiyiz cunku kahvaltiyiberaber yapariz genelde
O sirada komsum banyo yapacagiz mevzusuna gecmis benim kafa hala kahvaltida yaa
Beraber yapalim dedim
baya gulduk tabi