Kızlar bugün dışarı çıktık gayet şık giyindim burnum havadafotoğraf makinesi almaya girdik ben havalı havalıı (Şık giyindimya sözde ) içimde öyle bir havalanma duygusu vardı neysee elimi makinelere attım aaaaaaa hayatım bak bu fotoğraf makinesi çok güzelmiş dedim vee komple yere indi makinelerrrrr ayyy pardoonn özürdilerimm dedim yerin dibine girdim düzeltmek için elimi attım önündekiii batarya kulaklık her ne varsa herşey yerdeee :26::26::26::26: herkes bana bakıyor eşimdee yavv napıyon sen diyee kızmasın mıııı: Bennn rezil oldum kıpkırmızı oldum ama hava mava kalmadı cici kız oluverdim biranda özürdileye dileye bir halll oldummm Bıktım bu sakarlıklarımdannnn
gorumcem ogluma pepenin bebegini almisti bebek normalde sarki falan soyluyormus ama bize calismayani denk gelmis) bende hep oyuncagin pepe sesiyle sarki soyledigini dusunuyordum...
bir aksam cok kirlenmis olan pepeyi bir guzel yikayip mutfak peteginin uzerine biraktim...
gece 3 gibi uyku arasinda kulagima ses geliyor
-anne seni gorebiliyorum
sonra kendime geldim dinlemeye basladim evin icinde robot sesi gibi bir ses
-ben aciktim
-catlak patlak oynayalim mi?
ve ardindan igrenc bir gulme sesi
esimi oyle bir uyandirdim
-askim kallllk evde uzaylilar var kalk kalk diye
sonra yavas yavas odadan cikti(tabi bu arada ses devam ediyor)
ben oglumu almis yatagin icine sinmis esime sesleniyorum
-askim gitmeeee diye
neyseki biricik askim gitti ve uzaylinin bizim pepe bebek oldugunu anladii
camdan firlat diye israr etmeme ragmen uyuz sesli pepe hala evimizde
Eşime degil ama eşimin ailesine acayip rezil oldum.Hem de 2 aylık evliyken. biz yeni evliyken görümcem doğum yaptı ve şehir dışında oldukları için eşim 15 gün izin aldı ki bu süreçte onlarla birlikte olabilelim diye.Neyse bebek dogdu filan aradan 1 hafta geçti.Dışarı cıkacaz üstümüzü degiştirmek içn bebeğin odasına girdik.Valiz oradaydı cünkü.Üstümüzü değiştirirken eşim başladı beni sıkıstırmaya.Çok özledim seni filan diyo, hadi bizde cocuk yapalım diyo.Yaw dur diyom simdi biri duyacak filan yok.Bu muhabbeti baya bi uzattı artık ayrıntı yazmayım buraya.Neyse bi şekilde kurtuldum elinden tam kapıyı actım ki görümcem " yenge, bebek telsizi var.Konustuklarınız içerden duyuluyor" İçerdekiler: Kayınvalidem, kayınpederim, görümcemin ailesi ve eşi, eşimin amcası ve yengesi Nerden bilelim biz telsizi filan, o güne kadar da hiç açık degildi.Hem bebek yokken içerde niye telsizi acık bırakıyosunuz canım..Allah allahhh
ben buraya uzun süredir yazmıyorum, en son yaşadığımızı yazayım, rezillik değil ama trajı-komik sayılır
hamileyim, ilk 2 ay boyunca şiddetli mide bulantısı ve vertigo atakları geçiriyordum. Baş dönmesi o kadar yoğundu ki Yürümek şöyle dursun yataktan doğrulmak için birinin yardımı gerekiyordu
dolayısyla tuvalete, oraya buraya hep kocam götürüyodu kucağında.
neyse benim de çişim geliyo sürekli hamilelikten dolayı
bir gece uyandım öyle bir sıkışmışım ki dayanamıyorum, kocamı uyandırmaya çalışıyorum. Onun da maşallahı vardır uyanması çok zor iş
uykuda hiçbiey ama hiçbişey duymaz. Acayip derin uyur ve saniyede horlamaya başlar. yatakta sohbet ederiz, ben bir cümle bitiririm, hadi uyuyalım derim. Ben daha o cümleyi bitirmeden o uykuya geçer
koltukta bile bazen sohbet ederken uyuyakalır, daha önce şahid olmayanlar çok şaşırıyo "bu hangi saniyede uyudu" diyolar
ben 4-5 dk lık uğraş sonucu uyandırmayı başardım
Ben-Uyandın mı?
eşim-Hı? Noldu? Bşey mi oldu?
ben-yok yok, çiş vakti geldi
eşim- neeeyy?
ben-çiş vakti çiş vakti!
eşim-heee tamam dedi ben de onun kalkıp beni doğrultup kucağına almasını beklemeye başladım. O sırada da gözlerim kapalıydı
benim herif kalktı odadan çıktı gitti. Bağırmaya halim yok tabi seslenemedim. Sonra geldi yattı hiçbişey demeden
ben-kociş sen nereye gittin?
eşim-bi de soruyo musun?
ben- Nasıl yani?!
eşim-30 yaşıma geldim, gece çişe kaldırıyosun.
ben-ama ben kendim için kaldırdım
eşim-ne yani üzerine mi işicem sandın?
ben-aşkım sen hala uykudasın artık uyan ve beni çişe götür lütfen yaaa!
eşim-heeee tabi tabi hep sen haklısın zaten dedi ve saniyede horlamaya başladı
sinirden ağlicaktım nerdeyse. Adamı ayıltamadım bir türlü. Tuvalete öyle sıkışmıştım ki çaresizim mecbur kalkcak başka yol yok
ben-aşkııımm uyanır mısın nolur ya?:44:
eşim-hıı?
ben-altıma edicem nolur kalk
eşim-tamam bebeğim niye bunun için canını sıkıyosun, götüreyim hemen
sabah anlattım, inanmadı. "onlar rüya değil miydi?" diyo
kayınvalideme de anlattım, "ohoo sen bayagı beceriklisin maşallah, gece onu ayaklandırmak bile marifet kızım" dedi
Oyun oynamayı hiç sevmeyen sevdiceğim son zamanlarda kpı gıcırtısına oynar oldu.
Sayesinde artık ben de nerede müzik duysam kıpırdanasım geliyor.
Alışveriş merkezinin önündeyiz, yorumumu yaptım aşkım artık nasıl içime soktuysan etkisinden çıkamıyorum senin gibi oldum, bir de normalde yüksek sesle konuşmam pek, o an resmen bağıra bağıra söyledim.
Sevdiceğimin bakışlar böyle
Ben ise yerin dibinde bu haldeyim.
Buna benzer bi olayda ben yasadim ama esimdi bunu yapan...
Esim yurtdisinda buyudugu icin turkce telafuzlari pek iyi degildir,bir gun evden cikiyoruz anahtari bana uzatti ve al sunu munasip bi yerine sok dedi
Ben sok oldum gorumcen kaynanam eltilerim felan ordaydi nasil utandim herkes gulmeye basladi tabi sonra acikladim kendilerine
Sayfayı sürekli takip ediyorum ve aklıma geldikçe "rezilliklerimi" yazıyorum. İşte bir tane daha :)
Bu arada benim bütün anılarım seneler evveline dayanıyor, bu da öyle tabii :)
Neyse efendim gelelim olay gününe.
O güne kadar market alışverişine ring seferleriyle gidiyordum. Bu seferler yarım saat ya da 45 dakika arayla oluyor burada.
O gün de gittim ama, bu kez bir farkla !!! bir gün önce aldığımız "arabamla"!!! :))))
Markete girdim alışverişimi yapıyordum, 15-20 dk olmuştu ki, bir anons..
"x yöne gitmekte olan ring seferimiz 10 dakika sonra hareket edecektir. bu yöne gidecek olan müşterilerimizin servise gitmeleri bla bla bla"
Ben anonsu duyunca aceleyle alışverişimi bitirdim, kasada işimi hallettim ve koşa koşa elimdeki poşetlerle servisteki yerimi aldım. Eve geldim.
Öğleden sonra olduğu için, eve girer girmez marketten aldıklarımı yerleştirdim, yemek yaptım vs. derken akşam oldu, eşim geldi yemek yedik.
Masayı toplarken eşim, "Ya Marjinaly senin arabayı otoparkta göremedim, nereye parkettin?" diye sorunca,
Arabayla marketin otoparkına girişim, park edişim, film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti...
Aaaaaben arabayı markette unuttummm!! dedim.
Eşim önce yüksek sesle "yuhhhh şaka yapıyorsun dimi "dedi
Ama nasıl kötü oldum anlatamam.. Gerçekten kısa süreli şok yaşadım..
Sen kendini de unutursun bir yerde, insan nasıl unutur, hadi unuttu bu saate kadar nasıl hatırlamaz ya diye diye çıktık evden onun arabasıyla, marketin otoparkından arabayı aldık geldik :)))))
Alışkanlık işte napiim unutmuşum..:86:
çok tatlısınız yaa.
çok güldürdünüz
ben de 2 yıldır evliyim. ilk buluşma günlerindeydik. pazar günleri de buluşma günlerimiz. sinemaya gidiyorduk, ara sıra ben kurabiye falan yapıp götürüyordum, pek hoşuna gidiyordu. neyse bir hafta içi pasta yapıp götürmeeyi planlamıştım.geceden minik kekler yaptım, bir dondurma kutusuna koyup buzdolabına koydum. ertesi gün öğlen kutuyu kaptığım gibi çantaya atıp, iş yerine gittim. öğle arası bir çay bahçesine gittik. kutuyu çıkardım, 'aç hadi' dedim. kutuyu açmasıyla kahkahayı basması bir oldu. bir de ne göreyim, dondurma kutusunun içi siyah zeytin dolubaşımdan aşağıya kaç kova kaynar su döküldü tahmin edin. annem kutunun aynısına zeytin doldurmuş.
çantamdan tuhaf tıkırdama sesleri geliyordu ama üstünde durmamıştım.
bir süre güldükten sonra simit aldık, zeytinlerle birlikte yedik, çay eşliğinde
keki de akşam ailemle yedik :))
ay süpersin yaa gece gece yarıldım ahahahhaçok tatlısınız yaa.
çok güldürdünüz
ben de 2 yıldır evliyim. ilk buluşma günlerindeydik. pazar günleri de buluşma günlerimiz. sinemaya gidiyorduk, ara sıra ben kurabiye falan yapıp götürüyordum, pek hoşuna gidiyordu. neyse bir hafta içi pasta yapıp götürmeeyi planlamıştım.geceden minik kekler yaptım, bir dondurma kutusuna koyup buzdolabına koydum. ertesi gün öğlen kutuyu kaptığım gibi çantaya atıp, iş yerine gittim. öğle arası bir çay bahçesine gittik. kutuyu çıkardım, 'aç hadi' dedim. kutuyu açmasıyla kahkahayı basması bir oldu. bir de ne göreyim, dondurma kutusunun içi siyah zeytin dolubaşımdan aşağıya kaç kova kaynar su döküldü tahmin edin. annem kutunun aynısına zeytin doldurmuş.
çok tatlısınız yaa.
çok güldürdünüz
kızlar şimdi heldi aklıma bigün bizimki içerde bende ayıptır söylemesi banyoya gircem önce bi vcye oturayım karnımda ağrıyor o malum şeyi yaptım. Hemen girdim abnyoya neysse biizmki ben vcden kalktıktan 1dk sonraa geldi aaşkımbişeyy dicem dedi kafayı uzattım perdenin arkasından ağzı yüzü buruşmuş iğrenti içinde Bişey sorcam ama neysse ya öffffffff diyip çıkııı ama öyle bi yapmışımki Kokuda çocuk konuşamadııayya llahım burda yarıldım gülemkten o an banyoada çok utandım ama kıskıs 10dk guldumm ama iğrenti anı berbattı aşkouğflmm felan öğğ dedii resmen:18:
ya yarıldım tam anlamıylaaaBu topiğe bayılıyorum ya.Benim niye hiç rezilliğim yok, ben de yazmak istiyorum derken bir tane geldi aklıma. Bunu unutmuş olduğuma da inanamıyorum yani.
Lise ikiye gidiyodum. Bir gün okuldan çıktım, eve doğru yürüyorum, yanımda da kimse yok o gün. Neyse, arkamdan biri geliyo pıt pıt. Yolu yarıladım çocuk hala arkamda. Ben dönüp tip tip bakıyorum, cık cık cık diye sesler çıkarıyorum, hani rahatsız olduğumu anlasın da peşimi bıraksın diye. Çocuk gitmiyo. Bir de böyle belli belirsiz "afedersiniz, bir dakika bakar mısınız" falan diyo. En sonunda dayanamadım, döndüm, "kardeşim ayıp değil mi kırk saattir arkamdan geliyosun, ne istiyosun ya" diye haykırdım resmen. Çocuk utana sıkıla, "eteğiniz arkanıza sıkışmış, nasıl söyleyeceğimi bilemedim, özür dilerim" diyip başı önde koşa koşa gitti.Ben onca yolu götüm açık gelmiş olmanın verdiği şokla bir müddet götümü kapatmadan çocuğun arkasından bakakaldım.
ay allahım benımde öyle oldu okursanız görrsünüz allahım ne rezillik yakızlar ben de yeni evliydim,rüyamda tuvalette oturmuş çişimi yapıyodumki bide bi sıcaklık bi rahatlamam anlatamam ki uyandım yatağa hatta yarısını yataga yarısını benım kocanın üstüne işemişim..allahtan alezimiz altımızda ...... diycek bişy yok gece gece herifin üstüne saldık garibim ne oldugunu anlamadan...duşa girdi:))))