- 6 Şubat 2010
- 442
- 7
Birgün üniversitenin şenliklerinde ismail türüt gelecek ama o akşam da cok yağmur var okulun büyük bir spor salonu var konser orada olacak millet rahat rahat horona doysun diye. Bende o gün uzun bir etek giydim etek altına da artık ne akla hizmetse dizime kadar gelen kıpkırmızı bir tayt. Spor salonuna gittik şimdi ortada saha sağ tarafda ki koltuklar da sınıf arkadaşlarım oturuyor ben de sevgilimle sol tarafa geçtik. Tam onların karşına. Neyse teyzem kuzen de meğer gelmis konsere benim sevgili arkadaşlarını görünce attı kendini sahaya sahaya inmek için de merdiven yok demir bariyerden atlıyorsun neyse kuzenle biz de sevgilime inat atladık ordan başladık horona . Artık aradan zaman geçti yorulduk tekrar yerimize gececez ama nasıl. Demir parmaklıktan atlamak kolaydı ama oradan çıkmak zor. Artık kuzen zaten zayıf pantolon giymiş hemen çıktı yukarıdan bana el uzattı ben zaten şişko yumak gibi bir de etek giydim etek de dar hareket edemiyorum derken ben yarıya kadar tırmandıgm yerden aşağı tepetaklak duş kafa aşağıda ayaklar yukarda benim kırmızı donu sevgilim arkadaşlar dahil görmeyen kalmadı