- 17 Kasım 2011
- 3.848
- 7
Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.
Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.
Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.
Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.
Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.
Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.
İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"
O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum
o kadar kötü zamanımda okudum ve o kadar morelim bozuk ki yazını okuyunca çok güldürdün beni Allah'da seni güldürsün hala gülüyorummm
Son düzenleme: