Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ofiste gülmemek için kendimi kasmaktan gözümden yaş geldi

gerçi daha ancak 70. sayfaya gelebildim ama azimliyim hepsini okuyacam tek tek işimden kovulursam da canım saolsun artık :44::44:

gözümden yaş geldi gülerken Allah da sizi güldürsün . çok şeker ya :13:

ayyy o ani hayal ettim de... gercekten yerin dibine girmisindir ama çok komik yaaa ahahaha

canım seni tanımadan bayıldım sana mms1 canım ALLAH razı olsun benim gülmelerime oğlum eşim geldi onlarada anlattım baya güldüler çok tatlısın ALLAH hep güldürsün ağlatmasın

canım seni tanımadan bayıldım sana mms1 canım ALLAH razı olsun benim gülmelerime oğlum eşim geldi onlarada anlattım baya güldüler çok tatlısın ALLAH hep güldürsün ağlatmasın

Ayy estagfurullah ama çok mutlu oldum güzel sözleriniz için tsk ederim amin Allah hepimizden razi olsun :))

sormayın kızlar allahtan eşim o gurupla pek görüşmüyormuşta bidaha karşılaşmak rezilliğini yaşamadı.. ya akrabalarıda orda olsaydı

yaa o degilde o ani kafamda canlandiriyorum... damat arkadaslariyla muhabbet ederken gelin resmen korna çaliyo ahahaaha baya slKlLMlSSlN. Ama itiraf ediyim ben orda olsaydim ben de derdim gelinimizin acelesi var ko$ damat bey diye

yaa o degilde o ani kafamda canlandiriyorum... damat arkadaslariyla muhabbet ederken gelin resmen korna çaliyo ahahaaha baya slKlLMlSSlN. Ama itiraf ediyim ben orda olsaydim ben de derdim gelinimizin acelesi var ko$ damat bey diye

topikte adini gordum hemen geldim dedim bizimki yine anlatir bir rezillik 1hafta guleriz hala hatirlayip guluyorm adama yenge demen,pamuklar..aklima geldikce guluyorum hatta gecenlerde bir tanidik abiyi gordum anam burnunda pamuk gozunun altinda yara bandi hemen aklima geldim resmen adamin gozube baka baka sirittim...
bu arada SIKILDIM yazarken "i" harfi kullanmama cabana bayildim ;-))bende yadiyorum o sorunu aynen senin gibi buyuk harfle yaziyorum
iyi geceler...

evet yaa bu yabanci klavyeler bizi biraz zor durumda birakiyor ama az kaldi insallah babam Türkiye'den bana laptop almis az kaldi gelmesine
Ya aslinda rezillik çok da en komigi bu, ayrica bütün aksilikler ard ardina geldigi için daha komik geliyo bu anim :)
Off tanidigina da gecmis olsun yazik niye güldün adama ama onun ki hakkaten kavga eseri heralde

Son düzenleme:

ayyy Allahımm gül gül karnıma ağrılar girdi gözümden yaşlar aktıı sizide Allah güldürsün:))

gozumde canlandirdikca kopuyorum, gozumden yaslar geldi

sayfa 174 deyim daha

hemen aklıma gelen ufacık bir şeyi yazayım ve okumaya devam edeyim

tabiki evli deilim dolayısıyla bu eşime olmayacak ama tee lisede hoşlandıgım çocuktan bahsedebilirim.
hem aynı okulda hem aynı dershanedeyiz çocukla. ben de fılfır fılfır peşinden koşuyorum. bende de öyle bir durum olur ki birinden hoşlandıgımda ne kadar saklamaya çalışırsam çalışayım alnımda neonlarla yazar sanki, hemen anlaşılır

tabi ki bu çocukta anladı ve beni istemedigini nazik bir dille belirtti.

neyse dershanedeyiz, kış günü merdivenlerden iniyiroum, aşağıda o çocugun ve arkadaşlarının sesini duydum, dedim şöyle bir hava basip geçeyim yanlarından

ve hepinizin de tahmin ettiği gibi ben son 2 basamak kala tokezleyip bir oturdum yere ooffff etek kafama geçti, o gürültüye herkes döndü baktı, tabi o ve arkadaşları da

çok klasik bir hikaye ama ne zaman rezil olmak dense aklıma ilk bu gelir.

Evlenmeden önce eşim annem ve kardeşim bizim evde bir film izledik. Yes Man filmi. Çoğunuz bilir. Başroldeki karakter bir kasa enerji içeceğini içip sabaha kadar koşturuyor falan filmde... Neyse Eşim bizde kaldı ogün. Ertesi sabahta kahvaltıdan sonra düğünle ilgili konuşmaya başladık. Eşim işte ben oynamam aman ısrar etmeyin o akşam bana falan dedi. Annem de oğlum senin içeceğine redbull karıştırırız sen de oynayıverirsin dedi. Ben de tabi güldüm. Eşim bana döndü ve dedi ki '' Sen düşün kızım o gece eve gideceğiz '' Ben koptum gülmekten.. Sonrra annemden özür diledi. Aman öyle demek istemedim de bilmem ne de.. Ama müstakbel eşim nezaman yanımızda olmasa annem senin redbull ne yapıyor diye sorardı

Konuya abonemi ne zaman okusam icim açılıyor harika bı yer burası

Kk'nin kutsal topigi

Konuyu açan arkadasımıza ve burda en doğal halini paylaşan arkadaslara cok teşekkürler

Ben konuyu okumaya başladım benim anım yok diye düşünürken bir sürü rezillik yasadım kocisime

Artık benimde anlatacaklarım var

Son düzenleme:

ahahahaha cok guldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…