Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaaYüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
bende anlatim bari :)))
düğün günümüzdü,, düğün bitti işte akrabalar falan dağıldı eşimin arkadaşları kaldı bitek aşağıda,,
ay bunlar başladılar sohbete,, ağustos ayı sıcak ki ne sıcak araba çalışmıyo onun için doğal olarak klimalarda..
bekledim bekledim artık dayanamadım bastım kornayaayy arkadan bi ses işşittim '' gelin hanım sabırsız galiba diye''
ben oldum kıpkırmızı :26: hayır bide reglim düğün gününe denk geldi bişey olacağıda yok ama kime anlatacaksın..
rezil olduğumla kaldım allah bilir adımı azgın tekeye çıkardılarda benim haberim yok
ayyy o ani hayal ettim de... gercekten yerin dibine girmisindir ama çok komik yaaa ahahaha
Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.
Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.
Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.
Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.
Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.
Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.
İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"
O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum
ayyy o ani hayal ettim de... gercekten yerin dibine girmisindir ama çok komik yaaa ahahaha
:118: evet yaaaaaaaa..
canım seni tanımadan bayıldım sana mms1 canım ALLAH razı olsun benim gülmelerime oğlum eşim geldi onlarada anlattım baya güldüler çok tatlısın ALLAH hep güldürsün ağlatmasın
sormayın kızlarallahtan eşim o gurupla pek görüşmüyormuşta bidaha karşılaşmak rezilliğini yaşamadı.. ya akrabalarıda orda olsaydı
yaa o degilde o ani kafamda canlandiriyorum... damat arkadaslariyla muhabbet ederken gelin resmen korna çaliyo ahahaaha baya slKlLMlSSlN. Ama itiraf ediyim ben orda olsaydim ben de derdim gelinimizin acelesi var ko$ damat bey diye
topikte adini gordum hemen geldim dedim bizimki yine anlatir bir rezillik 1hafta guleriz hala hatirlayip guluyorm adama yenge demen,pamuklar..aklima geldikce guluyorum hatta gecenlerde bir tanidik abiyi gordum anam burnunda pamuk gozunun altinda yara bandi hemen aklima geldim resmen adamin gozube baka baka sirittim...
bu arada SIKILDIM yazarken "i" harfi kullanmama cabana bayildim ;-))bende yadiyorum o sorunu aynen senin gibi buyuk harfle yaziyorum
iyi geceler...
Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.
Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.
Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.
Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.
Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.
Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.
İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"
O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum
BENİMKİLER BELKİ SİZİN KADAR KOMİK DEĞİLDİR AMA AKLIMA GELEN REZİLLİKLERİMİ YAZAYIM DEDİM.....
bir tane daha daha nişanlıyız...
bende'de şöyle bir huy var ama sadece kardeşlerime yapıyorum hani orta parmağımızı kaldırır ağzımıza sokar çıkarır bişey yaparızya ya neyse yalnış anlaşılmaya meyil vermiyim direk yazayım hani pandik olayı neyse artık huy haline gelmiş ve sadece kardeşlerime yapıyorum...bir gün kız kardeşim dediki inşallah birgün eniştemede yaparsında görürüm o zaman seni.bende salakmısın kızım öle şey olurmu o sadece size özel falan diyorum geriliyorum dalga filan geçiyorum kardeşimle.neyse gel zaman git zaman birgün bizim eve çıkıyoruz merdivenlerde son birkaç mediven kalmış ben adama pandik attım ama tamamen refles olarak elim gitti ama onunda ani refleks olarak bir dönmüş önünü elleride poposunda adam resmen şok gözleri patlarmış aynen bu durumne yapıyor
Aklıma geldi bir tane daha.
Bi hafta sonu annemler köye gitmişti. Biz de gidelim dedik hafta sonunu orada geçirelim.
Neyse gittik.. Gece oldu yattık..
Köyde yattığımız odanın kopkoyu bordo ve kalınca perdesi var. perdeyi yatarken öyle bir kapatmışım ki bir ışık hüzmesi bile sızmıyor içeriye.
Ama odanın kapısı cam ve annemler gece yatarken tuvaletin ışığını açık bırakıyorlar. Yani içerisi yeterince aydınlık.
Neyse yattık uyuduk.
Ben gecenin bir vakti uyandım.
Gözlerimi açtım kapattım bir kaç kez. Nefesim kesildi.
Çığlık atıcam takatim yok. Neredeyse öleceğim o derece.. Kalbim durmak üzere.
Avaz avaz bağırmaya başladım. KÖR OLDUMM Görmüyorummm diye ağlıyorum ama nasıl ağlamak.
Eşim kolumdan tutuyor ben kendimi yere atıyorum. Kör oldummm diye.
Annem, babam, abim, yengem, yeğenlerim hepsi odada ama eşim beni zaptetmeye çalışmaktan perdeyi aralamayı akıl edememiş.
Babamın perdeyi aralamasıyla kendime gelmem bir oldu.
Meğer elektrikler kesilmiş ev zindan gibi.
Bir dakika bile sürmemiştir bu yaşanan olay ama rezilliği ömür boyu sürecek heralde.
Herkes gülmek istediğinde bunu anlatıyor
Evlenmeden önce eşim annem ve kardeşim bizim evde bir film izledik. Yes Man filmi. Çoğunuz bilir. Başroldeki karakter bir kasa enerji içeceğini içip sabaha kadar koşturuyor falan filmde... Neyse Eşim bizde kaldı ogün. Ertesi sabahta kahvaltıdan sonra düğünle ilgili konuşmaya başladık. Eşim işte ben oynamam aman ısrar etmeyin o akşam bana falan dedi. Annem de oğlum senin içeceğine redbull karıştırırız sen de oynayıverirsin dedi. Ben de tabi güldüm. Eşim bana döndü ve dedi ki '' Sen düşün kızım o gece eve gideceğiz ''Ben koptum gülmekten.. Sonrra annemden özür diledi. Aman öyle demek istemedim de bilmem ne de.. Ama müstakbel eşim nezaman yanımızda olmasa annem senin redbull ne yapıyor diye sorardı