Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben anlatıyorum ben eşime ayrıyeten kayınvaldeme rezil oldum heryerde anlatır ben öğrenciğim kaza gecirmiştim onlarda kalıyodum çekiniyorum yerimden bile izinle kalkıyorum sizli konuşuyorum bulunduğumuz şehir cok sıcak temmuz ayı 3 müz klimalı odadada yatıyoruz kayınvaldem yastığının altına klima kumandasını koyuyordu allhım oda bi soğuk en son dercesine acmışlar uykumdan uyandım titanik gbi donuyorum en son dercesinde yastığın altında kumanda eşimi kaldırıyom kalkmıyo baska odada yatamadım çünkü yabancıyım cok çekiniyom eşimin odasına giridm çoraplarını giydim dolabı actım polar bi kaban giydim gectim yattım oda yattım pikeyide gecirdim kafama titanerciler gbi oldum sabah bi cıglık kisin sen siye bagırıyo ancak bi gelin başta bu kadar rezil olurr

merhaba kızlar. flocke sen ne kadar eğlenceli bir insansın yaa. kocan yaşlanmaz eminim. neyse bende bende saflığımı anlatiym..

eşim şehir dışında çalışıyordu bende ankarada çalışıyorum. arabamızı alalı çok olmadı. arabayı bana bıraktı. sabırlı bir şekilde gitmeden öncede her gece saatlerce bana yolları öğretti. sık kullanacağım işyerim, gar,otogar gibi yerlere beraber gittik ki yolu öğreneyim de bide yol nasıldı diye düşünüp afallamayım. adamı çıl-dırt-tım . her neyse gitti şehir dışına.ben tabi işime filan gidip geliyorum ooo ilerlettim iyice. arkadaşlarla geziyoruz filan. neyse haftasonu yanıma gelecekti. ben havalı havalı tamam ben seni gardan alırım dedim. zaten gar en yoğun trafik olsa 15 dk lık yol. daha öncede kaç kere gösterdi yolu bak şurdan gideceksin diye.

yaklaşınca haber verdi bende bindim arabaya yolu bulurum çok kolay ama garanti olsun diye yazdım navigasyona TCDD diye. gidiyoruz gidiyoruzz daha gelmedik. yarım saat oldu eşim aradı

nerdesin? geliyorum bekle.(adam eşim gelip alacak beni diye bekliyor bi 25 dk daha) ya gelmeyceksen eve gideyim diyo ben yoook seni ben alıcam o kadar çalıştırdın sana bi faydam olsun istiyorum filan diyorum beklee)

bir baktım karşıda TCDD yazıyo ama burası orası değil. meğerse ben taaaa istanbul yoluna gitmişim. orası idari binaymış. herif beni ulusta garda bekliyor. tabi ben aradım durumu anlattım telefonu da kulağımdan uzak tuttum ki kulağım sağır olmasın . adam beklediğine mi yansın o beklerken karısının gazi mah,atatürk orman çiftliği ,istanbul yolu gezdiğine mi yansın,karısının saflığına mı yansın,arabası varken yürüyerek filan dolmuşa tıkış pıkış bindiğine mi yansın?sinirlendi tabi eve gidiyorum ben dedi eee baana da evin yolu göründü. neyse yazdım navigasyona evin adresini. eve yaklaştım yolun karşısında bir adam var valizini takım elbisesini sürüyerek geliyor allerinde poşetler ceketi vs perişan. karşıya geçti. durdum yanında tabi bu bizimki bana kızıyo ama bende sinirden gülüyorum. bindi arabaya yoldan siteye kadar (bi 50 adımlık yer) getirdim. sonuçta ben getirmemiş miyim ama?

Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.

Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.

Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.

Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.

Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.

Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.

İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"

O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum

ayyy çok güldümmm...

"prenses yumurtladı" gözümden yaş geldi :)

hahahaha krize girdim gülmekteeen

Nasıl bir sakarlıktır bu. Çok fena yaa. Benim başıma gelse bir ay yüzlerine bakamazdım

Cok güldüm Canim yaa

bi rezillikte benden olsun :)))

benim mutfağım,wc ve banyom ayrıyetten küçük bir antrede. benimde kepek,çavdar vs. alerjim var. ramazandan az önceydi canım istedi 1 dilim kepekli ekmek yedim. tabi alerjim olduğu için kabızlık ve aşırı şişkinlik yaptı 4-5 gün wcye gidemedim. kayısıydı, bitki çayıydı derken wc ihtiyacı hissettim.gittim wcye 4-5 gün kabız olunca haliyle ortalığı kokuttuk biraz .

neyse tam wcden çıktımmm doğalgaz alarmı çalmaya başlamasın mı " alarmı bile çaldırdın ya helal olsun" diye eşim patlattı kahkahayı .. benim alarmda ota b..ka herşeye çalıyo. kendimi çok kötü hissettim oan ama benim bulaşık makinasının kapağı açılınca çıkan kokuya ötüyo herzaman alarm ve eşimde ben wcdeyken makinanın kapağını açmış. oda bana denk geldi. şimdi yanılsam yenilsemde şunu yapabilirmiyimki diye bişey söylesem " alarmı çaldırmış kadınsın onumu yapamayacan aşkım sen" der alay eder benle. düştüm diline kurtarabilene aşkolsun

MMS nasıl bir rezillikler silsilesi olmuş gülmekten karnıma ağrılar girdi
Ailecek müthiş bir anı olmuş.
Efsane olmuşsundur sen

hahahaha krize girdim gülmekteeen

ayyy çok güldümmm...

Cok güldüm Canim yaa

Simdi ben de gülüyorum ama o zaman çok utanmistim resmen aglamakli olmustum

Nasıl bir sakarlıktır bu. Çok fena yaa. Benim başıma gelse bir ay yüzlerine bakamazdım

Sorma yaa.. Hani bazen misafir çocuk gelir çok yaramazdir sonra diken üstünde durursun ya keske bir an önce gitseler diye.. bunlar da ayni öyle demistir heralde, canimizi almadan bi gitse diye :)

mms1 gözümden yaşlar geldi gülmekten, sen çok yaşa emi

Hep beraber yasayalim insallah :)

Offff çok kötü yaa esinin dilinden kurtulamazsin ben sana söyleyimm

MMS nasıl bir rezillikler silsilesi olmuş gülmekten karnıma ağrılar girdi
Ailecek müthiş bir anı olmuş.
Efsane olmuşsundur sen

Aslinda evet simdi hatirlayinca güzel ve komik bir ani :)
Bu benim esime ve ailseni ilk rezil olusumdu. Malesef sonu gelmedi bende bu sakarlik oldukça gelmezde. Simdi esimin ailesi de alisti artik bu halime :)

sabahtan beri gülüyorum deli gibi kendi kendine ama çok ihtiyacım vardı...

bende bir tanede ben anlatim ozaman eşimle yatağa uzandık aradan bir yarım saat felan gecti daha dalmamıştım bir gaz ihtiyacı doğdu ama kalkıp gidersem uykum açılacak zaten zor uyuyorum eşimin her zaman erken dalıp uyumasından cesaret alarak bıraktım uyuyo duymaz nasıl olsa diye sonra hafif alaylı bir sesle duydum seni dedi.......rezillikk ne utançç.

Son düzenleme:

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim süpersin

Güle güle bir hal oldum

Bir tane de benden gelsin

Eşimle muhtarlığı arıyoruz ısımız düşmüş. Ben gözlerim bozuk olmasına rağmen gözlük sevmiyorum kullanmıyorum
Karşımda bir tabela var dedim ki askım ne yazıyor orda muhtarlık olmasın?
Esim tuttu kolumdan yaklaştırıyor okudun mu? Yok böyle baya bir dibine giriyoruz tabelanın
Yaziyi yüksek sesle dumurla okuyorum
.....körler derneği

Sonra esim nasıl dalga gecti tahmin edersiniz

ay kızlar öldüm gülmekden benim ilk rezil oluşum da şöyle gece sarmaş dolaş yatıyormusuz uyumuşm sonra birazcık gaz çıkmış benden bacağı da popişimin üstündeymiş yani sıcaklığı farketmiş sabah kalktı anlattı tabi ben kıpkırmızı

Siz birde beni dinleyin :) Bende evli değilim sevgilimle ilk buluşmalarımızdan birinin olduğu zaman. Neyse gayet güzel sohbet ediyoruz. Sohbet esnasında erkek arkadasım prefabrik evi tarif ediyor fakat bir türlü prefabrik kelimesi aklına gelmedi bende akıllıyım anladımya prefabrik diyeceğime hahhhh buldummm prezervatiff diye heyecanla söylemez miyim :)) Birde ilk başta bana düşmedi ben hala kendimi prefabrik dedim sanıyorum Erkek arkadasım bir bakıs attı sonra bana düstü ne dedim ben ya dedim :) Bu kadar rezil olduğumu bilmem hiç. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…