Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

uzun zamandir bukadar gulmemistim karnim agirdi gulmekten
Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.

Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.

Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.

Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemd

bende anlatim bari :)))
düğün günümüzdü,, düğün bitti işte akrabalar falan dağıldı eşimin arkadaşları kaldı bitek aşağıda,,
ay bunlar başladılar sohbete,, ağustos ayı sıcak ki ne sıcak araba çalışmıyo onun için doğal olarak klimalarda..
bekledim bekledim artık dayanamadım bastım kornaya :KK53: ayy arkadan bi ses işşittim '' gelin hanım sabırsız galiba diye''
ben oldum kıpkırmızı :26: hayır bide reglim düğün gününe denk geldi bişey olacağıda yok ama kime anlatacaksın.. :KK52:
rezil olduğumla kaldım allah bilir adımı azgın tekeye çıkardılarda benim haberim yok :KK53:

ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhh:KK33:diye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde:KK17:

ay altıma işiycem öldüm öldüm :KK1:

Tr deyken ing kursuna gidiyordum cok meshur bir yerde neyse..sinif arkadaslarim hep bir yerlerde mudur falan ust duzey yonetici falan filan kurs oldugu icin hepimiz dalga muhabbet geciriyoruz gunlerimizi..bir arkadasim tr cok unlu bir sanatci tabi ben tanimiyordum caya kahveye beraber iniyoruz dedikodu falan yapiyoruz neyse seneler once klibini izlemistim allahim ne igrenc bir sac modeli gorsem sacini basini yolardim..sonunda dayanamadi kadin aa dunedain ya sen beni tanimadinmi yoo demistim..neyse gidim evde neten bakarim kim olduguna dedim hala dalgageciyordum..sac aklimda yuzu unutmustum..bir geldim ne goreyim igrenc sacli kadin cikmasinmi..kursa gittim ya ben seni tanidim simdi sen su sarkiyi soyluyordun hatta saclarin dememe kalmadan coook guzeldi dimi dedi..tamda onu diyecektim valla agzimdan aldim demistim:KK52::KK52:

Bir kac gun sonra zayiflamaktan bahsediyoruz ya dedim bide lahana haplari var alayi geyik bak nadide sultana bide numara yapiyor yok lahana hapi ile verdimde yokoda buda ayni arkadasim oyle deme dunedain nadide benim en yakin arkadasim gercekten onlarla verdi...bir yerin dibine girdim bozuntuya vermeden himm mimmmya aslinda bizde deneyek belki kilo veriris diye uste cikmistim bide..

Yine kurstayim cay almaya indim sinifa cikiyordum genc bir bayan arkadasim tek basina almis mendilieline halay cekiyor muzik yok bisey yok neyse ben buna bakiyorumhayrola bacim napiyorsun diye bagirdim himm senmi geldin ya halay cekiyordum bende sanki normal biseymis gibi.. Sonra son noktayi koyarken diz kirdi birakti..bir kac kere yakalamistim onu turku aklinda sanirim...birde bu bayan unlu bir bankanin finans mud.. Siz varin kerevetine...

Tr deyken ing kursuna gidiyordum cok meshur bir yerde neyse..sinif arkadaslarim hep bir yerlerde mudur falan ust duzey yonetici falan filan kurs oldugu icin hepimiz dalga muhabbet geciriyoruz gunlerimizi..bir arkadasim tr cok unlu bir sanatci tabi ben tanimiyordum caya kahveye beraber iniyoruz dedikodu falan yapiyoruz neyse seneler once klibini izlemistim allahim ne igrenc bir sac modeli gorsem sacini basini yolardim..sonunda dayanamadi kadin aa dunedain ya sen beni tanimadinmi yoo demistim..neyse gidim evde neten bakarim kim olduguna dedim hala dalgageciyordum..sac aklimda yuzu unutmustum..bir geldim ne goreyim igrenc sacli kadin cikmasinmi..kursa gittim ya ben seni tanidim simdi sen su sarkiyi soyluyordun hatta saclarin dememe kalmadan coook guzeldi dimi dedi..tamda onu diyecektim valla agzimdan aldim demistim:KK52::KK52:

Bir kac gun sonra zayiflamaktan bahsediyoruz ya dedim bide lahana haplari var alayi geyik bak nadide sultana bide numara yapiyor yok lahana hapi ile verdimde yokoda buda ayni arkadasim oyle deme dunedain nadide benim en yakin arkadasim gercekten onlarla verdi...bir yerin dibine girdim bozuntuya vermeden himm mimmmya aslinda bizde deneyek belki kilo veriris diye uste cikmistim bide..

Yine kurstayim cay almaya indim sinifa cikiyordum genc bir bayan arkadasim tek basina almis mendilieline halay cekiyor muzik yok bisey yok neyse ben buna bakiyorumhayrola bacim napiyorsun diye bagirdim himm senmi geldin ya halay cekiyordum bende sanki normal biseymis gibi.. Sonra son noktayi koyarken diz kirdi birakti..bir kac kere yakalamistim onu turku aklinda sanirim...birde bu bayan unlu bir bankanin finans mud.. Siz varin kerevetine...

:44::44::44::44:

yazdıklarından bir kelime anlamadım:KK19: yazdıklarının türkçe çevirisi nereye basınca çıkıyo acaba:KK1:

evlendiğim gün nikahtan döndük evimize ev kalabalık hoca geldi dini nikahta kıyıldı millet oturdu oturdu gitti kimse kalmadı sanıyorum ben gelinliğin üstü fransız danteli bolero ben terledim dedim çıkardım oturduğum yerden saçlarımdaki tokaları firketeleri çıkarıyorum(gelinin acelesi var):KK17:eşinde yardım edeyim dedi duvağımı çıkarıyoro arada beni öptü:KK54: o ne salonun kapısında eşinin kuzeni elinde kola bardağı bişeyler çiğniyo abi ben gidiyorum dedi çıktı gitti:KK53: meğer herkes çıkınca o kalmış mutfakta zıkkımlanıyo:KK47::KK47: biz öylece kalakaldık o gidince basbas bağırıyorum ne bekliyo burda lokanta mı burası diye eşim beni sakinleştiriyor odalara tek tek baktı daha kalan var mı diye:KK52:bütün atmosferi bozdu aptal:KK37: tabi bizim moralimizi bozmadı bu durum kaldığımız yerden devam mutlu son :KK16::KK54::KK16::KK54::KK16:

ayy burası beni çok güldürüyo yaaa:)))) bzm 5 sene flört dnemi 15 aylık evlilk 6 senede düşünün rezillikleri:p
artık burdayım bnde aklıma geldikçe yazıcam :)
baslayalım hemen :)))
smdi düğüne 1 ay kala falan ben bunlara gdiorum baktım sokakta çalışma var yolu kapatmışlar dedim bi sonraki sokaktan giriyim buarada arabaylayım neyse grdim snraki sokaktan evi bulamıorum :))) dön allah dön turla yok yok yok bulamıorum kaldım arabada salak gbi 5 senedr gün aşırı gttiğim evi bulamıorum !!! :) snra biyerden daha grdim iyice kaybettim yürüsem bulcam aslında ama araba var neyse dedim mecbur sorcam birine bi bakkalın önünde durdum aa şey meraba **** sokak nerdeydi??arkadan elinde kutu kolayla birisi çıkıyo '' sesini benzettim sandım askım napıyosun burda'' cevabı bakkal amca veriyo nişanlın sizin evi soruyo:))))):KK37::KK47: ben böleeee:KK17::KK47::26: buarada hala yol özürlüyüm:KK4:

ayy burası beni çok güldürüyo yaaa:)))) bzm 5 sene flört dnemi 15 aylık evlilk 6 senede düşünün rezillikleri:p
artık burdayım bnde aklıma geldikçe yazıcam :)
baslayalım hemen :)))
smdi düğüne 1 ay kala falan ben bunlara gdiorum baktım sokakta çalışma var yolu kapatmışlar dedim bi sonraki sokaktan giriyim buarada arabaylayım neyse grdim snraki sokaktan evi bulamıorum :))) dön allah dön turla yok yok yok bulamıorum kaldım arabada salak gbi 5 senedr gün aşırı gttiğim evi bulamıorum !!! :) snra biyerden daha grdim iyice kaybettim yürüsem bulcam aslında ama araba var neyse dedim mecbur sorcam birine bi bakkalın önünde durdum aa şey meraba **** sokak nerdeydi??arkadan elinde kutu kolayla birisi çıkıyo '' sesini benzettim sandım askım napıyosun burda'' cevabı bakkal amca veriyo nişanlın sizin evi soruyo:))))):KK37::KK47: ben böleeee:KK17::KK47::26: buarada hala yol özürlüyüm:KK4:

kadınların çoğunda var durum üzülme bende dahil

uzun zamandir bukadar gulmemistim karnim agirdi gulmekten

Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.

Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.

Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemd

ayyy katıldım gülmekten,bebeğimi düşürecem gülmekten ve ben hala gülüyorum :)))))))))))))))))))))))

bende anlatim bari :)))
düğün günümüzdü,, düğün bitti işte akrabalar falan dağıldı eşimin arkadaşları kaldı bitek aşağıda,,
ay bunlar başladılar sohbete,, ağustos ayı sıcak ki ne sıcak araba çalışmıyo onun için doğal olarak klimalarda..
bekledim bekledim artık dayanamadım bastım kornaya :KK53: ayy arkadan bi ses işşittim '' gelin hanım sabırsız galiba diye''
ben oldum kıpkırmızı :26: hayır bide reglim düğün gününe denk geldi bişey olacağıda yok ama kime anlatacaksın.. :KK52:
rezil olduğumla kaldım allah bilir adımı azgın tekeye çıkardılarda benim haberim yok :KK53:

ayy bu akşam sizlerle gülmekten ortAdan yarılıcam :)))))))

kizlar 643.sayfada alnti bir msjim var birkac kisi o msji benim yazdigimi dusunup begeni yapmis, o msjin orjinali 641.sayfada ben oradan alinti yaptim hatta yapamadim msj eksik cikmis 641.sayfayi okumanzi tavsiye ederim cok komik :-)) mms1 arkadasimiza da haksizlik etmek istemem...

Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.

Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.

Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.

İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"

O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum

ya o kadar aksiliğe rağmen çok şirin bi hikaye ya,öldüm öldümmm gülmekten,çok tatlıısn ya, allah iiliğini versin emii :))))

bayıldım ben buraya yaaa.
aklıma geldikçe yazayım ben de :))

nişanlılık zamanlarımızın birinde ;
akşam yemeğine gitmiştik başbaşa güzel bir yere. biraz C2H5OH etkisiyle çakırkeyifim. nişanlım kredi kartını pos makinesinden çektirmek için gitti. ben de o yokken iki dk wc ye gideyim dedim. baya sıkışmış durumdaydım zaten.masadan kırk kere wc için kalkmayı sevmem. sona bırakır biriktiririm :S
.nerdeyse koşarak wc nin ana kapısından girdim. içerde hiç açık kapı yok.en baştan başladım hızlıca. yanıt : doluuuu.
2. kapıdan da yanıt : doluuu
eyvah dedim içimden çabuk çıksalar bari.bacaklarımı birbirine çapraz dolayıp, ellerim belimde iki büklüm sağa sola sallanmaya başladım.birden arkamdan bir ses; '' aşkım istersen sıramı sana verebilirim ama bence bir de sizin tarafta şansını dene, belki orda boş vardır''. panikle bi baktım meğer nişanlım benden önce girmiş bekliyormuş bile. çok utanmıştım.dikkat etmemişim diyerek hemen çıkmıştım. çıkışta çok güldü bana. '' hadi beni görmedin, doluuuuuuu diyen adamların sesinden de mi anlamadın dedi. o sırada sadece tişime odaklandığımdan ve çakırkeyif olduğumdan ne gözüm görmüş başka birşeyi ne de kulağım duymuş.hiç farketmemiştim.

Son düzenleme:
kizlar 643.sayfada alnti bir msjim var birkac kisi o msji benim yazdigimi dusunup begeni yapmis, o msjin orjinali 641.sayfada ben oradan alinti yaptim hatta yapamadim msj eksik cikmis 641.sayfayi okumanzi tavsiye ederim cok komik :-)) mms1 arkadasimiza da haksizlik etmek istemem...

fatihpepe .!.:
selam, "esinize ilk nezaman rezil oldunuz" topikteki msji okudum herkes gibi koptum :-))) senin msjindan alinti yaptim daha dogrusu yapamadim msj yarim cikmis buna ragmen benim itirafim zannedip kac kisi begenmis bu yuzden kusura bakma hakkini yemis gibi oldum icim rahat degildi bu msji yazma geregi duydum sanki sana haksizlik yapmis gibi hissettim kendimi

slm canim olur mu öyle sey ne hakki :) mesaj sayim yeterli olmadigi için size geri cvp yazamadim o yüzden buraya yaziyorum. Çok incesiniz gerçekten böyle düsünmeniz bile ne kadar güzel ama benim için hiiç sorun yok tam tersine hiç farketmemistim bile :))
Tekrar tekrar tsk ederim ve hiç sorun yok rahat olun siz :) kiyamam yaa buraya bile uyari yapmisiniz çok tatlisiniz

aklıma bir tane daha geldi.

bu olay yakın zamanda oldu. durakta otobüs bekliyoruz. otobüs numarasını 11t. öyle çok sık geçen bir otobüs değil. gözüm ufukta ha geldi ha gelecek. aşkım da hemen yanımda bekliyor.durak kalabalık.
otobüsü gördüm '' aşkım koooş geldi diyerek elini yakaladığım gibi hızlıca ileri bir iki adım attımdı ki birden durdu.sonra öteki elimi biri tutunca irkildim. bi baktım bana kaşlarını çatmış bakan kocam...öteki elimi tutana baktım. tanımadığım bir adam. pardon ben sizi eşimle karıştırdım aaa şey eşim sandım diye saçma sapan birkaç cümle söyleyip bıraktım adamı.eşim arkadaki büfeden su almak için yanımdan ayrılmış meğerse.ben de ilk tuttuğumu götürüyordum resmen.

aklıma bir tane daha geldi.

bu olay yakın zamanda oldu. durakta otobüs bekliyoruz. otobüs numarasını 11t. öyle çok sık geçen bir otobüs değil. gözüm ufukta ha geldi ha gelecek. aşkım da hemen yanımda bekliyor.durak kalabalık.
otobüsü gördüm '' aşkım koooş geldi diyerek elini yakaladığım gibi hızlıca ileri bir iki adım attımdı ki birden durdu.sonra öteki elimi biri tutunca irkildim. bi baktım bana kaşlarını çatmış bakan kocam...öteki elimi tutana baktım. tanımadığım bir adam. pardon ben sizi eşimle karıştırdım aaa şey eşim sandım diye saçma sapan birkaç cümle söyleyip bıraktım adamı.eşim arkadaki büfeden su almak için yanımdan ayrılmış meğerse.ben de ilk tuttuğumu götürüyordum resmen.

offfff çok güldüm ya yaziikk

Yeterince acik gelmedi sanirim sana sonra daha acik seyler yazarim cevirisiz gulersin....

yazdıklarını inşallah kk yönetimi görür hakaretinin karşılığını alırsın umarım gülmeyi bilmeyenlerle işim yok o kadar ciddi isen burda ne işin var acaba

X