Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

oooov
....

kızlarr bi yerde eksk var dyodm dzenleyemdm nedense tekrar yazdm :)

kızlar bnde bi tane anlatym ama ben rezl olmadm bizde :) gece aşkusumla uyuyorz dürttü beni uyandırdı " aşkım aşkım " kalktım bende ne oldu gecenn bu saatnde merak ettm. " ne oldu " dedim. "beni özledn mi" dedi ben ne alaka diye düşünorum "özledim " dedim gelen cevap harika " bende seni çok özledim ama çok uykum var " dedi ve arksna dönp uyudu ben mal mal baknyorm hala. sabah anlattğmda gülme krzine girmştk hatırlamyodu çnkü :)))

ayyy sabah sabah krizlere girdim yaa çok tatlısınız

burası mükemmel kızlar ya harikasınız
erkek arkadaşımla deneme sınavına girdik aramızda bir çekişmedir gidiyor o benden önce çıktı, çıkışta da cevap anahtarını veriyorlar bakıcaz beraber, ben akıllısımadara olmayım diye cevap anahtarını alıp tuvalete gidip bakıyorum hızlı hızlı, boş olanların bazılarını işaretliyorum yanlış olanların bazılarını da değiştiriyorum, oturduk bir yere bakıyoruz falan bu bi şaşırdı a sen bu soruyu nasıl yaptın diye?soruda boş olan sorulardan...baktım baktımm baktımmm e şıklar arasından mantık yürüttümmm dedimm ama o an dank etti kafama o sorunun hikaye kısmını basmayı unutmuşlar bende o yüzden boş bırakmıştım zaten ama tabi iş işten geçti...yaptığım akıllılık bana tamamen salaklık olarak geri dönmüştü ama artık çok geçti ve onun kafasında ben nasıl bir yerdeydim o soruyu cevaplayarak bunu soramadım çok pis içime oturdu

işyerindeyiz.... cok yogun çalısıyorum.... ıkı kapı var bırını acıp ordan oraya gırıyorum.... bu arada odamı da kılıtlıyorum her cıktıgımda... bı ara ellerımde evraklar yıne kapıları yıtıp gıdıyorum.... ıkı kapı arasında kaldım elımde anahtar odamın kapısını açacagıma merdıven boslugundakı çift taraflı kapıya anahtarımı sokmaya çalısıyorum... bı de kendı kendıme kzıyorum... neden acılmıyorsun yaa... haıdene cok ısım var zaten.. o anda dank edıyor.. o kapı odamın degıl kı :)))

koptummmmm uyuduğunu nasıl söylesin adam

kendime bitki çayı yaparken aklıma geldi anlatmadan edemeyeceğim.. aslında belki henüz çok erken böyle anıları yad etmek için çünkü biz ayrıldık çok kısa bi süre önce ama çok komik bi olay bu =) Eski nişanlım çok ağır bi grip geçiriyordu geçen kış.. yataklara düştü sürekli öksürüyor.. ciğerleri patlayacak nerdeyse Neyse annem de ona öksürüğünü geçirmesi için keçiboynuzundan falan bi karışım hazırladı.. macun gibi bi karışım.. neyse aldım ben karışımı atladım evlerine gittim.. baktım yatakta yatıyor.. aldım macunu mutfağa götürdüm.. görümcem de kendisine zayıflama macunu almış içinde bolca sinameki var aynı keçiboynuzu gibi cam bi kavanozun içinde .. bizim bu kavanozlar karışmasın mı ? ben gidip gelip nişanlıma annemin hazırladiği öksürük macunu yerine görümcemin zayıflama macununu yedirmişim kaşık kaşıııııııııııık akşam oldu ben eve geldim aradım nişanlımı " canım nasıl oldun ?" " aşkım hiç sorma yaaaaa ölmek istiyoruuuuum.. öksürük yetmezmiş gibi bi de ishal oldum.. tuvaletten çıkamıyorum.. dur askım dur ben seni arayacam dur altıma kaçırdım kaçıracam cırt cırt gidiyoooo " alla alla dedim.. çocuk iyi üşütmüş belli.. bi kaç gün geçti.. görümcem " lan.. lan bu benim zayıflama macunum değil ki ? e bitmiş benim ki ? bu kavanoz ne peki ? " derken bende jeton düştü :26: ımm şeyyy ozaman ben kardeşine kaşık kaşık ? hala kendisini ishal edenin ben olduğumu bilmez vay be..

Ahahahaa Müstehak hıh!

bir anıda benden eşimle nişanlıydık akşam iş çıkışı yemeğe gittik saçma sapan bir meseleden ben sorun çıkardım beni evime bırakmasını söyledim saat gece 1 e geliyordu annem öfkeyle karşıladı kapıda beni bende alındım odamda ağlıyorum nişanlım beni bıraktı arabasıyla eve döndü ben ağlarken anneme sinirimden nişanlım aradı sesim ağlamaklı niye ağladığımı sordu bende SENİ KIRDIĞIM İÇİN KENDİME KIZDIM(yalaaan)dedim eşim çok üzüldü yarı yoldan geri döndü ben odamın penceresinde o arabada saatlerce bekledi telefonda beni teselli etti safım bu bir rezil olma hikayesi değil ama krizi(annemle geçirdiğim sinir krizini) fırsata çevirme hikayesi

akıllıcaa...

arkadaşlar internette öylesine dolaşırken bir yazıya gözüm takıldı sizle de paylaşmak istedim... gülmekten resmen gözümden yaş geldi :)))

Gerçekten yaşandığı söylenen olaylar: 1) Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine) Şoför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama! 2) Yolcu müsait bir yerde inmek ister ama dili sürçer; “Müsait bir yerde iner misiniz?” Şoför: Niye sen mi kullanacaksın? 3) Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla “Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?” Bizim şoför olaya hakim; “Tabi abi ayıp ettin. Al götür. Senden kıymetli mi?” 4) Ankara'da, çok sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle "Şöfeer bey klimayı açar mısınız çok sıcak olduu" demişti. Pala bıyıklı şoför amca teyzeyi bir sure süzdükten sonra, kapıyı açıp açıp kapanmaya başladı. 5) Şişli-Taksim dolmuşunda, kapıyı Ermeni bir teyze açtı, son derece belirgin bir Ermeni aksanı ile, “Pardon şoför bey, acaba Harbiye'den geçeyooor?” Şoför şöyle bi koltuğa kolunu atıp arkasını döndü ve aynen aksanı taklit ederek “Yok uçarak gideyooor !!!” (Dip not: Şişli'den Taksim'de Harbiye'den geçmeyen bir hat yok ) 6) İstanbul’dayız ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkacak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4... Eleman hala bir umut sordu, "Kaptan, yer var mı?". Şoför de arkasını dönüp cevap verdi, "Bilmiyorum, üst kata bir bak bakalım." 7) Trabzon- Sürmene arasında çalışan dolmuştayız. İleride yol üstünde duran bir bayan dolmuşa el kaldırdı, elinde çantaları vardı. Dolmuş şoförü zaman kazanmak için kadının önünde durur durmaz arabadan indi ve dolmuşun arkasına bagajı açmak için yöneldi. Bu sırada kadın dolmuşa binmek için kapıyı açtı; “Aaa bu dolmuşun şoförü yok” deyip binmeden kapıyı kapattı. Rivayet olaylar 1. Olay: Arkadaşım minibüsten tam inecekken birden günün yorgunluğuyla beraber kafası karışır ve arkada oturan arkadaşlarına “Müsait bir yerde inecek var” der ve şoför beye dönerek “İyi akşamlar” diye el sallar. Tabii tüm minibüs gülmekten yıkılır. 2. Olay: Bu başka bir arkadaş, olayın başlangıcı aynı. Bu arkadaş da yorgun. Minibüs şoförüne inmek isteyeceğini söyleyeceğine "Müsait bir yerde uyuyabilir miyim" diye sorar? Şoför, bakar öylece. 3. Olay: Bu da kardeşimin başından geçmiş. Olay Kastamonu'da bir şehir içi otobüsünde geçiyor. Türbanlı bir genç kız otobüsten inmek için düğmeye basıyor ancak şoför durakta durmayıp aracı sürmeye devam ediyor. Genç kız, “Şoför bey indirmeyecek misiniz beni?” diye şoföre sesleniyor. Şoför Kastamonu şivesiyle “Indircez tabi eve götçek halimiz yok ya” diyor... 4. Olay: Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayisine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, “Bir Monte Carlo” dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, “Abi bu Bakırköy'e gider” diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andır Sedat Abi! 5. Olay: Geçen gün akşam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı, "Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver”. Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette, “İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim?”

kızlar geçen günlerde yaptığım bir rezilliği paylaşmak istiyorum.

akşam oturuyoruz. sözlüm bizde babamla içerde oturuyolar bende içerde bişeyler yapıyorum.. annem bi krem kutusu getirdi böyle içinde pembe acayip güzel kıvamlı bir krem var. annem dedi nerden geldi acaba baya güzel birşeye benziyo falan. üstünü okuduk krem şişesinin işte bakım canlandırıcı sıkılaştırıcı krem yazıyor. sonra dedik heralde sözlüm getirdi dur sürelim de sorarız neden getyirmiş dedim anneme. biz annemle sürdük bunu güzelce tüm yüzümüze. 1 dk içinde gerdi suratımızı. off süper kremmiş neymiş bu ya mükemmel!! falan nidaları arasnda sözlümn yanına gittim.. dedim yahu bi krem getirmişin acayip güzel.. sen getirdin dimi dedim?

kaldı şöyle bi.. yahu o krem değil ki benim jölem! sürdüm deme! dedi. o anda annemle kalkıp banyoya koşmamız ve yüzümüzü yıkamamız bir oldu o arada annem de diyo ki benim de sürdüğümü söyleme

Kızlar harika yazılar paylaşmışsınız okudukça kahkahalar atarak güldüm ben de dayanamadım hemen kendiminkini paylaşmak istedim :) sevgilim askerden yanıma izin alıp gelmişti ama ben nasıl kötü hastayım anlatamam. Arada öyle öksürük krizi tutuyordu ki nefes bile alamıyordum. İşte tam bu zamanlarda sevgilimle otobüse bindik bir de nasıl kalabalık zaten nefes alamayan ben ha bayıldım bayılcam derken bir de gene o lanet öksürük krizi tutmasın mı beni. Bütün otobüs ve sevgilim bana bakıyor. Daha yeni öksürük şurubu almıştık artık o an ne düşündüm bilmiyorum açtım şurup şişesini ve bütün otobüsün içinde dikledim. Sonuç ne mi oldu? Bütün otobüs benim bağımlı olduğumu düşündü bakışlarından sezmiştim bunu. En rezili de ilacın etkisiyle uyuyakaldığım için sevgilim beni otobüsten kucagında indirmek zorunda kalmış eve kadar da taşımış beni ancak ertesi gün uyanabildim. Garibimin bakışlarını görmeliydiniz çok ama çok rezil olmuştum :)

Kızlar harika yazılar paylaşmışsınız okudukça kahkahalar atarak güldüm ben de dayanamadım hemen kendiminkini paylaşmak istedim :) sevgilim askerden yanıma izin alıp gelmişti ama ben nasıl kötü hastayım anlatamam. Arada öyle öksürük krizi tutuyordu ki nefes bile alamıyordum. İşte tam bu zamanlarda sevgilimle otobüse bindik bir de nasıl kalabalık zaten nefes alamayan ben ha bayıldım bayılcam derken bir de gene o lanet öksürük krizi tutmasın mı beni. Bütün otobüs ve sevgilim bana bakıyor. Daha yeni öksürük şurubu almıştık artık o an ne düşündüm bilmiyorum açtım şurup şişesini ve bütün otobüsün içinde dikledim. Sonuç ne mi oldu? Bütün otobüs benim bağımlı olduğumu düşündü bakışlarından sezmiştim bunu. En rezili de ilacın etkisiyle uyuyakaldığım için sevgilim beni otobüsten kucagında indirmek zorunda kalmış eve kadar da taşımış beni ancak ertesi gün uyanabildim. Garibimin bakışlarını görmeliydiniz çok ama çok rezil olmuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…