Dün maglum havalar sıcak kızlar ıle toplasıp dısarıda bahcede okey oynuyoruz sahura kadarNeyse okadr usuttumkı demek karın agrısı ıle kendımı lavaboya attım kı bu gece uykudada surdu en sonunda uyumusum gaz sancısı cekdımı esıme soylemedım utantandımdan dolayı gece ben bayag bı gaz yapmısımkı en sonunda totoma ıkı uc kere saplagı yedım ne oldu dedımde ıse guldu sabah uyandıgımda neden sen benım totoma vurup guldun dedımde masallah motorun az sogusaydı uyucakdım dedı ıyıce yerın dıbıne gırdımD:
dün akşam aklıma geldi tek eşim olsa neyse;nikahtan bir akşam önce imam nikahı kıyılacak bizim evde misafirler var bende arkadaşımla beraber taksiye bindim eşimin ablasının evine gittim,neyse imam geldi biz eşimle yanyana oturuyoruz hoca okuyor v.s.zaten böyle zamanlarda şeytan dürter gülerim bişey olsa gülücem,tam bir sessizlik var üst katta koltuk çektiler sanırım daaarttt diye ses çıktı eşimin kız yeğeni o zaman 5 yaşında bana örtünün altından eğildi ebah234 abla sen osurdunmu demezmikalakaldım zaten şeytanla savaşıyorum o dürtüyor ben dudaklarımı ısıtıyorum odada kayınvalidem var,eşim,hoca,arkadaşım herkes bana bakıyor ben dayanamadım artık koyverdim ben cevap veremeyince velet koşarak mutfağa koştu annem ebah234 abla osurdu demezmi birde allahm ölüyorum ama zaten dua okunuyor sessizlik var her söylediği duyuluyor....:84: neyseki başımdaki örtü geniş süslü püslü bişeydi çektim gözüme kadar ben görmeyince onlarda beni görmez sandım :18: hayır anlamadığım o kadar kişi var niye ben gaz çıkaran kişi oluyorum suçum neydi benim be çocuk :111:
ama o da evlensim gidicem yanına nisa osurdunmu ablacım dicem herkesin içinde
sweedy,tam 12den vurdun harikasın!
rezillik değil ama demin beni ve eşimi koparan bi olayı anlatayım sıcak sıcak:)tv de kurt adamlı vampirli bir film vardı..tabi kurtların aniden çıkıp hohhğğğhvv diye çıkardıkları sesler filan zıplatıyo birden..ben pür dikkat film izlerken kocacıım uyumuş birden horlamakla bağırmak arasında bi ses çıkardı. ben ne olduğunu anlamadım sıçrayıp korkudan adama sarıldım birden göz göze'' geldik ayy niye uyduğunu söylemiyosun'' deyince tam evlere şenlik olduAllahım saçmalıklar rekorumu hergün kendim kırıyorum
kendime bitki çayı yaparken aklıma geldi anlatmadan edemeyeceğim.. aslında belki henüz çok erken böyle anıları yad etmek için çünkü biz ayrıldık çok kısa bi süre önce ama çok komik bi olay bu =) Eski nişanlım çok ağır bi grip geçiriyordu geçen kış.. yataklara düştü sürekli öksürüyor.. ciğerleri patlayacak nerdeyseNeyse annem de ona öksürüğünü geçirmesi için keçiboynuzundan falan bi karışım hazırladı.. macun gibi bi karışım.. neyse aldım ben karışımı atladım evlerine gittim.. baktım yatakta yatıyor.. aldım macunu mutfağa götürdüm.. görümcem de kendisine zayıflama macunu almış içinde bolca sinameki var aynı keçiboynuzu gibi cam bi kavanozun içinde .. bizim bu kavanozlar karışmasın mı ? ben gidip gelip nişanlıma annemin hazırladiği öksürük macunu yerine görümcemin zayıflama macununu yedirmişim kaşık kaşıııııııııııık akşam oldu ben eve geldim aradım nişanlımı " canım nasıl oldun ?" " aşkım hiç sorma yaaaaa ölmek istiyoruuuuum.. öksürük yetmezmiş gibi bi de ishal oldum.. tuvaletten çıkamıyorum.. dur askım dur ben seni arayacam dur altıma kaçırdım kaçıracam cırt cırt gidiyoooo " alla alla dedim.. çocuk iyi üşütmüş belli.. bi kaç gün geçti.. görümcem " lan.. lan bu benim zayıflama macunum değil ki ? e bitmiş benim ki ? bu kavanoz ne peki ? " derken bende jeton düştü :26: ımm şeyyy ozaman ben kardeşine kaşık kaşık ? hala kendisini ishal edenin ben olduğumu bilmez vay be..
koptummmmm uyuduğunu nasıl söylesin adam
bir anıda benden eşimle nişanlıydık akşam iş çıkışı yemeğe gittik saçma sapan bir meseleden ben sorun çıkardım beni evime bırakmasını söyledim saat gece 1 e geliyordu annem öfkeyle karşıladı kapıda beni bende alındım odamda ağlıyorum nişanlım beni bıraktı arabasıyla eve döndü ben ağlarken anneme sinirimden nişanlım aradı sesim ağlamaklı niye ağladığımı sordu bende SENİ KIRDIĞIM İÇİN KENDİME KIZDIM(yalaaan)dedim eşim çok üzüldü yarı yoldan geri döndü ben odamın penceresinde o arabada saatlerce bekledi telefonda beni teselli etti safım bu bir rezil olma hikayesi değil ama krizi(annemle geçirdiğim sinir krizini) fırsata çevirme hikayesi
akıllıcaa...
ilk aylarımızdan birinde
artık gerçekten mi yaptı ya da uyku sersemi bana mı öyle geldi yoksa rüyaymıydı hala bilmiyorum
uykumda aşkıım osurma git tuvalete s..ç e mi deyip dönmüşüm
sabah anlatınca kendimi çok kötü hissetmiştim :26:
tabi sormadım soramadım :44: