Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

arkadaşlar internette öylesine dolaşırken bir yazıya gözüm takıldı sizle de paylaşmak istedim... gülmekten resmen gözümden yaş geldi :)))

Gerçekten yaşandığı söylenen olaylar: 1) Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine) Şoför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama! 2) Yolcu müsait bir yerde inmek ister ama dili sürçer; “Müsait bir yerde iner misiniz?” Şoför: Niye sen mi kullanacaksın? 3) Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla “Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?” Bizim şoför olaya hakim; “Tabi abi ayıp ettin. Al götür. Senden kıymetli mi?” 4) Ankara'da, çok sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle "Şöfeer bey klimayı açar mısınız çok sıcak olduu" demişti. Pala bıyıklı şoför amca teyzeyi bir sure süzdükten sonra, kapıyı açıp açıp kapanmaya başladı. 5) Şişli-Taksim dolmuşunda, kapıyı Ermeni bir teyze açtı, son derece belirgin bir Ermeni aksanı ile, “Pardon şoför bey, acaba Harbiye'den geçeyooor?” Şoför şöyle bi koltuğa kolunu atıp arkasını döndü ve aynen aksanı taklit ederek “Yok uçarak gideyooor !!!” (Dip not: Şişli'den Taksim'de Harbiye'den geçmeyen bir hat yok ) 6) İstanbul’dayız ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkacak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4... Eleman hala bir umut sordu, "Kaptan, yer var mı?". Şoför de arkasını dönüp cevap verdi, "Bilmiyorum, üst kata bir bak bakalım." 7) Trabzon- Sürmene arasında çalışan dolmuştayız. İleride yol üstünde duran bir bayan dolmuşa el kaldırdı, elinde çantaları vardı. Dolmuş şoförü zaman kazanmak için kadının önünde durur durmaz arabadan indi ve dolmuşun arkasına bagajı açmak için yöneldi. Bu sırada kadın dolmuşa binmek için kapıyı açtı; “Aaa bu dolmuşun şoförü yok” deyip binmeden kapıyı kapattı. Rivayet olaylar 1. Olay: Arkadaşım minibüsten tam inecekken birden günün yorgunluğuyla beraber kafası karışır ve arkada oturan arkadaşlarına “Müsait bir yerde inecek var” der ve şoför beye dönerek “İyi akşamlar” diye el sallar. Tabii tüm minibüs gülmekten yıkılır. 2. Olay: Bu başka bir arkadaş, olayın başlangıcı aynı. Bu arkadaş da yorgun. Minibüs şoförüne inmek isteyeceğini söyleyeceğine "Müsait bir yerde uyuyabilir miyim" diye sorar? Şoför, bakar öylece. 3. Olay: Bu da kardeşimin başından geçmiş. Olay Kastamonu'da bir şehir içi otobüsünde geçiyor. Türbanlı bir genç kız otobüsten inmek için düğmeye basıyor ancak şoför durakta durmayıp aracı sürmeye devam ediyor. Genç kız, “Şoför bey indirmeyecek misiniz beni?” diye şoföre sesleniyor. Şoför Kastamonu şivesiyle “Indircez tabi eve götçek halimiz yok ya” diyor... 4. Olay: Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayisine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, “Bir Monte Carlo” dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, “Abi bu Bakırköy'e gider” diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andır Sedat Abi! 5. Olay: Geçen gün akşam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı, "Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver”. Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette, “İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim?”:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: hey Allah'ım :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
Eski sevgilimle ilk zamanlarımızdı tanımaya çalışıyoruz birbirimizi , neden bilmiyorum ama bana ailesinin fotoğraflarını atıyor internet üzerinden.. Ben de hafızamda tutmaya çalışıyorum yüzlerini ve isimlerini, o istiyor ben de ona yolluyorum ailemin fotoğraflarını , konuşuyoruz ailelerimizden.. Sonra bana bir bildirim geldi ' X seni bir videoya etiketledi.'' Ben de tabi hemen bodoslama daldım videoya , Açıklama kısmını okumadan direk izlemeye başladım , birileri dans ediyor arkada 'korkunç' diye tabirlediğim müzik türlerinden biri çalıyor ve ben '' kulaklarıma ve gözlerime işkence etmek zorunda mıydın ? :KK43: '' diye absürt bir yorum yazıyorum.. Sonra bir bildirim daha geliyor ve okuyacaklarımdan habersiz lay lay lom havalarında ( :KK24: ) yorumu okuyorum , yorumda şu yazıyor ; '' hayatım gözlerine işkence eden kişi ablam , yani dans eden ablam,açıklama kısmını okumadığını ümit ediyorum..'' Ben dumur olmuş vaziyette açıklama kısmını okuyorum veee kaynar sular başımdan aşağıya litre litre boşalıyor :84: O an için yerin dibine geçsem de şimdi hatırladıkça çok gülüyorum :KK52:

Son düzenleme:
bende anlatcam bende düğünün ertesi sabahı oldu yeni uyanıyorum böyle ( eşim doğuludur davulu çok severler) güm büdü güm büdü bir davul sesi duyuyorum. ben yataktan sıçraayarak aşkııııım kalk kalk annenler davulla kapıya geliyor üstümüzü giyinelim diyorum eşimdeki surat ifadesi :KK53: nasıl ya nerdeler filan diyor bak davul sesi diyorum:KK17: sonra eşim camdan bakıyorrr ve şokkk arkamızdaki inşaatta adamlar kovalara vuruomuş :KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK17: sonuç itibariyle ben çok gülüyorum :KK76:

ya benmkı komık degıl ama anlatıcam
eşim nısanlıyken benı cok kıskanır cok sıkardı en yakın arkadasmla bıle bıseyler yapmama ızın vermezdı ee bende gızlı yapardım
bıgun ıs cıkısı saat 9 ısten cıktım nerdesın goruselım dedı (aynı sokakta calıyorduk)
bende yok dedım otobusteyım eve gıdıyorum neyse o zaman tamam dedı
bız kız arkadasmla buluştuk oturduk bı cafeye bıseyler yiyoruz o sırada aradı benı bende acmadım banyodayım dedım
neyse bız cıktık ark.eve geldık sokagın basına bı geldım arabayla benı beklıyooo:KK30:
ne oo hamamdanmı gelıyosun dedii ben tabı utanc ıcınde sok oldum napacagımı sasrdm nasıl rezıl oldum nasl utandımm anlatamam
fena yakalanmıstım yaa:KK53:
ama napayım mecbur bıraktı hıcbıseye ızın vermıyodu:KK47:

bende anlatcam bende düğünün ertesi sabahı oldu yeni uyanıyorum böyle ( eşim doğuludur davulu çok severler) güm büdü güm büdü bir davul sesi duyuyorum. ben yataktan sıçraayarak aşkııııım kalk kalk annenler davulla kapıya geliyor üstümüzü giyinelim diyorum eşimdeki surat ifadesi :KK53: nasıl ya nerdeler filan diyor bak davul sesi diyorum:KK17: sonra eşim camdan bakıyorrr ve şokkk arkamızdaki inşaatta adamlar kovalara vuruomuş :KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK17: sonuç itibariyle ben çok gülüyorum :KK76:

:KK52::KK52::KK52::KK9::KK9: cok $eker ya.. annenler davulla kapiya geliyor giyinelim kismina bayildimmmm:KK52::KK52:
insallah banada Rabbim bu günleri nasip ederde.. bende bu topige yazarim:KK8: rezil olmaya raziyim :KK53:

uzun zamandır takip ediyorum harikasınız kızlar ya şu an sevgilime niye rezil olmadım diye üzülüyorum her rezilliğe gülmekten ölüyorum valla süper :)

şimdi aklıma geldi çok komik değil ama olsun sevgilimle beraber yeni açılan avmye girdik daha ilk katta ilk dükkan hummel burda da açılmış demiş bende hani halanlar nerdeymiş göremedim nerdeler dedim sevgilim de ne halası dedi ya halamlar burdaymış demedin mi onları söylüyorum dedim halam değil hummel mağazası dedi ve daha sonraki gidişlerimiz de hep güldü ve halamlarda burdaymış dedi :)

Son düzenleme:
gecen gun eski bir turk filmi izliyoruz, eskici rolunde oynayan adami gorunce esim
_ben bu adami goruyorum hep bizim isyerinin oralarda geziyor, cok yaslanmis diyor
ben;
_yaziiiik hala eskicilik mi yapiyor????? diyorum
esimin bariz bir sekilde degisen bakislarini gorunce kizarmakla bozarmak arasinda gidip geliyorum
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

kızlR Müthişsiniz ya gülmekten ölüyorum :):)
benımde aklıma gelse bişiler yazcam ama :44:

az önce annemin babama rezil olma hikayesini dinledim çok hoşuma gitti paylaşmak istiyorum
şimdi bizimkiler yeni evliler annemle amcamın karısı da evde kıl tüy temizliği yapıcak babamın gelmesine daha çok var eskiden ağdalar evde yapılımış bunlar de bir güzel şekeri suyu kaynatmış kıvama gelince de tezgahın üzerine boşaltmış ki soğusun da alacak kıvama getirsin diye...
aniden kapı çalmış gidip açnca bir de ne görsünler... babam...annem aaa sen mi geldin diyerek mutfağa koşmuş hemen yengemle birlikte tezgahın önünde direk gibi durmuş ikisi de... ne sağa gidiyorlar ne sola...
babam bir su verin hele demiş annem tamam demiş ama hiçbir kıpırdama yok adamcağız içinden noluyo bu kadınlara niye böyle sarardı bozardılar diye düşünmüş noluyo size iyimisiniz diye yanlarına iyice yaklaşınca arkalarında sakladıkları ağdayı görmüş kahkahayı basmış:) demek tuhaflığınızın nedeni buydu ben de korktum bu kadınlara noluyo böyle dedim demiş
tabi yengem uzun bir süre babamın yüzüne bakamamış:))

Son düzenleme:
bir olay daha ama bunda sevgilim mi bana rezil oldu yoksa ben mi bilemedim :) sevgilim askere gitcekti tabi gidene kadar ağladım aştide salya sümük bir vaziyette onun Ankaradaki bir arkadaşıyla ( x diyelim) sevgilimi otobüsüne bindirdik. Sonra X beni yurduma bıraktı. 2 saat sonra bana sevgilimden mesaj geldi ben sana mesaj atınca yurttan çık X seni alcak eve götürcek sana bir şey almıştm onu verecek dedi. Neyse X geldi arabaya bindim. Bana bir arkadaşı daha alcam benim eve yakın oturuyor giderken onu da bırakırım dedi tamam dedim. Bi ara kapı açılıp kapandı ama arabaya binen arkadaşın suratına bakmadım hiç. Buarada X bana sevgilini özledin mi yok onu ne kadar seviyorsun vs sorular soruyor ben de saf saf cevaplıyorum bi yandan da ağlıyorum. Sonra birden araba durdu X bana bakıyor ben ona. Arkamdan biri sarıldı noluyo diye feryat figan bi baktım sevgilim. Meğer benim salak aşkım tarihi karıştırmış 2 gün sonra gitmesi gerekiyormuş o da beni özlemiş 2 gün daha beraber geçirelim diye Kırıkkaleden tekrar Ankaraya dönmüş. Tabi o gün arabada bütün duygularımı da döktüğüm için hiç kendimi ağırdan satma durumu olamadı maalesef sonradan :KK43: :KK70:

bir olay daha ama bunda sevgilim mi bana rezil oldu yoksa ben mi bilemedim :) sevgilim askere gitcekti tabi gidene kadar ağladım aştide salya sümük bir vaziyette onun Ankaradaki bir arkadaşıyla ( x diyelim) sevgilimi otobüsüne bindirdik. Sonra X beni yurduma bıraktı. 2 saat sonra bana sevgilimden mesaj geldi ben sana mesaj atınca yurttan çık X seni alcak eve götürcek sana bir şey almıştm onu verecek dedi. Neyse X geldi arabaya bindim. Bana bir arkadaşı daha alcam benim eve yakın oturuyor giderken onu da bırakırım dedi tamam dedim. Bi ara kapı açılıp kapandı ama arabaya binen arkadaşın suratına bakmadım hiç. Buarada X bana sevgilini özledin mi yok onu ne kadar seviyorsun vs sorular soruyor ben de saf saf cevaplıyorum bi yandan da ağlıyorum. Sonra birden araba durdu X bana bakıyor ben ona. Arkamdan biri sarıldı noluyo diye feryat figan bi baktım sevgilim. Meğer benim salak aşkım tarihi karıştırmış 2 gün sonra gitmesi gerekiyormuş o da beni özlemiş 2 gün daha beraber geçirelim diye Kırıkkaleden tekrar Ankaraya dönmüş. Tabi o gün arabada bütün duygularımı da döktüğüm için hiç kendimi ağırdan satma durumu olamadı maalesef sonradan :KK43: :KK70:

çok hoş canım ya :)

Sevgilime sordum anlat rezilliklerimi diye sağolsun hiç acımadı anlattı:KK19:Bi gece uyuyoruz artık rüyamda ne görüyorsam ağlamaya başlamışım, sevgilim de şişşt noluyo demiş ben de anne nolur beni bırakma anne anneee diye bağırıp sarılmışım çocuğa. Garibim napsın saçımı falan okşamış tamam tamam geçti diye. Sonra ben sarılmışım buna hadi beni ponpişle de ben uyuyııııım demişim. Tabi benim kütük ne anlasın ponpişten falan o ne ya demiş.:KK9: Ben de popoma vurcan işte uyumam için demişim. Ponpişi yapınca uyumuşum uyumasına da 1 yıl oldu hala uyurken ponpiş yapım mı uykun yoksa diyor :KK52::KK53:

kizlaaaaar gece gece catladim gulmekten bayiliyorum bu topige :-))
slm kızlar bende bi tane annemle babamın başından geçen bi olayı yazmak istedim... eşimlede var çok ama bu daha komik...
annem babam ve abim ( abim 5 yaşındayken) sinemaya gitmişler... filmde müjde ar'ın iffet filmi.... belki bilirsiniz... orda bi sahne var müjde ar kafasını arabadan içeri sokar adam camı kapatır müjde arın kafası sıkışır ve ona tcvz eder.... neyse tam o sahne... sinemada tıs yok.... abimde küçük olduğundan babama doğru bir bağırmış..... baba o adam neden kadının donuna elini soktu diye.......... bütün sinema gülmekten yarılmış...... annemlerde filmin yarısında çıkmışlar utançtan...:90:

selam kızlar nasılsnız valla rezaletler süper öldüm gülmekten dün geceki reziliğimi anlatayım dün film izledim kuru fasulye vardı filmde neyse üşenmedim kaltım yaptım bu havada neyse akşam yemektede bi güzel afiyetle yedim gecede koca bir bardak süt içtim yatmadan gece saat 3 4 arasD

kizlaaaaar gece gece catladim gulmekten bayiliyorum bu topige :-))
slm kızlar bende bi tane annemle babamın başından geçen bi olayı yazmak istedim... eşimlede var çok ama bu daha komik...
annem babam ve abim ( abim 5 yaşındayken) sinemaya gitmişler... filmde müjde ar'ın iffet filmi.... belki bilirsiniz... orda bi sahne var müjde ar kafasını arabadan içeri sokar adam camı kapatır müjde arın kafası sıkışır ve ona tcvz eder.... neyse tam o sahne... sinemada tıs yok.... abimde küçük olduğundan babama doğru bir bağırmış..... baba o adam neden kadının donuna elini soktu diye.......... bütün sinema gülmekten yarılmış...... annemlerde filmin yarısında çıkmışlar utançtan...:90:

selam kızlar nasılsnız valla rezaletler süper öldüm gülmekten dün geceki reziliğimi anlatayım dün film izledim kuru fasulye vardı filmde neyse üşenmedim kaltım yaptım bu havada neyse akşam yemektede bi güzel afiyetle yedim gecede koca bir bardak süt içtim yatmadan gece saat 3 4 arasD

Kızlar esas en bombası annemin rezil oluşuydu anlatayım da bi kere daha rezil olsun. :KK52:32 yıldır evliler ( maşallah) ve aynı hastanede çalışıyorlar. Bir gün babamın bir hastası teşekkür etmek için hastaneye gelmiş babamı göremeyince de annemin yanına gitmiş. Adam başlamış anlatmaya efendim Ahmet beye çok teşekkürlerimi iletin, Ahmet beye selamlar vs. Annem adamı 5 dakika dinlemiş ama düşünüyormuş Ahmet bey kim diye en sonunda dayanamamış sormuş " Pardon Ahmet bey kim? " adam şok olmuş:KK53: ve cevap vermiş; "EŞİNİZ " :KK52:babamın 2 ismi var bu arada ilk ismi Ahmet ama biz hiç kullanmayız. Diyorum iyi babam senden boşanmadı :KK1:

Bu mesajı yazacağım ama bu konunun efsanesi ben olmaktan korkuyorum : )

Yıl 2005 Kasım ayı, Sevgilimle tanışalı 4 ay olmuştu. Bir akşam taksimde buluştuk, yemek yedik, 2-3 tane bira içtik, çıktık dolaşmaya başladık. Meydana kadar yürüyüp ordan eve gideceğiz. Derken benim çişim geldi :) Ben sızlanıyorum bir yandan, sevgilimse mağazalara girip çıkıyor, mont deniyor, giyiyor çıkartıyor. Zor durumdayım diyorum ama pek oralı değil, mağazadan çıktık, bu sefer de para çekmek için atm nin önünde durdu,7-8 kişilik bir kuyruk, ben zıplıyorum durduğum yerde, bekledik biz o 7-8 kişiyi. Sonra artık yürümeye başladık meydana doğru ama 1 saat geçmiştir heralde, bir de o günlerde idrar yolları enfeksiyonum da vardı. Niyetim burger king'e girmek. Ama halimi tahmin edemezsiniz, bir yandan biralar vurmuş aşağıya doğru baskı yapıyor, bir yandan şu enfeksiyon derken,bilenler bilir yakınlığını fransız kültürün önünde ben "hayııırrrr" dedim, burger king'e 15-20 metre var öyle düşünün, öylesine dalga geçti " altına mı işedin yoksa" diye gülerek, ben de " eveeeet" dedim ama dememle ağlamaya başladım. Bir de o halimle sarıldım ona utancımdan gömdüm kafamı göğsüne. Ay hala gülüyorum ya, garibim ne yapacağını şaşırdı, sırılsıklam oldum birazını kaçırıp durmadı, hepsi gitti : )))))) Biz orada birkaç dk durduk afallamamız geçene kadar, sonra hızlıca yürümeye başladık taksiye binicez ama benden birkaç metre öteden yürüyor :))
Ay anlatamam size ya bu olaya gülebilmem 2-3 yılımı aldı.
Taksiye bindik, bir de onun stresi başladı, adam idrar kokusunu alacak indirecek bizi diye :))))))) Bu arada erkek arkadaşım kendine gelmiş beni teselli etmeye çalışıyor, " ben senin sadece erkek arkadaşın değil, arkadaşınım da, önemli değil". Ama hala aklımıza gelince deli gibi dalga geçiyor ve gülüyoruz. Bir de demez mi, "Orada başkası olsa benim yerimde giderdi" diye. :))

kızlar bende anlatıyourm
muhtesem yuzyıl dızısının ılk donemı acayıp sarmıstım dızıye butun gun ınternetten falan takıp edıyorum dızı hakkındakı haberlerı hurrem sultan hayatını falan arastırıyorum
neyse ben yıne gece yarısına kadar bunları arastrıp yattım esım gece gelmış yanıma sarılmış
ben otekı tarafa donmusum ''hurrem sultan '' dıye askım ne dıyosun sen dıye gulmuş hurrem sultan dıyorum tanımıyomusun demısım
sabah kalkınca anlattıı nasıl guldum gece dıyo kafayımı yedın kızım dızılerle dıyo

X