geçenlerde kist nedeniyle sürekli kahverengi akıntım oluyodu günlük pedi çıkarttım tuvalet kağıdana sararak banyodaki aynanın önüne bıraktım ki unutmayayım die derken arkadaşlarla dışarı çıktık kocacım da misafiri çok sever yemeği bizde yiyelim dedi ve bize geldik arkadaşımın eşi direk abdest almak için banyoya girdi arkasından da kocacım ve soğuk bi sesle beni yatakodasına çağırdı elinde benim sabahki günlük pedim bu ne dedi direk aynanın önüne koymuşsun dedi Allah ım yerine dibine girdim resmen dedim eşim kızgın bi tavırla bence de gir dedi(
ben buraya uzun süredir yazmıyorum, en son yaşadığımızı yazayım, rezillik değil ama trajı-komik sayılır
hamileyim, ilk 2 ay boyunca şiddetli mide bulantısı ve vertigo atakları geçiriyordum. Baş dönmesi o kadar yoğundu ki Yürümek şöyle dursun yataktan doğrulmak için birinin yardımı gerekiyordu
dolayısyla tuvalete, oraya buraya hep kocam götürüyodu kucağında.
neyse benim de çişim geliyo sürekli hamilelikten dolayı
bir gece uyandım öyle bir sıkışmışım ki dayanamıyorum, kocamı uyandırmaya çalışıyorum. Onun da maşallahı vardır uyanması çok zor iş
uykuda hiçbiey ama hiçbişey duymaz. Acayip derin uyur ve saniyede horlamaya başlar. yatakta sohbet ederiz, ben bir cümle bitiririm, hadi uyuyalım derim. Ben daha o cümleyi bitirmeden o uykuya geçer
koltukta bile bazen sohbet ederken uyuyakalır, daha önce şahid olmayanlar çok şaşırıyo "bu hangi saniyede uyudu" diyolar
ben 4-5 dk lık uğraş sonucu uyandırmayı başardım
Ben-Uyandın mı?
eşim-Hı? Noldu? Bşey mi oldu?
ben-yok yok, çiş vakti geldi
eşim- neeeyy?
ben-çiş vakti çiş vakti!
eşim-heee tamam dedi ben de onun kalkıp beni doğrultup kucağına almasını beklemeye başladım. O sırada da gözlerim kapalıydı
benim herif kalktı odadan çıktı gitti. Bağırmaya halim yok tabi seslenemedim. Sonra geldi yattı hiçbişey demeden
ben-kociş sen nereye gittin?
eşim-bi de soruyo musun?
ben- Nasıl yani?!
eşim-30 yaşıma geldim, gece çişe kaldırıyosun.
ben-ama ben kendim için kaldırdım
eşim-ne yani üzerine mi işicem sandın?
ben-aşkım sen hala uykudasın artık uyan ve beni çişe götür lütfen yaaa!
eşim-heeee tabi tabi hep sen haklısın zaten dedi ve saniyede horlamaya başladı
sinirden ağlicaktım nerdeyse. Adamı ayıltamadım bir türlü. Tuvalete öyle sıkışmıştım ki çaresizim mecbur kalkcak başka yol yok
ben-aşkııımm uyanır mısın nolur ya?:44:
eşim-hıı?
ben-altıma edicem nolur kalk
eşim-tamam bebeğim niye bunun için canını sıkıyosun, götüreyim hemen
sabah anlattım, inanmadı. "onlar rüya değil miydi?" diyo
kayınvalideme de anlattım, "ohoo sen bayagı beceriklisin maşallah, gece onu ayaklandırmak bile marifet kızım" dedi
bıgun tlf caldı actım bır ses bısey sorabılırmıyım dedı buyrun dedım sızın tfnunuzun kablosu duz mu kıvır kıvır mı dedı kıvır kıvır nıye sordunuz dedım duzse kıvır kıvırda gö..üne s.ok dıcektım dedı kapadı sok oldum
okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .
o kadar cok utandım kı , anlatamam.
eşime rezil oluşumla ilgili yine bu topik altında yazmışlığım olmuştu şimdi bir arkadaşınkini okuyunca benzer bir olay aklıma geldi eşimle alakalı değil ama
ünide okurken konyadan ankaraya 2 günlüğüne ablamla gezmeye gelmiştim sınavlar bitmişti çok yorgun ve uykusuz bir haftanın ardından gezip tozup kafa dağıtcaz neyse geri konyaya döneceğim gün çok gezdik ve aşırı yorgunum beynim idrak etmiyor resmen otobüse bindiiiim çok dolmamıştı daha bekliyoruz bir kaç kişi nerdeyse uyucam birrden aklıma 'lan ben naptım doğru otobüse mi bindim ankara gidiyo dimi bu' diye panikledim otobüs konyaya gidiyor ben ankaradayım ve ankaraya gidecğimi düşünüyorum döndüm panikle arkada iki üç adam oturuyor 'pardooon bu otobüs ankara otobüsü değil mi' diyorum adamlar bakıyor yüzler bir ifade alıyor ben cık yapıp 'beyfendi size soruyorum ankara otobüsü değil mi' adamlardaki tavır değişmiyor bir de geri önüme dönüp ayy ne kaba insanlar ya bir cevap ver dimi yani türkçe konuşuyoz diye mırıldanıyorum çantamı açıp bilete bakmaya çalışırken tabii bendeniz ayyynen dumur konya gidiş! o yolculuk 3,5 saat ama bir de bana sorun ne kadar sürdü rezil oldum rezil
birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedibende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim
geçenlerde kist nedeniyle sürekli kahverengi akıntım oluyodu günlük pedi çıkarttım tuvalet kağıdana sararak banyodaki aynanın önüne bıraktım ki unutmayayım die derken arkadaşlarla dışarı çıktık kocacım da misafiri çok sever yemeği bizde yiyelim dedi ve bize geldik arkadaşımın eşi direk abdest almak için banyoya girdi arkasından da kocacım ve soğuk bi sesle beni yatakodasına çağırdı elinde benim sabahki günlük pedim bu ne dedi direk aynanın önüne koymuşsun dedi Allah ım yerine dibine girdim resmen dedim eşim kızgın bi tavırla bence de gir dedi(
bıgun tlf caldı actım bır ses bısey sorabılırmıyım dedı buyrun dedım sızın tfnunuzun kablosu duz mu kıvır kıvır mı dedı kıvır kıvır nıye sordunuz dedım duzse kıvır kıvırda gö..üne s.ok dıcektım dedı kapadı sok oldum
ben buraya uzun süredir yazmıyorum, en son yaşadığımızı yazayım, rezillik değil ama trajı-komik sayılır
hamileyim, ilk 2 ay boyunca şiddetli mide bulantısı ve vertigo atakları geçiriyordum. Baş dönmesi o kadar yoğundu ki Yürümek şöyle dursun yataktan doğrulmak için birinin yardımı gerekiyordu
dolayısyla tuvalete, oraya buraya hep kocam götürüyodu kucağında.
neyse benim de çişim geliyo sürekli hamilelikten dolayı
bir gece uyandım öyle bir sıkışmışım ki dayanamıyorum, kocamı uyandırmaya çalışıyorum. Onun da maşallahı vardır uyanması çok zor iş
uykuda hiçbiey ama hiçbişey duymaz. Acayip derin uyur ve saniyede horlamaya başlar. yatakta sohbet ederiz, ben bir cümle bitiririm, hadi uyuyalım derim. Ben daha o cümleyi bitirmeden o uykuya geçer
koltukta bile bazen sohbet ederken uyuyakalır, daha önce şahid olmayanlar çok şaşırıyo "bu hangi saniyede uyudu" diyolar
ben 4-5 dk lık uğraş sonucu uyandırmayı başardım
Ben-Uyandın mı?
eşim-Hı? Noldu? Bşey mi oldu?
ben-yok yok, çiş vakti geldi
eşim- neeeyy?
ben-çiş vakti çiş vakti!
eşim-heee tamam dedi ben de onun kalkıp beni doğrultup kucağına almasını beklemeye başladım. O sırada da gözlerim kapalıydı
benim herif kalktı odadan çıktı gitti. Bağırmaya halim yok tabi seslenemedim. Sonra geldi yattı hiçbişey demeden
ben-kociş sen nereye gittin?
eşim-bi de soruyo musun?
ben- Nasıl yani?!
eşim-30 yaşıma geldim, gece çişe kaldırıyosun.
ben-ama ben kendim için kaldırdım
eşim-ne yani üzerine mi işicem sandın?
ben-aşkım sen hala uykudasın artık uyan ve beni çişe götür lütfen yaaa!
eşim-heeee tabi tabi hep sen haklısın zaten dedi ve saniyede horlamaya başladı
sinirden ağlicaktım nerdeyse. Adamı ayıltamadım bir türlü. Tuvalete öyle sıkışmıştım ki çaresizim mecbur kalkcak başka yol yok
ben-aşkııımm uyanır mısın nolur ya?:44:
eşim-hıı?
ben-altıma edicem nolur kalk
eşim-tamam bebeğim niye bunun için canını sıkıyosun, götüreyim hemen
sabah anlattım, inanmadı. "onlar rüya değil miydi?" diyo
kayınvalideme de anlattım, "ohoo sen bayagı beceriklisin maşallah, gece onu ayaklandırmak bile marifet kızım" dedi