Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ben nargile tiryakisiyim. nişanlım da bu yönümden nefret ediyor.. neyse Nişanlım, görümcem, ben oturmuş sohbet ediyoruz, ben de bir yandan nargile tüttürüyorum. haliyle çekerken glulglulgluk diye nargileden ses çıkıyor.. ve o ses gecenin sessizliğinde daha yoğun hissediliyor.. nişanlım da bize bi laf anlatıyor, ben her glukglukgluk nargile çekişimde lafını kesiyor ters ters bana bakıyor, sonra lafına devam ediyor.. ben gene nargile çekiyorum glukglukgluk gene kesti konusmasını bana döndü kaşlarını çatti sonra dayanamadı "hep böyle yapiyorsun burcu ! ne zaman laf anlatsam nargile çekiyorsun ses çıkarıyorsun sesimi bastiriyorsun, amaaaa kendin konusacağin zaman çekmezsin ! " koptum ama yaaaaaaaa.. "he askm ben dötümle çekiyorum ya nargileyi konusurken çekebilirim aslında" dedim :KK9: sinirlenince öyle saçmalar ki benım aşkım altıma ederim gülmekten.. bi de kendi gülmez, ne var bunda der :KK9:

konuyla birebir örtüşmesede yani eşle ilgili bi durum olmasa da aklıma geldi anlatacam çok komik olmasa da her aklıma geldiğinde gülerim... şimcik bi akşam dayım amcam yengem annemler falan hepimiz odada oturuyoruz bende çay servisi falan derken genelde kapı önünde bekliyorum tam durduğum yerdede elektirik düğmesi var televizyonda açık herkes sohbet ediyo benim omzumun elektrik düğmesine değmesiyle ışıklar söndü ve yengem bombayı patlattı ELEKTİRİKLER Mİ GİTTİ demez mi :KK60::KK60::KK60: amcamda ardından evet hanım elektirikler gitti tv da suylaa çalışıyor zaten diyince herkes kopmuştu :KK1::KK1::KK1::KK1:

Harikasinizzzzz bende size bı rezilliğimi anlatayım erkek arkadaşımla 1.5 yıllık cikiyoduk o zaman şimdi 2 :KK70: erkek arkadaşımın giyim mağazası var kendine ait biz bı gece orada yatmak zorundayız öyle büyükte değil normal bı mağaza 11 de girdik dükkan a neyse muhabbet sohbet derken saat oldu 3 ve benim çiş kapıya dayandı daha önce hiç böyle bi konuda yüz göz olmadık. Ben tutuyorum sıkıyorum kendimi artık ayakta dolaşıyorum bacağımı sıkıyorum dedim ki ben oluyorum tuvalet lazım hayatta çıkartmam bu saatte seni dıyo açıkta yer yok zaten dükkanın karşısı karakol kepenk açılırsa rezillik çıkmamın imkanı yok ben artık dükkan da erkek kıyafetleri giyip erkek kılığına mı girmedim neler yapıyorum . Yok çıkartmıyor saat oldu gecenin 4 U bana çareler buluyo yap bı köşeye ben sabah temizlerim dıyo askim yaa ben hayatta yapmam diyorum bı yandan oluyorum dükkan iki katlı üst katta sadece musluk var kiler olarak kullanılıyor orada bi kova var git orda yap dedi ben hayır falan diyorum üst kata zaten merdiven dayanarak çıkılıyor ben yok derken saat oldu 5 ben pes ettim çıktım yukarı aldım kovayı tabi ona da yukardan sesleniyorum sen müzik ac maksat ses gitmesin diye neyse gittim yaptım.. Ve kovayı yıkayip temizledim ona kalsa bırak ben sabah temizlerim dedi o kadarını yapamadım.. Sonunda bana askımın cisi için askerlik yapmakta varmış dedi baya uğraşmıştı o gece kiyamam hala aklımıza eksilte güleriz...

Dün sevgilimle buluştuk 2 haftalık görüşememenin ardından. Baya bronzlaşmış görüşmeyeli. :KK1: Onu öyle görünce aklıma çıktığımız ilk yaz yaşadığım bir rezilliğim geldi, hemen anlatıyorum:
Yine ayrı yaptığımız tatilimizin ardından buluşmuştuk sevgilimle, onu ilk kez bronz görecektim, normalde hafif beyaz tenlidir ben de yazın bronzlaşan tenlere bayılırım:KK17:
Neyse buluştuk, oturduk bir yere, hasret gideriyoruz falan.
Ama yüzü hiç yanmamış, hafif kızarıklık var sadece. "benim sevgilim de bronzlaşamayanlardan" herhalde diye kendi kendime düşünüyorum, ama pek de önemsemedim.
[Bu arada dipnot olarak şunu da belirtmek istiyorum, kız kardeşimle tam ergen dönemlerimizdeyiz, ünlü erkeklerin üstsüz verdiği pozlara bayılıyoruz, özellikle de sırtlarına, aramızda da hep o muhabbetler geçiyordu o yaz:KK53:]
Sevgilim muhabbet arasında "Sırtım çok yandı gece hiç uyuyamadım ama şimdi geçti" dedi, ben de test etmek için bir osmanlı tokadı indirdim sırtına:KK9: "Acıdı mı?" dedim
"Hayatım böyle vurursan acıması için yanmış olmasına gerek yok, acıdı tabi" dedi :KK1: Bi yandan gömleğini havalandırıyor acıyan sırtının acısını dindirebilmek için.
Ben de dur bakıyım üfleyeyim çok kızarmış mı diye dalga geçiyorum. Sonra gömleğinin yakasından omzuna baktım, oradan da daha aşağısına sırtına.. Ama o kadar güzel, o kadar bronz ve o kadar pürüzsüzdü ki:KK17:
Bendeki tepki tüm azgınlara taş çıkartır cinsten oldu: "Ohaa çok seksiii" :KK52:
O zamanlar daha ilk aylarımız ve böyle bir cümleyi benim kurduğuma inanmayan sevgilim suratında :KK53: şuna benzer bir ifade.. Sonrasında da gülme aldı tabi.:KK1:
Ama benim toparlama cümlem daha bir beterdi: "Ya biz kardeşimle erkeklerin sırtlarını çok severiz de.." :KK53::KK53::KK53:
O ne demekse artık:KK53:, sevgilicağzım artık ben kendimi daha da batırmadan verdiğim tepkilere teşekkür etti, ve beni daha fazla utandırmadan kapattı konuyu.
Ama gelin bir de bana sorun kapandı mı diye. 3 sene oldu, hala "güzel sırtlı sevgilimm" diye severim arada.:KK1::KK1:

geçenlerde kist nedeniyle sürekli kahverengi akıntım oluyodu günlük pedi çıkarttım tuvalet kağıdana sararak banyodaki aynanın önüne bıraktım ki unutmayayım die derken arkadaşlarla dışarı çıktık kocacım da misafiri çok sever yemeği bizde yiyelim dedi ve bize geldik arkadaşımın eşi direk abdest almak için banyoya girdi arkasından da kocacım ve soğuk bi sesle beni yatakodasına çağırdı elinde benim sabahki günlük pedim bu ne dedi direk aynanın önüne koymuşsun dedi Allah ım yerine dibine girdim resmen dedim eşim kızgın bi tavırla bence de gir dedi:KK43:(

geçenlerde kist nedeniyle sürekli kahverengi akıntım oluyodu günlük pedi çıkarttım tuvalet kağıdana sararak banyodaki aynanın önüne bıraktım ki unutmayayım die derken arkadaşlarla dışarı çıktık kocacım da misafiri çok sever yemeği bizde yiyelim dedi ve bize geldik arkadaşımın eşi direk abdest almak için banyoya girdi arkasından da kocacım ve soğuk bi sesle beni yatakodasına çağırdı elinde benim sabahki günlük pedim bu ne dedi direk aynanın önüne koymuşsun dedi Allah ım yerine dibine girdim resmen dedim eşim kızgın bi tavırla bence de gir dedi:KK43:(

Offf canım yaa:KK9::KK9:
GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ OLMUŞŞ:KK17:

ben buraya uzun süredir yazmıyorum, en son yaşadığımızı yazayım, rezillik değil ama trajı-komik sayılır

hamileyim, ilk 2 ay boyunca şiddetli mide bulantısı ve vertigo atakları geçiriyordum. Baş dönmesi o kadar yoğundu ki Yürümek şöyle dursun yataktan doğrulmak için birinin yardımı gerekiyordu
dolayısyla tuvalete, oraya buraya hep kocam götürüyodu kucağında.

neyse benim de çişim geliyo sürekli hamilelikten dolayı
bir gece uyandım öyle bir sıkışmışım ki dayanamıyorum, kocamı uyandırmaya çalışıyorum. Onun da maşallahı vardır uyanması çok zor iş
uykuda hiçbiey ama hiçbişey duymaz. Acayip derin uyur ve saniyede horlamaya başlar. yatakta sohbet ederiz, ben bir cümle bitiririm, hadi uyuyalım derim. Ben daha o cümleyi bitirmeden o uykuya geçer
koltukta bile bazen sohbet ederken uyuyakalır, daha önce şahid olmayanlar çok şaşırıyo "bu hangi saniyede uyudu" diyolar :KK70:

ben 4-5 dk lık uğraş sonucu uyandırmayı başardım

Ben-Uyandın mı?
eşim-Hı? Noldu? Bşey mi oldu?
ben-yok yok, çiş vakti geldi
eşim- neeeyy?
ben-çiş vakti çiş vakti!
eşim-heee tamam dedi ben de onun kalkıp beni doğrultup kucağına almasını beklemeye başladım. O sırada da gözlerim kapalıydı
benim herif kalktı odadan çıktı gitti. Bağırmaya halim yok tabi seslenemedim. Sonra geldi yattı hiçbişey demeden

ben-kociş sen nereye gittin?
eşim-bi de soruyo musun?
ben- Nasıl yani?!:KK53:
eşim-30 yaşıma geldim, gece çişe kaldırıyosun.
ben-ama ben kendim için kaldırdım
eşim-ne yani üzerine mi işicem sandın?
ben-aşkım sen hala uykudasın artık uyan ve beni çişe götür lütfen yaaa!:KK43:
eşim-heeee tabi tabi hep sen haklısın zaten dedi ve saniyede horlamaya başladı

sinirden ağlicaktım nerdeyse. Adamı ayıltamadım bir türlü. Tuvalete öyle sıkışmıştım ki çaresizim mecbur kalkcak başka yol yok

ben-aşkııımm uyanır mısın nolur ya?:44:
eşim-hıı?
ben-altıma edicem nolur kalk:KK43:
eşim-tamam bebeğim niye bunun için canını sıkıyosun, götüreyim hemen:KK53::KK53::KK53:

sabah anlattım, inanmadı. "onlar rüya değil miydi?" diyo:KK53:
kayınvalideme de anlattım, "ohoo sen bayagı beceriklisin maşallah, gece onu ayaklandırmak bile marifet kızım" dedi:KK52:

çok tatlı ya, hamiş olasım geldi :)

rezillik değil ama demin beni ve eşimi koparan bi olayı anlatayım sıcak sıcak:)tv de kurt adamlı vampirli bir film vardı..tabi kurtların aniden çıkıp hohhğğğhvv diye çıkardıkları sesler filan zıplatıyo birden..ben pür dikkat film izlerken kocacıım uyumuş birden horlamakla bağırmak arasında bi ses çıkardı. ben ne olduğunu anlamadım sıçrayıp korkudan adama sarıldım birden göz göze'' geldik ayy niye uyduğunu söylemiyosun'' deyince tam evlere şenlik oldu:KK60::KK60::KK60:Allahım saçmalıklar rekorumu hergün kendim kırıyorum:KK1:

eşime rezil oluşumla ilgili yine bu topik altında yazmışlığım olmuştu şimdi bir arkadaşınkini okuyunca benzer bir olay aklıma geldi eşimle alakalı değil ama

ünide okurken konyadan ankaraya 2 günlüğüne ablamla gezmeye gelmiştim sınavlar bitmişti çok yorgun ve uykusuz bir haftanın ardından gezip tozup kafa dağıtcaz neyse geri konyaya döneceğim gün çok gezdik ve aşırı yorgunum beynim idrak etmiyor resmen otobüse bindiiiim çok dolmamıştı daha bekliyoruz bir kaç kişi nerdeyse uyucam birrden aklıma 'lan ben naptım doğru otobüse mi bindim ankara gidiyo dimi bu' diye panikledim otobüs konyaya gidiyor ben ankaradayım ve ankaraya gidecğimi düşünüyorum döndüm panikle arkada iki üç adam oturuyor 'pardooon bu otobüs ankara otobüsü değil mi' diyorum adamlar bakıyor yüzler bir ifade alıyor ben cık yapıp 'beyfendi size soruyorum ankara otobüsü değil mi' adamlardaki tavır değişmiyor bir de geri önüme dönüp ayy ne kaba insanlar ya bir cevap ver dimi yani türkçe konuşuyoz diye mırıldanıyorum çantamı açıp bilete bakmaya çalışırken tabii bendeniz ayyynen dumur konya gidiş! o yolculuk 3,5 saat ama bir de bana sorun ne kadar sürdü rezil oldum rezil

okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .:KK53: :KK53:
o kadar cok utandım kı , anlatamam.

aaayyyy çok kötü bi durum. :KK1::KK1::KK1::KK1: Hemen diğer mesajları da okumalıyım. :KK52: Sevdim bu başlığı :KK52::KK52::KK52::KK9:

eşime rezil oluşumla ilgili yine bu topik altında yazmışlığım olmuştu şimdi bir arkadaşınkini okuyunca benzer bir olay aklıma geldi eşimle alakalı değil ama

ünide okurken konyadan ankaraya 2 günlüğüne ablamla gezmeye gelmiştim sınavlar bitmişti çok yorgun ve uykusuz bir haftanın ardından gezip tozup kafa dağıtcaz neyse geri konyaya döneceğim gün çok gezdik ve aşırı yorgunum beynim idrak etmiyor resmen otobüse bindiiiim çok dolmamıştı daha bekliyoruz bir kaç kişi nerdeyse uyucam birrden aklıma 'lan ben naptım doğru otobüse mi bindim ankara gidiyo dimi bu' diye panikledim otobüs konyaya gidiyor ben ankaradayım ve ankaraya gidecğimi düşünüyorum döndüm panikle arkada iki üç adam oturuyor 'pardooon bu otobüs ankara otobüsü değil mi' diyorum adamlar bakıyor yüzler bir ifade alıyor ben cık yapıp 'beyfendi size soruyorum ankara otobüsü değil mi' adamlardaki tavır değişmiyor bir de geri önüme dönüp ayy ne kaba insanlar ya bir cevap ver dimi yani türkçe konuşuyoz diye mırıldanıyorum çantamı açıp bilete bakmaya çalışırken tabii bendeniz ayyynen dumur konya gidiş! o yolculuk 3,5 saat ama bir de bana sorun ne kadar sürdü rezil oldum rezil

ahaha o rezil arkadaş benim :)) çok güldüm yaa:))

birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedi:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:bende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim:KK31::KK31::KK1::KK1::KK1::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK52::KK52::KK52:benim de başıma böyle bişi geldi
hiç unutmam bende ir defasında ergenliğimde daha yeni adet olduğum dönemler tabi yeni yeni alışıyorum yine adet dönemimde pedimi tuvalette değiştirdim sonra da çıkan pedin ambalajına sarıcam işte kullanılmış pedi bilirsiniz yani rulo yapıp bağlıcam normal şekil neyse çıkardım kullanılmış pedi tuvalet kağıdı aparatının üzerine koydum yeni pedi cart diye açıp yenisini takıp çamaşırıma amabalajına eskiyi sarıcaktım ki sen onu orda unut nasıl bir dalgınlıksa artık sonra benim arkamdan babam gir tuvalete git anneme söyle ''orkidini tuvalette unutmuşsun''annemde demiş ''yoo unutmadım adet olmadım ki zaten'' sonra tabi ikiside benim olduğumu anlıyorlar annemde bana söyledi unutmuşsun diye yerin dibine girmiştim babamdan utancımdan yani hayır yani yok ya kardeşim dir o ayaklarına giricem ama kardeşimde o zamanlar 7 yaşında falan yani :KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
bıgun tlf caldı actım bır ses bısey sorabılırmıyım dedı buyrun dedım sızın tfnunuzun kablosu duz mu kıvır kıvır mı dedı kıvır kıvır nıye sordunuz dedım duzse kıvır kıvırda gö..üne s.ok dıcektım dedı kapadı sok oldum

Ahahahahahahahaha
Gülmekten karnıma ağrılar girdi yuuhhhh yaniiii ne demişş
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Dün maglum havalar sıcak kızlar ıle toplasıp dısarıda bahcede okey oynuyoruz sahura kadar:KK70: Neyse okadr usuttumkı demek karın agrısı ıle kendımı lavaboya attım kı bu gece uykudada surdu en sonunda uyumusum gaz sancısı cekdımı esıme soylemedım:KK17: utantandımdan dolayı gece ben bayag bı gaz yapmısımkı en sonunda totoma ıkı uc kere saplagı yedım ne oldu dedımde ıse guldu sabah uyandıgımda neden sen benım totoma vurup guldun dedımde masallah motorun az sogusaydı uyucakdım dedı ıyıce yerın dıbıne gırdımD:

ben buraya uzun süredir yazmıyorum, en son yaşadığımızı yazayım, rezillik değil ama trajı-komik sayılır

hamileyim, ilk 2 ay boyunca şiddetli mide bulantısı ve vertigo atakları geçiriyordum. Baş dönmesi o kadar yoğundu ki Yürümek şöyle dursun yataktan doğrulmak için birinin yardımı gerekiyordu
dolayısyla tuvalete, oraya buraya hep kocam götürüyodu kucağında.

neyse benim de çişim geliyo sürekli hamilelikten dolayı
bir gece uyandım öyle bir sıkışmışım ki dayanamıyorum, kocamı uyandırmaya çalışıyorum. Onun da maşallahı vardır uyanması çok zor iş
uykuda hiçbiey ama hiçbişey duymaz. Acayip derin uyur ve saniyede horlamaya başlar. yatakta sohbet ederiz, ben bir cümle bitiririm, hadi uyuyalım derim. Ben daha o cümleyi bitirmeden o uykuya geçer
koltukta bile bazen sohbet ederken uyuyakalır, daha önce şahid olmayanlar çok şaşırıyo "bu hangi saniyede uyudu" diyolar :KK70:

ben 4-5 dk lık uğraş sonucu uyandırmayı başardım

Ben-Uyandın mı?
eşim-Hı? Noldu? Bşey mi oldu?
ben-yok yok, çiş vakti geldi
eşim- neeeyy?
ben-çiş vakti çiş vakti!
eşim-heee tamam dedi ben de onun kalkıp beni doğrultup kucağına almasını beklemeye başladım. O sırada da gözlerim kapalıydı
benim herif kalktı odadan çıktı gitti. Bağırmaya halim yok tabi seslenemedim. Sonra geldi yattı hiçbişey demeden

ben-kociş sen nereye gittin?
eşim-bi de soruyo musun?
ben- Nasıl yani?!:KK53:
eşim-30 yaşıma geldim, gece çişe kaldırıyosun.
ben-ama ben kendim için kaldırdım
eşim-ne yani üzerine mi işicem sandın?
ben-aşkım sen hala uykudasın artık uyan ve beni çişe götür lütfen yaaa!:KK43:
eşim-heeee tabi tabi hep sen haklısın zaten dedi ve saniyede horlamaya başladı

sinirden ağlicaktım nerdeyse. Adamı ayıltamadım bir türlü. Tuvalete öyle sıkışmıştım ki çaresizim mecbur kalkcak başka yol yok

ben-aşkııımm uyanır mısın nolur ya?:44:
eşim-hıı?
ben-altıma edicem nolur kalk:KK43:
eşim-tamam bebeğim niye bunun için canını sıkıyosun, götüreyim hemen:KK53::KK53::KK53:

sabah anlattım, inanmadı. "onlar rüya değil miydi?" diyo:KK53:
kayınvalideme de anlattım, "ohoo sen bayagı beceriklisin maşallah, gece onu ayaklandırmak bile marifet kızım" dedi:KK52:

gülmekten mahvoldum harikasınız :KK9: :KK9: :KK9:

kızlar bnde bi tane anlatym ama ben rezl olmadm bizde :) gece aşkusumla uyuyorz dürttü beni uyandırdı " aşkım aşkım " kalktım bende ne oldu gecenn bu saatnde merak ettm. " ne oldu " dedim. "beni özledn mi" dedi ben :KK53:ne alaka diye düşünorum "özledim " dedim gelen cevap harika " bende seni çok özledim " ve arksna dönp uyudu ben mal mal baknyorm hala. sabah anlattğmda gülme krzine girmştk hatırlamyodu çnkü :))

X