Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

off benimkide yanlis anlasilma sonucu rezil olusum...

esimle oturuyorduk bende 13 haftalik hamileyim.. bebek hakkinda konusuyoruz. bir yandanda tv izliyor , tvdeki konu; insan beyni.. esim döndü askim senin beynin nekadar biliyormusun demis.. bende sadece nekadar kismini anladim , 7 cm dedim.. allahim bi gülüyor gülüyor noldu dedim senin beynin 7 cm mi dedi. ben tabi yanlis anlamisim benim anladigim yani tahmin ettigim soru : bebek nekadar oldu? cok fena oldum yaa simdi her aklina gelince dalga geciyor 7 cm diye.. gecenlerde kaynbabamlara gitmistik orda kas göz isareti yapiyordu söyleyeyimmi die.. ben ona cevabini verdim en azindan benimki 7 cm senin hic yok die sinirlendirmek amacli ama yook adam bana takmis hic tinlamiyor. beni deli ediyor..

çok tatlısın ya annelik bu olsa gerek aklın bebişteeeeçok güldüm kız bozuk moralim yerine geldiiiiiiinşallah bende hamiş kalırımda eşime böyle rezil olurum onada razıyımayrıca rezillikte olmamış güzel bir anınız oldu işte daha neeeee

Son düzenleme:
çok güldüm ya hakkaten müthişmiş

ben de lisedeydim ama lise kaçta bilmiyorum...
o zamanlar eski böyle büyük otobüsler vardı 302 mi 203 mü bilmiyorum ama eski püskü okulun servisi.. okula servisle gidip geliyorum. en son durak da bizim durak. aynı yerden 3 kişi o okula gidiyorduk..
ben hep ön kapıdan inerdim ama o gün arka kapı daha yakın diye ordan iniyim dedim. önden 2 arkadaş indi.. hava da soğuk kış yerler buz..
neyse ben de tam indim iniyorum servisin kapısı kapandı .. ayağımın biri kapıda sıkıştı. beyinsiz servisçi ama nasıl böyle gaza bastı gidiyo.. ben de tek ayak üstünde zıplıyorum trafik tıkandı durdu servis çok gitmeden ama nası ağlıyorum ellerle işaretler yapıyorum.. hani söylesinler servisçiye diye...
neyseki o beraber indiğimiz kişilerden biri söyledi servisçiye ön kapıya falan koştu. adam da tam mal ya. durdu bi şey oldu mu diyo. daha ne olcak dedim.. nası ayağım şişmiş iiki kopmadı bileğimden.. öbür salak da gülüyodu pis pis

yemek rezillikleri 1
atates kızartması hepsi birbirine yapışmış lapa halinde sofraya getirdim
eşim:canım patatesleri yağ iyice ısınınca atarsan tek tek kızarırlar...
yemek rezillkler 2
ilke kez tarhana çorbası yapcam.. koca tecereye 2 yemek kaşığı tarhana ve üzerine soğuk su doldurdum...
akşam sofraya getirdim
eşim: canım bi pipet getir de onunla içeyim kaşıkla zor oluyo:)))
yemek rezillikleri 3
artık ben tarhanayapcam ya illa. hani çok sulu oldu ya birkaç gün sonra yine tarhana yapmaya karar verdim.. bu sefer küçük tencereye 7-8 kaşık tarhana üzerine su koydum,pişirdim.. akşam sofraya getirdim..
eşim:canım bi bıçak getir de ekmeğe sürüp yiyelim:=)))

Son düzenleme:

İnşallah üçüncüye ortası olur canım artık:)

her tarhanayla da aynı sonuçlar alınmıyor. o günler çok eskidendi artık maşallah her bayan gibi ben de güzel yemekler yapabiliyorum deneye deneye:)))

süper yaaa

ins allahim sanada nasip eder.. rezillik surda esimin suratina her baktigimda sinssi sinsi gülüp 7 cm deyisi.. öperken 7 cmlik askim deyisi

Son düzenleme:
Benimde böyle bişi olmuştu canım ya arabadaykene ölüyordum agrıdan nefes alamıyodum bide bana bakıp bakıp bişi yoktur ya abartma falan demiyorlar mıydı delirmiştim

Koptum bunaaaaaaaa

ahahahhaah hepimizin küçüklükte vardır böyle kırdığı potlar yaptığı rezillikler

Ay bu çok fena ya böyle bu durumda kalmak istemezdim bende çok utanırım çünkü erkeklerle paylaşamam ya yerin dibine girerim

Yazık olmuş adama koptum ama ya iyi yapmışın gezmesin kıllı kıllı ahahah

Ay kızlar süpersiniz ya koptum valla

Çaktırmasaydın keşke bi an basiretin bağlanmış demek

Offf keşke anlamasaymış ay inşallah böyle şeyler gelmez başıma ama o utanma diye uydurdugu yalanlar varya ozaman daha kötü olmussundur dimi

Ay çok fenaa olmuş yaaa D Geçmiş olsun inşallah bida böyle şeyler olmaz

Ay koptum

kötü olmuş baya ya

Ahahahah :))

O an gözümün önüne gelince ben bile utandım yaa ahaha

Ay cok zor durumda kalmıssınız canım ya

Ayy fena olmuş ya gerçi babasıda öğrenmiştir ne mal oldugunu

ayyy bende çok sinir oluyorum bu sese. biri varken yanımda o ses çıkmasın diye rahat oturup kalkamıyorum ya

en taze rezillik benden,eşimle geçen akşam tartıştık sabah işe geldi kıllığına aklıma ne geldiyse msjla yazdım gönderdim,bu sabah hızımı alamadım bir sürü saydım döktüm yine msj gönderdim ama işi ilginç yanı iletim raporu İstanbul Güngören Belediyesinden"isteğiniz dikkate alınacaktır" demesi dünde anlamadım bugünde anlamadım,bende msjlara cevap beklerken tel.çaldı karşımda bir erkek dünden beri bize özel konulu msjlar geliyor sizden mi demezmi ee şey evet ama nasıl olur dedim tel.hattım eşimin şirketinin hattı benide kodla aramaya dahil etti bende ne bileyim kısa kodla msj gönderdim...allahım tüm Güngören Belediye çalışanları herşeyi öğrendi güleyimmi ağlayayımmı bilemedim çok kötü rezil oldum çok utandım çookkk

ayy çok kötü olmuş yaaa eşin öğrendi mi peki

ayy çok kötü olmuş yaaa eşin öğrendi mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…